Page 1

Malonogometna liga Vukomeričke gorice 1 / 9

16. MNL "VUKOMERIČKE GORICE 2019." Glasnik POLJSKA U MOM SRCU !!! Broj: 16/19

Datum: 11.08.2019.

OPASKA: DOGOVORENI BREŠKO-POSAVSKI SUSRETI BITI ĆE 17.08.2019. U SUBOTU U NOVOM BRDU. POČETAK U 16,30. IGRAMO STANDARDNO PO 4 EKIPE SA SVAKE STRANE I SELEKCIJE LIGA PRIJE SUSRETA PRVOPLASIRANIH. ZA SELEKCIJU BREŠKE LIGE POZVANI SU: Brajković Josip-Crni, Brebrić Tomislav, Feljan Nikola, Huđber Robert, Kolarić Hrvoje, Kušević Dubravko, Kuzmić Nikola, Petković Ivica, Rak Josip-Jožin, Ruklić Jurica, Skrbin Matej i Šebek Martin. AKO NETKO NIJE U MOGUĆNOSTI BITI TAMO, NEKA SE JAVI POVJERENIKU DA MU PROBAMO NAĆI ADEKVATNU ZAMJENU. DRESOVE ZA SELEKCIJU OSIGURAVA LIGA. OK NARAVNO: SVI STE POZVANI NA NOVO BRDO DA DATE PODRŠKU SVOJIM DEČKIMA I EKIPAMA I ZNAŠE LIGE. OČEKUJE NAS KVALITETNA ZABAVA. PREVRUĆI DAN NA CEROVSKOM DONIO NAM JE SOLIDNO IGRALIŠTE S OBZIROM KAKO JE BILO PRIJAŠNJIH GODINA. MLADE SNAGE KOJE POLAKO PREUZIMAJU PRIČU U TOM NAŠEM LIJEPOM DIJELU BREGOF ,TOČNIJE REČENO, VRVSKOM DIJELU BREGOF, SI JE DALA MAKSIMALNO TRUDA. BRAVO. OČEKIVALA SU SE ZANIMLJIVA DOGAĐANJA NA SAMOM TERENU, ALI I OKO SAMOG TERENA. GUMENJAK ZA MUZIKU PRIPRAVLEJN, MUZIKA TAMBURA, NAROD SE VESELI PRI DVE ŽARULJE DO DUGO U NOĆ I TO JE BIT CIJELE PRIČE: DRUŽENJE, DRUŽENJE, DRUŽENJE. NEKE STVARI NA TABLICE SU SE RAŠČISTILE, NEKE SU SE ZAKOMLICERALE, NEKE SU OSTALE KAK JE BILO I PRIJE. NA ILOVAČE NAS ČEKA NEIZVJESNO POSLIJEPODNE, NA ILOVAČE SE PAK BUDE MORE STVARI DOGAĐALO, NA ILOVAČE BUMO SPUSTILI ZASTOR NA OVOGODIŠNJI DIO PRIČE, NARAVNO UZ PRODUŽETKE NA BREŠKO-POSAVSKIM SUSRETIMA ODMAH U SUBOTU NA NOVOM BRDU. NARAVNO, ZA KRAJ PREDSTAVLJANJA NAŠIH HR MUZIČKIH ZVIJEZDA, ZVIJEZDA KOJA NIKAKO NE PRESTAJE SJATI NA TOM ČUDNOVATOM NEBU: AZRA. Bend koji je osnovao Branimir „Johnny“ Štulić djelovao je od 1977 do 1989. godine. Azra je bio bend novog vala koji je bio vrlo popularan 1980-ih godina na području bivše nam zajedničke države. Frontman Azre bio je Branimir "Johnny" Štulić, basist je bio Mišo Hrnjak, a bubnjar Boris Leiner. U djelu YU 100: najbolji albumi jugoslavenske rock i pop glazbe uvršteno je čak 5 Azrinih albuma, od kojih su 3 među prvih deset, što nikako nije malo. Čak možda i previše, neki bi rekli. Ipak oni drugi tvrde da je za sve to zaslužna genijalnog Johnnyja. Branimir Johnny Štulić, lider grupe, rođen je u Skoplju, u Makedoniji, 1953. godine. U djetinjstvu je često mijenjao prebivalište zbog prirode očevog posla. Otac mu je bio oficir, te najvažnije godine

DONATORI I SPONZORI: GRAD VELIKA GORICA, ZŠU VELIKA GORICA, OŽUJSKO PIVO, SPORTSKE NOVOSTI, VG DANAS, PORTAL 01, NIGHT CLUB "BOROVI" ŠILJAKOVINA, GORENC TRANSPORTI


Malonogometna liga Vukomeričke gorice 2 / 9

odrastanja i afirmacije provodi u Zagrebu, gdje je upisao Filozofski fakultet, ali "samo da bi zadovoljio starce". Već se tada gotovo fanatično odlučuje baviti muzikom. Na njega su najviše uticali Beatlesi, ali prvenstveno radi ideje sastava. Isto tako bio je lud za sevdahom što se očitovalo u prvoj fazi njegovog muzičkog rada kada je osnovao Balkan Sevdah Band. Svirali su gotovo sve vlastite pjesme, narodnjaka, pa do The Beatlesa. Pod utjecajem novog vala, bend se sve više okreće rocku. Nakon što su postali poznati rock and roll sastav, godine 1977. mijenjaju ime u Azra (djevica), po istoimenoj poemi Heinricha Heinea. 1977/78. grupa nastupa u postavi Štulić-Stublić-Pelajić-Novoselić-Juričić, ali se ubrzo ostatak grupe odvaja od Štulića i formira novi sastav - Film. Nakon toga Štulić postaje član Parnog valjka, ali ni ta suradnja nije dugo potrajala. Vrativši se Azri, Štulić kao bubnjara uzima Borisa Leinera tada člana Haustora, ali ne uspijevajući naći adekvatnog basistu, za prvi intervju, da bi izgledali kao trio - slikali su se s psom. Logički. Album „A šta da radim“ doživio je pozitivne kritike i ubrzo nakon toga im se pridružio i basista Mišo Hrnjak. Debi album Azra snimaju 1980. godine pod producentskom palicom veterana Drage Mlinarca. Taj album se smatra jednim od najjačih debija u jugoslavenskoj rock-muzici, te im osigurava vodeće mjesto na jugoslavenskoj rock-sceni. Štulićevi tekstovi su usmjereni na mogućnost komunikacije i njenu nužnost (Uradi nešto, Vrijeme odluke), odnosno ljubavne tematike (Gracija, Tople usne žene), ali sa posebnim, sebi svojstvenim izrazom. Nakon što Štulić snima solističke albume: Balkanska rapsodija i Balegari ne vjeruju sreći dečki su vidjeli da to tako više neće ići i godine 1990. grupa nakon koncerta na Hvaru i formalno prestaje postojati. Johnnyjeve eskapade po Nizozemskoj, prijevodi Ilijade, kvalitetan učinak marijane udaljili su ga od tematike s kojom se družio. Branimir Johnny Štulić jedna je od najkontroverznijh ličnosti u ex-yu rocku scene uopće. Njegove pjesme još od početka su imale dvojaki učinak na publiku. Jedni su ismijavali njegovo umijeće sviranja gitare, način pjevanja, nerazumljive tekstove dalekih metafora koji su "intelektualno buncanje i isprazno politiziranje po svaku cijenu." Drugi su bili "poraženi neposrednošću muzike, energije i poetike, čovjeka koji je uhvaćene djeliće gradskog očaja ponovo povezivao u stvaran svijet svojih pjesama dajući ga u širokom registru tonova, od straha i bijesa do delikatne ljubavi."

- Gornji Hruševec ... Hotnja - Lučelnica 0:5 Bebe niti ovaj put nisu iznevjerile tradiciju. Došle u smanjenim broju. Ali su došle. I to treba cijeniti, po tkoznakojiput. Ali zato su Mučeniki došli u kompletnom sastavu. Kod njih nema, ono nebumo jer nebuju. Petko je prijel čvrsto vojke vruke i ta lagana konjica je u lakom kasu pretrčala prepreku zvanu Bebe i, najvjerojatnije, osigurala vrlo visoki plasman. Čak bi se neki usudili reći, i postolje.

Gladovec - Pokupsko 2:3 Ribiči kompletni. I Pek je tu. I Kruno. Nema Jolea i Bekema. Peščenaki, hm, taktak. Nema Domija, Kosta ne došel i priča, za Peščenake, niti nije mogla drugačije završiti nek kak je na kraju bilo. Rastrčani Ribiči nisu im dali dihati niti malo i Medo nije mogel sve pokrpati kak je to curelo.

DONATORI I SPONZORI: GRAD VELIKA GORICA, ZŠU VELIKA GORICA, OŽUJSKO PIVO, SPORTSKE NOVOSTI, VG DANAS, PORTAL 01, NIGHT CLUB "BOROVI" ŠILJAKOVINA, GORENC TRANSPORTI


Malonogometna liga Vukomeričke gorice 3 / 9

Strezojevo - Cerovski Vrh 8:1 Kristušom se napokon rezultatom vrnula ta njihova kvalitetna i dobra igra. Konstantno su dobri, ali nikak to spojiti i z dobrem rezultatom. Do sad. Ovaj put, uz maestralnog Pejaka na golu, neprelaznog Mužu otraga koji je bio kao stup, ne doslovno, ali slično, uz smirenoga Mraka, neznamo kaj mu se potrgalo, uz konstantno odlične brate Rovišan, Miku nećemo niti spomenuti jer on je.................., tu se pojavila i nova, u stvari više nije nova al kaj da i je, snaga Kristušof, Iva Vrana. A Tomeki. Oni su bili doma, a kaj da i nesu, tak su se ponašali. I tak su i prešli. Razmonterani na mikro čestice. Nesu imali prilike dojti u priliku. Ali nema veze, oni su svoje napravili prije.

Šiljakovina - Kravarsko 4:2 To smo čekali, taj derbi. Derbičina. Sva nabrijano. Zrak puca od napetosti. I Gefo na lepom plavom Dunavu, pardon Jadranu, i Tona isto tam negde i Buša i Ruzlin, ali i strina Bara kaj se sad po Šilakovine špancera i razmiša, sve nabrijano i napeto do bola z te strane. Leptiri dopelali sve kaje mogli dojti, i Anđo se pojavil, nema Špaje, šteta, nema maloga Horvata, ali Božo je tu, možda tijelom, i Pepa je tu, sve spremno. Krenulo je. Negdje otprilike u to vrijeme početka tekme, pred nekih 35 let, leto sim-tam, je Đole Balašević negde na salašu ljubio snašu i onda, iza plasta, mi bi rekli: kupa, sijena, spazio s nekim vilama, po našem, roglami, muža njena, i ta priča je krenula u drugom smjeru. Mesto da si on, Đole, kresne, skoro je njega muž kresnul z roglami. No vratimo se mi u sadašnjost i razlučivanje teškog trenutka sudara dvije ovogodišnje naše najkvalitetnije ekipe. Si znaju se. I ovi nutre i ovi vane. Ak bu onak, bu dobro, ak bu onak, nebu dobro. Naravno, mi smo našli trejto rešenje, a to je da je na kraju bilo tak kak je bilo i tak je dobro. No pustimo mi pustu priču. Leptiri zblokerali kumaJožu, Šumari zblokerali maloga Jožicu. I sad teška artieljrija poput sretnoga tateka Marka Tičeka z jedna strane i vidno umornoga, ali srčanoga Mrkija z druge strane, more rešiti ovo. I dok su se ljudi tak motali oko šanka Šumari vodiju. Kak, nigdo nezna, al je nutre. I oprezni Leptiri više nesmeju biti tuliko oprezni jer ovo nebu dobro završilo. Ali kak su ga Šumari dali bezveze još bezveznije su ga guknuli. Zombi Božo je navek tam de treba biti, polek mrzle pive, pretežito, i na druge stative, držeći jadnu stativu na se ne poruša, navek. Egal. Polčas. Vidimo, snage se pregrupiravaju, deda Mrki odlučil je pokrenuti neka sličnoga kak je to bilo i 44. kad je 6.Lička spasila Maršala. Trčečim korakom, ali doslovno trčečim, uspjeli su slomiti otpor neuvjerljivih Leptira. I priča je krenula, trajala do ranih jutarnjih sati, uz kvalitetno složeni redenik od gajbi žuje. Praznih. Ali niti Leptiri se nisu baš jako razočarali, i oni su se kvalitetno opustili, jer još uvijek je sve u njihovim rukama. A Šumari mogu pozvati samo nju, Nadu Obrić, i reći: Nadam se, nadam se! Jer u nadi je spas, a na Nadi zadovoljstvo.

Kozjača - Markuševec 1:2 Vidno oslabljeni Badelovi manekeni pružili su vrlo jaki otpor Kaubojima koji i dalje svoj brod drže u gornjem dijelu priče. Dok je bilo sape Manekeni su pružali dobar otpor, ali kad je sape nestalo, tu više niti Čirola nemre pomoći. Ali sve u svemu, vrlo dopadljiva predstava u kojoj je neizvjesnost, ipak, bila do samoga kraja. Jer Manekeni niti sami neznaju kaj moreju niti Kauboji znaju da ovi nemreju.

Dubranec - Gornja Opatija 3:1 Ilovača je uspjela na krilima Šečić brothersa zatvoriti svoju cerovsku priču kontra Švabof na najbolji mogući način. Crni je genijalac, ali nemre se, i celu noć delati, guslati i iskati dna i celu tekmu igrati i drčati za tri. Jer neki Švabe nisu bili u tekme iako su bili na terenu. Ali kako je rekao njihov, i naš, Mamič: nebitno, glavno da je gemišt mrzli. DONATORI I SPONZORI: GRAD VELIKA GORICA, ZŠU VELIKA GORICA, OŽUJSKO PIVO, SPORTSKE NOVOSTI, VG DANAS, PORTAL 01, NIGHT CLUB "BOROVI" ŠILJAKOVINA, GORENC TRANSPORTI


Malonogometna liga Vukomeričke gorice 4 / 9

Opatija - Donji Hruševec 2:1 Ovo je bila teška bitka, artiljerija jaka sa obje strane, s tim da jedna strana ima Dubu na golu, dok druga ima "maloga" Krpicu u igre. I u tom cijelom udaranju i borbe, najviše je nahebal naš prijatel Gorenc kojega je lopta tak jako drapila tam de najbolše boli, da je siromak mam zvečeri moral otiti domom, da mu to bolno mesto draga i mila ženica zmasera, zleči i vrne u život.

Velika Buna - Novo Brdo 0:3 Već je opala kvalitetna kmica kad je ova tekma došla na red. Rub, reklo bi se čak i zajdni zub regularnosti i uvjeta za odigrati ovo. Igralo se kak se igralo, bilo je kaje bilo, ali pretjerana nervoza nije nikaj dobroga donesla. Domaćin

Gost

Rezultat

Strijelci

(slobodni)

Gornji Hruševec

...

/

Hotnja

Lučelnica

0:5

/ Škrinjarić Stjepan 2, Petković Tomislav 2, Petković Marijan Luč

Gladovec

Pokupsko

2:3

Kostadin Valentino , Popović Matija / Belečić Davor Pok 2, Grahovac Domagoj

Strezojevo

Cerovski Vrh

8:1

Vranešić Mihael 2, Vranešić Ivan 2, Jelekovac Marko 2, Muža Josip , Rovišan Josip / Kolarić Hrvoje

Šiljakovina

Kravarsko

4:2

Rak Ivan Rakič , Lučan Franjo Frenki , Lučan Robert Koki , Lučan Krešimir / Turković Božidar 2

Kozjača

Markuševec

1:2

Jerleković Danijel / Domjanković Ivica 2

Dubranec

Gornja Opatija

3:1

Šečić Danijel 3 / Brajković Josip Crni

Opatija

Donji Hruševec

2:1

Poturica Stjepan , Klasnić Leon Opa / Skrbin Matej

Velika Buna

Novo Brdo

0:3

/ Kordić Ivan Žaja , Vujnović Mišel , Jušić Bruno

DONATORI I SPONZORI: GRAD VELIKA GORICA, ZŠU VELIKA GORICA, OŽUJSKO PIVO, SPORTSKE NOVOSTI, VG DANAS, PORTAL 01, NIGHT CLUB "BOROVI" ŠILJAKOVINA, GORENC TRANSPORTI


Malonogometna liga Vukomeričke gorice 5 / 9

Poz.

Tim

Uta

Pob

Ner

Izg

Dani

Prim

Razlika Bodovi

1

Kravarsko

15

12

1

2

53

18

35

37

2

Šiljakovina

15

11

3

1

50

18

32

36

3

Lučelnica

15

10

1

4

43

32

11

31

4

Markuševec

16

8

4

4

33

22

11

28

5

Novo Brdo

15

9

1

5

30

21

9

28

6

Dubranec

15

8

2

5

30

20

10

26

7

Gornja Opatija

15

8

1

6

42

36

6

25

8

Donji Hruševec

15

5

7

3

34

19

15

22

9

Opatija

15

6

3

6

40

35

5

21

10

Velika Buna

15

6

2

7

29

26

3

20

11

Kozjača

15

6

1

8

43

39

4

19

12

Gornji Hruševec

15

4

5

6

38

31

7

17

13

Cerovski Vrh

15

4

4

7

44

54

-10

16

14

Pokupsko

15

5

1

9

25

52

-27

16

15

Gladovec

15

3

3

9

16

38

-22

12

16

Strezojevo

15

2

3

10

25

39

-14

9

17

Hotnja

15

0

0

15

12

87

-75

0

587

587

Ukupno Ukupno

Isključenja (kolo) Ime kluba Novo Brdo Kravarsko

Isk. 5 2

Pokupsko Velika Buna Gladovec Lučelnica Gornja Opatija Dubranec

2 1 1 1 1 1

Kozjača

1

Ime kluba Dubranec Kravarsko Novo Brdo Lučelnica Cerovski Vrh Gornja Opatija Kozjača Markuševec Strezojevo Hotnja

Prekršaji (kolo) Isk 11 10 9 9 8 8 6 6 6 6

Ime kluba Kravarsko Lučelnica Novo Brdo Lučelnica Dubranec Pokupsko Markuševec Gornja Opatija Kozjača Donji Hruševec

Ukupno Prek. 11 10 10 10 8 7 7 6 6 5

Ime kluba Lučelnica Novo Brdo Kravarsko Dubranec Markuševec Donji Hruševec Kozjača Strezojevo Opatija Pokupsko

Pre 113 91 88 85 84 82 82 77 75 71

Velika Buna Donji Hruševec Gladovec Gornji Hruševec Pokupsko Šiljakovina

5 5 4 4 3 2

Cerovski Vrh Šiljakovina Opatija Strezojevo Gladovec Velika Buna

5 5 4 3 3 3

Gornja Opatija Gornji Hruševec Šiljakovina Velika Buna Hotnja Cerovski Vrh

70 68 65 65 64 63

Opatija

2

Hotnja

2

Gladovec

62

DONATORI I SPONZORI: GRAD VELIKA GORICA, ZŠU VELIKA GORICA, OŽUJSKO PIVO, SPORTSKE NOVOSTI, VG DANAS, PORTAL 01, NIGHT CLUB "BOROVI" ŠILJAKOVINA, GORENC TRANSPORTI


Malonogometna liga Vukomeričke gorice 6 / 9

Strijelci kola Golovi

Igrači

3 Šečić Danijel 2

Vranešić Mihael , Belečić Davor Pok, Turković Božidar , Vranešić Ivan , Jelekovac Marko , Domjanković Ivica , Petković Tomislav , Škrinjarić Stjepan

Rovišan Josip , Grahovac Domagoj , Kostadin Valentino , Popović Matija , Petković Marijan Luč, Brajković Josip Crni, Rak Ivan Rakič, Lučan Franjo Frenki, Lučan Robert Koki, Kordić Ivan 1 Žaja, Lučan Krešimir , Vujnović Mišel , Jušić Bruno , Skrbin Matej , Poturica Stjepan , Klasnić Leon Opa, Jerleković Danijel , Kolarić Hrvoje , Muža Josip

DONATORI I SPONZORI: GRAD VELIKA GORICA, ZŠU VELIKA GORICA, OŽUJSKO PIVO, SPORTSKE NOVOSTI, VG DANAS, PORTAL 01, NIGHT CLUB "BOROVI" ŠILJAKOVINA, GORENC TRANSPORTI


Malonogometna liga Vukomeričke gorice 7 / 9

Strijelci ukupno Golovi

Igrači

20 Šandor Ivan Šaki 18 Rak Josip Jožin 16 Galović Pavao 15 Brajković Josip Crni 14 Škrinjarić Stjepan , Skrbin Matej 12 Domitrović Josip Mlađi 11 Kuzmić Filip 10 Kovačić Luka , Kuzmić Marko , Šebek Martin , Gršetić Nedjeljko Šuki 9 Grdenić Josip Grga, Vranešić Mihael , Petković Ivica 8 Turković Božidar , Klasnić Leon Opa, Kolarić Hrvoje 7

Škojc Danijel , Tičarić Marko , Belečić Davor Pok, Brajković Daniel , Rak Ivan Rakič, Vujnović Mišel , Kovačić Jurica , Kovačić Marko Pevec

6

Huzjak Luka , Kuzmić Nikola , Poturica Stjepan , Huđber Robert , Matušin Zvonimir , Cerovski Josip , Brebrić Tomislav

5

Domjanković Ivica , Rak Marko Gefo, Klasnić Josip GO, Klasnić Marko GO, Krpečanec Ivan Mlađi, Jerleković Danijel , Jelekovac Marko , Bartolović Hrvoje , Petković Tomislav

Petravić Ivan , Zagorac Ivan Špajo, Sumrak Josip , Maceković Ivica , Brajković Matija , Sokol 4 Ivan , Turković Dario Pok, Povoljnjak Luka , Lučan Franjo Frenki, Jušić Bruno , Lučan Robert Koki, Posavec David , Rovišan Josip , Kordić Ivan Žaja, Ceković Željko Beli, Kuzmić Antonio Grahovac Domagoj , Grahovac Krunoslav , Kalendar Tomislav , Godinić Matej Mata, Kuzmić Mateo , Sovina Franjo , Tičarić Domagoj , Marjanović Manuel , Mikulin Matej , Sremić 3 Tomislav , Šečić Danijel , Petković Marijan Luč, Grdenić Tomislav , Jancetić Tomislav , Cavrić Marijo , Lipinčić Mihael , Lovrić Alen , Žlebečić Nikola Luč, Lučan Krešimir , Sovina Dominik Vujnović Tihomir , Cerovski Ivan , Hermanović Ivan , Petravić Vinko , Sečenj Tomislav , Klasnić Ivan Tuta, Mikša Matija Luč, Pukšić Mario Koz, Skrbin Ivan Škrbo, Cavrić Ivan , Šestak Ivan Pok, Belečić Ivan Pok, Sučec Dominik Opa, Petravić Tomislav , Šandor Stjepan , Đurašin 2 Matko , Vuković Dražen Šika, Mrkonjić Antonio , Zgurić Daniel , Antolić Fran DH, Gorenc Gabriel , Rak Patrik , Rovišan Marko , Vranešić Ivan , Muža Josip , Šmint Dominik , Posavec Patrik , Rak Jakov , Maceković Josip , Stančić Zvonimir Mar, Brebrić Josip , Krovinović Ivan , Ruklić Jurica , Fišer Ivan , Vujnović Damir Vujnović Tomislav Šmit, Miković Marko Luč, Sučec Dario , Halilović Dominik , Brebrić Luka , Markulin Josip Kruz, Skrbin Nikola Str, Đuran Igor , Kuzmić Vlado , Lučan Tomislav Senšek, Sečenj Tihomir , Kostadin Valentino , Borovac Josip , Popović Matija , Kostadin Ivan Kosta, Posavec Ivan Mlađi, Šečić Kristijan , Feljan Stjepan , Miković Tomislav Luč, Zlodi Robert Šiki, 1 Ježovit Željko , Kolarec Josip , Domitrović Anđelko , Miković Ivica , Šmint Dominik , Šešerin Ivan , Đuretić Stjepan VB, Đurašin Jurica Žorž, Cavrić Stjepan VB, Bradić Nikola , Gajdek Dario Hot, Sučec Alen Opa, Blažinčić Kristijan , Gršetić Josip Koz, Zlodi Gabriel GH, Fišek Ivan NB, Ilijević Ivan DH

DONATORI I SPONZORI: GRAD VELIKA GORICA, ZŠU VELIKA GORICA, OŽUJSKO PIVO, SPORTSKE NOVOSTI, VG DANAS, PORTAL 01, NIGHT CLUB "BOROVI" ŠILJAKOVINA, GORENC TRANSPORTI


Malonogometna liga Vukomeričke gorice 8 / 9

Najigrači kola Bodovi

Igrač

Klub

10 Rak Ivan Rakič

Šiljakovina

7 Kušević Dubravko Duba

Opatija

6 Vranešić Mihael

Strezojevo

5 Belečić Davor Pok

Pokupsko

4 Šečić Danijel

Dubranec

3 Domjanković Ivica

Markuševec

2 Škrinjarić Stjepan

Lučelnica

1 Kordić Ivan Žaja

Novo Brdo

Najigrači ukupno Bodovi

Igrači

29 Domitrović Josip Mlađi 27 Skrbin Matej 26 Rak Josip Jožin, Kušević Dubravko Duba 20 Brajković Josip Crni, Tičarić Marko , Kovačić Jurica 18 Brebrić Tomislav 17 Đurašin Siniša Sina 16 Petković Ivica , Ruklić Jurica , Kordić Marko 15 Krpečanec Ivan Mlađi 14 Gršetić Nedjeljko Šuki 12 Maceković Ivica , Grdenić Josip Grga 10

Rak Marko Gefo, Rovišan Marko , Kuzmić Antonio , Škrinjarić Stjepan , Kolarić Hrvoje , Šestak Ivan Pok, Kolarec Josip , Rak Ivan Rakič

9 Kuzmić Filip 8 Šebek Martin , Stančić Zvonimir Mar, Brajković Daniel , Kostadin Ivan Kosta, Posavec David 7

Bartolović Hrvoje , Lučan Franjo Frenki, Škojc Danijel , Vranešić Mihael , Galović Pavao , Ceković Željko Beli

6 Belečić Davor Pok, Mrkonjić Antonio , Maceković Josip , Klasnić Leon Opa, Zgurić Daniel 5 Grahovac Krunoslav , Pukšić Mario Koz, Sumrak Josip , Sremić Tomislav , Kordić Ivan Žaja 4

Vujnović Damir , Kuzmić Mateo , Petković Marijan Luč, Đurašin Matko , Šečić Danijel , Huđber Robert

3

Markuz Tihomir , Rak Filip , Rak Patrik , Brajković Ivica Mamič, Grahovac Domagoj , Huzjak Luka , Domjanković Ivica

2

Rovišan Josip , Matušin Zvonimir , Kušan Josip , Kovačić Luka , Petravić Vinko , , Mikša Tomislav Luč, Klasnić Marko GO, Klasnić Josip GO

1

Sovina Dominik , Tičarić Domagoj , Kuzmić Marko , Šandor Ivan Šaki, Gorenc Gabriel , Vujnović Mišel

DONATORI I SPONZORI: GRAD VELIKA GORICA, ZŠU VELIKA GORICA, OŽUJSKO PIVO, SPORTSKE NOVOSTI, VG DANAS, PORTAL 01, NIGHT CLUB "BOROVI" ŠILJAKOVINA, GORENC TRANSPORTI


Malonogometna liga Vukomeričke gorice 9 / 9

DONATORI I SPONZORI: GRAD VELIKA GORICA, ZŠU VELIKA GORICA, OŽUJSKO PIVO, SPORTSKE NOVOSTI, VG DANAS, PORTAL 01, NIGHT CLUB "BOROVI" ŠILJAKOVINA, GORENC TRANSPORTI

Profile for Stjepan Zlodi

Glasnik 16. kola (16. MNL VUKOMERIČKE GORICE 2019.)  

Glasnik 16. kola (16. MNL VUKOMERIČKE GORICE 2019.)  

Profile for ylodi
Advertisement