Page 1

UPPTÄCK din

YOUNG LIVING-LIVSSTIL

1


VÅ R

VISION Att förmedla de livsförändrande egenskaperna hos Young Livings eteriska oljor till hela världen.

VÅ RT

UPPDRAG Young Living tar förvaltningen av naturen och eteriska oljor på allvar och vill främja en gemenskap där helande och utforskande står i fokus och som samtidigt inspirerar individer till att uppleva välbefinnande, målmedvetenhet och överflöd.

VÅ RT

MÅL

Som världsledare för den moderna eteriska oljerörelsen förmedlar Young Living de allra renaste eteriska oljorna och oljeprodukterna till familjer världen runt. Vårt mål är att stärka människor genom att hjälpa de att uppleva välbefinnande och vi anser att alla människor förtjänar att leva ett meningsfullt liv i överflöd.


VÅR BERÄTTELSE Vår berättelse började för 20 år sedan med en enkel, hemmagjord destilleringsanläggning som byggdes av D. Gary Young, Young Livings grundare och före detta ordförande. Att omvandla en passion till ett yrke är för de flesta av oss endast en önskedröm, men för Gary blev det verklighet när han upptäckte kraften hos eteriska oljor och började framställa oljor själv. Hans expertis vad gäller eteriska oljor, tillsammans med hans och ordförande Mary Youngs tidigare erfarenhet inom direktförsäljning, gjorde det möjligt för familjen Young att fullfölja deras dröm om att starta ett företag som stärker sina medlemmar och ger dem möjligheten att förmedla rena eteriska oljor till världen. Med Gary och Marys ledarskap har Young Living växt och utvecklats till att bli världsledande inom eteriska oljor och produkter för välbefinnande. Young Living fullföljer paret Youngs vision och har i dag högkvarter i Lehi, Utah och kontor och gårdar runt om i världen. Med vårt orubbliga engagemang för renheten hos eteriska oljor har vi inspirerat miljontals människor världen runt till att uppleva naturens välgörande gåva, att skapa överflöd som Young Livingmedlemmar och att upptäcka nya möjligheter som skapar livslånga förändringar. 3


YL I

SIFFROR 23 ÅRS

BRANSCHLEDARSKAP

16

50 HÖGKVALIFICERADE

E G N A och SAMARBETSGÅRDAR

FORSKARE

( O C H F O RT S ÄT T E R VÄ X A )

FINNS I 20 LÄNDER

12 OBEROENDE

SAMARBETSLABORATORIER

ÖVER

$1 MILJARD PER ÅR SEDAN 2015

3 000+ A N STÄ L L DA RUNT O M I VÄ R L D E N

600+

2 EGNA

1 3 KO N T O R VÄ R L D E N R U N T

FÖRSTKLASSIGA LABORATORIER DET

ÖVER 4 MILJONER

G LOB A L A

MEDLEMMAR

LIVSFÖRÄNDRANDE PRODUKTER

FÖRSTA

NÄTV E R K S F Ö R E TA G E T FÖR ETERISKA OLJOR


I SIFFROR

Young Living betalar alla administrativa kostnader 100 % AV ALLA GÅVOR GÅR TILL STIFTELSENS PROJEKT

70 VÄLGÖRENHETSORGANISATIONER OCH PROJEKT har fått stöd av

STIFTELSEN

200 000+ MÄNNISKOR HAR FÅTT HJÄLP AV STIFTELSENS PROJEKT

Gö r s k i l l n a d du m e d: Youn g Li vi ngFoundation.org

5


Young Living skapade Seed to Seal för att kunna erbjuda dig och din familj de bästa eteriska oljorna och oljeprodukterna i världen. Seed to Seal är vår uppsättning standarder som vi använder för att säkerställa att varje eterisk olja och Young Living-produkt som du använder ger dig fördelarna med våra globala resurser, vårt branschledarskap och mer än två decennier av innovativt utvecklingsarbete. Resultatet? Slutprodukter av högsta kvalitet som du kan vara säker på har framställts med hjälp av omsorgsfullt odlade råvaror, noggrann testning och specificerade standarder.


INKÖP Våra eteriska oljor anskaffas från Young Livings egna gårdar samt partnergårdar och Seed to Sealcertifierade leverantörer som arbetar enligt våra principer. Det gör att vi kan arbeta med gott samvete och prioritera kvalitet med hänsyn till lokala samhällen och ekosystem. Du kan därför känna dig helt trygg med våra produkter.

VETENSKAP

KVALITETSSTANDARDER

Själva grunden för vår produktkvalitet börjar ute på odlingsfälten och testas sedan i våra toppmoderna laboratorier av vårt team som sammanlagt har över 180 års erfarenhet. Vi anlitar även ett flertal av världens ledande, oberoende och ackrediterade laboratorier för produkttestning. Våra kvalitetsstandarder säkerställer att du och din familj får produkter som är gjorda på de renaste och effektivaste ingredienserna.

Som ledare för den moderna eteriska oljerörelsen är en viktig del av vår verksamhet att göra affärer på ett ansvarsfullt sätt — från att anskaffa växter på ett hållbart sätt till att stödja lokala samhällen och följa miljölagar och andra lagar. Vi väljer samarbetspartners som producerar rena eteriska oljor och ingredienser på etiska och lagliga sätt. Detta tillvägagångssätt innebär en förstklassig standard för kvalitet och hållbarhet.

7


VÅ R A

GÅRDAR Fort Nelson, British Columbia, Kanada Calgary, Alberta, Kanada St. Maries, Idaho, USA

London, Storbritannien

Highland Flats, Idaho, USA

Lehi, Utah, USA

Simiane-la-Rotonde, Frankrike Mona, Utah, USA

Mexiko City, Mexiko Kona, Hawaii

Guayaquil, Ecuador

Länder med Young Living-medlemmar Young Livings internationella kontor Young Livings globala högkvarter Young Living-gård eller destilleringsanläggning


Young Livings gårdar har en särställning i branschen och sätter standarden för destillering av eteriska oljor. Det är därför som våra egna gårdar och odlingar spelar en så viktig roll i vårt kvalitetskoncept Seed to Seal. Vi har investerat mycket tid och resurser för att säkerställa att dessa arbetsmetoder och standarder används på alla våra globala gårdar och hos samarbetspartners och Seed to Seal-certifierade leverantörer så att du och din familj får det bästa som naturen har att erbjuda.

Split, Kroatien Tokyo, Japan

Manolovo, Bulgarien Dubai, FA Muscat, Oman

Hong Kong, Kina Taitung, Taiwan

Kuala Lumpur, Malaysia

Singapore

Darwin, Australien

Sydney, Australien

Perth, Australien

9


PA RT N E R S K A P S -

PRINCIPER


Vi investerar mycket tid och resurser för att kunna förmedla de allra renaste eteriska oljorna. Oljornas renhet börjar på gårdarna och vi är stolta över att anskaffa eteriska oljor från våra globala gårdar, samarbetspartners och Seed to Seal-certifierade leverantörer. Alla gårdar och samarbetspartner fullföljer vårt Seed to Seal-koncept för att säkerställa att produkterna håller högsta kvalitet under hela produktionsprocessen.

S T E G 1 Etablerade relationer Våra inköps- och ledningsteam har handplockat välrenommerade växtleverantörer och har byggt upp relationer med dem under flera decennier. Vi fortsätter att utveckla och fördjupa dessa leverantörsrelationer.

S T E G 2 Seed to Seal-specifikationer Alla gårdar, oavsett om det gäller partnergårdar, Seed to Seal-certifierade leverantörer eller våra egna gårdar, undertecknar avtal om att de kommer att följa våra noggranna Seed to Seal-specifikationer.

S T E G 3 Bindande avtal Vi backar upp vår Seed to Seal-kvalitet med juridiskt bindande avtal för att säkerställa att våra leverantörer följer Seed to Seal-specifikationerna.

S T E G 4 Noggranna tester Vi har investerat miljontals dollar i ett toppmodernt laboratorium med banbrytande testinstrument och ett forskningsteam i världsklass. Om detta team upptäcker att en olja från en av våra leverantörer inte uppfyller våra specifikationer kommer den aldrig in på vårt lager.

S T E G 5 Fortlöpande granskningar Förutom våra egna tester kontrollerar Young Living kvaliteten på oljorna med oberoende, objektiva produkttester. Vårt omfattande globala inköpsnätverk är utformat för att ge våra medlemmar överlägsna produkter och vi är stolta över att ha implementerat en objektiv granskningsprocess.

Varför fäster vi så stor vikt vid dessa dyra och krävande granskningsmetoder? För Young Living spelar vinsten inte lika stor roll som helheten. Vi vill göra världen bättre genom att sprida fördelarna med rena eteriska oljor. Om vi inte levererar äkta eteriska oljor kan vi inte leverera några verkliga fördelar. Lär dig mer om dessa fördelar på SeedtoSeal.com. 11


VA D Ä R

ETERISKA OLJOR? Eteriska oljor framställs av omsorgsfullt odlade växter, örter och träd genom ångdestillering, kallpressning eller från trädens kåda. Oljorna utgörs av växternas rena essens och är mycket mer effektiva än växterna de framställs från. Oavsett om du använder Young Livings eteriska oljor för doftspridning, hudvård eller i ditt hem så kommer du märka att ditt liv blir märkbart bättre med några droppar olja!

A N VÄ N D S O M DOFTSPRIDNING

• Ta 2-3 droppar eterisk olja i dina händer och andas in. • Tillsätt ett par droppar eterisk olja i en skål med varmt vatten. Täck huvud och skål med en handduk. Andas djupt och långsamt. • Använd dina favoritoljor i våra doftspridare. OBSERVERA: Läs alltid produktetiketten för anvisningar.

A N VÄ N D U T VÄ RT E S

A N VÄ N D S O M KO S T T I L L S KO T T

• Applicera 2-3 droppar eterisk olja på önskat område och massera in. Upprepa efter behov. Följ alltid produktetikettens anvisningar om utspädning.

Testa dessa tips när du tar våra eteriska oljor Plus som kosttillskott:

VARNING: Eteriska oljor är kraftfulla och kan orsaka hudkänslighet. Applicera Young Livings V-6 Vegetable Oil Complex eller någon annan ren vegetabilisk olja för utspädning om hudkänslighet uppstår. Citrusbaserade oljor och oljeblandningar kan orsaka tillfällig ljuskänslighet.

• Tillsätt flera droppar av din valda eteriska olja Plus i en gelkapsel och svälj med vatten. • Tillsätt 1-2 droppar av din valda eteriska olja Plus i ett glas vatten, NingXia Red, yoghurt eller en växtbaserad mjölkdryck och svälj. • Använd 1-2 droppar av en eterisk olja Plus i matlagning.


ETERISKA OLJOR OCH OLJEBASERADE PRODUKTER Rena, äkta eteriska oljor är grunden för allt Young Living gör. Vi erbjuder produkter i fyra kategorier som är utformade för att berika ditt liv varenda dag:

ETERISKA OLJOR

I HEMMET

Berika din kropp, ditt sinne och din själ och upptäck en naturlig livsstil. Upplev äkta välbefinnande med rena eteriska oljor och oljeblandningar.

Håll ditt hem och din familj ren med naturliga produkter för vardagsbruk. Våra produkter för hemrengöring innehåller produkter som du kan använda med gott samvete.

VÄ L B E F I N N A N D E

H YG I E N P R O D U KT E R

Tillfredsställ din kropps näringsbehov med goda smaker. Våra näringsprodukter är hälsosamma och välsmakande. Vi har flera olika produkter som passar hela familjen.

Upptäck din naturliga lyster med våra hygienprodukter berikade med eteriska oljor. Rengör, mjukgör och återfukta huden med våra produkter som är fria från kemikalier.

13


ETERISKA OLJEPRODUKTER Eteriska oljor är grunden för Young Livings produkter. Upptäck kraftfulla eteriska oljor och blandningar som säkerställts av vårt Seed to Seal®-koncept och hitta den eteriska oljan som är bäst för dig.


RENA ETERISKA OLJOR

BLANDNINGAR AV E T E R I S K A O L J O R

Med över 20 års erfarenhet av forskning och produkttester har Young Living skapat våra Seed to Sealkvalitetsstandarder som säkerställer att våra eteriska oljor håller högsta möjliga kvalitet. Vi kräver alltid att varje flaska olja håller högsta kvalitet, vilket gör oss branschledande när det gäller kvalitetsstandarder.

En perfekt blandning av olika eteriska oljor kan resultera i en kraftfull produkt. Många års testning och produktanvändning har gett oss våra egna oljeblandningar, oljor som verkar i harmoni med varandra och som har många användningsområden.

ETERISKA OLJOR P LU S S OM KO S T T I L L S KO T T Oljorna i vårt Plus-sortiment är perfekta som kosttillskott och i matlagning. Leta efter gamla och nya favoriter i Plussortimentet som du kan använda som en extra smakupplevelse i matlagning eller tillsätta i kapslar för att ta del av deras hälsofrämjande egenskaper.

D OF TS P R I DA R E Förvandla ditt hem, din arbetsplats eller ett annat utrymme till en egen oas med doftspridning. Med våra eleganta doftspridare kan du sprida eteriska oljor i hela ditt hem och skapa en spaliknande upplevelse var som helst.

Besök YoungLiving.com för att se en fullständig lista över våra världsledande eteriska oljor och växtbaserade produkter!

15


I HEMMET Ditt hem är din borg - en härlig plats där du umgås med släkt och vänner. Vi har skapat våra produkter för vardagsbruk för att ge dig effektiva produkter som är fria från kemikalier. Dessa kraftfulla produkter berikade med eteriska oljor ger dig hälsosamma alternativ. Hemmet är den plats där ditt välbefinnande börjar och det kan gälla allt från rengöringsprodukter till tandkräm.


THIEVES

KIDSCENTS

Vår legendariska Thieves-blandning, med de eteriska oljorna Lemon, Clove, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata och Rosemary, skapar en kryddig, välkomnande doft. Vårt Thievessortiment utgör ett växtbaserat alternativ så du kan byta ut kemikalier mot naturliga lösningar som fungerar lika bra och har en fantastisk doft.

Vårt KidScents®-sortiment är produkter berikade med eteriska oljor som passar barn och unga. Dessa produkter är ett säkert alternativ till liknande produkter du hittar i affären. Du och dina barn kommer att älska våra blandningar av eteriska oljor och produkter med oljor som är särskilt utformade för barn!

SEEDLINGS Vi vet att föräldrar dagligen tar hundratals beslut om sina barns hälsa och välbefinnande. De växtbaserade produkterna i Young Livings Seedlingssortiment är särskilt utformade med de yngsta familjemedlemmarna i åtanke och för att göra det så enkelt som möjligt för föräldrar att välja skonsamma produkter berikade med eteriska oljor som inte innehåller oönskade ingredienser.

Besök YoungLiving.com för att se alla våra produkter för vardagsbruk och för mer information om produkterna i det här sortimentet!

17


VÄLBEFINNANDE Verkligt välbefinnande kommer inifrån. Våra produkter för välbefinnande erbjuder optimal näring och extra energi från eteriska oljor för en bra start på dagen. Känn dig på topp med hjälp av våra kosttillskott som ger dig mer kraft, näringsämnen och som även smakar gott!


NINGXIA RED

SLIQUE

Tillsätt NingXia Red till din dagliga kostrutin för att åtnjuta de positiva egenskaperna hos vårt kraftfulla kosttillskott! Denna smakrika blandning innehåller eteriska oljor, puré av gojibär från Ningxia, plommonjuice, körsbärsjuice, blåbärsjuice och granatäppeljuice som ger kropp och sinne energi samt förser kroppen med viktiga fytonäringsämnen.

Med Sliques unika kombination av exotiska ingredienser och kraftfulla eteriska oljor kan du ta ett steg i rätt riktning - mot ett friskare, gladare jag! I kombination med sund kost och motion kan Slique®-produkter underlätta viktkontroll och ge dig viktig näring.

VIKTIG NÄRING

HÄLSOSAM M AT L A G N I NG

Vitaminer och mineraler ligger till grund för en hälsosam kost. Våra behändiga kosttillskott och multivitaminer berikade med eteriska oljor ger dig det näringsstöd du behöver.

Vi vill ge dig bättre alternativ för alla tillfällen och platser, till och med i köket! Med produkter som till exempel vårt Einkornsortiment vill vi hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din mat och kunna njuta av äkta naturlig mat.

Besök YoungLiving.com för att läsa mer om alla våra kosttillskott och produkter för välbefinnande!

19


HYGIENPRODUKTER Young Livings schampon, krämer och specialinriktade hudvårdsprodukter berikade med eteriska oljor är fria från oönskade ingredienser och rengör samt återfuktar huden för en naturlig och hälsosam lyster. Skäm bort huden med kraften hos eteriska oljor!


S AV V Y M I N E R A L S BY YOUNG L I V I NG

HÅR-, BAD- OCH KROPPSPRODUKTER

Det mineralbaserade sminksortimentet Savvy Minerals by Young Living™ kombinerar förstklassiga sammansättningar med rena ingredienser så att du kan framhäva din naturliga skönhet utan att tumma på dina standarder. Savvy Minerals-produkter ger dig starka färger och är lätta att applicera så du kan låta din inre skönhet lysa.

Låt din inre skönhet stråla med växtbaserade hud- och hårprodukter berikade med eteriska oljor utan oönskade ingredienser. Vårt sortiment för kroppsvård innehåller noggrant utformade krämer, hårvårdsprodukter, hudvårdsprodukter och mycket annat som håller dig fräsch och snygg från topp till tå utan starka kemikalier.

ART

T A N D VÅ R D

Young Livings hudvårdsprodukter kombinerar de bästa växterna och eteriska oljorna för att ge din hud den omsorg den förtjänar. Vår kollektion ART® Skin Care System är framtagen för att säkert och effektivt rengöra, balansera och återfukta huden för att framhäva din naturliga skönhet!

Fräscha upp din mun med våra tandvårdsprodukter! Vi har allt du behöver för ett strålande leende, från tandkräm till mintpastiller! Med kraften hos Thieves®-blandningen av eteriska oljor får du en fräsch mun hela dagen.

Upptäck alla sminkprodukter från Savvy Minerals och alla andra hygienprodukter på YoungLiving.com!

21


FÖRMEDLA

YOUNG LIVING-LIVSSTILEN Vi har över 20 års erfarenhet av att utveckla produkter som rengör hemmet, ger kroppen näring, förskönar hud och hår samt lyfter sinnet och vi är stolta över att kunna erbjuda alternativ som verkligen främjar välbefinnande i alla dess former. Vi kompromissar aldrig med vårt Seed to Seal®-löfte och vårt mål är att erbjuda dig fler sätt att skapa välbefinnande i vardagslivet och i hemmet. Att bli ekonomiskt oberoende genom att dela med dig av Young Living till personer omkring dig är ett sätt att ge ditt liv en ny dimension av välbefinnande.


Kom igång med

YOUNG LIVING VA D H A R J A G F Ö R VA L M Ö J L I G H E T E R ? Att ta del av fördelarna med Young Living är enkelt! Du kan börja på två sätt: köp produkter som detaljhandelskund eller bli medlem.

FÖR DE L A R M E D AT T B L I M E DL E M : • Inga krav på hur mycket du måste spendera • Köp det du vill ha, när du vill ha det

• Du behöver inte ha massa produkter på lager

DE TA L J H A N DE L S KU N D JÄ M F Ö RT M E D M E DL E M Detaljhandelskund:

Medlem:

• Uppgradera till att bli medlem när som helst

• Tjäna ihop gratisprodukter • Tillgång till utbildningsmaterial • Få exklusiva rabatter • 24 % rabatt på detaljhandelspriset på alla Young Living-produkter • Möjligheten att delta i en av branschens mest generösa kompensationsplan • Få erkännande för ditt arbete på något av våra retreat som hålls på vackra platser runt om i världen

23


ESSENTIAL

REWARDS Köper du regelbundet produkter? Vill du få gratisprodukter? Skräddarsy din månadsbeställning genom att gå med i vårt valfria Essential Rewards-program för att tjäna poäng som fungerar som pengar! Essential Rewards är Young Livings exklusiva lojalitetsprogram med flera förmåner:

• Skräddarsy din månadsbeställning och gör besparingar!

• Tillgång till exklusiva månadserbjudanden.

• Välj vilka produkter du vill ha och när beställningen ska gå igenom.

• Upp till 25 % tillbaka i Essential Rewards-poäng som du kan använda som kontanter för framtida beställningar.

• Ingen risk! Ändra eller avbryt din beställning när som helst. • Reducerade fraktkostnader och snabb leverans.

• Lojalitetsgåvor efter 3, 6, 9 och 12 månader utan avbrott.

Få din beställning automatiskt varje månad. Med så många förmåner och bonusar är det dags att starta nu! Gå till YoungLiving.com för mer information.


Dela med dig av

DET DU ÄLSKAR Young Living har växt till att bli ett globalt företag för att våra medlemmar älskar våra produkter och har upplevt deras kraftfulla egenskaper. Våra medlemmar förmedlar sin glädje över Young Living med släkt, vänner, kollegor och bekantskapskrets och verksamheterna växer naturligt. A N L E D N I N G A R T I L L A T T B YG G A E N V E R K S A M H E T M E D Y O U N G L I V I N G

• Du behöver inte ha massa produkter på lager

• Bli din egen chef • En stöttande gemenskap • En generös kompensationsplan; en av branschens bästa

• Möjlighet att arbeta sig till en gratisbiljett till retreat för ledare

• Tjäna en bonus på $50 för varje person du värvar, plus provision på alla framtida beställningar

• Förändra människors liv genom att hjälpa andra till psykiskt och fysiskt välbefinnande

L AV E N D E LG Å R D E N S I M I A N E - L A - R O T O N D E , F R A N K R I K E 25


F R I H E T AT T NÅ

“ “ “

DITT MÅL

Vi blev förälskade i varandra år 2001, samma år som vi också blev förälskade i Young Livings filosofi, vision och produkter. Som två av de första YL-pionjärerna i Europa var detta början till ett nytt liv för oss. Under de senaste 20 åren har vi arbetat i ur och skur, med en tilltro till att alla kan göra skillnad i världen. Vi belönas för vårt arbete och entusiasm och vår familj har uppnått ett liv i överflöd. U L R IKE & VI JAY — YOUNG L I VI NG ROYAL C ROW N DI A MON D S

För fyra år sedan var jag deprimerad och kände ingen samhörighet med andra människor. Young Living gav mig en gemenskap och ett mål och jag fick tillbaka mitt liv. I gengäld ger det mig möjligheten att stärka andra kvinnor, både på ett personligt och ekonomiskt plan. COR INNE — YOUNG L I VI NG DI AMOND

Jag älskar mitt arbete med Young Living för att jag själv bestämmer över min tid och kan tillbringa så mycket tid jag vill med min familj. Jag är inte bara en hemmafru, jag är även en affärskvinna! M A R IA ANGEL E S – YOUNG L I VI NG PL ATI NUM


Jag upptäckte Young Living när jag sökte efter

ett mål och ett syfte i livet. Som belöning fick jag välbefinnande och god hälsa. Därför kommer jag alltid att dela med mig av allt det som Young Living erbjuder: välbefinnande, ett mål och överflöd. Allt hör ihop.

E M I L I A — YOUNG L I V I NG DIA MON D

Jag är djupt tacksam för Gary och Mary Young som inspirerar mig varenda dag. Jag kommer att arbeta för att Garys vision uppfylls och kommer att förmedla naturens gåva, eteriska oljor, till min bekantskapskrets. RAMONA — YOUNG LI V I NG P LAT INU M

Mitt livsmotto är frihet, i alla möjliga former. När jag först träffade Gary och upptäckte Young Living förstod jag att min livsuppgift är att hjälpa andra att uppnå frihet. Young Livings eteriska oljor är det bästa sättet jag kan göra det på. Genom att dela med mig av mina erfarenheter har jag kvalificerat som golddistributör och mitt mål är att lära alla jag känner hur de kan göra samma sak. Vi kan uppnå frihet tillsammans. Jag är djupt tacksam för Young Living och allt stöd jag har fått. M I L A – YOUNG LI V I NG G OLD

27


Förbered dig på framgång med ett

YOUNG LIVING STARTKIT! Våra introduktionspaket är det perfekta sättet att utforska Young Living-livsstilen. Välj ett av våra startkit och få en mängd förmåner, bland annat kan du utnyttja vår kompensationsplan och du får även: •

24 % grossistrabatt

Möjlighet att tjäna provision och bonusar

Rätt att delta i Essential Rewards-programmet och få gratisprodukter, rabatt på leveranser och mycket mer

Möjligheten att hjälpa andra att upptäcka större välbefinnande och frihet

KO M I G Å N G N U PÅ Y O U N G L I V I N G . C O M !

PREMIUM-STARTKIT MED DOFTSPRIDAREN ARIA #546513 1 x Premium-kollektion med eteriska oljor* 1 x doftspridaren Aria 1 x Produktkatalog Basic-startkit:

Marknadsföringsmaterial 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roll-onkulor 1 x Orange+ 5 ml

10 x Provflaskor 2 x NingXia Red provförpackningar (60 ml) 10 x Visitkort

* Lavender 5 ml, Peppermint 5 ml, Lemon 5 ml, Frankincense 5 ml, Di-Gize 5 ml, Thieves® 5 ml, Purification 5 ml, R.C. 5 ml, Copaiba 5 ml, PanAway 5 ml


PREMIUM-STARTKIT MED DOFTSPRIDAREN DEWDROP #546313 1 x Premium-kollektion med eteriska oljor* 1 x Doftspridaren Dewdrop 1 x Produktkatalog Basic-startkit:

Marknadsföringsmaterial 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roll-onkulor 1 x Orange+ 5 ml

10 x Provflaskor 2 x NingXia Red provförpackningar (60 ml) 10 x Visitkort

* Lavender 5 ml, Peppermint 5 ml, Lemon 5 ml, Frankincense 5 ml, Di-Gize 5 ml, Thieves® 5 ml, Purification 5 ml, R.C. 5 ml, Copaiba 5 ml, PanAway 5 ml

PREMIUM-STARTKIT MED NINGXIA #546713 NingXia Red – 2 flaskor x 750 ml 30 x NingXia Red provförpackningar (60 ml) NingXia Nitro 1 x Produktkatalog

Basic-startkit: Marknadsföringsmaterial 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roll-onkulor 1 x Orange+ 5 ml

10 x Provflaskor 2 x NingXia Red provförpackningar (60 ml) 10 x Visitkort 29


PREMIUM-STARTKIT MED THIEVES #546613 1 x Thieves 15 ml 1 x Thieves AromaBright™ tandkräm 1 x Thieves Fresh Essence Plus munvatten 2 x Thieves rengöringsmedel 2 x Thieves löddrande handtvål 2 x Thieves-spray

2 x Thieves vattenfri tvål 1 x Produktkatalog Basic-startkit: Marknadsföringsmaterial 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roll-on-kulor

1 x Orange+ 5 ml 10 x Provflaskor 2 x NingXia Red provförpackningar (60 ml) 10 x Visitkort

BASIC-STARTKIT #546013 Marknadsföringsmaterial 1 x Stress Away 5 ml 1 x AromaGlide Roll-onkulor

1 x Orange+ 5 ml 10 x Provflaskor

2 x NingXia Red provförpackningar (60 ml) 10 x Visitkort


VÄLBEFINNANDE MÅL ÖVERFLÖD YOUNGLIVING.COM 31


Vi tar förvaltningen av vår planet på allvar. Vår toppmoderna tillverkningsprocess ger dig världens renaste oljor.

Vi kallar det Det är inte en slogan, det är vår kallelse.

#24805 SV v.1

Discover your Young Living Lifestyle – SV  

Upptäck din Young Living-livsstil med vår guide till allt som har med YL att göra! Vår broschyr på 32 sidor med allt från våra världsledande...

Discover your Young Living Lifestyle – SV  

Upptäck din Young Living-livsstil med vår guide till allt som har med YL att göra! Vår broschyr på 32 sidor med allt från våra världsledande...