Discover your Young Living Lifestyle – HU

Page 1

FEDEZZE

fel a

YOUNG LIVING ÉLETSTÍLUST!

1


JÖVŐKÉPÜNK

Hogy a Young Living illóolajok életet megváltoztató előnyeit a világ minden otthonába eljuttassuk.

KÜLDETÉSÜNK A Young Living számára megtiszteltetés, hogy síkra szállhat a természet élő energiájának – azaz az illóolajoknak – az ügye mellett, és gyógyító, felfedező közösséget támogatva arra ösztönözze az embereket, hogy jólétre, célokra és bőségre találjanak.

CÉLUNK A modern illóolaj-mozgalom világvezetőjeként a Young Living a legtisztább illóolajokat és illóolajos termékeket viszi el a világ minden családjához. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy felruházzuk az embereket a teljes életen át tartó jólét lehetőségével, és hisszük, hogy mindenki megérdemli a célokkal és bőséggel teli életet.


TÖRTÉNETÜNK Történetünk több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött egy egyszerű, házilagos illóolaj-lepárlóval, melyet a Young Living alapítója és igazgatótanácsának elnöke, D. Gary Young épített. Míg sokan csak álmodoznak arról, hogy szenvedélyük hivatássá váljon, Gary számára ez eleven valósággá vált, amikor felfedezte az illóolajok mélyreható erejét, és elkezdett növényeket lepárolni, hogy maga állítson elő illóolajokat. Egyre bővülő illóolaj-szakértelme, ötvözve a saját és Mary Young vezérigazgató közvetlen értékesítésben szerzett korábbi tapasztalataival, lehetővé tette, hogy a Young házaspár megvalósítsa vízióját, és olyan vállalkozást hozzon létre, amely képessé teszi tagjait arra, hogy a valódi tiszta illóolajokat megosszák a világgal. Gary és Mary vezetése alatt a Young Living világvezetővé vált az illóolajok és a wellnessmegoldások területén. Az Utah állambeli Lehiben székelő, világszerte irodákkal és farmokkal rendelkező Young Living továbbra is hű a Young házaspár eredeti jövőképéhez. Az illóolajok tisztasága iránti állhatatos elkötelezettségünkkel emberek millióit ösztönöztük arra mindenfelé, hogy megtapasztalják a természet wellness-ajándékait, megteremtsék a bőséget a Young Living tagjaként, és felfedezzék az életen át tartó átalakulás új lehetőségeit. 3


A YL

SZÁMOKBAN 2 3 É V NY I I PA R ÁG I

VEZETŐ POZÍCIÓ

16

50 MAGASAN KÉPZETT

VÁ L L A L AT I PA RT N E R FA R M

és

( É S E Z N ÖV E K S Z I K )

20 NEMZETKÖZI PIAC

TERMÉSZETTUDÓS

12 FÜGGETLEN

PARTNERLABORATÓRIUM

2015 Ó TA É V I

1 MILLIÁRD USD-T MEGHALADÓ ÁRBEVÉTEL

3000

2 VÁLLALATI

MINŐSÉG-ELLENŐRZŐ LABORATÓRIUM

1 3 I RO DA V I L Á G S Z E RT E

TÖBB MINT

A L K A L M A Z O T T V I L Á G S Z E RT E

4 MILLIÓNÁL

TÖB B TAG

VILÁGSZERTE

600

AZ EREDETI ILLÓOLAJOKAT

FORGALMAZÓ HÁLÓZATI

TÖBB MINT TÉLETEKET M E G V Á LT O Z TAT Ó T E R M É K

MARKETING VÁ L L A L AT


SZÁMOKBAN

A Young Living fizet minden adminisztratív költséget MINDEN ADOMÁNY 100%-BAN FOUNDATION-PROJEKTEKET TÁMOGAT

70 JÓTÉKONYSÁGI SZERVEZET ÉS ÜGY melyet a FOUNDATION TÁMOGAT

TÖBB MINT

200 000 EGYÉNI ÉLETRE VOLT HATÁSSAL A FOUNDATION MUNKÁJA

Kezd je el a vál toztatást: YoungLivi ng Fo u nd ati o n. o rg

5


A Young Living bevezette a világban a Seed to Seal folyamatot, mégpedig annak az elkötelezettségnek a szimbólumaként, hogy az Önök családját ellássuk a világ legjobb illóolajaival és illóolajos termékeivel. A Seed to Seal folyamattal kapcsolatos ígéretünk garantálja, hogy minden célzott táplálékkiegészítő, minden bőrápolási termék és minden tiszta illóolaj révén, amit Ön használ, élvezheti az egész világra kiterjedő forrásaink, iparági vezető szerepünk és több évtizednyi innovációs tapasztalatunk előnyeit. Az eredmény? Egy tiszta és friss végtermék, amelyről tudhatja, hogy etikus források, tudomány és szabványok felhasználásával készült.


FORRÁSAINK

TUDOMÁNY

SZABVÁNYOK

Forrásaink saját vállalati és partnerfarmjaink, valamint Seed to Seal tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóink, akik betartják partnerségi elveinket. Ennek köszönhetjük, hogy beszerzéseinket a lelkiismeretesség vezeti, melynek során elsődleges a minőség, a közösségre kifejtett hatások iránti érzékenység és az ökoszisztéma iránti törődés. Végső soron pedig ez az, ami miatt Ön is úgy érezheti, teljességgel megbízhat

Termékeink minősége a földeken kezdődik, de bizonyossá a laboratórium teszi, ahol kutató-fejlesztő csapatunk 180 év tapasztalatát egyesíti. Szükség esetén több független, elismert és akkreditált laboratóriummal is megvizsgáltatjuk termékmintáinkat. Azért készítjük tiszta, hatékony formuláinkat, hogy olyan termékekkel lássuk el családját, amelyek a létező legtisztább és leginnovatívabb összetevőket tartalmazzák.

A modern illóolaj-mozgalom vezetőjeként és az anyaföld közeli partnereként gondoskodásunk része, hogy felelősen végezzük üzleti tevékenységünket – a ritka növények fenntartható felhasználásától kezdve a helyi közösségek felemelésén át egészen addig, hogy túlteljesítjük a helyi környezetvédelmi szabályok előírásait. Olyan forrásokat választunk partnerül, akikről tudjuk, hogy etikusan és törvényesen termesztik a tiszta illóolajokat és más

termékeinkben.

összetevőket, megbízhatóan betartva a legszigorúbb fenntarthatósági szabványokat. 7


FARMJAINK Fort Nelson, Brit-Kolumbia, Kanada Calgary, Alberta, Canada St. Maries, Idaho, AEA

London, Egyesült Királyság

Highland Flats, Idaho, AEA Simiane-la-Rotonde, Franciaország

Lehi, Utah, AEA

Mona, Utah, AEA

Mexikóváros, Mexikó Kona, Hawaii

Guayaquil, Ecuador

Ezekben az országokban rendelkezik tagokkal a Young Living Young Living nemzetközi irodák Young Living globális központok Young Living farm vagy lepárló


A Young Living farmok kiemelkedőek az illóolajipar területén, és irányt mutatnak az illóolajok lepárlásában. Ez az oka annak, hogy illóolajfarmjaink ennyire szerves részét képezik a Seed to Seal folyamattal kapcsolatos ígéretünknek. Példa nélkül álló az az idő- és erőforrás-ráfordítás, melyet annak biztosítására fordítottunk, hogy ezek a szabványok minden, a vállalatunk tulajdonában álló farmon, partnerfarmon és Seed to Seal-tanúsítvánnyal rendelkező beszállítónál prioritást élvezzenek; s így Ön és családja a legjobbat kapja, amit csak a természet kínálni tud.

Split, Horvátország Tokió, Japán

Manolovo, Bulgária Dubai, EAE Muscat, Omán

Hong Kong, Kína Taitung, Tajvan

Kuala Lumpur, Malajzia

Szingapúr

Darwin, Ausztrália

Sydney, Ausztrália

Perth, Ausztrália

9


P A RT N E R S É G I

ELVEK


Jelentős forrásokat fordítunk a lehető legtisztább olajok előállítására. A tisztaság a farmon kezdődik, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy vállalati és partnerfarmokról, valamint Seed to Seal tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól szerezzük be illóolajainkat. Ezen helyek mindegyike magáévá tette Seed to Seal partnerségi alapelveinket, hogy biztosíthassuk termékeink tisztaságát az ellátási lánc minden egyes pontján.

1 . A L A P E L V Me galapozott kapcsolatok Beszerzési és végrehajtási csapataink évtizedek óta a legnagyobb gondossággal választják ki a prémium minőségű növények elismert beszállítóit, és építik ki velük a kapcsolatot. Ezeket a kapcsolatokat folyamatosan ápoljuk és bővítjük.

2 . A L A P E L V Seed to Seal követelmények Minden farm – a partnerfarmok éppúgy, mint a Seed to Seal tanúsítvánnyal rendelkező beszállítók és a saját vállalati farmjaink – nyilatkozatot ír alá arról, hogy betartja a szigorú Seed to Seal követelményeinket.

3 . A L A P E L V Kötelező ér vényű me gállapodások Az aláírt Seed to Seal nyilatkozatokat törvényes szerződésekkel támasztjuk alá, amelyek kötelezik partnereinket a nyilatkozatoknak megfelelő szállításra.

4 . A L A P E L V Szigorú tesztelés Dollármilliókat költöttünk egy innovatív berendezésekkel felszerelt modern laboratóriumra, valamint egy világszínvonalú kutatócsapatra. Ha ez a csapat úgy találja, hogy a beszállító terméke nem felel meg szigorú szabványainknak, akkor az soha nem kerül a raktárunkba.

5 . A L A P E L V Folyamatos ellenőrzések A tesztelés mellett a Young Living az olajok minőségét a szállítási lánc külső ellenőrzésével is biztosítja. Összetett globális szállítói hálózatunk úgy épül fel, hogy tagjainkat kiváló minőségű termékekkel lássa el, és büszkék vagyunk rá, hogy objektív ellenőrzési folyamatot vezettünk be.

Miért kell ragaszkodni ezekhez a költséges, nagy munkaigényű gyakorlatokhoz? Azért, mert a Young Living számára az összképnek nem sok köze van a lényeghez. Az a cél vezérel, hogy a tiszta illóolajok előnyeinek megosztása révén jobb hellyé tegyük a világot. Ha nem adunk a családoknak autentikus minőséget, akkor valódi előnyöket sem adhatunk nekik. Tudjon meg többet ezekről az előnyökről a SeedtoSeal.com weboldalon.

11


MIK AZOK

AZ ILLÓOLAJOK? A farmokon termesztett növényekből, füvekből és fákból sok szeretettel előállított illóolajok olyan koncentrált növényi kivonatok, amelyeket gondos vízgőz-desztillációval, hidegsajtolással vagy gyantacsapolással nyernek ki. Ezek a tiszta illóolajok sokkal hatásosabbak, mint a növények, amelyekből kivonják őket. Így akár aromaterápiához, akár szépségápolásra, akár háztartási célokra alkalmazza az olajokat, a mindennapi élet összes területén előnnyel járhat néhány csepp Young Living illóolaj használata!

A RO M AT E R Á P I Á S ALKALMAZÁS

• Dörzsöljön 2-3 csepp illóolajat a tenyerébe, majd lélegezze be. • Adjon néhány csepp illóolajat egy tál forró vízhez. Fedje be a fejét és a tálat egy törölközővel. Lélegezzen mélyen és lassan. • Használja a kedvenc illóolajait diffúzorainkban. Megjegyzés: mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén.

H E LY I ALKALMAZÁS

• Helyezzen 2–3 csepp illóolajat közvetlenül a kívánt területre, majd masszírozza be. Szükség szerint ismételje meg. Mindig kövesse a címkén található hígítási utasításokat.

BELSŐLEGES ALKALMAZÁS

A Plus illóolaj-táplálékkiegészítők belsőleges alkalmazása során próbálja ki alábbi tippjeinket: • Tegyen zselatinkapszulába néhány cseppet a kiválasztott Plus olaj(ok)ból, és nyelje le vízzel.

• Tegyen 1–2 cseppet a Figyelmeztetés: Az illóolajok kiválasztott Plus olaj(ok)ból egy nagyon erősek, és irritálhatják a pohár vízbe, NingXia Redbe, bőrt. Ha irritáció lép fel, használja a Young Living V-6 Vegetable joghurtba vagy növényi alapú Oil Complex készítményt vagy tejbe, és nyelje le. bármilyen tiszta növényi olajat a területen az illóolaj felhígítására. • Főzés közben adjon az A citrusalapú olajok és keverékek ételekhez 1–2 cseppet a ideiglenes fényérzékenységet kiválasztott Plus olaj(ok)ból. okozhatnak.


ILLÓOLAJOK ÉS ILLÓOLAJOS TERMÉKEK A tiszta, eredeti illóolajok képzik a Young Living minden tevékenységének alapját. Négy kategóriában kínálunk termékeket a mindennapi élet gazdagabbá és egyszerűbbé tételéhez:

ILLÓOLAJOK

OTTHON

Kényeztesse a testét, a szellemét és a lelkét, hogy felfedezze a tiszta, magabiztos életet, amiről mindig is álmodott. Az egyedi illóolajaink, keverékeink vagy kivonataink a jólét eddig meg nem tapasztalt érzését hozzák el az Ön életébe.

Gondoskodjon a családja és otthona tisztaságáról, védelméről a mindennapi használatra tökéletes, természetes eredetű termékekkel. Háztartási termékeink olyan összetevőket tartalmaznak, amelyeket Ön szeretne, és nem tartalmaznak olyanokat, amelyeket Ön nem szeretne.

EGÉSZSÉGES ÉS FITT

SZÉPSÉGÁPOLÁS

Elégítse ki teste tápanyagigényét, miközben ízlelőbimbóit is kényezteti. A táplálékkiegészítők és az egészséges, ízletes falatok ezen választéka rengeteg olyan lehetőséget kínál, amelyet az egész család szeretni fog.

Fedje fel természetes ragyogását illóolajos szépségápolási termékcsaládunk segítségével. Tisztítsa, táplálja és hidratálja a bőrét káros vegyszerektől mentes termékekkel.

13


ILLÓOLAJ-TERMÉKEK A Young Living tevékenységének középpontjában az illóolajok állnak, valamint ezen olajok képezik a termékválasztékunk alapját. Fedezze fel a sokoldalú, hatásos illóolajokat és keverékeket, amelyek mögött a Seed to Seal® ígérete áll, és találja meg az Ön számára megfelelő illóolajokat.


EGYEDI ILLÓOLAJOK

ILLÓOLAJKEVERÉKEK

A több mint 20 éves kutatásra és tapasztalatra visszatekintő Young Living tökéletesítette a szabadalmazott Seed to Seal szabványt, hogy illóolajaink biztosan az elérhető legjobb minőséget képviseljék. A kiválóság melletti elkötelezettségünknek köszönhető, hogy olajaink kiemelkednek a többi közül, és Ön minden egyes üveg használata során érezheti az észrevehető minőségi különbséget.

Amikor az illóolajok egymással harmóniában működnek, akkor az egyesített hatás jelentős változást hozhat. Keverékeink több év szigorú tesztelés és gyakorlati alkalmazás eredményei. Az egymást kiegészítő olajok olyan szinergikus elegyét kínálják, amelyek az élet minden területén alkalmazhatók.

PLU S I L L Ó O L A J O S TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

ILLÓOLAJD I F F Ú Z O RO K

A Plus illóolaj-táplálékkiegészítő termékcsalád kulináris és diétás célokra egyaránt tökéletes. Akár ételeit szeretné megbolondítani valamelyik koncentrált aromával, akár kapszulában használja egészségtámogató hatása miatt, ebben a termékcsaládban kedvére válogathat a régi és új kedvencek között.

Alakítsa át otthonát, irodáját vagy személyes terét egyéni aromaterápiás oázissá! Elegáns vonalvezetésű diffúzorainknak köszönhetően Ön az illóolajokat otthona bármely helyiségében párologtathatja, és gyógyfürdő-élményt hozhat létre bárhol, amerre csak jár.

Világvezető illóolajaink és illóolajos ter mékeink teljes választékáért látogassa meg a YoungLiving.com weboldalt!

15


OTTHON Az Ön háza az Ön vára – ez az a hely, ahol értékes pillanatokat tölt családja és barátai körében. Azért alkottuk meg az Otthon termékcsaládot, hogy olyan termékeket kínálhassunk Önnek, melyek nem tartalmaznak erős vegyszereket, mégis hatékonyan működnek. Ezek a nagy hatású, illóolajos termékek biztonságos megoldásokat kínálnak, és a természettel összhangban hatnak. Legyen szó tisztítószerről vagy akár a pipereszekrényében található fogkrémről, fontos, hogy otthona olyan hely legyen, ahol minden a jólétet szolgálja.


THIEVES

KIDSCENTS

A Lemon, Clove, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata és Rosemary illóolajakat tartalmazó, legendás Thieves keverékünk kellemesen fűszeres illatot áraszt mindenhol, ahol használja. Thieves termékcsaládunk növényi alapú alternatívát kínál, így az erős vegyszereket lecserélheti a természetes eredetű formulákra, amelyek hatásosak és nagyszerű illatuk van.

KidScents® termékcsaládunk illóolajokat tartalmazó kollekció, amely a gyermekkorban leggyakrabban előforduló problémákra kínál megoldást. Ezek a szabadalmazott keverékek biztonságos alternatívát nyújtanak az üzletek polcain megtalálható hasonló termékek helyett. Ön és gyermekei imádni fogják a kicsiknek készült illóolaj-keverékeket és illóolajos termékeinket!

SEEDLINGS Tudjuk, hogy a szülők nap mint nap döntések százait hozzák meg szeretteik egészsége és boldogsága érdekében. A Young Living Seedlings babaápolási termékcsalád növényi alapú formulái kifejezetten azzal a céllal készültek, hogy gondoskodjanak a család legkisebb tagjainak kényelméről, és a lehető legegyszerűbbé tegyék a szülők számára a kíméletes, káros összetevőktől mentes illóolajos termékek kiválasztását.

A teljes Otthon ter mékcsaládot megismerheti, és többet megtudhat az ezen az oldalon található ter mékcsaládokról, ha ellátogat a YoungLiving.com weboldalra!

17


EGÉSZSÉGES ÉS FITT Az igazi jólét belül kezdődik, Egészséges és fitt termékcsaládunk pedig optimális tápanyagokat kínál nagy hatású illóolajokkal, amelyek megadják a kezdő lökést. Válasszon olyan élelmiszereket és táplálékkiegészítőket, amelyek táplálják a vitalitását, kielégítik a tápanyagigényét és kényeztetik az ízlelőbimbóit!


NINGXIA RED

SL I QU E

Egészítse ki napi wellness-rutinját – hatékony, teljes testre ható táplálékkiegészítőnk –, a NingXia Red hozzáadásával, és élvezze számtalan előnyét! A test és a lélek élénkítésére és erősítésére szolgáló ízletes keverék tiszta illóolajokat, Ningxia farkasbogyópürét, valamint szilva-, feketeberkenye-, cseresznye-, áfonya- és gránátalmalevet, illetve -kivonatot tartalmaz, melyek létfontosságú növényi tápanyagokkal látják el a szervezetet.

A Slique egzotikus összetevők és hatásos illóolajok egyedi kombinációja, mellyel a megfelelő irányba léphet tovább – az egészségesebb, boldogabb élet felé! Megfelelő étrenddel és testedzéssel kombinálva a Slique® termékek segítenek kontrollálni a testsúlyt, és kiegészítő tápanyagokat biztosítanak.

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK A vitaminok és az ásványi anyagok az egészséges étrend alapját képezik. Kényelmes táplálékkiegészítő megoldásaink természetes forrású élelmiszerekből származó vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, kiegészítve illóolajokkal, hogy Ön megkapja a szükséges támogatást.

EGÉSZSÉGES FŐZÉS Célunk, hogy útja során minden tekintetben a legjobb lehetőségeket nyújthassuk Önnek, még a konyhában is! Szeretnénk, ha Ön a lehető legtöbbet hozná ki ételeiből, és azokat természetes formájukban élvezhetné az olyan termékek segítségével, mint például az Einkorn termékcsalád tagjai.

Egészséges és fitt ter mékcsaládunk többi tagját – köztük a táplálékkiegészítők teljes választékát – megismerheti a YoungLiving.com weboldalon!

19


SZÉPSÉGÁPOLÁS A Young Living tudományos szempontból vitatható összetevőktől mentes illóolajos samponjai, testápolói és célzott bőrápolási termékei tisztítják és hidratálják a bőrt a természetes, egészséges ragyogás érdekében. Kényeztesse bőrét az illóolajok erejével!


S AV V Y M I N E R A L S B Y YO U N G L I V I N G

F Ü R D É S , T E S T- É S HAJÁPOLÁS

A Savvy Minerals by Young Living™ ásványianyag-alapú sminktermékcsaládunk tiszta összetevőkkel ötvözi a prémium formulákat, így Önnek természetes szépségben lehet része anélkül, hogy fel kellene áldoznia a szépségápolásban megszokott színvonalat. A Savvy Minerals termékek élénk színeinek és könnyű felvitelének köszönhetően Ön saját természetes szépségében ragyoghat.

Ragyogjon termékeinkkel, melyek növényi alapú, illóolaj-tartalmú összetevőket tartalmaznak – csak olyanokat, amelyekre a bőr és a haj áhítozik, és semmi olyat, amire nincs szüksége. Kozmetikai termékcsaládunk többek között gondosan összeállított testápolókat, hajápoló termékeket, célzott bőrápoló készítményeket vonultat fel, melyek az egész testnek üdeséget és szépséget kölcsönöznek, durva vegyszerek nélkül.

A RT

FOGÁPOLÁS

Young Living bőrápolási termékei egyesítik a prémium növényi és illóolaj-összetevőket, hogy együtt járuljanak hozzá a bőr szépségéhez. A különleges formulájú ART® Skin Care System biztonságosan és hatékonyan tisztítja, tonizálja és hidratálja arcát, hogy felfedje az Ön természet adta szépségét!

Frissítse fel napi rutinját fogápoló termékcsaládunkkal! A fogkrémektől a mentolos cukorkákig mindent megtalál nálunk, amire a ragyogó mosolyhoz szüksége van. A Thieves® illóolajkeverékkel megerősített termékek egész nap friss leheletről gondoskodnak.

Fedezze fel teljes Savvy Minerals sminkter mékcsaládunkat, valamint többi szépségápolási ter mékünket a YoungLiving.com weboldalon!

21


OSSZA MEG A

YOUNG LIVING ÉLETSTÍLUST! A testápoló termékek, háztartási tisztítószerek, bőr- és hajápolási és a lelket megnyugtató termékek fejlesztésének szentelt több mint 20 évvel a hátunk mögött büszkén kínálunk olyan választási lehetőségeket, amelyek az igazi jólétet támogatják minden tekintetben. Anélkül, hogy bármikor is engedtünk volna a hajthatatlan Seed to Seal® elkötelezettségünkből, a célunk az, hogy több utat is kínáljunk Önnek arra, hogy beépítse a jólétet a szokásaiba és az otthonába. Azáltal, hogy pénzügyi függetlenséget ér el a Young Living termékek környezetével való megosztása révén, lehetőséget kap arra, hogy a jólét új dimenzióját is bevonzza az életébe.


Indulás a

YOUNG LIVING M I L Y E N L E H E T Ő S É G E I M VA N N A K ? A Young Living életet megváltoztató előnyeit könnyen beépítheti az életébe! Kétféleképpen indulhat el: termékeket vásárolhat kiskereskedelmi vevőként, vagy nagykereskedelmi taggá válhat.

A C S AT L A KO Z Á S E L Ő N Y E I : • Nincsenek költési vagy rendelési kötelezettségek • Akkor és azt vásárolhat, amikor és amit szeretne

• Nincs szükség készletre

K I S K E R E S K E D E L M I V E V Ő KO N T R A N A G Y K E R E S K E D E L M I TA G

Kiskereskedelmi vevő:

Nag ykereskedelmi tag:

• Bármikor nagykereskedelmi taggá válhat

• Hozzájut ingyenes termékekhez • Hozzáfér a képzési forrásokhoz • Exkluzív kedvezményekben részesül • 24 százalék kedvezményt kap minden Young Living termék kiskereskedelmi árából • Részese lehet az iparág egyik legnagyvonalúbb jutalmazási tervének • Elismerésben részesülhet összejöveteleink egyikén, melyeket a világ gyönyörű helyszínein tartunk

23


ESSENTIAL

REWARDS Rendszeresen vásárol termékeket? Szeretne ingyenes termékekhez hozzájutni? Csatlakozzon opcionális Essential Rewards programunkhoz, és szabja testre havi rendelését, hogy készpénzként funkcionáló pontokat kapjon! Az Essential Rewards a Young Living exkluzív hűségprogramja, amely különféle előnyöket biztosít:

• Szabja testre havi rendelését, és spóroljon! • Hozzáférhet az exkluzív havi promóciókhoz. • Válassza ki termékeit és rendelésének • Gyűjtsön Essential Rewards pontokat feldolgozási idejét.

• Nincs kockázat! Bármikor módosíthatja vagy törölheti rendelését.

• Csökkentett szállítási díjakat és elsőbbségi szállítást élvezhet.

minden rendeléssel, melyek a jövőbeni rendeléseknél készpénzként funkcionálnak – minden rendelésnek akár a 25 százalékát is visszakaphatja pontokban.

• Hűségajándékok a 3, 6, 9 és 12 hónapos folyamatos részvételért.

Minden hónapban automatikusan megkapja rendelését. A sok-sok előnynek és bónusznak köszönhetően soha nem volt jobb időpont az induláshoz! További részletekért látogasson el a YoungLiving.com oldalra.


Ossza meg,

AMIT SZERET! A Young Living világméretű vállalattá nőtte ki magát egyszerűen azért, mert a tagok szeretik a termékeinket, és megtapasztalták az életet megváltoztató hatásukat. Tagjaink természetes és organikus módon osztják meg a Young Living iránti szeretetüket barátaikkal, családjukkal, munkatársaikkal és társaságukkal. OKOK, MELYEK MIATT ÉRDEMES YOUNG LIVING ÜZLETET ÉPÍTENI

• Nincs szükség készletre • Saját maga főnöke lehet • Támogató világméretű közösség • Nagyvonalú jutalmazási terv – az egyik legjobb az iparágban

• Lehetőség vezetői összejöveteleken való részvételre, melyeknek minden költségét a Young Living állja

• 50 USD bónusz minden toborzott személy, valamint jutalékok minden jövőbeni rendelés után

• Változtasson meg életeket: segítsen másoknak, hogy elérjék a szellemi, testi és általános jólétet

S I M I A N E - L A - RO T O N D E L E V E N D U L A FA R M , F R A N C I A O R S Z Á G 25


SZABADON ÉLHET

“ “ “

CÉLJÁNAK

2001-ben szerettünk egymásba, és ekkor szerettünk bele a Young Living filozófiájába, jövőképébe és termékeibe is. Ez a pillanat volt az, amikor az európai piac első úttörői között új élet kezdődött számunkra. Csaknem 20 éve dolgozunk együtt jóban-rosszban, erőt merítve abból a hitünkből, hogy képesek vagyunk változást előidézni. Kitartásunk és lelkesedésünk jutalma pedig, hogy csodálatos bőségben élhetünk a családunkkal együtt.

UL R I KE & V I JAY – YO UN G L I V I N G ROYA L C ROW N D I A M O N D S

Négy évvel ezelőtt lehangolt voltam, elvesztettem a kapcsolatot magammal és a környezetemmel. A Young Livingnél társaságra leltem, és olyan célt találtam, mely visszaadta az életemet, és azt is lehetővé teszi, hogy más nőknek erőt adjak – személyesen és üzletileg is. COR I NNE – YOUN G L I V I N G DI A M ON D

Szeretem a munkámat a Young Livingnél, mert elég szabadidőm marad ahhoz, hogy a családommal lehessek, és úgy szervezhetem a munkámat, ahogy szeretném. Nemcsak háztartásbeli anyuka vagyok, hanem otthon dolgozó üzletasszony! M AR I A ANGEL ES – YO UN G L I V I N G PL AT I N U M


A Young Living akkor került az életünkbe, amikor

célt kerestem. A jóllétet és az egészséget ajándékba kaptam. Éppen ezért a jövőben is meg fogok osztani mindent, amit a Young Living kínál: a jóllétet, a célt és a bőséget. Ezeket mind.

“ “

E M I L I A – YO UN G L I V I N G D I A M O N D

Mély hálám Gary és Mary Youngnak – köszönöm nekik, ahogyan nap mint nap inspirálják az életemet. Egyike vagyok azoknak, akik Gary küldetését folytatva megosztják az emberekkel az illóolajok „ajándékát”. R A M ONA – YOUN G L I V I N G PL AT I N U M

Életem mottója a szabadság, annak minden aspektusa. Amióta megismertem Gary Youngot, és felfedeztem a Young Livinget, tudom, hogy életcélom nem más, mint hogy segítsek az embereknek megtalálni a saját szabadságukat. Ebben legjobb partnereim a Young Living illóolajok. Miközben megosztottam tapasztalataimat másokkal, arany minősítést szereztem, és most az a célom, hogy mindenkinek, akit ismerek, megtanítsam, amit tudok. Építsük közösen a szabadságunkat! Mély hálát érzek a Young Living iránt a sok támogatásért, melyet kapunk. M I L A – YOUN G L I V I N G G O L D

27


Alapozza meg a sikerét eg y

YOUNG LIVING INDULÓCSOMAGGAL! Bevezető csomagjaink tökéletesek a Young Living életstílus megismerésére. Válassza egyik indulócsomagunkat, és élvezzen számos exkluzív előnyt – köztük a jutalmazási tervünk előnyeit, valamint: •

24 százalékos nagykereskedelmi kedvezmény

Lehetőséget jutalékok és bónuszok elérésére

Jogosultságot az Essential Rewards programban való részvételre és ingyenes termékek, kedvezményes szállítás és egyéb előnyök elérésére

Lehetőséget arra, hogy segítsen másoknak a még nagyobb jólét és szabadság felfedezésében

K E Z D J E N H O Z Z Á M O S T A YO U N G L I V I N G. C O M - O N !

PRÉMIUM INDULÓCSOMAG ARIA DIFFÚZORRAL #546528

1 db Prémium illóolajkollekció*

Marketinganyagok

10 db üveg olajmintáknak

1 db Aria diffúzor

1 db Stress Away (5 ml)

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml)

1 db termékútmutató

1 db AromaGlide görgős applikátor

Alap indulócsomag:

1 db Orange+ (5 ml)

10 db névjegykártya-minta

* Lavender 5 ml, Peppermint 5 ml, Lemon 5 ml, Frankincense 5 ml, Di-Gize 5 ml, Thieves® 5 ml, Purification 5 ml, R.C. 5 ml, Copaiba 5 ml, PanAway 5 ml


PRÉMIUM INDULÓCSOMAG DEWDROP DIFFÚZORRAL #546328

1 db Prémium illóolajkollekció*

Marketinganyagok

10 db üveg olajmintáknak

1 db Dewdrop diffúzor

1 db Stress Away (5 ml)

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml)

1 db termékútmutató

1 db AromaGlide görgős applikátor

Alap indulócsomag:

1 db Orange+ (5 ml)

10 db névjegykártya-minta

* Lavender 5 ml, Peppermint 5 ml, Lemon 5 ml, Frankincense 5 ml, Di-Gize 5 ml, Thieves® 5 ml, Purification 5 ml, R.C. 5 ml, Copaiba 5 ml, PanAway 5 ml

PRÉMIUM INDULÓCSOMAG NINGXIA TERMÉKEKKEL #546728

NingXia Red – 2 db 750 ml-es üveg

Alap indulócsomag:

1 db Orange+ (5 ml)

30 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml)

Marketinganyagok

10 db üveg olajmintáknak

1 db Stress Away (5 ml)

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml)

NingXia Nitro 1 db termékútmutató

1 db AromaGlide görgős applikátor

10 db névjegykártya-minta 29


PRÉMIUM INDULÓCSOMAG THIEVES TERMÉKEKKEL #546628

1 x Thieves 15 ml

2 x Thieves Spray

1 x Thieves AromaBright™ Toothpaste

2 x Thieves Waterless Hand Purifier

1 x Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

1 db termékútmutató

10 db üveg olajmintáknak

2 x Thieves Household Cleaner

Alap indulócsomag: Marketinganyagok

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml)

2 x Thieves Foaming Hand Soap

1 db Stress Away (5 ml)

1 db AromaGlide görgős applikátor 1 db Orange+ (5 ml)

10 db névjegykártya-minta

ALAP INDULÓCSOMAG #546028

Marketinganyagok

1 db Orange+ (5 ml)

1 db Stress Away (5 ml)

10 db üveg olajmintáknak

1 db AromaGlide görgős applikátor

2 db NingXia Red egyadagos kiszerelés (60 ml) 10 db névjegykártya-minta


JÓLÉT CÉL BŐSÉG YO U N G L I V I N G. C O M 31


Mi komolyan vesszük a bolygónkról való gondoskodást. A csúcstechnológiájú gyártási folyamatunk a világ legtisztább olajait eredményezi.

A folyamatunk neve Ez nem szlogen – ez az elhivatottságunk.

#24633 HU v.1