Page 1

A
 YOGA
 STORY
 1 ÅRIG

YOGAUDDANNELSE PÅ SAMSØ

Glæd dig! 
 Ø-retreats & Online undervisning Vi ønsker at vække yogaglæden hos dig og hjælpe dig med at finde din egen yogalærer inden i. Du får tid og fokus til dig selv, så du i løbet af et år kommer til at lære dig selv bedre at kende, samtidig med at du fordyber dig i yoga, så du fremover kan undervise dig selv og andre. Yogauddannelsen rummer alle aspekter, krop, sind og ånd. Igennem seks ø-retreats og løbende online undervisning, åbner vi dørene indadtil mod yogaens essens.

Vi ønsker at vække glæden ved yoga
 
 Helle Yde & Anette Meldgaard


EN UNIK YOGA


UDDANNELSE


INDHOLD - Et fuldendt yogaprogram opdelt i fire sektioner - Fem undervisningsgrafer - Syv principper i yoga - Patanjalis yoga filosofi - Dharana / Dhyana - Meditation - Skønne guidede afspændinger - Guidede meditationer - Teori om restorativ yoga - Restorativ yoga på egen krop - Klassiske asanas - Yoga i flow - Åndedrætssystemet - Små åndedrætsøvelser - Pranayama - Løbende aspirantundervisning med feedback


INDHOLD - Hands on - Hjælpemidler - Prøvehold med supervision - Programopbygning - Lækre yogaprogrammer - Småøvelser - krydderiet til et godt yogaprogram - Future perspectives - 250 timers live og online undervisning - Anatomi - Diplom


HVORNÅR Praktisk information, tid og dato: Seks Ø-retreats & Online undervisning
 starter torsdag kl. 15.00 og 
 slutter lørdag kl. 13.00
 - 2 skønne overnatninger.  Retreat 1: 24-26. januar 2019. 
 Retreat 2: 7-9. marts 2019. 


Retreat 4: 29-31. august 2019
 Retreat 5: 3-5. oktober 2019


Retreat 3: 11-13. april 2019.


Retreat 6: 14-17. november 2019 Investering:
 Pris pr. deltager er kr. 42.000,- i delt dobbeltværelse, og inkluderer fuldt program, overnatning og forplejning, live og online uddannelse, adgang til online forum med yogavideoer, kompendium, uddannelsesbevis. Ikke inkluderet:
 - Færgebillet til Samsø
 - Kørsel fra færgen til Samsø Retreat Depositum: Ved optagelse på uddannelsen betales depositum på kr. 8400,-. Resten af beløbet betales senest 1 måned før første modul. 
 Der er mulighed for at vælge afdragsordning. 4 gange betaling a kr. 9000,- fordelt over året.


YOGA Uddannelsen er for dig der: -

Er fysioterapeut, sygeplejerske, lærer, pædagog eller lign. og evt. arbejder i kommunalt regi med andre mennesker

-

Er coach, psykolog, psykoterapeut eller lignende og ønsker at kunne give dine klienter redskaber fra yogaen i behandlingsforløbet

-

Er uddannet yogalærer og ønsker at forny din undervisning og give dig selv fordybelse og indsigt

-

Har lyst til at arbejde med dig selv, gå i dybden med yoga og samtidig lære dig selv bedre at kende undervejs

-

Føler dig draget af muligheden for at søge indad, for at vokse mentalt og spirituelt

Vi sætter rammerne for at du kan gå dybere i yogaens væsen…
 Vi bor på Samsø Retreat, i skovbrynet ved Brattingsborg. En tolænget gård med en fantastisk indretning og en hel særlig stemning og ro. Det smukke hus ligger omgivet af den dejligste have med æbletræer, valnøddetræer, morbær, hasselnød, ægte kastanie mv.

Hele stedet sumer af stilhed og ro, som du kan lade dig synke ind i…

Fra Samsø Retreat fører vejen ind igennem skoven helt ud til Samsøs sydkyst, med en smuk og fredfyldt sandstrand og udsigt til Fyn på en klar dag. Skoven har en helt særlig ro og energi, som du får rig mulighed for at mærke og sanse, når du besøger Samsø.


Overnatning i skønne og lyse værelser i forskellige størrelser, med bad og toilet tilknyttet. Alle værelser ligger i stueetage med udsigt til have, skov og smuk natur. På første sal er der indrettet en elegant yoga- og meditationssal med lyse trægulv, synlige bjælker og plads til bare at være, summe og boble.

På et Ø-retreat får du masser af tid og ro til at komme i kontakt med dig selv…


ANETTE MELDGAARD Anette er yogalærer og har siden 2008 undervist i yoga, meditation og afspænding. Hun er kendt for sit dybe nærvær og præcise instruktioner i undervisningen.

Anette har flere yogauddannelser bag sig og har siden 2009 uddannet yogalærere. Hun følger ikke en bestemt form, men bruger de metoder der fungerer bedst. Igennem de sidste 10 år, har hun studeret og praktiseret meditation og mindfulness samt drevet retreat center på Samsø, hvor hun til daglig bor.

Mit ønske er at inspirere dig til at finde hjem…


HELLE YDE Helle er yogalærer og har undervist i yoga siden 2011. Hun udfordrer, leger, stilner og møder kroppe som de er.

Helle har flere års erfaring som yogalærer, med ugentlige hold, privat undervisning og har uddannet yogalærere siden 2011. Med nysgerrighed og kreativitet kommer der hele tiden nye små stier, som undersøges med hendes elever, der lige som Helle glædes over bevægelsen, dybden og stilheden i YOGA.

Det giver mening for mig at tage en pause, bevidst at “tjekke ud” og for en stund vende blikket ind. Derefter er der SÅ meget at give ud….


GLÆDE

Vi elsker yoga - elsker at mærke på egen krop, sind og ånd mærke hvordan yogaen efterlader glimmerstøv inden i os og de elever vi underviser. En yogauddannelse hos os bringer smilet frem, går dybt, vækker forundring, prikker til din nysgerrighed, provokerer dine rutiner - men vigtigst af alt - bringer glæden ved yoga frem.

Vi nyder at undervise og videregive vores erfaring, og vi har ambitioner med vores undervisning. Vi gør os umage med, at videregive det bedste til dig. Vi forventer ,at du kommer fordi du har lyst og ambitioner for dig selv, til at gå dybere og og lære dig selv bedre at kende.


You cant buy happiness 
 but you can do yoga 
 and that´s kind 
 of the same thing


EFTER 1 ÅR PÅ UDDANNELSEN…

Vil du vende tilbage til hverdagen med en stærkere oplevelse af adgang til dit eget indre stille sted. Du vil have en dyb forståelse af yogaen, du vil have dyrket regelmæssig yoga i et år, og du vil være i stand til at undervise i yoga. Uddannelsen er for dig, der føler dig draget af muligheden for at søge indad, for at vokse mentalt og spirituelt. Du skal være klar til at udfordre dig selv, men der er ikke særlige krav til fysisk form eller forud kendskab til yoga og meditation.

Glæd dig til en fantastisk yogauddannelse i smukke omgivelser på Samsø!

A Yoga Story  

1 årig yogauddannelse på Samsø med Ø-retreats og Online undervisning

A Yoga Story  

1 årig yogauddannelse på Samsø med Ø-retreats og Online undervisning

Advertisement