Page 1

9.-14. august 2021

Samsø

At hvile i væren


Med Svend Trier og Anette Meldgaard Der er en helt særlig stemning og skønhed på Samsø i august, hvor vi afholder vores smukke sommerretreat med yoga og meditation. Du får tid og fokus til dig selv, og lejlighed til at møde dig selv og andre på dybere niveauer og åbne dig for naturens velgørende og healende kraft. Samtidig har vi glæden af den skønne natur omkring kursusstedet, der ligger lige op ad den smukke Brattingsborg skov på det sydlige Samsø. Blot 15 minutters spadseretur fra strand og hav. En af dagene er en halv fridag, hvor du kan udforske Samsø lidt nærmere på egen hånd eller slappe af som du har lyst til og en af dagene er i fuld stilhed, undtagen i undervisningen. Vi slutter tidligt lørdag - således du kan nå en færge i løbet af formiddagen. Kurset henvender sig til dig, der allerede har nogen erfaring med yoga og meditation, således at du er klar til at gå lidt dybere i dig selv. For at retreatet bliver så roligt og givende som muligt, er der et begrænset antal pladser (max. 18 deltagere).

På de næste sider kan du læse programmet:

5 DYBE DAGE TIL DIG


Mandag 9. august 2021

Torsdag 12. august 2021 (Delvis fridag)

Kl. 15.00: Ankomst til Samsø

Kl. 7.30 - 9.00: Morgenyoga

Kl. 18.00: Fælles meditation og mødes med hinanden

Kl. 9.00: Morgenmad

Kl. 19.00: Middag

Kl. 18.00: Middag Kl. 19.30: Meditation og drøftelse af erfaringer

Kl. 20.30: Meditation og introduktion

Kl. 22.00: Stilhed

Kl. 22.00: Stilhed

Tirsdag og onsdag 10./11. august 2021

Kl. 9.00: Morgenmad

Kl. 9.00: Morgenmad

Kl. 10.30 - 12.30: Meditationsundervisning

Kl. 10.30 - 12.30: Meditationsundervisning

Kl. 12.30: Frokost

Kl. 12.30: Frokost

Kl. 16.30: Yoga

Kl. 16.30: Yoga

Kl. 19.00: Festmiddag

Kl. 18.00: Middag

Kl. 20.30: Meditation og afslutning

Kl. 19.30: Meditation og drøftelse af erfaringer

Kl. 22.00: Stilhed

Fredag 13. august 2021 (Stilledag) Kl. 7.30 - 9.00: Morgenyoga

Kl. 7.30 - 9.00: Morgenyoga

INDHOLD


Lørdag 14. august 2021 Kl. 7.30 - 9.00: Morgenyoga og afsluttende meditation Kl. 9.00: Morgenmad Kl. 10.00: Tak for denne gang

Vi slutter omkring kl. 10, så du kan komme med en færge hjem i løbet af formiddagen.

fl

Der tages forbehold for fejl og ændringer. Det er et eksibelt program, og der kan kommer ændringer.

INDHOLD


PRAKTISK I stilhedens lys starter mandag den 9. august kl. 18.00 slutter lørdag den 14. august kl. 10.00

Transport: Du sejler fra Hou i Jylland eller Kalundborg på Sjælland til Samsø, hvor du kan bestille afhentning, cykle eller køre til Samsø Retreat. Dit værelse er klar fra kl. 15.00 Bestil færger her: https://www.samsoelinien.dk (Hvis du ønsker afhentning, skriv en mail til os. Vi tager kr. 40,00 for afhentning).

Mad: Maden er sund, vegetarisk og overvejende økologisk og glutenfri. Er der noget du ikke tåler, må du gerne give besked om det på forhånd.

Medbring: Afslappet blødt tøj du kan bevæge dig i. Indesko eller tykke sokker. Praktisk tøj til gåture. Notesbog hvis du kan lide at skrive. (Der er yogaudstyr, sengetøj og håndklæde til dig)

Pris:

Kr. 6.900,00 Prisen dækker overnatning i dobbeltværelse, undervisning, fuld forplejning. Mod en merpris på kr. 1.500,00 kan du få et enkeltværelse, der er dog begrænset med enkeltværelser.


SAMSØ RETREAT Det smukke hus ligger omgivet af den dejligste have med æbletræer, valnøddetræer, morbær, hasselnød, ægte kastanie mv.

Overnatning i skønne og lyse værelser i forskellige størrelser, med bad og toilet tilknyttet. Alle værelser ligger i stueetage med udsigt til have, skov og smuk natur.

På første sal er der indrettet en elegant yoga- og meditationssal med lyse trægulv, synlige bjælker og plads til bare at være, summe og boble.

Vi bor på Samsø Retreat, i skovbrynet ved Brattingsborg. En tolænget gård med en fantastisk indretning og en særlig stemning og ro.


Undervisere Svend Trier Svend er stifter og leder af Quantum Seminars. Meditationslærer, foredragsholder og forfatter. Han har undervist i meditation og bevidsthedsudvikling siden 1971 og er en af pionererne herhjemme inden for dette felt. Forfatter til bøgerne “vær dig eget lys - 108 meditationer over livets dybere formål” og “Meditation - en rejse tilbage til dig selv”.

Anette Meldgaard Anette driver Samsø Retreat og har et indgående kendskab til øens særlige natur. Hun har undervist i yoga, meditation og afspænding siden 2008 og er kendt for sit dybe nærvær og præcise instruktioner i undervisningen. Hun har ere yogauddannelser bag sig og har siden 2009 uddannet yogalærere, nu under sin egen yogauddannelse AYogaStory.

fl

Vi har arbejdet tæt sammen igennem de seneste 10 år og formidler det samme budskab med hver sin indgangsvinkel.


Fra lyset i mig hilser jeg lyset i dig

Namaste


Flere dage med yoga, meditation, stilhed, natur og sund mad kan sætte et aftryk i krop og sind som du kan næres af igennem lang tid efterfølgende. Du kan måske opleve, at nde ind i en helt ny ro og klarhed, slippe træthed og stress og blive mere bevidst med hensyn til din vej i livet. Erfaringer viser, at et retreat kan have en positiv ind ydelse på ens generelle velbe ndende og helbred.

fi

fl

fi

fi

Ønsket er, at inspirere dig til at nde hjem…

Udbytte


Vi har regelmæssigt brug for at stoppe op og lytte til sjælen…

Profile for yogamo1

Sommerretreat 9. - 13. august 2021 på Samsø, At hvile i væren  

Der er en helt særlig stemning og skønhed på Samsø i august, hvor Svend Trier og Anette Meldgaard afholder sommerretreat med yoga og meditat...

Sommerretreat 9. - 13. august 2021 på Samsø, At hvile i væren  

Der er en helt særlig stemning og skønhed på Samsø i august, hvor Svend Trier og Anette Meldgaard afholder sommerretreat med yoga og meditat...

Profile for yogamo1
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded