Page 7

KÄYTTÖEHDOTUS YLEISPUHDISTUSAINE

TEHOKAS RASVANPOISTO

LASI JA PEILIT

SYVÄPUHDISTAVA HANKAUS

Sekoita korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta 2–3 kupilliseen vettä. Levitä tuotetta runsaasti käyttöpinnalle ja pyyhi sitten pinta puhtaaksi. Lisää korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta 235 millilitraan vettä. Levitä tuotetta kangasliinalla pintaan kerääntyneen rasvan poistamiseksi. Kun pyyhit pinnan puhtaaksi, käytä puhdasta ja kosteaa liinaa. Sekoita korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta, viisi tippaa eteeristä Citrus Fresh -öljysekoitusta ja yksi teelusikallinen valkoviinietikkaa kolmeen kupilliseen vettä. Suihkuta tuotetta ikkunoihin ja lasipintoihin runsaalla kädellä ja pyyhi sitten pinta puhtaaksi nukattomalla liinalla. Sekoita ruokasoodaa ja Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta yhteen paksuksi tahnaksi. Levitä sekoitusta puhtaaseen puhdistusliinaan tai sieneen ja hankaa haluttu pinta huolellisesti. Huuhtele puhtaaksi.

MATTOON TULLEEN TAHRAN PUHDISTUS

Sekoita korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta kuuteen kupilliseen vettä. Suihkuta tuotetta suoraan tahraan ja aseta sitten tahran päälle puhdas liina.

MATON RAIKASTUS

Sekoita korkillinen Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta yhteen kupilliseen ruokasoodaa. Anna seoksen pysyä paikallaan yön yli, kunnes neste on imeytynyt. Ravistele sen jälkeen mattoa ja imuroi lattia huolellisesti.

”Käytimme Thieves-tuotetta kotitalomme ulkoseinässä olevien puulistojen pesemiseen. Sekoitimme vettä ja 4–5 kupillista Thieves Household Cleaner -tuotetta suuressa suihkepullossa. Lopputulos oli kauniin puhdas , ja näytti aivan siltä, kuin olisimme maalanneet kaikki ulkolistat uudelleen! Mikä parasta: pesun aikana ilmaan ei päässyt vaarallisia kaasuja, pesurätit pysyivät puhtaina ja heitimme veden pois tietäen, että se ei vahingoittaisi nurmikkoa.” —YOUNG LIVING -JÄSEN

Vinkki: Pidä roskasäiliöt puhtaina ja raikkaan tuoksuisina täyttämällä ne vedellä ja 2–3 kupillisella Thieves Household Cleaner -tuotetta. Anna sen vaikuttaa tunnin verran ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti.

Thieves Booklet – FI  
Thieves Booklet – FI