Termékútmutató 2019 – HU

Page 1

TERMÉKÚTMUTATÓ 2019


A You n g Li vi n g

KÖ S Z Ö N T I Ö N T ! Küldetésünk, hogy a tiszta, autentikus illóolajokat a világ minden otthonába eljuttassuk. Az emberek mindenhol megoldásokat keresnek a jólétük javítására – fizikai, spirituális, érzelmi, mentális és pénzügyi szempontból egyaránt. Örülök, hogy Önt is a Young Living tagjai között üdvözölhetem, ahol nemcsak felfedezheti a maga számára a küldetésünk erejét, hanem megosztani is segíthet a közelében élőkkel. Az emberek csak akkor lehetnek szabadok, ha egészségesek, és rendelkeznek a kellő erővel, hogy utazzanak, tanítsanak, és támogassák a rászorulókat. A Young Living mindenkinek, mindenhol lehetőséget kínál arra, hogy pontosan ezt tegye: érezze jól magát, fedezze fel valódi képességeit, és éljen értelmes életet. Izgalommal figyelem, ahogy a családok, szülők és gyerekek összefognak, hogy éljenek a lehetőséggel, és felfedezzék maguknak a termékekben rejlő hihetetlen előnyöket. Ez egy izgalmas időszak, amelyet növekedés jellemez. Az illóolajok területén világvezető vállalatként tiszta illóolajokat és természetes eredetű termékeket kínálunk a Seed to Seal program, valamint annak három pillérén – források, tudomány és szabványok – keresztül. Ön is részévé válhat ennek úgy, hogy ellátogat a világ különböző pontjain megtalálható vállalati vagy partnerfarmjainkra. Amikor meghívjuk az

Önhöz hasonló tagokat, hogy vegyenek részt egyedülálló szabványainkban, első kézből osztjuk meg minőség iránti szenvedélyünk példáit; boldogok vagyunk, hogy megoszthatjuk Önnel, amit szeretünk. Ez a termékútmutató tanúsítja a több mint 20 éves elkötelezettséget aziránt, hogy segítsünk Önöknek megtalálni az egész életre kiterjedő jólét szabadságát. A Young Livingnél mindannyian nagy erőfeszítéseket teszünk, hogy biztonságos és hatásos illóolajos termékeket kínáljunk a legtöbb otthonban és irodában megtalálható erős vegyszerek leváltására. Ennek a praktikus és egyben átfogó útmutatónak a célja, hogy segítsen Önnek gyorsan megtalálni, amit keres és felfedezni a még ki nem próbált új termékeket. Termékeink célja, hogy segítsenek Önnek megtalálni a szabadság és a jólét felé vezető utat. Eljött az Ön pillanata, hogy megtapasztalja a természet tiszta eszenciájának előnyeit. Ezek a termékek azért készülnek, hogy élete minden részében jelen legyenek, támogatást nyújtsanak a testének, nyugalmat hozzanak az élet nyüzsgésébe, és jobbá tegyék a hangulatát. Olvasson tovább, fedezzen fel új kedvenceket, és ossza meg másokkal is a Young Living iránt érzett szenvedélyét.

M A RY Y O U N G ,

Társalapító és a Young Living vezérigazgatója


T A RT A L O M J E G Y Z É K 03. A célunk 05. Seed to Seal 07. Farmjaink 21. The D. Gary Young, Young Living Foundation 23. 5x5 25. Mik azok az illóolajok? 25. Hogyan kell használni az illóolajokat?

27.

ILLÓOLAJ TERMÉKEK 29. Mik azok az illóolajok? 39. Plus illóolajos táplálékkiegészítők 43. Illóolaj-keverékek 52. Illóolaj golyós termékek 53. Masszázsolajok 54. Illóolaj-kollekciók 55. Illóolaj-diffúzorok 57. Illóolaj-tartozékok

59.

ÖN ÉS AZ OTTHONA

77.

EGÉSZSÉGES ÉS FITT 79. NingXia Red 81. Slique 82. Alapozó táplálkozás 86. Egészséges főzés

87.

SZÉPSÉG 89. Savvy Minerals 95. ART 97. Arcápolás

99.

A YO U N G L I V I N G ÉLETSTÍLUS MEGOSZTÁSA 102. Essential Rewards 103. Indulócsomagok 106. Oktatás 107. Tárgymutató

61. Thieves 65. KidScents 67. Seedlings 69. Szappanok és fürdőzselék 71. Testápolás 73. Hajápolás

A legfrissebb árakért és a termékek elérhetőségéért keresse fel a YoungLiving.com weboldal Termékek menüpontját.

74. Provence Collection Facebook.com/YoungLivingEurope Instagram.com/YoungLivingEuropeEO Twitter.com/YLEOEurope


A

CÉLUNK

A Young Living világszerte ismert és közkedvelt márka, melyet nagyrabecsülés és elismerés övez mindazokért az előnyökért, amelyekkel megajándékozza az embereket. A világ legtisztább illóolajainak és illóolajos termékeinek hajtóereje párosul bennünk azzal a szenvedélyes elkötelezettséggel, hogy felruházzuk az embereket a teljes életen át tartó jólét lehetőségével, s így sikeresen karolhatjuk fel a modern illóolaj-mozgalmat. Útnak indult egy globális, célratörő egészségforradalom, és a Young Living ennek a mozgalomnak a vezető ereje.

Fort Nelson, Brit-Kolumbia, Kanada

St. Maries, Idaho, Amerikai Egyesült Államok White Swan, Washington, Amerikai Egyesült Államok

Calgary, Alberta, Kanada Naples, Idaho, Amerikai Egyesült Államok

London, Egyesült Királyság Simiane-la-Rotonde, Franciaország

Brampton, Ontario, Kanada Mona, Utah, Amerikai Egyesült Államok

Lehi, Utah, Amerikai Egyesült Államok Mexikóváros, Mexikó

Tabiona, Utah, Amerikai Egyesült Államok

Tokió, Japán

Manolovo, Bulgária Muscat, Omán

Victoria, Mexikó Big Island, Hawaii, Amerikai Egyesült Államok

Split, Horvátország

Hongkong, Kína

Kuangcsou, Kína

Ciudad Victoria, Tamaulipas, Mexikó

Taipei City, Tajvan

Bicol régió, Fülöp-szigetek Taguig City, Fülöp-szigetek

Chongon (Guayaquil), Ecuador Guayaquil, Ecuador

Kuala Lumpur, Malajzia Szingapúr

Taitung, Tajvan

Manila, Fülöp-szigetek Darwin, Ausztrália

Jakarta, Indonézia

Kununurra, Ausztrália Cape Town, Dél-Afrikai Köztársaság Tatham, Ausztrália Sydney, Ausztrália

Young Living globális központok

Young Living vállalati farm vagy lepárló

Young Living nemzetközi irodák

Young Living partnerfarm vagy lepárló

JÖVŐKÉPÜNK

Hogy a Young Living Essential Oils illóolajokat a világ minden otthonába eljuttassuk.


KÜLDETÉSÜNK A

Young

Living

Essential

Oils

számára

megtiszteltetés, hogy síkra szállhat a természet élő energiájának – azaz az illóolajoknak – az ügye mellett, és egy gyógyító, felfedező közösséget támogatva arra ösztönözze az embereket, hogy jólétre, célokra és bőségre találjanak.


A Young Living bevezette a világban a Seed to Seal folyamatot, mégpedig annak az elkötelezettségnek a szimbólumaként, hogy az Önök családját ellássuk a világ legjobb illóolajaival és illóolajos termékeivel. A Seed to Seal folyamattal kapcsolatos ígéretünk garantálja, hogy minden célzott táplálékkiegészítő, minden bőrápolási termék és minden tiszta illóolaj révén, amit Ön használ, élvezheti az egész világra kiterjedő forrásaink, iparági vezető szerepünk és több évtizednyi innovációs tapasztalatunk előnyeit. Az eredmény? Egy tiszta és friss végtermék, amelyről tudhatja, hogy etikus források, tudomány és szabványok felhasználásával készült.

5


FORRÁSAINK

TUDOMÁNY

SZABVÁNYOK

Forrásaink saját vállalati és partnerfarmjaink, valamint Seed to Seal tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóink, akik betartják partnerségi elveinket. Ennek köszönhetjük, hogy beszerzéseinket a lelkiismeretesség vezeti, melynek során elsődleges a minőség, a közösségre kifejtett hatások iránti érzékenység és az ökoszisztéma iránti törődés. Végső soron pedig ez az, ami miatt Ön is úgy érezheti, teljességgel megbízhat termékeinkben.

Termékeink minősége a földeken kezdődik, de bizonyossá a laboratórium teszi, ahol kutató-fejlesztő csapatunk 180 év tapasztalatát egyesíti. Szükség esetén két független, elismert és akkreditált laboratóriummal is megvizsgáltatjuk termékmintáinkat. Azért készítjük tiszta, hatékony formuláinkat, hogy olyan termékekkel lássuk el családját, amelyek a létező legtisztább és leginnovatívabb összetevőket tartalmazzák.

A modern illóolaj-mozgalom vezetőjeként és az anyaföld közeli partnereként gondoskodásunk része, hogy felelősen végezzük üzleti tevékenységünket – a ritka növények fenntartható felhasználásától kezdve a helyi közösségek felemelésén át egészen addig, hogy túlteljesítjük a helyi környezetvédelmi szabályok előírásait. Olyan forrásokat választunk partnerül, akikről tudjuk, hogy etikusan és törvényesen termesztik a tiszta illóolajokat és más összetevőket, megbízhatóan betartva a legszigorúbb fenntarthatósági szabványokat.

A Seed to Seal folyamatunkra vonatkozó további információkat lásd a SeedtoSeal.com.

6


FA R M O K

VILÁGSZERTE A Young Living farmok kiemelkedőek az illóolajipar területén, és irányt mutatnak az illóolajok lepárlásában. Ez az oka annak, hogy illóolajfarmjaink ennyire szerves részét képezik a Seed to Seal® folyamattal kapcsolatos ígéretünknek. Példa nélkül álló az az idő- és erőforrás-ráfordítás, amit annak biztosítására fordítottunk, hogy ezek a szabványok minden, a vállalatunk tulajdonában álló farmon, partnerfarmon és Seed to Seal-tanúsítvánnyal rendelkező beszállítónál prioritást élvezzenek, s így Ön és családja a legjobbat kapja, amit csak a természet kínálni tud.

S I M I A N E - L A - R O T O N D E L AV E N D E R F A R MDALMATIA AROMATIC FARM S P L I T, H O RV Á T O R S Z Á G A szalmagyopár ideális otthonául szolgáló dalmát tájon érezhető a kulturális gyökerekhez való ragaszkodás. Ezért létesült ez a farm azzal a céllal, hogy a népszerű szalmagyopárolaj fenntartható forrása legyen, de azóta a farm tovább terjeszkedett, és más növények termesztése is elindult itt.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Levendula • Muskotályzsálya • Rozmaring • Hibrid levendula • Einkor n


SIMIANE-LA-ROTONDE LAVENDER FARM S I M I A N E - L A - RO T O N D E , F R A N C I A O R S Z Á G

A Young Living Simiane-la-Rotonde Lavender Farm az elbűvölő Provence-ban található, Franciaországnak egy olyan vidékén, amely szépségéről, illatos levendulamezőiről és egész nyáron át tartó fesztiváljairól ismert. Az évente megtartott Lavender Harvest eseményünknek otthont adó farm népszerű úti céllá vált az illóolaj-kedvelők, művészek és látogatók számára, akik azért érkeznek, hogy belélegezzék ennek a helynek a magával ragadó atmoszféráját. A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Levendula • Muskotályzsálya • Rozmaring Hibrid levendula • Einkor n

BALKAN BOTANICAL FARM M A N O L OVO, B U L G Á R I A

A csodás Bulgáriában található Balkan Botanical Farm több, nagy gonddal kiválasztott Young Living partnerfarmot egyesít egy olyan nagy múltú, festői helyen, amely ideális környezet a kiváló minőségű növények termesztéséhez. A világ egyik legnagyobb becsben tartott rózsatermesztő vidékén elhelyezkedő Balkan Botanical Farm a legkiválóbb rózsák termesztésére specializálódott. Illóolaj-kínálatát nemrégiben olyan termékekkel bővítette, mint a római kamilla és a macskagyökér, ezzel is bővítve az ellátást a Young Living legkedveltebb készítményeiből.

ST. MARIES LAVENDER FARM S T. M A R I E S , I D A H O , A M E R I K A I E G Y E S Ü LT Á L L A M O K

Minden a St. Maries farmunkon kezdődött! Évtizedekkel ezelőtt Gary Young tiszta, autentikus levendula és citromfűmagokat hozott Franciaországból, és elültette őket azon a 80 hektáros területen, amelyen ma ez a csodás farm található. Jelenleg több mint 50 hektáron termesztenek itt citromfüvet, és ez a farm a világ legnagyobb citromfűolaj-termelője.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Római kamilla • Rózsa • Macskag yökér

Levendula • Citromf • Idahói varádics

10


NORTHERN LIGHTS FARM

KONA SANDALWOOD REFORESTATION PROJECT

F O RT N E L S O N , B C , K A N A D A

B I G I S L A N D, H AWA I I , A M E R I K A I E G Y E S Ü LT ÁLLAMOK

2014-ben alapos felfedező- és kutatómunkát követően a Young Living földeket vásárolt a kanadai Brit Kolumbiában, és azóta a Northern Lights Farm a számos népszerű keverék fontos alapanyagául szolgáló kanadai fekete luc illóolaj fő forrása. Ez az érintetlen vidék mentes a szintetikus vegyszerektől és műtrágyáktól.

A Young Living és a Kona Sandalwood Reforestation Project partnersége nagyszerű példája annak, ahogyan együttműködéseink a kulturális értékek megőrzésére törekszenek. Ezen a helyen csak elhalt vagy haldokló szantálfákat szüretelünk annak érdekében, hogy fenntartsuk az ökológiai egyensúlyt, és kövessük azt a mélyen gyökerező hawaii meggyőződést, hogy az ember felelőssége a földdel való tiszteletteljes kapcsolat fenntartása.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Norther n Lights Fekete Lucfenyő • Rozsdáska Cickafark • Fehér Lucfenyő

Norther n Lights Fekete Lucfenyő • Rozsdáska Cickafark • Fehér Lucfenyő

11


FINCA BOTANICA FARM G U AYA Q U I L , E C U A D O R E nnek a f a r mna k és a l e g m o d e r n e b b l e p á r l ó ü z e m n e k a l é t re h o z á s a G a r y Young egyi k s z env e d é l y e s p ro j e k t j e k é n t i n d u l t . Ma G u a y a q u i l t rópus i kl í má j a s egí t t á p l á l n i a Yo u n g L i v i n g t ö b b m i n t 800 h e k t á r n y i t er mékeny t a l a j á t , eg é s z é v e s s z ü re t e i t é s b u j a n ö v é n y v i l á g á t .

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Ylang Ylang • Palo Santo • Valódi Gyóg yajak • Citromcirok • Kék Eukaliptusz Dorado Azul • Ocotea • Kubai Oregánó • Rosa Muerta • Kardamom • Illatos Muskátli • Izsóp • Ishpingo • Rozmaring • Ruta • Kakukkfű • Vetiver • Csokoládé


WHISPERING SPRINGS FARM M O N A , U TA H , A M E R I K A I E G Y E S Ü LT ÁLLAMOK A Young Living Whispering Springs Farm ikonikus levendulafarm nemcsak a Young Living számára, hanem az illóolaj-mozgalom és a wellnessközösség számára is. A levendulafarm rövid autózással elérhető a Young Living globális központjából, és olyan eseményeknek ad otthont, mint a Lavender Day fesztivál, az Essential Oils and Animals Conference és a Fall Festival Draft Horse Show and Rodeo.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Levendula • Izsóp • Muskotályzsálya • Borsmenta • Aranyvessző Balzsamfeny • Citromfű• Római kamilla • Boróka • Kék cickafark Fodor menta • Orvosi székfű • Cickafark • Fehér Lucfenyő


HIGHLAND FLATS TREE FARM N A P L E S , I DA H O, A M E R I K A I E G Y E S Ü LT Á L L A M O K

A Highland Flats Tree Farm csodálatos tűlevelűeknek ad otthont, amelyekből a vidék illóolajai készülnek. Ez a helyszíne a Young Living évente megtartott Winter Harvest és Spring Planting projektjeinek, melyek lehetővé teszik, hogy a tagok békés, vidéki környezetben személyesen vegyenek részt a Seed to Seal folyamatban, és megtapasztalják a munka örömét a világ első teljesen automatizált, legkorszerűbb illóolaj-lepárlójában.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Idahói Szúrós Luc • Idahói Balzsamfenyő • Erdeifenyő Idahói Amerikai Sárgafeny • Nyugati Vöröscédrus

DOWN UNDER SANDALWOOD FARM KUNUNURRA, AUSZTRÁLIA

Ez a farm figyelemre méltó megközelítést alkalmaz az értékes szantálfának az egyre növekvő indiai feketepiactól való megvédésében, ugyanis Indiából hoz be magokat, és azokból nevel növényeket. Az új helyükön fejlődő fákat az iparág legmagasabb minőségi, fenntarthatósági és környezetvédelmi szabványai szerint gondozzák.

OUTBACK BOTANICAL RESERVE DA RW I N , A U S Z T R Á L I A

Ausztrália Északi Területének civilizációtól távol eső tájai szolgálnak az ausztráliai ciprusültetvények hátteréül. Az őslakosok gyógyszerkönyvének etnobotanikus felhasználására építve fedezte fel az Outback Botanical Reserve alapítója azt az új, ma már szabadalmaztatott lepárlási módszert, amelynek eredményeképpen a Blue Cypress illóolaj létrejött.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Sacred Sandalwood ™

Kék Ciprus

14


SKYRIDER WILDERNESS RANCH TA B I O N A , U TA H , A M E R I K A I E G Y E S Ü LT Á L L A M O K Ez a tanya az egyik legkedveltebb helyünk, ahol számos Young Living globális vezető pihent már és vett részt különböző eseményeken. A Utah állambeli Tabiona hegyei közt megbúvó tanya közel állt Gary Young szívéhez. Olyan hely ez, ahol egyedülálló alakorgabonánk gyarapszik, és ahol lepárlási módszerekkel és új növényekkel kapcsolatos kutatásokat végeznek.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Einkor n

TAIWAN COOPERATIVE FARM T A I T U N G , T A J VA N

Ez a szövetkezeti farm kisebb egyéni üzemekből áll, melyek mindegyike más-más olaj termelésére összpontosít. Ahogy mindegyik, a maga nemében páratlan üzemnek, úgy minden olajnak is megvan a maga története és háttere, amelyből megtudható, hogyan őrizték meg, hogyan öröklődött generációról generációra, milyen szerepe volt a családban, milyen találékonyság és mennyi újító készség kellett a megalkotásukhoz.

LABBEEMINT PARTNER DISTILLERY WHITE SWAN, WASHINGTON, AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK

A Labbeemint Partner Distillery 1940 óta készít világszínvonalú mentaolajokat a családi kézben lévő létesítményében. A Labbeemint ellátási láncára jellemző páratlan hitelesség és átláthatóság miatt a borsmenta ideális elsődleges beszállítója a Young Living vállalatnak.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Jade Lemon • Hong Kuai • Xiang Mao • Kámforfa

Borsmenta • Fodor menta

15


ARABIAN FRANKINCENSE

DISTILLERY SALALAH, OMÁN

A Young L i vi ng a vi l á gon a z e l s ő é s e g y e t l e n v á l l a l a t , a m e l y e n g e d é l y t ka pot t a z omá ni Sa cred F r a n k i n c e n s e o l a j l e p á r l á s á r a é s a n y u g a t i vi l á gba t ör t énő expor t á l á s á r a . En n e k a v i d é k n e k a Bo s w e l l i a s a c r a (va l ód i t öm j én) f á i ga z d a g m ú l t r a t e k i n t e n e k v i s s z a , h i s z e n m á r 5 0 0 0 éve s z üret el i k ők e t . G y a n t á j u k a t u g y a n a z z a l a m ó d s z e r re l é s ugya nol ya n menet rend s z e r i n t n y e r i k k i , m i n t é v s z á z a d o k k a l e z e l ő t t .

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Sacred Frankincense ™


AMANZI AMAHLE FARM CAPE TOWN, DÉL-AFRIKAI KÖ Z T Á R S A S Á G Az Amanzi Amahle Farm and Distillery, melynek központja a Witwatersrandhegységben található, helyi termesztőkkel dolgozik együtt az egész régióban a legnépszerűbb olajaink némelyikének termeléséhez. Ez a partneri kapcsolat értékes tudást és forrásokat biztosít a kisebb farmoknak ahhoz, hogy kiváló minőségű illóolajokat termeljenek, ugyanakkor lelkiismeretesen bánjanak az emberekkel, a földdel és a forrásokkal.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Teafa • Borsmenta-eukaliptusz • Citrom • Narancs • Grépfrút


GIHNDAGUN FARM TAT H A M , A U S Z T R Á L I A A Tea Tree illóolaj legújabb Young Livinghez tartozó termelője, a Gihndagun farm – melynek neve annyit tesz, hogy „a föld tisztelete” – 100 hektárnyi gazdag talajt kínál, melyet teljesen természetes fás biomasszával, faforgáccsal és természetes eredetű műtrágyával művelnek meg. A haszonnövényeket összegyűjtött és újrahasznált öntözővízzel, valamint természetes patakból és folyóból származó vízzel táplálják, amelynek kinyeréséhez engedéllyel rendelkeznek.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Teafa

FINCA VICTORIA FARM C I U DA D V I C TO R I A , M E X I K Ó

A Finca Victoria Farm 2 400 hektár nagyságú gazdag mezőgazdasági terület, melyen 50 kézzel gondozott gyümölcsfákból álló ligettel. A friss zöldcitrom- és grépfrúthéjakat a helyszínen hidegen sajtolják, hogy a legkiválóbb illóolajokat állítsák elő belőlük. Mivel ez a farm nulla hulladékkal működő létesítmény, a megmaradt gyümölcs minden részét jó dologra használják.

HAPPY PILI TREE FARM BICOL RÉGIÓ, FÜLÖP-SZIGETEK

A Happy Pill Tree Farm a lelkiismeretes betakarítási módszereinek köszönhetően vált partnerfarmmá, mely az Elemi illóolaj legfőbb beszállítója a Young Living számára. A farm kellő szakértelem bír, hogy hogyan lehet jogszerűen és fenntartható módon kinyerni ezt az értékes növényt, és ennek megfelelően méltányos munkabért kínál a dolgozóknak, továbbá védi a természeti erőforrásokat.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Grépfrút • Zöldcitrom

Elemi

18


SE E D TO SE A L

PARTNERSÉGI ALAPELVEK Jelentős forrásokat fordítunk a lehető legtisztább olajok előállítására. A tisztaság a farmon kezdődik, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy vállalati és partnerfarmokról, valamint Seed to Seal tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól szerezzük be illóolajainkat. Ezen helyek mindegyike magáévá tette Seed to Seal partnerségi alapelveinket, hogy biztosíthassuk termékeink tisztaságát az ellátási lánc minden egyes pontján. A Young Living hisz abban, hogy a hitelesség számít. A jólét világába tett utazása részeként meghívjuk Önt, hogy fedezze fel, miként képezik a tiszta, autentikus illóolajok mindannak a lényegét, amik vagyunk.

Me galapozott Kapcsolatok

Seed To Seal Követelmények

Beszerzési és végrehajtási csapataink évtizedek óta a legnagyobb gondossággal választják ki a prémium minőségű növények elismert beszállítóit, és építik ki velük a kapcsolatot. Ezeket a kapcsolatokat folyamatosan ápoljuk és bővítjük.

Minden farm – a partnerfarmok éppúgy, mint a Seed to Seal tanúsítvánnyal rendelkező beszállítók és a saját vállalati farmjaink – nyilatkozatot ír alá arról, hogy betartja a szigorú Seed to Seal követelményeinket.

Kötelez Ér vény Me gállapodások Az aláírt Seed to Seal nyilatkozatokat törvényes szerződésekkel támasztjuk alá, amelyek kötelezik partnereinket a nyilatkozatoknak megfelelő szállításra.

Szigorú Tesztelés Dollármilliókat költöttünk egy innovatív berendezésekkel felszerelt modern laboratóriumra, valamint egy világszínvonalú kutatócsapatra. Ha ez a csapat úgy találja, hogy a beszállító terméke nem felel meg szigorú szabványainknak, akkor az soha nem kerül a raktárunkba.

Folyamatos Ellenrzések A tesztelés mellett a Young Living az olajok minőségét a szállítási lánc külső ellenőrzésével is biztosítja. Összetett globális szállítói hálózatunk úgy épül fel, hogy tagjainkat kiváló minőségű termékekkel lássa el, és büszkék vagyunk rá, hogy objektív ellenőrzési folyamatot vezettünk be.

Miért kell ragaszkodni ezekhez a költséges, nag y munkaigényű g yakorlatokhoz? Azért, mert a Young Living számára az összképnek nem sok köze van a lénye ghez. Az a cél vezérel, hog y a tiszta illóolajok előnyeinek me gosztása révén jobb hellyé te g yük a világot. Ha nem adunk a családoknak autentikus minőséget, akkor valódi előnyöket sem adhatunk nekik. Tudjon me g többet ezekről az előnyökről a SeedtoSeal.com weboldalon. 19


KO N A S A N DA L W O O D R E F O R E S TAT I O N P RO J E C T 20


Az egyének támogatása. Szembeszállás a korlátokkal. A lehetőségek maximális kihasználása. A D. Gary Young, Young Living Foundation elkötelezett amellett, hogy a gyengén ellátott közösségekben élőket jóléti és oktatási lehetőségek révén képessé tegye arra, hogy kiteljesítsék képességeiket és leküzdjék a korlátokat.

Olyan világot látunk magunk előtt, melyben a gyerekek megkapják azokat a forrásokat és lehetőségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy magabiztos, önálló vezetők legyenek, akik kézben tartják saját egészségüket, gondoskodnak családjukról, és pozitív irányban megváltoztatják a közösségüket.

D. Gary Young 2009-ben indította el a YL Foundation alapítványt, és azóta is arra összpontosítunk, hogy eszközök és források biztosításával megnyissuk a lehetőségeket azok előtt, akiknek a szükségletei a kelleténél sokkal kisebb figyelmet kapnak. Küldetésünk és jövőképünk iránytűként szolgál abban hogy hosszú távú megoldásokat nyújtsunk.


P RO J E K T J E I N K

R E B U I L D N E PA L

YO U N G L I V I N G A C A D E M Y E C UA D O R

HOPE FOR JUSTICE

SOLE HOPE

A F R I C A N H E A RT S C O M M U N I T Y O RG A N I S AT I O N

H E A L I N G FA I T H U G A N DA

és

PA RT N E R E I N K

2015-ben a hatalmas földrengések csaknem 9000 ember halálát és 900 ezer otthon pusztulását okozták Nepálban, és milliók maradtak tragikus módon fedél nélkül. Yarsában, a földrengés által teljesen elpusztított hegyi faluban 112 otthont épít újjá a YL Foundation alapítvány. Már újjáépítettük az általános iskolát, és itt alakítjuk ki második Young Living Academy intézményünket!

A YL Foundation alapítvány kiemelt projektje az ecuadori Chongonban a Sponsor a Child programunknak is otthont ad. Az Academy, melyet D. Gary Young, a Young Living alapítója és elnöke, valamint Mary Young társalapító és vezérigazgató épített 2009-ben, ma 350 diák oktatásáról gondoskodik rendkívül nagy sikerrel óvodás kortól középiskolás korig. Míg az ecuadori gyerekek többsége nyolcadikos korában abbahagyja az iskolát, és a helyi diákoknak csak 20 százaléka végzi el a középiskolát, az Academyn tartósan 97 százalékos a látogatási arány, és minden évben 100 százalékos a végzősök aránya! A Hope for Justice küldetése, hogy véget vessen a napjainkban folyó emberkereskedelemnek és rabszolgatartásnak. A Young Living Foundation a kambodzsai Phnompenben alapított Hope for Justice Shine Career School finanszírozásával csatlakozik a küzdelemhez, ahol a prostitúciótól megmentett lányok iskolába járhatnak, és megvalósíthatják álmaikat, bármilyen pályát választanak is maguknak! Ugandában gyerekek és felnőttek ezrei esnek áldozatul a fekélybolhának nevezett élősködő rovarok támadásának. A nőstény bolha befészkeli magát az emberek lábfejébe, és életveszélyes fertőzést okozhat. Ami ennél is rosszabb, hogy a betegeket gyakran a saját családjuk és falujuk is kiközösíti. A Sole Hope reményt, egészségesebb, a fekélybolha okozta betegségektől mentes életet kínál oktatás, munkalehetőségek és orvosi segítség révén. A szervezet egyik legfontosabb célja, hogy segítsen a gyerekeknek és a felnőtteknek bolhamentesnek maradni. Az African Hearts szervezet gyermekmentő programot folytat a Kisenyi nyomornegyedben, amely a legnagyobb szegénynegyed Ugandában, és az egyik legnagyobb egész Afrikában. A YL Foundation alapítvány megkettőzte az African Hearts nyomornegyedmentő programjának hatását, mióta heti három helyett heti öt alkalommal ad enni az éhező gyerekeknek, és növelte az átmeneti szállások férőhelyeinek számát. Így már 40 gyermeknek tudnak otthont adni, ami 200 százalékos növekedést jelent. A Healing Faith Uganda maláriával kapcsolatosan végez oktató, megelőző és gyógyító tevékenységet a falvakban. Afrikában a malária 60 másodpercenként megöl egy embert, és ez a vezető halálok a kontinensen az 5 éven aluli gyermekek körében. Az új D. Gary Young, Young Living Foundation Malaria Center létrehozásával a szervezet 80 ezer embernek – naponta közel 100-nak – teszi elérhetővé a malária kezelését.

Ha szeretné megtudni, hogyan kapcsolódhat be, látogasson el a YoungLivingFoundation.org weboldalra.


Young

Living

x FIVE FIVE Öt év, öt fő cél, egy nagy fogadalom

A Young Living nemcsak a modern világ illóolaj-mozgalmának úttörője – hanem 25 éve az iparág vezetője is, és még koránt sem ért a célba. A negyedszázados évfordulónkat elérve, továbbra is merész, világmegváltó célokra összpontosítunk. Ezen úttörőszellem jegyében bemutatjuk az 5x5 Pledge

ÖT ÉV, ÖT FŐ CÉL, EGY NAGY FOGADALOM.

fogadalmat. A 5x5 Pledge nemcsak újradefiniálja az iparágvezetőként betöltött szerepünket, de a Young Living által a Földre, a világ különböző pontjain élő közösségekre és családokra kifejtett pozitív hatását is új szintre emeli. 2019-től kezdve, az elkövetkező ötLiving évben a Young Living vállalja, hogy az alábbi öt, A következő öt évre a Young megfogadja, hogy egymással összefüggő módon kiterjeszti alapítónk, D. Gary Young jövőképét:

A D. Gary Young, Young Living Foundation segítségével ötször több embernek

BIZTOSÍT LEHETŐSÉGET

Minden évben legalább öt új piacot

NYIT MEG

A föld sáfárjaként öt éven belül zéró hulladéktermelést

ÉR EL

Öt éven belül további öt millió háztartásba Évente legalább öt vállalati vagy partnerfarmot

ALAKÍT KI

23

JUT EL


L E H E T Ő S É G B I Z TO S Í T Á S A ÖT S Z Ö R TÖ B B E M B E R N E K A D. G A RY YO U N G, YO U N G L I V I N G F O U N DAT I O N S E G Í T S É G É V E L

A YL Foundation alapítvány jelenleg minden évben több ezer ember életét változtatja meg úgy, hogy lehetőséget biztosít a rászorulóknak, beleértve a nők és a gyermekek emberkereskedelemtől való megmentését, és a családok ellátását a malária megelőzéséhez szükséges eszközökkel. Hiszünk az emberek felemelésében; ezért a következő öt évre megfogadjuk, hogy a Foundation segítségével megváltoztatott életek számát megötszörözzük. Z É R Ó H U L L A D É K ÖT É V A L AT T

Alázattal tölt el minket az iparág környezetbarát vezetőjeként viselt felelősség és láthatóság, a bolygónk sáfárjaként betöltött szerepet komolyan vesszük. A következő öt év alatt elérjük, hogy a globális tevékenységünk zéró hulladékot termeljen, és arra törekszünk, hogy a karbonlábnyomunkat a vállalati és partnerfarmok hatalmas hálózata segítségével ellensúlyozzuk. É V E N T E ÖT VAG Y TÖ B B V Á L L A L AT I , I L L . PA RT N E R FA R M K I A L A K Í T Á S A

Szenvedélyünk a természettel való együttműködés, hogy a Föld legtisztább termékeit hozhassuk el Önnek. A farmjaink képezik a Seed to Seal elkötelezettségünk alapját, ezért örökké a génjeinkben lesznek. Segítenek nekünk a stabilabb és ellenőrzöttebb ellátási lánc kialakításában, lehetővé teszik, hogy az illóolaj-kutatás élvonalában maradjunk, és tudást biztosítanak tagjainknak, hogy honnan erednek az illóolajaik. A következő öt évben minden évben öt vagy több ilyen csodálatos vállalati, ill. partnerfarmot alakítunk ki.

M I N D E N É V B E N ÖT VAG Y TÖ B B P I AC M E G N Y I T Á S A

Minden új piac révén, melyet a Young Living nyit, ajtót nyitunk a jólét és a lehetőségek eléréséhez az adott piacon a tagoknak, valamint azoknak a tehetséges új munkavállalóknak, akiknek szenvedélye, hogy pozitív hatással legyenek. Mivel az a küldetésünk, hogy az eddiginél több embernek tegyünk lehetővé az egész életre kiterjedő jólét megtapasztalását az által, hogy a Young Living család részévé válik, legalább öt új piacot nyitunk meg minden évben az elkövetkező öt évben.

ÖT É V E N B E LÜ L TOV Á B B I ÖT M I L L I Ó H Á Z TA RT Á S E L É R É S E

Ahogy kiterjesztjük a jótékonyság, a környezetvédelmi kezdeményezések, az új farmok és az új piacok révén kifejtett pozitív hatásunkat, az általunk elért emberek köre is növekedni fog. Gary Young annak szentelte életét, hogy a világ minden otthonába eljuttassa az illóolajokat. Mivel elkötelezettek vagyunk amellett, hogy drasztikusan előmozdítsuk ennek a jövőképnek a megvalósítását, megfogadjuk, hogy öt éven belül 5 millióval több háztartásba jutunk el.


MIK AZOK

AZ ILLÓOLAJOK? A farmokon termesztett és a begyűjtött növényekből, füvekből és fákból sok szeretettel előállított illóolajok olyan

koncentrált növényi kivonatok, amelyeket gondos vízgőz-desztillációval, hidegsajtolással vagy gyantacsapolással nyernek ki. Ezek a tiszta illóolajok sokkal hatásosabbak, mint a növények, amelyekből kivonták őket. Több száz egyedi illóolajat, keveréket és illóolajos terméket kínálunk, amelyek mindegyike optimális szinten tartalmazza a különleges, természetben előforduló összetevőket, így biztosítva a maximális hatásukat. Akár aromaterápiához, akár szépségápolásra, akár háztartási célokra alkalmazza az olajokat, a mindennapi élet összes területén előnnyel járhat az illóolajok használata!

Hog yan kell használni az illóolajokat?

A R O M AT E R Á P I A K É N T

H E LY I L E G

BELSŐLEG

az jobb

Számos illóolaj biztonságosan alkalmazható közvetlenül a bőrön, és ott jótékony hatást fejt ki.

A Plus illóolaj-táplálékkiegészítők belsőleges alkalmazása során próbálja ki alábbi tippjeinket:

• Dörzsöljön 2-3 csepp illóolajat a tenyerébe, majd lélegezze be.

• Helyezzen 2-3 csepp illóolajat közvetlenül a kívánt területre, majd masszírozza be. Szükség szerint ismételje meg. Mindig kövesse a címkén található hígítási utasításokat.

• Tegyen zselatinkapszulába néhány cseppet a kiválasztott Plus olaj(ak) ból, és nyelje vízzel.

Használja az illóolajokat aromaterápia részeként a kedélyállapot eléréséhez.

• Adjon néhány csepp illóolajat egy tál forró vízhez. Fedje be a fejét és a tálat egy törölközővel. Lélegezzen mélyen és lassan. • Használja a kedvenc diffúzorainkban.

illóolajait

M E G J E G Y Z É S : Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén.

FIGYELMEZTETÉS:

Az

illóolajok

nagyon erősek, és irritálhatják a bőrt. Ha irritáció lép fel, használja a Young Living V-6 Vegetable Oil Complex készítményt vagy bármilyen tiszta növényi olajat a területen az illóolaj felhígítására. A citrusalapú olajok és keverékek ideiglenes fényérzékenységet okozhatnak.

• Tegyen 1–2 cseppet a kiválasztott Plus olaj(ak)ból egy pohár vízbe, NingXia Redbe, gyümölcslébe, joghurtba, kedvenc édesítőszerébe vagy növényi alapú tejbe, és nyelje le. • Főzés közben adjon az ételekhez 1–2 cseppet a kiválasztott Plus olaj(ok) ból.


ILLÓOLAJOK ÉS ILLÓOLAJOS TERMÉKEK A tiszta, eredeti illóolajok képzik a Young Living minden termékének alapját. Négy kategóriában kínálunk termékeket a mindennapi élet gazdagabbá és egyszerűbbé tételéhez:

ILLÓOLAJOK

ÖN ÉS AZ OTTHONA

Kényeztesse a testét, a szellemét és a lelkét, hogy felfedezze a tiszta, magabiztos életet, amiről mindig is álmodott. Az egyedi illóolajaink, keverékeink vagy kivonataink a jólét eddig meg nem tapasztalt érzését hozzák el az Ön életébe.

Gondoskodjon a családja és otthona tisztaságáról és védelméről a mindennapi használatra tökéletes, természetes eredetű termékekkel. Háztartási termékeink olyan összetevőket tartalmaznak, amelyeket Ön szeretne, és nem tartalmaznak olyanokat, amelyeket Ön nem szeretne.

Illóolajok: lásd a(z) 27. oldalt.

Ön és az otthona: lásd a(z) 59. oldalt.

EGÉSZSÉGES ÉS FITT

SZÉPSÉG

Elégítse ki teste tápanyagigényét, miközben ízlelőbimbóit is kényezteti. A táplálékkiegészítők és az egészséges, ízletes falatok ezen választéka rengeteg olyan lehetőséget kínál, amelyet az egész család szeretni fog.

Fedje fel természetes ragyogását illóolajos szépségápolási termékcsaládunk segítségével. Tisztítsa, táplálja és hidratálja a bőrét káros vegyszerektől mentes termékekkel.

Szépségápolás: lásd a(z) 77. oldalt.

Szépség: lásd a(z) 87. oldalt. 26ILLÓOLAJ TERMÉKEK

A Young Living tevékenységének középpontjában az illóolajok állnak, valamint ezen olajok képezik a termékválasztékunk alapját. Nézze át a termékeinket, fedezze fel a sokoldalú, hatásos illóolajokat és keverékeket, amelyek mögött a Seed to Seal® ígérete áll, és találja meg az Ön számára megfelelő illóolajokat.


EGYEDI

ILLÓOLAJOK A több mint 20 éves kutatásra és tapasztalatra visszatekintő Young Living tökéletesítette a

szabadalmazott Seed to Seal szabványát, hogy illóolajaink biztosan az elérhető legjobb minőséget képviseljék. A kiválóság melletti elkötelezettségünknek köszönhető, hogy illóolajaink kiemelkednek a többi közül, és Ön minden egyes üveg használata során érezheti az észrevehető minőségi különbséget.


BASIL

BLUE TANSY

BLACK PEPPER

BERGAMOT

Ocimum basilicum

Tanacetum annuum

Piper nigrum

Citrus aurantium bergamia

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

350008

15 ml

350308

15 ml

361108

5 ml

308408

5 ml

A Basil illóolaj friss, gyógynövényes aromája nyugtató és frissítő hatású is lehet. Hígítsa V-6 készítménnyel vagy más hordozóolajjal, ha közvetlenül a kívánt területen alkalmazza. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

CARROT SEED

A Bergamot illóolaj könnyű, citrusos illata hangulatjavító és nyugtató hatású is lehet. HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

CEDARWOOD

Daucus carota

Cedrus atlantica

A Black Pepper illóolaj aromaterápiában használva csodálatosan illatos. Energizálás céljára lélegezze be közvetlenül, vagy párosítsa más olajokkal, például a Peppermint, a Wintergreen vagy a Clove illóolajjal.

Blue Tansy a bőr táplálására éppúgy használható, mint a test fáradtságának enyhítésére masszázs során. Aromaterápiában alkalmazva hangulatjavító és inspiráló hatású, illatosítóként üde, gyümölcsös aromája betölti a teret.

HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

|

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

CINNAMON BARK

CISTUS

Cinnamomum verum

Cistus ladanifer

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

308108

5 ml

350908

15 ml

351508

5 ml

351808

5 ml

A vadmurok növény magjából nyert Carrot Seed illóolaj aromája enyhén édeskés, földes, gyógynövényes jegyekkel ötvözve. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa,

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A meleg, balzsamos aromájú Cedarwood illóolaj párologtatva segíthet a nyugtató, lazító atmoszféra megteremtésében. Adjon Cedarwood illóolajat kedvenc bőrápoló termékéhez, és használja helyileg, vagy masszírozza be a fejbőrbe az egészséges megjelenésű hajért. HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg. F É N Y É R Z É KE N Y S É G : A termék bőrön való alkalmazását követően legalább 12 óráig kerülje a közvetlen napsugárzást vagy UV sugárzást. H E LY ILE G: Alkalmazza közvetlenül a bőrön. Szükség lehet hígításra. Alkalmazását lásd a címkén.

A Cinnamon Bark illóolaj erőteljes, fűszeres illatáról úgy tartják, felszabadítja a bőség érzését. Meleg, hívogató árnyalatai miatt sokan használják aromaterápiában is. HASZNÁL AT |

|

Cistus a hagyomány szerint a bibliai Sáron rózsája, mézszerű illata egyszerre megnyugtató és felemelő. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HÍGÍTÁ S: Helyi hígítás szükséges. Alkalmazását lásd a címkén. A R OM ATE R Á P IÁ S: Lélegezze be közvetlenül, vagy használja a Young Living valamelyik diffúzorát. B E L SŐL E G: Alkalmazását lásd a címkén. Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

30


CLARY SAGE

CITRONELLA

CLOVE

Salvia sclarea

Cymbopogon nardus

COPAIBA

Syzygium aromaticum

Copaifera reticulata

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

532308

5 ml

352108

15 ml

352408

15 ml

343108

15 ml

A Clary Sage illóolaj gyógynövényes aromája megnyugtató, pihentető környezetet teremt.

A hívogatóan meleg illatú Clove illóolaj a Young Living Thieves® olajkeverék fontos összetevője.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HAS ZNÁLAT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

CYPRESS

DILL

A Citronella illóolaj ideális a beltéri párologtatásra és a levegő frissítésére. H A SZ NÁL AT |

|

Cupressus sempervirens

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HASZNÁL AT |

|

DORADO AZUL

Anethum graveolens

A Copaiba illóolajat vízgőzdesztilláció során állítják elő a copaiba fa gyantájából Brazíliában. Az illóolaj magas béta-kariofillén tartalmáról és édes aromájáról ismert. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

ELEMI

Hyptis suaveolens

Canarium luzonicum

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

353008

15 ml

353608

5 ml

359808

5 ml

354008

15 ml

A Cypress illóolaj friss, gyógynövényes illata növeli a biztonságérzetet és a kiegyensúlyozottságot. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Dill illóolajat a teljes növény lepárlásával állítják elő. Aromaterápiában használva nyugtató hatást tulajdonítanak neki. A relaxálás élményének fokozására összekeverheti Roman Chamomile illóolajjal. HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

31

Az egyedülálló ecuadori Dorado Azul illóolaj kizárólag a Young Living kínálatában található meg. Friss illata aromaterápiás és helyi alkalmazásra is tökéletes. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

A tömjénnel és mirhával egy botanikai családba tartozó Elemi illóolajat már régóta használják bőrápolásra. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.


EUCALYPTUS BLUE

EUCALYPTUS GLOBULUS

Eucalyptus bicostata

Eucalyptus globulus

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

Eucalyptus radiata

Foeniculum vulgare

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

359708

5 ml

353908

15 ml

353808

15 ml

354208

15 ml

Az Eucalyptus Blue illóolajat az ecuadori Young Living farmon termesztik és desztillálják. Ebben az illóolajban sok az eukaliptol, amely párologtatva nyugtató és élénkítő hatású.

A földes, friss aromájú Eucalyptus Globulus illóolaj tisztító tulajdonságainak köszönhetően számos bőrápoló készítmény alapanyaga.

H A SZ NÁL AT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

FRANKINCENSE

HAS ZNÁLAT |

|

GERANIUM

Boswellia carterii

Az Eucalyptus Radiata illóolaj friss, csípős, gyümölcsös aromája miatt kedvelt. Ez teszi alkalmassá arra, hogy sportolás utáni masszázshoz használjuk. Párologtasson Eucalyptus Radiata illóolajat a serkentő, fiatalító atmoszféra megteremtéséért. HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

GINGER

GERMAN CHAMOMILE

Pelargonium graveolens

A Fennel illóolaj édes, fűszeres illata időtlen idők óta a kiegyensúlyozottság érzetének megteremtője.

Zingiber officinale

Matricaria recutita

KÓD

MÉR ET

KÓD

M É RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

354908

5 ml

354808

15 ml

355408

15 ml

308608

5 ml

355708

5 ml

Párologtasson Frankincense illóolajat meditáció közben, hogy elősegítse a kiegyensúlyozottságot és a célok kitűzését, vagy adja hozzá szépségápolási termékeihez, ha ragyogó arcbőrt szeretne. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa,

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Geranium illóolajat vízgőzdesztillációval állítják elő az illatozó muskátli illatos virágaiból és leveleiből. Aromája fokozza a békés, spirituális érzeteket. HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa,

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A German Chamomile illóolaj nyugtató aromája segít megteremteni a béke és a türelem érzését. Ez az olaj hígítatlanul vagy masszázsolajként használható a kívánt területeken. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A meleg, energizáló aromájú Ginger illóolaj az Ortho Sport® masszázsolajhoz keverve jótékony hatást fejt ki edzések után. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

32


GRAPEFRUIT

HELICHRYSUM

Citrus paradisi

HINOKI

Helichrysum italicum

HONG KUAI

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis formosensis

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

356008

15 ml

356308

5 ml

307308

5 ml

465708

5 ml

A Grapefruit illóolaj citrusaromája csodálatosan felemelő. Tegye vidámmá otthonát: párologtasson reggel Grapefruit illóolajat.

Párologtatva nagyszerű hatású tanulás vagy házifeladat-írás közben. A Helichrysum illóolaj stimuláló illata egyetlen

A Hinoki illóolaj japán ciprusból készül. Gazdag, éltető citrusaromája növeli a spirituális tudatosságot. A történelem

A Hong Kuai kellemes illata elősegíti a relaxáció élményének elmélyítését. Levegőillatosítóként és férfikölniként is használható.

H A SZ NÁL AT |

otthonból sem hiányozhat.

során a Hinoki illóolajat a lélek frissítésére használták.

HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HAS ZNÁLAT |

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

HASZNÁL AT |

IDAHO BALSAM FIR

IDAHO BLUE SPRUCE

JADE LEMON

Abies balsamea

| Párologtassa,

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Citrus limon eureka var. formensensis

Picea pungens

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

JASMINE

Jasminum officinale

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

331608

15 ml

309308

5 ml

468508

5 ml

356908

5 ml

Az Idaho Balsam Fir illóolaj fás, frissítő illatú. Párologtatva stabilizáló, nyugtató hatású. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Az exkluzív Idaho Blue Spruce illóolajat a Young Living Highland Flats Tree farmján desztillálják. Ez a rendkívüli illóolaj nagy százalékban tartalmaz alfa-pinént és limonént. Örökzöld illata kellemes, pihentető. HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Jade Lemon illóolaj egyedülálló citrom-lime illata kellemes, hangulatjavító hatású. Párologtatva csodálatosan pikáns, tiszta és hívogató illatot áraszt. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Az egzotikusnak és romantikusnak tartott Jasmine† illóolaj javítja a bőr megjelenését, és számos Young Living szépségápolási termék tartalmazza. A Jasmine illóolaj édes, virágos illata ellazítja az elmét, és növeli az önbizalmat. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Jasmine inkább abszolút olaj vagy eszencia, mint illóolaj. †

33


JUNIPER

LEDUM

LAVENDER

KUNZEA

Juniperus osteosperma

Ledum groenlandicum

Lavandula angustifolia

Kunzea ambigua

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

357208

15 ml

23623

5 ml

357508

15 ml

357908

5 ml

A Juniper illóolaj földes, fás aromája párologtatva békés atmoszférát teremt. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Kunzea hasonló tulajdonságokkal bír és hasonlóan használják, mint a Tea Tree olajat, de sokkal kellemesebb az illata, és ha helyileg alkalmazzuk, enyhébb érzést kelt. Párologtatva pedig lazító hatású, és frissítő légúti élményt kínál.

A Lavender közkedvelt illóolaj, melyet régóta szeretünk nyugtató, csillapító hatásáért. Párologtatva a Lavender illóolaj

HAS ZNÁLAT |

HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

LEMON MYRTLE

LEMON

Backhousia citriodora

Citrus limon KÓD 357808

MÉ RE T 15 ml

A természetes limonént tartalmazó Lemon illóolaj sok népszerű illóolaj fő alkotórésze. A Lemon illóolajat frissítő illata miatt világszerte használják tisztítószerekben és szappanokban. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

tiszta, friss illatot biztosít bármely helyiségben. Ugyanakkor a testápoló és fürdőtermékek ellazító összetevője is.

A Ledum illóolajat hagyományosan az energiaáramlás támogatására használták. A Juva Cleanse® és a GLF™ illóolaj-keverékek egyik fő összetevője. HASZNÁL AT |

|

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

LEMONGRASS

LIME

Cymbopogon flexuosus

Citrus aurantifolia

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

307908

5 ml

358208

5 ml

358108

15 ml

307408

15 ml

A Lemon Myrtle illóolaj hangulatjavító és frissítő illata segíthet az elme megtisztulásában. HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Lemongrass illóolaj a Purification® keverék és az Ortho Sport® masszázsolaj fő összetevője. A Lemongrass illóolaj önmagában és más kiegészítő olajokkal keverve is használható az érzékek felébresztésére. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Lime illóolaj csodásan könnyű, felemelő illatot áraszt. Használja párologtatva a pozitív érzések ösztönzésére. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

34


MARJORAM

MYRRH

MELISSA

Origanum majorana

MYRTLE

Commiphora myrrha

Melissa officinalis

Myrtus communis

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

358408

15 ml

358908

5 ml

359308

15 ml

359508

5 ml

A Marjoram a Raindrop Technique® egyik kulcsfontosságú olaja. Edzést követő masszázshoz jól használható. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Melissa illóolaj füves citromillata kellemes, hangulatjavító és ösztönző. HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE NUTMEG

Myristica fragrans

Picea mariana

A hidratáló hatású Myrrh illóolajat már régóta használják bőrápoló termékekben a száraz bőr tisztítására. A bibliai időkben nagy tisztelet övezte, illata elvezet a spiritualitás mélyebb rétegeibe.

A Myrtle illóolaj lélekemelő illata igen kellemes párologtatott formában. Emellett szépítő hatása is van, és helyileg alkalmazva javítja az egészséges bőr megjelenését.

HASZNÁL AT |

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

OCOTEA

ORANGE

| Párologtassa,

Ocotea quixos

HASZNÁL AT |

|

Citrus sinensis

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

531308

5 ml

359908

15 ml

355608

5 ml

360208

15 ml

A Northern Lights Black Spruce illóolaj a Young Living Northern Lights Farmjáról, a kanadai Brit Kolumbiából származik. Párologtassa ezt a gazdag, fás, serkentő illatot meditáció közben, hogy friss, illatos légkört teremtsen. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg. 35

A Nutmeg illóolaj friss, fűszeres illata energizáló és felemelő hatású. A Nutmeg jól keverhető más olajokkal, például az Orange, a Clary Sage, a Ginger és bármelyik Eucalyptus olajjal. HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Egy ecuadori fa lepárlásából származik az Ocotea illóolaj, melynek komplex illatanyaga bőrtisztító hatásáról ismert. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Az Orange illóolaj párologtatva és aromaterápiában használva is igazi kedvenc. Hatása lehet nyugtató és inspiráló érzeteket keltő. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.


PALO SANTO

OREGANO

PATCHOULI

Bursera graveolens

Origanum vulgare

PEPPERMINT

Pogostemon cablin

Mentha piperita

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

360508

15 ml

360708

5 ml

360808

15 ml

361408

15 ml

Az Oregano illóolaj a Raindrop Technique® egyik kulcsfontosságú illóolaja. Erős, gyógynövényes illat jellemzi.

A Palo Santo inspiráló illatú olaj, mely párologtatva tiszta, frissítő atmoszférát hoz létre. Edzés utáni masszázshoz is használható.

H A SZ NÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

|

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

PINE

RAVINTSARA

HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

ROMAN CHAMOMILE

Cinnamomum camphora

Pinus sylvestris

A Patchouli illóolaj helyileg használva javítja a száraz bőr megjelenését, és ideális kiegészítője a kedvenc bőrápoló termékeknek. Párologtassa nyugtató, ellazító és békés illatáért.

A Peppermint illóolaj helyileg használva hűti a bőrt, párologtatva pedig békés érzeteket kelt. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

ROSE

Chamaemelum nobile

Rosa damascena

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

361808

15 ml

362008

5 ml

351208

5 ml

362308

5 ml

A Pine illóolaj frissítő illata magabiztossá tesz. Párologtatva nyugtató hatású.

A Ravintsara illóolaj kellemes, tiszta illatú. Gyakran használják meditációhoz és bőrtisztításra.

H A SZ NÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Roman Chamomile illóolaj édes, gyógynövényes illata nyugodt atmoszférát teremt, ami különösen hasznos lehet nyugtalan gyerekeknek.

A Rose illóolaj csodás aromája segít megteremteni a pozitív önreflexió érzetét. Minden 5 ml-es üveg olajhoz 10 kg rózsaszirmot használnak fel.

HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

36


ROYAL HAWAIIAN SANDALWOOD

ROSEMARY

Santalum paniculatum

Rosmarinus officinalis

SACRED FRANKINCENSE Boswellia sacra

SAGE

Salvia officinalis

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

362608

15 ml

474610

5 ml

355008

5 ml

363208

15 ml

A Sage illóolaj párologtatva erős, fűszeres, tisztító és hangulatjavító illatot áraszt. Hagyományosan tisztító tulajdonságaiért használják.

Royal Hawaiian Sandalwood gazdag, édes, meleg és fás aromája érzéki, romantikus hatást kelt.

A Sacred Frankincense™ illóolaj a Boswellia sacra nevű tömjénfa gyantájának lepárlásából származik. Ez az olaj ideális

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HAS ZNÁLAT |

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

azok számára, akik szeretnék elmélyíteni spirituális utazásukat és a meditációjukat. | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

SPEARMINT

TANGERINE

TEA TREE

THYME

A Rosemary, mint rozmaring közismert gyógynövény, mely fokozza a tisztaság érzetét. H A SZ NÁL AT |

|

| Párologtassa,

HASZNÁL AT |

Citrus reticulata

Mentha spicata KÓD

MÉ RE T

363808

5 ml

Melaleuca alternifolia MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

15 ml

358708

15 ml

365008

15 ml

H A SZ NÁL AT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

37

Thymus vulgaris

KÓ D

A Tangerine illóolaj vidám, édeskés citrusaromájának köszönheti népszerűségét.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

|

364408

A Spearmint illóolaj enyhébb, mint a Peppermint illóolaj. Élénkítő illata hangulatjavító és nyugtató hatású. |

HASZNÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

|

A Tea Tree illóolaj, azaz az Ausztrál teafa illóolaja a bőrápoló termékek tisztító hatású összetevője. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Thyme illóolaj az Ortho Ease masszázsolaj egyik kulcsfontosságú összetevője. Edzést követő masszázshoz jól használható. Úgy tartják, hogy aromaterápiában használva a céltudatosság érzetét kelti. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.


VALERIAN

VETIVER

Valeriana officinalis

WINTERGREEN

Vetiveria zizanoides

XIANG MAO

Gaultheria procumbens

Cymbopogon citratus

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

364808

5 ml

365108

5 ml

365808

15 ml

465808

5 ml

A Valerian illóolajat vízgőzdesztillációval állítják elő a növény gyökeréből. Egyedülálló illata nyugtató és stabilizáló

A Vetiver földes illatú, stabilizáló hatású illóolaj. Párologtassa ezt a páratlan olajat az egész lakásban, nyugtató és ellazító illatáért.

A Wintergreen illóolaj frissítő, mentolos aromája stimuláló és élékítő hatású. Nagyszerű összetevője az edzés után

A Xiang Mao illóolajat hagyományosan az otthonok levegőjének frissítésére, a szellem megvilágosítására és a bőr

hatású. Használja helyileg a tarkón vagy a talpon.

HAS ZNÁLAT |

használt testápolóknak.

hidratálására használták.

H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa,

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

| Párologtassa,

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

YLANG YLANG

Cananga odorata KÓD

MÉ RE T

365908

15 ml

Az Ylang Ylang illóolaj tökéletes párologtatáshoz, ha szeretné élvezni romantikus, lazító hatású édes aromáját. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

38


PLUS

ILLÓOLAJOS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

A Plus illóolaj-táplálékkiegészítő termékcsaládban található olajok tökéletesek a kulináris célokra. Akár ételeit szeretné megbolondítani valamelyik koncentrált aromával, akár kapszulában használja, ebben a részben kedvére válogathat a régi és új kedvencek között.

F É N Y É R Z É KE N Y S É G : A termék bőrön való alkalmazását követően legalább 12 óráig kerülje a közvetlen napsugárzást vagy UV sugárzást. H E LY ILE G: Alkalmazza közvetlenül a bőrön. Szükség lehet hígításra. Alkalmazását lásd a címkén.

HÍGÍTÁ S: Helyi hígítás szükséges. Alkalmazását lásd a címkén. A R OM ATE R Á P IÁ S: Lélegezze be közvetlenül, vagy használja a Young Living valamelyik diffúzorát. B E L SŐL E G: Alkalmazását lásd a címkén.


CARDAMOM +

CLOVE +

CINNAMON BARK +

Elettaria cardamomum

FENNEL +

Syzygium aromaticum

Cinnamomum verum

Foeniculum vulgare

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

563408

5 ml

558508

5 ml

562008

5 ml

563608

5 ml

A kardamommagokból vízgőzdesztilláció során előállított Cardamom+ tökéletesen megőrzi a közismert fűszer illatos, friss jellegét. Jellegzetes íze édes és sós ételekhez is jól illik, forró italokhoz keverve pedig meleg, fűszeres aromát ad.

A Cinnamon Bark+ az Ön titkos fegyvere a konyhában! Mivel 100 százalékban fahéjolajból áll, már néhány cseppje új magaslatokba emeli ételei ízét. HAS ZNÁLAT |

| Használja

H A SZ NÁL AT |

főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

GINGER +

LAVENDER +

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

LEMON +

Lavandula angustifolia

Zingiber officinale

A szegfűszeg a Young Living Thieves olajkeverék fontos összetevője. A Clove+ annak a jellegzetes fűszeres aromájú szegfűszegnek a koncentrált párlata, amelyiket évezredek óta használják a konyhában.

A Fennel+ jellegzetes édesgyökéraromájáról ismert. Próbálja ki friss édeskömény helyett, vagy étkezések után fogyasztandó ital vagy tea formájában. HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

LEMONGRASS +

Citrus limon

Cymbopogon flexuosus

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

558808

5 ml

559008

5 ml

562508

5 ml

562608

5 ml

A Ginger+ ételek ízesítéséhez és diétás célokra egyaránt alkalmas, ezért jó, ha mindig kéznél van ez a jellegzetes, változatosan használható olaj. Kedvező tulajdonságait a természetben előforduló zingiberén és betafellandrén hatóanyagoknak köszönheti.

Jóllehet gyakrabban találkozhatunk vele édes ételek receptjében, a Lavender+ olaj sós fogások ízesítésére is alkalmas. A levendulát olykor a híres provence-i fűszerkeverékbe is belecsempészik a majoránna, a kakukkfű, az oregánó és a rozmaring mellé.

H A SZ NÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

| Használja

főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

| Használja

főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

Ha üde, dinamikus ízt szeretne adni ételeinek, a Lemon+ olaj tökéletes választás. Édes és sós ételekhez egyformán változatosan használható, ez teszi olyan népszerűvé a világ minden konyhájában. HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

A Lemongrass+ finom citrusos íze számos fogás kiegészítője lehet, de különösen az ázsiai ételekben érvényesül. A hidratáltság megőrzése érdekében érdemes néhány cseppet beletenni a vízbe vagy a forró teába, így kellemesebb lesz az ízük. HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

40


PLUS

Ízesítse meg napját a Young Living Plus termékcsaláddal! Akár pikáns, akár gyógynövényes, földes vagy fűszeres ízre vágyik, a Plus egyetlen csepp tiszta illóolaja egy pillanat alatt nemesebbé teszi ételeit és italait.

Sokféleképpen mindennap

Lavender + Limonádé Adjon friss ízt kedvenc házi készítésű limonádéjának 4 csepp Lemon + hozzáadásával, vagy tegyen bele 1 csepp Lavender + olajat a kifinomult, gazdag aromáért.

A legjobb kezdés: Akár energiadús fehérjeshake-kel, akár ízletes reggelivel kezdi a napot, a Plus ízei pillanatok alatt derűsebbé teszik a reggelt!

Természetes ízekre szomjazik? Máris jobban érezheti magát, ha a vizet vagy más kedvenc italát Plusszal ízesíti.

Finom falatok és dekadens desszertek. Borsmentás brownie, narancsos forró csokoládé, fahéjas gyümölcsmártogatós – ezernyi módja van annak, hogy feldobja kedvenc nassolnivalóját, és egészségesebbre cserélje édességeit. Kész a vacsora! Tegye ma este egyszerűbbé a tápláló vacsora elkészítését – és töltsön több időt családjával: helyettesítse a fűszereket és fűszernövényeket az egyszerűen használható Plus termékekkel.


NUTMEG +

ORANGE +

Myristica fragrans

OREGANO +

Citrus sinensis

PEPPERMINT +

Origanum vulgare

Mentha piperita

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

563308

5 ml

562708

5 ml

559408

5 ml

562808

5 ml

Akár fűszeres tortába süti bele, akár teába keveri, a Nutmeg+ meleg, nosztalgikus ízt és aromát kölcsönöz. Használja arra, hogy egy csipetnyi édes és fűszeres ízt adjon kedvenc receptjeinek. H A SZ NÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

ROSEMARY +

Rosmarinus officinalis

Az Orange+ íze tiszta, frissítő, a benne lévő limonén összetevőnek köszönhetően. Használja sütéshez a desszertek és sütemények édességének ellensúlyozására. Jól kombinálható egyéb gyümölcsös aromákkal is, így tökéletes ízesítője a víznek, a smoothie-knak és a NingXia Red®-nek. HAS ZNÁLAT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

A borsmenta friss ízét örömmel fogadjuk a legforróbb nyári napokon és a leghidegebb téli éjszakákon is. A Peppermint+ nemcsak az edzések során kortyolgatott víz vagy a szabadban töltött nap utáni gyógynövénytea friss kiegészítője, hanem főzéshez és sütéshez is érdemes a kamrában tartani.

TANGERINE +

THIEVES +

THYME +

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

Citrus reticulata

Az Oregano+ főzéshez használva fűszeres, pikáns ízt kölcsönöz az ételeknek, miközben illóolajának kedvező étrendi hatását is élvezhetjük. Természetben előforduló karvakrolt is tartalmaz. HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

Thymus vulgaris

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

562908

5 ml

563008

5 ml

563108

5 ml

559708

5 ml

A Rosemary+ egyedülálló fűszeres ízt kölcsönöz minden ételnek. Táplálékkiegészítőként a Rosemary+ különösen kedvelt a természetes eukaliptol és alfa-pinén összetevőinek köszönhetően. H A SZ NÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

A Tangerine+ egyike a legédesebb ízeknek a citrusos Plus olajok között. Összetett citrusos ízt ad a sós ételeknek és a desszerteknek egyaránt. A Tangerine+ üde, jellegzetes ízű kiegészítő a konyhában, mely természetes limonént tartalmaz. HAS ZNÁLAT |

| Használja

főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

A Thieves+ szabadalmazott keverék, mely melegítő ízt kölcsönöz az ételeknek és az italoknak. Ez a keverék természetesen kivont limonén, eugenol és eukaliptol összetevőket tartalmaz. HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal. ÖSSZET EVŐK | Szegfűszeg, Fahéj, Rozmaring, Citrom, BorsmentaEukaliptusz

A mindig kéznél levő Thyme+ a szárított fűszernövény helyett használható kedvenc ételeinkben. Olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a timol, a paracimén és a gamma-terpinén, melyeknek köszönhetően táplálékkiegészítőként jól beilleszthető a mindennapi életbe. HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

42


ILLÓOLAJ-KEVERÉKEK Amikor az illóolajok egymással harmóniában működnek, akkor az egyesített hatás jelentős változást hozhat. Keverékeink több év szigorú tesztelés és gyakorlati alkalmazás eredményei. Az egymást kiegészítő olajok olyan szinergikus elegyét kínálják, amelyek az élet minden területén alkalmazhatók.

F É N Y É R Z É KE N Y S É G : A termék bőrön való alkalmazását követően legalább 12 óráig kerülje a közvetlen napsugárzást vagy UV sugárzást. H E LY ILE G: Alkalmazza közvetlenül a bőrön. Szükség lehet hígításra. Alkalmazását lásd a címkén.

HÍGÍTÁ S: Helyi hígítás szükséges. Alkalmazását lásd a címkén. A R OM ATE R Á P IÁ S: Lélegezze be közvetlenül, vagy használja a Young Living valamelyik diffúzorát. B E L SŐL E G: Alkalmazását lásd a címkén.


3 WISE MEN

ABUNDANCE

ACCEPTANCE

AROMAEASE

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

342608

15 ml

330008

15 ml

330308

5 ml

474908

5 ml

A 3 Wise Men™ keverék szantálfa, tömjén, mirha és más illóolajok hozzáadásával készül, és támogatja a tiszteletadás és a spirituális tudatosság érzését. Ö SSZ ET E V Ő K |

Édesmandula-Olaj, Royal Hawaiian Szantálfa, Boróka, Tömjén, Kanadai Fekete Luc, Mirha H A SZ NÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

AROMA LIFE

Az Abundance™ olyan olajokat ötvöz, mint a narancs és a gyömbér, melyeket a régi kultúrákban a gazdagság bevonzására, az öröm és a béke kiteljesítésére használtak. ÖS S ZE TE V ŐK |

Narancs, Szegfűszeg, Fahéj, Tömjén, Gyömbér, Kanadai Fekete Luc, Pacsuli, Mirha HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg a kívánt testrészen.

AROMA SIEZ

A koriander és illatozó muskátli illóolajokat tartalmazó Acceptance™ aromaterápiában használva javítja az önbecsülés érzését. ÖSSZET EVŐK |

Édesmandula-Olaj, Tömjén, Royal Hawaiian Szantálfa, Illatos Muskátli, Kék Varádics, Neroli, Koriander, Bergamott, Ylang Ylang, Kaffir Citrom, Kék Ciprus, Indiai Üröm, Jázmin, Orvosi Székfű, Rózsa, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea HASZNÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

AUSTRALIAN KURANYA

Az AromaEase™ hűvös, mentolos illata és nagyhatású illóolajalkotóelemei nyugtató aromát eredményeznek. ÖSSZET EVŐK |

Borsmenta, Fodormenta, Gyömbér, Kardamom, Édeskömény HASZNÁL AT | | Az AromaEase™ hűvös, mentolos illata és nagyhatású illóolaj-alkotóelemei nyugtató aromát eredményeznek.

AWAKEN

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

330608

15 ml

330908

15 ml

25675

5 ml

331208

15 ml

Az Aroma Life™ a majoránna és a ylang ylang illóolajaival energetizálja a szellemet, és a létrehozza a kapcsolódás érzetét. Ö SSZ ET E V Ő K |

Szezámmagolaj, Ciprus, Szalmagyopár, Ylang Ylang, Majoránna H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Az egyik legfontosabb Young Living keverék, az Aroma Siez™ a levendula és a borsmenta nyugtató, lazító tulajdonságait egyesíti. ÖS S ZE TE VŐK |

Bazsalikom, Levendula, Ciprus, Majoránna, Borsmenta HAS ZNÁLAT |

| Helyi

alkalmazáshoz hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

Használja az Australian Kuranya olajat a bőrápolási rutinja kiegészítéseként, hogy fokozza természetes ragyogását, és csökkentse a pattanások, a finom ráncok és a puffadtság kialakulását. ÖSSZET EVŐK |

Citromillatú mirtusz, kunzea, kék ciprus, sacred sandalwood, édeskömény, ausztrál ericifolia, borsmenta-eukaliptusz, teafa HASZNÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Az Awaken™ öt másik keverék elegye. Aromaterápiában használva az Awaken formulája tökéletesen alkalmas arra, hogy ösztönözze a határtalan lehetőségek tudatosítását. Segítségével megteheti az első lépést a pozitív változások felé. ÖSSZET EVŐK |

Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg. 44


BRAIN POWER

BELIEVE

BUILD YOUR DREAM

CHRISTMAS SPIRIT

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

466108

15 ml

331308

5 ml

483408

5 ml

331508

15 ml

A Believe™ összetevői, az idahói szúrós luc, az idahói balzsamfenyő, a tömjén és más illóolajok aromaterápiában használva fokozzák az erő és a hit érzetét. Ö SSZ ET E V Ő K |

Idahói Szúrós Luc, Idahói Balzsamfenyő, Tömjén, Koriander, Bergamott, Ylang Ylang, Illatos Muskátli H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

CITRUS FRESH

A Brain Power™ magas szeszkviterpén-tartalmú olajok – Royal Hawaiian Sandalwood, kék ciprus és tömjén – keveréke, mely aromaterápiában használva fokozza a tisztaság és az összpontosítás érzetét. ÖS S ZE TE VŐK |

Royal Hawaiian Szantálfa, Citromfű, Szalmagyopár, Cédrusfa, Kék Ciprus, Tömjén, Levendula HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa,

A D. Gary Young által a nagymúltjuk miatt kiválasztott illóolajok kombinálásával a Build Your Dream™ aromaterápiához használva erőt ad és megtisztít, így segítve elő az álmok elérését. ÖSSZET EVŐK |

Levendula, Szentelt Tömjén, Citromfű, Kék Ciprus, Hong Kuai, Idahói Szúrós Luc, Ylang Ylang, Dream Catcher, Believe, Kék Tündérrózsa HASZNÁL AT |

|

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

CLARITY

COMMON SENSE

Tapasztalja meg a egész évben az ünnepnapok pozitív energiáját a Christmas Spirit™ keverékben található narancs, fahéj és kanadai fekete luc illóolajával. ÖSSZET EVŐK |

Narancs, Fahéj, Kanadai Fekete Luc HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

COOL AZUL

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

331808

15 ml

332108

15 ml

309108

5 ml

539908

15 ml

Ötféle citrusos illóolaj és a fodormenta friss, üde aromáját egyesíti magában a Citrus Fresh™, amely viselhető inspiráló személyes illatként, párologtatva pedig felfrissíti otthona levegőjét. Ö SSZ ET E V Ő K |

Narancs, Grépfrút, Mandarin, Mandarin, Citrom, Fodormenta H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel. 45

A Clarity™ olajban egyesül a bazsalikom, a rozmaring, a borsmenta és más illóolajok aromája, melyek fokozzák a tisztaság és az éberség érzetét. ÖS S ZE TE VŐK |

Bazsalikom, Római Kamilla, Kardamom, Illatos Muskátli, Bergamott, Rozmaring, Citrom, Ylang Ylang, Borsmenta, Jázmin, Pálmarózsa, Koriander HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

A Common Sense™ illóolaj a Young Living illóolajok szabadalmaztatott keveréke, amelynek célja az észszerű döntéshozatali készségek elősegítése, amelyek nagyobb jóléthez, a célok eléréséhez és bőséghez vezetnek. ÖSSZET EVŐK |

Tömjén, Ylang Ylang, Ocotea, Aranyvessző, Ruta, Dorado Azul, Zöldcitrom HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

A Cool Azul™ olajat helyileg használva hűvös, aromás élményt nyújt, edzés után pedig friss, hűsítő hatású. ÖSSZET EVŐK |

Kúszó Fajdbogyó, Borsmenta, Zsálya, Kubai Oregánó, Copaiba, Niaouli, Levendula, Kék Ciprus, Elemi, Vetiver, Fűszerkömény, Dorado Azul, Oregánó HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.


DRAGON TIME

DIGIZE

EN-R-GEE

DREAM CATCHER

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

332408

15 ml

332708

15 ml

333008

15 ml

333608

15 ml

A Young Living egyedülálló, szabadalmazott illóolaj-keveréke a DiGize™, melyben egyesül a tárkony, a gyömbér, a borsmenta, a boróka, az édeskömény, a citromcirok, az ánizs és a pacsuli illóolaja. Ö SSZ ET E V Ő K |

Tárkony, Gyömbér, Borsmenta, Boróka, Édeskömény, Citromcirok, Ánizs, Pacsuli H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

ENDOFLEX

A Dragon Time™ aromája úgy van megalkotva, hogy pozitív érzésekkel ajándékozza meg a nőket, különösen havi ciklusuk alatt. Ez a keverék fiatal és érett nőknek egyaránt ajánlott.

A Dream Catcher™ keverék célja, hogy aromaterápiában alkalmazva kihasználja a pozitív álmok erejét, segítve Önt a vágyai megvalósításában és a teljesülés útján maradásban.

ÖS S ZE TE V ŐK |

ÖSSZET EVŐK |

Muskotályzsálya, Levendula, Kék Cickafark, Édeskömény, Majoránna, Jázmin HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

EXODUS II

Royal Hawaiian Szantálfa, Mandarin, Ylang Ylang, Feketebors, Bergamott, Boróka, Ánizs, Illatos Muskátli, Kaffir Citrom, Kék Ciprus, Indiai Üröm, Jázmin, Orvosi Székfű, Rózsa, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

FORGIVENESS

Az En-R-Gee™ élénkítő keverék, melynek hangulatjavító és energizáló összetevői a tiszta rozmaring, a boróka, a citromcirok és egyéb illóolajok. ÖSSZET EVŐK |

Rozmaring, Szerecsendió, Feketebors, Boróka, Idahói Balzsamfenyő, Citromcirok, Szegfűszeg HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

GENTLE BABY

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

333308

15 ml

333808

5 ml

333908

5 ml

334508

15 ml

Az EndoFlex™ párologtatva nyugtató és kiegyensúlyozó érzetet kelt, köszönhetően a fodormenta, az illatos muskátli és más illóolajok keverékének. Ö SSZET E V Ő K |

Fodormenta, Szezámmagolaj, Illatos Muskátli, Orvosi Székfű, Zsálya, Mirtusz, Szerecsendió H A SZNÁ L AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

Az Exodus II™ olyan olajokat tartalmaz, amelyek a régi időkben különféle szépségápoló praktikákhoz használt növényekből készülnek. Ezt a múlt inspirálta aromát lefekvés előtt érdemes a lábfejekre kenni. ÖS S ZE TE V ŐK |

Olívaolaj, Mirha, Kasszia, Fahéj, Kálmos, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Izsóp, Vetiver, Tömjén HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

A Forgiveness™ olyan aromát tartalmaz, amely elősegíti az önmagunknak és másoknak való megbocsátást és a negatív érzelmek elengedését, ami a személyes fejlődés fontos része. ÖSSZET EVŐK |

Szezámmagolaj, Citromfű, Angyalgyökér, Bergamott, Illatos Muskátli, Levendula, Ylang Ylang, Tömjén, Citrom, Pálmarózsa, Jázmin, Szalmagyopár, Royal Hawaiian Szantálfa, Római Kamilla, Rózsa, Koriander HASZNÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Gentle Baby™ illóolajok csillapító keveréke, melynek illata nyugtató hatású az anyákra és a gyerekekre egyaránt. ÖSSZET EVŐK |

Koriander, Illatos Muskátli, Pálmarózsa, Levendula, Ylang Ylang, Római Kamilla, Bergamott, Citrom, Jázmin, Rózsa HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

46


GRATITUDE

GLF

GROUNDING

HARMONY

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

334008

15 ml

334608

5 ml

334808

5 ml

335108

15 ml

A GLF™ illóolaj-keverék összetevői a szalmagyopár, a fodormenta és a zellermag. Ö SSZ ET E V Ő K |

Grépfrút, Rozsdáska, Szalmagyopár, Izsóp, Zeller, Fodormenta H A SZ NÁL AT | | Helyi alkalmazáshoz hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

Ébressze fel magában a hála érzését, és ölelje magához élete áldásait. A Gratitude™ elhozza az érzelmi és spirituális fejlődés érzetét. ÖS S ZE TE V ŐK |

Idahói Balzsamfenyő, Tömjén, Koriander, Mirha, Ylang Ylang, Bergamott, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Vetiver, Illatos Muskátli HAS ZNÁLAT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

IMMUPOWER

HIGHEST POTENTIAL

A Grounding™ kiegyensúlyozó keveréke megteremti a tisztaság érzetét, és ösztönzi a spiritualitást. ÖSSZET EVŐK |

Kolorádói Jegenyefenyő, Erdeifenyő, Angyalgyökér, Kanadai Fekete Luc, Cédrusfa, Boróka, Ylang Ylang HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

A Harmony™ tiszta illóolajok keveréke, mely aromaterápiában használva hangulatjavító hatású. ÖSSZET EVŐK |

Illatos Muskátli, Angyalgyökér, Bergamott, Levendula, Kanadai Fekete Luc, Ylang Ylang, Royal Hawaiian Szantálfa, Izsóp, Pálmarózsa, Levendulalevelű Zsálya, Rózsa, Tömjén, Jázmin, Citrom, Narancs, Római Kamilla, Koriander HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

JOY

INNER CHILD

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

337308

5 ml

336308

15 ml

336008

5 ml

337208

15 ml

A Highest Potential™ a kék ciprus és más tiszta illóolajok hangulatjavító, inspiráló erejét használja ki. Ö SSZ ET E V Ő K |

Kék Ciprus, Ylang Ylang, Jázmin, Cédrusfa, Illatos Muskátli, Levendula, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Tömjén, Royal Hawaiian Szantálfa, Kolorádói Jegenyefenyő, Vetiver, Fahéj, Indiai Üröm, Rózsa, Orvosi Székfű, Kék Varádics, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea H A SZ NÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg. 47

Az ImmuPower™ nagy hatású illóolaj-keverék, amelynek aromája fokozza a pozitív energiákat.

Az Inner Child™ édes illata aromaterápiában használva elősegíti, hogy autentikus énünkkel összekapcsolódjunk.

ÖS S ZE TE V ŐK |

Izsóp, Hegyi Pereszlény, Balzsamos Szuhar, Kámforfa, Tömjén, Oregánó, Szegfűszeg, Római Kömény, Dorado Azul

ÖSSZET EVŐK |

HAS ZNÁLAT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

Narancs, Jázmin, Kanadai Fekete Luc, Mandarin, Royal Hawaiian Szantálfa, Neroli, Ylang ylang, citromcirok HASZNÁL AT |

|

A Joy™ aromája párologtatva a romantika, a boldogság és a melegség érzetével ajándékoz meg. Illatként viselve erősíti az összetartozást. ÖSSZET EVŐK |

Bergamott, Citrom, Pálmarózsa, Ylang Ylang, Rózsa, Illatos Muskátli, Jázmin, Római Kamilla, Koriander, Mandarin HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.


JUVAFLEX

JUVA CLEANSE

LADY SCLAREOL

LIGHT THE FIRE

KÓD

MÉRE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

339508

15 ml

337508

15 ml

337608

15 ml

530408

5 ml

A Juva Cleanse® tiszta illóolajok kiváló minőségű keveréke, amely a természetben is előforduló neril-acetátot, gamma-kurkumint és alfa-pinént tartalmaz. Ö SSZ ET E V Ő K |

Szalmagyopár, Rozsdáska, Zellermag H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

A JuvaFlex® összetevői, az édeskömény, az illatos muskátli, a rozmaring, a római kamilla, a kék varádics és a szalmagyopár illóolajok. A hangulatjavító, békét idéző keverék tökéletes párologtatáshoz, helyileg alkalmazva pedig fokozza a bőr simaságát. ÖS S ZE TE VŐK |

Szezámmagolaj, Édeskömény, Illatos Muskátli, Rozmaring, Római Kamilla, Kék Varádics, Szalmagyopár HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

ÖSSZET EVŐK |

Koriander, Illatos Muskátli, Vetiver, Narancs, Muskotályzsálya, Bergamott, Ylang Ylang, Royal Hawaiian Szantálfa, Levendulalevelű Zsálya, Jázmin, Idahói Szúrós Luc, Fodormenta, Hinoki HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja tetszés szerint helyileg.

M-GRAIN

LONGEVITY

LIVE YOUR PASSION

A Lady Sclareol™ kifejezetten nőknek készült keverék, mely párologtatva segíti a nőiség kibontakozását, és az ellazulás élményét nyújtja.

Párologtatva bármely helyiségben inspiráló hangulatot teremt, de helyileg is használható V-6 Vegetable Oil Complex készítményhez adva. ÖSSZET EVŐK |

Valódi Gyógyajak, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Szerecsendió, Kasszia, Ocotea, Betyárkóró, Citrom, Feketebors, Hinoki HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

MAGNIFY YOUR PURPOSE

KÓD

MÉRE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

576608

5 ml

338808

15 ml

338708

15 ml

337708

5 ml

A 2016-os International Grand Convention-re készült illóolaj-keverék magával ragadó illatként viselhető, de használható masszázsolajként is, párologtatva pedig segít abban, hogy a vágyott életformára összpontosíthassunk! Ö SSZ ET E V Ő K |

Narancs, Royal Hawaiian Szantálfa, Szerecsendió, Zöldcitrom, Idahói Szúrós Luc, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Ylang Ylang, Tömjén, Borsmenta H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

A Longevity™ olyan nagy hatású illóolaj-keverék, amely segít a bőr fiatalságának megőrzésében.

Az M-Grain™ kellemes hűvös érzetet kelt a nyakon és a vállon alkalmazva.

ÖS S ZE TE VŐK |

Bazsalikom, Levendula, Római Kamilla, Majoránna, Borsmenta, Szalmagyopár

Kakukkfű, Szegfűszeg, Narancs, Tömjén

ÖSSZET EVŐK |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

HASZNÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

|

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

A Magnify Your Purpose™ illóolaj-keverék aromája ösztöni a kreativitást, a vágyakat, az összpontosítást és a motivációt, aromaterápiában használva serkenti a kezdeményezőkészséget. ÖSSZET EVŐK |

Royal Hawaiian Szantálfa, Szerecsendió, Gyömbér, Pacsuli, Zsálya, Fahéj, Koriander, Bergamott, Ylang Ylang, Illatos Muskátli HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg. 48


MISTER

MELROSE

MOTIVATION

PANAWAY

KÓD

MÉRE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

337808

15 ml

338108

15 ml

338408

5 ml

339108

5 ml

339008

15 ml

A Melrose™ illóolaj-keverék erős tisztító hatással bír, és javítja a bőr megjelenését. Ö SSZET E V Ő K |

Rozmaring, Szegfűszeg, Teafa, Niaouli H A SZNÁ L AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

A férfiaknak készült Mister™ olajkeverék párologtatva hangulatjavító hatású.

A Motivation™ erőteljes illata párologtatva a cselekvés és a beteljesedés érzetét hozza el.

ÖS S ZE TE V ŐK |

Szezámmagolaj, Zsálya, Levendula, Borsmenta, Édeskömény, Mirtusz, Cickafark

ÖSSZET EVŐK |

HAS ZNÁLAT |

HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

PURIFICATION

PEACE & CALMING II

PEACE & CALMING

Római Kamilla, Kanadai Fekete Luc, Ylang Ylang, Levendula

Használja a PanAway® illóolajat edzés után vagy bármikor a nyakon és a háton, és nyugtató stimuláló élményben lesz része. ÖSSZET EVŐK |

Kúszó Fajdbogyó, Szegfűszeg, Szalmagyopár, Borsmenta HASZNÁL AT |

| Helyi alkalmazáshoz szükség szerint hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel, vagy használja masszázsolajban.

R.C.

KÓD

MÉR ET

KÓD

M É RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

339808

5 ml

339308

15 ml

532708

5 ml

339908

15 ml

340908

5 ml

340508

15 ml

A Peace & Calming® párologtatva, fürdővízhez adva, meditáció során és jógázáskor egyformán nyugtató, lazító hatású. Helyileg használva a Peace & Calming javíthatja a bőr megjelenését és hozzájárulhat egészséges ragyogásához. Ö SSZ ET E V Ő K |

Mandarin, Ylang Ylang, Kék Varádics, Narancs, Pacsuli H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

49

Ez a szabadalmaztatott keverék lazító hatású és kellemes aromájú belélegezve vagy párologtatva. Használja hígítva a bőr hidratálásához és szépségének fokozásához. ÖS S ZE TE V ŐK |

Mandarin, Narancs, Ylang Ylang, Pacsuli, Orvosi Székfű, Vetiver, Balzsamos Szuhar, Bergamott, Kasszia, Indiai Üröm, Northern Lights Fekete Lucfenyő HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Purification® édes, frissítő illata azonnal semlegesíti a kellemetlen szagokat a lakásban. Helyileg használva a természet zavartalan élvezetét nyújtja. ÖSSZET EVŐK |

Citromcirok, Rozmaring, Teafa, Mirtusz, Citronella, Hibrid Levendula HASZNÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Az R.C.™ a V-6 Vegetable Oil Complex készítmény ideális kiegészítője, ha masszázs közben spaélményben szeretnénk részesülni. Aroma Siez helyett is használható a Raindrop Technique® alkalmazása során. ÖSSZET EVŐK |

Golyós Eukaliptusz, Borsmenta-Eukaliptusz, Citromillatú Eukaliptusz, Mirtusz, Kanadai Fekete Luc, Borsmenta, Erdeifenyő, Levendula, Majoránna, Ciprus HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.


RELEASE

RAVEN

RELIEVE IT

RUTAVALA

KÓD

MÉRE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

340208

15 ml

340808

15 ml

341108

15 ml

341908

5 ml

A Raven™ tisztító keverék összetevői a kámforfa, a borsmenta, borsmentaeukaliptusz és más illóolajok. A Raven™ kellemes hűvös érzetet kelt a mellkason és a nyakon alkalmazva. Ö SSZ ET E V Ő K |

Kámforfa, Borsmenta, Borsmenta-Eukaliptusz, Kúszó Fajdbogyó, Citrom H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

341408

MÉRE T 15 ml

A Sacred Mountain™ a ylang ylang és tűlevelű olajok keveréke, mely felébreszti a természet szentségének érzését, párologtatva pedig fokozza az erő, a magabiztosság, a stabilitás és a védelem érzetét. Ö SSZ ET E V Ő K |

Ylang Ylang, Kanadai Fekete Luc, Idahói Balzsamfenyő, Cédrusfa H A SZ NÁL AT |

ÖS S ZE TE V ŐK |

Ylang Ylang, Olívaolaj, Hibrid Levendula, Illatos Muskátli, Royal Hawaiian Szantálfa, Kék Varádics, Kaffir Citrom, Kék Ciprus, Indiai Üröm, Jázmin, Orvosi Székfű, Rózsa, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

A Relieve It™ a tiszta kanadai fekete luc, a feketebors és más illóolajok nyugtató elegye, melyben az összetevők csillapító hatása egyesül egyetlen, helyileg alkalmazható keverékké. ÖSSZET EVŐK |

Kanadai Fekete Luc, Feketebors, Izsóp, Borsmenta HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

SCLARESSENCE

SARA

SACRED MOUNTAIN KÓD

A Release™ lazító aromájú keverék, amely ösztönzi a harag és a frusztráció elengedésének képességét. Párologtatva elősegíti a harmóniát és az egyensúlyt.

KÓ D 341708

A RutaVaLa™ a ruta, a macskagyökér és a levendula nyugtató hatású keveréke, amely párologtatva fokozza az ellazultság érzését. ÖSSZET EVŐK |

Levendula, Macskagyökér, Ruta HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

SENSATION

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

5 ml

341808

15 ml

342008

5 ml

A SARA™ illatos muskátli, ylang ylang, rózsa, kék varádics és más olajok keveréke. Ez a nyugtató illat nehéz, érzelmileg megterhelő helyzetekben is nyugalmat ad.

A SclarEssence™ a tiszta illóolajok, köztük a muskotályzsálya és az édeskömény kedvező tulajdonságaival támogatja a jó közérzetet.*

A Sensation™ párologtatva a tiszta ylang ylang, koriander és más illóolajok keverékével segíti elő a szeretet és a vonzalom érzését.

ÖS S ZE TE VŐK |

ÖSSZET EVŐK |

ÖSSZET EVŐK |

ÉdesmandulaOlaj, Ylang Ylang, Illatos Muskátli, Levendula, Narancs, Kaffir Citrom, Kék Ciprus, Indiai Üröm, Jázmin, Orvosi Székfű, Rózsa, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea, Kék Varádics, Cédrusfa, Fehér Tündérrózsa HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

Muskotályzsálya, Édeskömény, Levendulalevelű Zsálya, Borsmenta HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

Ylang Ylang, Jázmin, Illatos Muskátli, Bergamott, Koriander HASZNÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

50


STRESS AWAY

SHUTRAN

THIEVES

THE GIFT

KÓD

MÉRE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

483508

15 ml

463008

15 ml

650008

5 ml

342308

15 ml

Egy erőt adó illóolaj-keverék, amelyet speciálisan férfiak számára alakítottak ki, hogy még intenzívebben átérezzék a férfiasságot és a magabiztosságot – a Shutran™ tökéletes kölniként is, mivel a férfiak és a nők számára egyaránt vonzó. Ö SSZ ET E V Ő K |

Idahói Szúrós Luc, Ocotea, Ylang Ylang, Hinoki, Koriander, Indiai Üröm, Levendula, Cédrusfa, Citrom, Northern Lights Fekete Lucfenyő H A SZ NÁL AT | | Vigyen fel naponta kétszer, ill. szükség esetén 2–4 cseppet a nyakra vagy a csuklóra.

TRANSFORMATION

A Stress Away™ az első olyan termékünk, amely a zöldcitrom és a vanília terápiás tisztaságú illóolajok egyedi kombinációját tartalmazza. A trópusi és citrusos aromákat tökéletesen egyesítő Stress Away páratlanul lazító és nyugtató hatású.

A The Gift™ hét ősi illóolaj keveréke, amelyeket évszázadokon keresztül kutattak a nyugtató tulajdonságaik miatt. Ezt a keveréket Shutran, a D. Gary Young által írt The One Gift című regény képzeletbeli szereplője inspirálta.

ÖS S ZE TE V ŐK |

ÖSSZET EVŐK |

Copaiba, Zöldcitrom, Cédrusfa, Vanília, Ocotea, Levendula HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

TRAUMA LIFE

Idahói Balzsamfenyő, Szentelt Tömjén, Jázmin, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Mirha, Vetiver, Balzsamos Szuhar HASZNÁL AT |

|

A Thieves® illóolaj-keveréket négy 15. századi francia tolvaj legendája ihlette, akik szegfűszegből, rozmaringból és egyéb növényekből álló speciális aromás kombinációt alkottak meg. A Thieves hatásos keveréke természetesen kivont limonén, eugenol és eukaliptol összetevőket tartalmaz. ÖSSZET EVŐK |

Szegfűszeg, Fahéj, Rozmaring, Citrom, BorsmentaEukaliptusz HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

VALOR

WHITE ANGELICA

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

306008

15 ml

635008

5 ml

343008

5 ml

342808

5 ml

343208

15 ml

A Transformation™ idahói szúrós luc, palo santo és ocotea növényi olajat tartalmaz. Ezek a nagy hatású illóolajok párologtatva képessé teszik Önt arra, hogy a negatív hiedelmeket felemelő gondolatokra cserélje. Ö SSZ ET E V Ő K |

Citrom, Szentelt Tömjén, Royal Hawaiian Szantálfa, Borsmenta, Kardamom, Muskotályzsálya, Idahói Szúrós Luc, Palo Santo, Ocotea H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg. 51

A Trauma Life™ tiszta szantálfa, szalmagyopár, rózsa és más illóolajok keveréke, mely támogatást nyújt nehéz érzelmi helyzetek felderítéséhez. ÖS S ZE TE V ŐK |

Tömjén, Indiai Üröm, Kaffir Citrom, Royal Hawaiian Szantálfa, Kanadai Fekete Luc, Rózsa, Macskagyökér, Illatos Muskátli, Levendula, Szalmagyopár HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

A Valor® illóolaj-keverék az egyik legkelendőbb termék és a Young Living alapítójának, G. Gary Youngnak is az egyik kedvenc keveréke. Kenje a csuklójára, a mellkasára, a tarkójára és a talpára, vagy adja hozzá a Young Living Bath & Shower Gel Base fürdőgélhez, hogy energikusnak és jókedvűnek érezze magát. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Kanadai Fekete Luc, Kék Varádics, Tömjén, Kámforfa, Illatos Muskátli HASZNÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A White Angelica™ tiszta citromfű és bergamott illóolajakat tartalmaz, párologtatva a védelem és biztonság érzetét kelti, és a negatív energiák elleni védelemre is használható. ÖSSZET EVŐK |

Édesmandula-Olaj, Bergamott, Citromfű, Illatos Muskátli, Ylang Ylang, Rózsa, Mirha, Royal Hawaiian Szantálfa, Izsóp, Koriander, Kanadai Fekete Luc HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.


ILLÓOLAJ GOLYÓS TERMÉKEK

A gyönyörű, modern címkéjű golyós termékek kiváló lehetőséget kínálnak, hogy útközben is ugyanazokat az illóolaj-keverékeket használhassa, amelyeket egyébként szeret. Figyelje a tájékoztatókat, ahogy egyre bővítjük az új csomagolások és címkék sorát, hogy azok között legyenek az Ön kedvenc olajai és illóolajos termékei is.

BREATHE AGAIN ROLL-ON KÓD 3528525

M ÉR ET 10 ml

A Breathe Again Roll-On™ termékben négyféle eukaliptusz illóolaj található, köztük a kék eukaliptusz, melyet az ecuadori Young Living farmon termesztenek és desztillálnak. ÖS S ZE TE VŐK |

Kókuszolaj, Brazíliai Eukaliptusz, Golyós Eukaliptusz, BorsmentaEukaliptusz, Kék Eukaliptusz, Nemes Babér, Borsmenta, Copaiba, Mirtusz, Kék Ciprus, Csipkebogyó H AS ZNÁLAT |

DEEP RELIEF ROLL-ON KÓ D 3534525

MÉ R E T 10 ml

Bőségesen alkalmazza a mellkas és a

RUTAVALA ROLL-ON KÓD 4471500

M ÉR ET 10 ml

ÖS S ZE TE VŐK |

Kókuszolaj, Ruta, Macskagyökér, Levendula HAS ZNÁLAT |

Bőségesen alkalmazza a csuklón, a halántékon, a nyakon vagy más tetszés szerinti területen.

THIEVES ROLL-ON KÓD 24396

M É R ET 10 ml

VALOR ROLL-ON KÓD 3529525

MÉR ET 10 ml

Előre hígított és használatra kész; vigyen fel egy kis Thieves dezodort, és máris útra kész! Bele fog szeretni a meghitt és megnyugtató illatába. ÖS S ZE TE V ŐK | kókuszolaj, szegfűszeg,

citrom, fahéj, borsmenta-eukaliptusz, rozmaring HAS ZNÁLAT |

Szükség esetén bőségesen alkalmazza a csuklón vagy a tarkón.

ÖSSZET EVŐK | Borsmenta, Kókuszolaj, Idahói Balzsamfenyő, Szegfűszeg, Vetiver, Kúszó Fajdbogyó, Citrom, Szalmagyopár, Copaiba, Dorado Azul HASZNÁL AT |

nyak környékén.

A Young Living RutaVaLa™ Roll-On termék a ruta, a macskagyökér és a levendula illóolajok szabadalmaztatott keveréke, amelynek az aromái nyugtató és lazító hatásúak.

A borsmenta illóolajat tartalmazó Deep Relief™ Roll-On termék helyileg alkalmazva kellemesen hűvös érzetet kelt. Az egyszerre élénkítő és nyugtató, friss aromájú keveréket érdemes a sportfelszerelésben tartani és edzés közben használni.

Bőségesen alkalmazza a tarkón, a halántékon, vagy ahol szükséges.

STRESS AWAY ROLL-ON KÓ D 4472525

MÉ R E T 10 ml

TRANQUIL ROLL-ON KÓ D 3533525

MÉ R E T 10 ml

A Stress Away™ Roll-On termék a vanília, a zöldcitrom, a copaiba és más, lazító hatású illóolajok egyedülálló, könnyed keveréke. ÖSSZET EVŐK |

Copaiba, Zöldcitrom, Cédrusfa, Vanília, Ocotea, Levendula HASZNÁL AT |

Bőségesen alkalmazza a csuklón, a halántékon, a nyakon vagy más tetszés szerinti területen.

Bárhol jár is, élvezze a levendula, a cédrusfa és a római kamilla lazító aromáját a Tranquil™ Roll-On termékkel. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Levendula, Cédrusfa, Római Kamilla HASZNÁL AT |

Szükség esetén bőségesen alkalmazza a csuklón vagy a tarkón.

Használja a Valor Roll-On fás, erőt adó keverékét bárhol és bármikor, amikor aromás bátorságlöketre van szüksége valamilyen fontos prezentáció, edzés vagy első találkozás előtt. ÖS S ZE TE V ŐK |

kókuszolaj, kanadai fekete luc, kék varádics, tömjén, kámforfa, illatos muskátli HAS ZNÁLAT | Szükség esetén bőségesen alkalmazza a csuklón vagy a tarkón.

52


MASSZÁZSOLAJOK

Masszázsolaj-választékunk révén emelje teljesen új szintre a masszázs erejét. A masszázsolajainkban található egyedi illóolaj-keverékek révén a masszázs új szintjeit tapasztalhatja meg. A Cel-Lite Magic™ Massage Oil tiszta növényi olajokkal, E-vitaminnal és autentikus illóolajokkal tonizálja és táplálja a bőrt. A grapefruitolaj javítja a bőr textúráját, a borókaolaj pedig a tisztításban segít.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL KÓD

ÖS S ZE TE V ŐK |

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Grépfrút, Cédrusfa, Muskotályzsálya, Ciprus, Boróka, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj H AS ZNÁLAT | Masszírozza a feszesíteni és tonizálni kívánt területekbe. Használat előtt alaposan rázza fel.

303508

M ÉR ET 236 ml

Az Ortho Ease® Massage Oil növényi olajok és illóolajok, köztük a kúszó fajdbogyó, a borsmenta, a boróka és a majoránna nyugtató keveréke.

ORTHO EASE MASSAGE OIL

ÖS S ZE TE V ŐK |

Kókuszolaj, Kúszó Fajdbogyó, Grépfrútmagolaj, Borsmenta, Boróka, Golyós Eukaliptusz, BorsmentaEukaliptusz, Kakukkfű, Citromcirok, Majoránna, Vetiver, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj H AS ZNÁLAT | Gyengéden masszírozza be vele a kívánt testrészt. Használat előtt alaposan rázza fel.

KÓD 303308

MÉR ET 236 ml

A Relaxation™ Massage Oil a tökéletes ellazulás érdekében válogatott növényi olajokat ötvöz nyugtató hatású levendula, mandarin, koriander és fodormenta illóolajokkal.

RELAXATION MASSAGE OIL

ÖS S ZE TE V ŐK |

KÓD 3037521

M ÉR ET 236 ml

Muskátli

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Mandarin, Levendula, Fodormenta, Ylang Ylang, Borsmenta, Koriander, Bergamott, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj, Illatos

H AS ZNÁLAT |

Szükség esetén masszírozza a bőrbe. Használat előtt alaposan rázza fel.

YOUNG LIVING V-6 KÓD

KÓD

303108

3030500

M ÉRET

MÉR ET

236 ml

944 ml

53

A V-6™ Vegetable Oil Complex egyedi összetételű masszázsolajok készítésére és az érzékeny bőrön alkalmazott illóolajok hígítására használható. ÖS S ZE TE V ŐK | Kókuszolaj,

Szezámmagolaj, Grépfrútmagolaj, Édesmandula-Olaj, Búzacsíraolaj, Napraforgómag-Olaj, Olívaolaj HAS ZNÁLAT | FKözvetlen alkalmazáshoz keverjen el 1 csepp illóolajat 1–8 teáskanál V-6 készítménnyel. Helyi alkalmazáshoz keverjen el 15–30 csepp illóolajat 1/8–1/4 csésze V-6 készítménnyel. Az erősebb olajok (pl. Cinnamon Bark, Clove, Oregano) nagyobb hígítást igényelnek, mint a gyengébbek. Használat előtt alaposan rázza fel.

DRAGON TIME MASSAGE OIL KÓ D 3034521

MÉ R E T 236 ml

ORTHO SPORT MASSAGE OIL KÓ D 303208

MÉ R E T 236 ml

SENSATION MASSAGE OIL KÓ D 3036521

MÉ R E T 236 ml

A fiatal és érett nőknek egyaránt ajánlott Dragon Time™ Massage Oil a levendula, a ylang ylang, a jázmin és más hangulatjavító illóolajok különleges, nyugtató és lazító hatású keveréke. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Levendula, Zsálya, Kék Cickafark, Édeskömény, Muskotályzsálya, Ylang Ylang, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj, Jázmin HASZNÁL AT | Gyengéden masszírozza be vele az alhasat és a hát alsó részét. Használat előtt alaposan rázza fel. Az Ortho Sport® Massage Oil tiszta növényi olajok és illóolajok, például kúszó fajdbogyó, borsmenta, kakukkfű és oregánó keveréke. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Kúszó Fajdbogyó, Borsmenta, Oregánó, Golyós Eukaliptusz, Elemi, Búzacsíraolaj, Vetiver, Citromcirok, Édesmandula-Olaj, Kakukkfű, Olívaolaj HASZNÁL AT | Edzés után alaposan masszírozza be vele a kívánt testrészt.

A Sensation™ Massage Oil a ylang ylang, a jázmin, az illatos muskátli és más illóolajok csodálatosan kombinált illatával ébreszti fel a romantika és a fiatalság érzését. Ez a különleges keverék puhítja és selymessé teszi a bőrt. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Ylang Ylang, Jázmin, Koriander, Illatos Muskátli, Bergamott, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj HASZNÁL AT | Tetszés szerint bőségesen masszírozza a bőrbe. Használat előtt alaposan rázza fel.


ILLÓOLAJ-KOLLEKCIÓK

Engedje, hogy nagy szakértelemmel összeállított kollekcióink elvezessék Önt a harmóniához és a jóléthez. Ez az illóolaj- és illóolajkeverék-válogatás megkönnyíti az Ön egyéni igényeinek legjobban megfelelő Young Living termékek kiválasztását.

30 OIL COLLECTION KÓD 464108

A 15 egyedi olajat és 15 keveréket tartalmazó 30 Oil Collection induló készletnek tökéletes, de az illóolaj-kollekció felfrissítésére is kiválóan alkalmas. A klasszikus egyedi olajokat és a legnépszerűbb szabadalmazott keverékeket felvonultató kollekcióban egy helyen, kényelmesen férhet hozzá 30 kedvenc YL illóolajához!

OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KÓ D 19343

Az olajak idénytől és elérhetőségtől függően változhatnak. A Young Living fenntartja a jogot, hogy az olajokat azonos vagy magasabb értékű termékkel helyettesítse. *

Az Oils of Ancient Scripture™ készletben 10 olaj található, melyek a Biblia legjelentősebb növényeit, alapanyagait és gyantáit vonultatják fel – a ciprustól (Ézsaiás 44:14) „Sáron rózsájáig” (Salamon éneke 2:1). A frissítő Myrtle és Cedarwood illóolaj éppúgy megtalálható ebben a készletben, mint a gazdag Frankincense és Myrrh. Az összeállítás azt a célt szolgálja, hogy Ön megismerkedjen ezeknek a nemes, tiszta illóolajoknak a csodálatos aromájával, izgalmas történetével, és élvezze azt. TARTAL OM |

Tíz 5 ml-es üveg: Aloes (Royal Hawaiian Sandalwood), Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Hyssop, Myrrh, Myrtle, Onycha, Rose of Sharon (Cistus)

A Feelings™ kollekcióban hat illóolaj-keverék található, melyek párologtatva javítják a hangulatot és kedvezően hatnak az érzelmekre.

FEELINGS KÓD 312508

EVERYDAY OILS KÓ D 369508

TARTALOM |

Hat 5 ml-es üveg: Harmony™, ™ Forgiveness , Inner Child™, Present Time™, Release™, Valor®

RAINDROP TECHNIQUE KÓD 313708

A Raindrop Technique® egyesíti a Young Living illóolajok hitelességét a masszázs elveivel. Használati útmutató a csomagban. TARTALOM |

Kilenc 5 ml-es üveg: Aroma Siez™, Basil, Cypress, Marjoram, Oregano, Peppermint, Thyme, Valor II®, Wintergreen. Két 236 ml-es masszázsüveg: Ortho Ease™, V-6™ Vegetable Oil Complex és használati útmutató

Az Everyday Oils™ kollekció tökéletes kezdőcsomag, amelyben 10 változatosan használható illóolaj található. TARTAL OM | Tíz 5 ml-es üveg: Frankincense, Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, PanAway, Purification, Thieves, Stress Away™, Joy™

ACTIVE & FIT KIT KÓ D 21918

Fokozza az edzését! A Young Living márkanagykövetekből és sportolókból álló grémiumunk összefogott, hogy megtervezze ezt az egyedülálló fitneszszettet. TARTAL OM |

Nylon hordtáska, Cool Azul Sports Gel 100 ml, Copaiba 5ml, Deep Relief 5 ml, Peppermint 5 ml, Thieves 5 ml, Eucalyptus Radiata 5 ml, 3 db AromaGlide görgős applikátor

54


ILLÓOLAJ-DIFFÚZOROK Alakítsa át otthonát, irodáját vagy személyes terét egyéni aromaterápiás oázissá! Elegáns vonalvezetésű diffúzorainknak köszönhetően Ön az illóolajokat a tér bármely részén párologtathatja, és gyógyfürdőélményt hozhat létre bárhol, amerre csak jár.

55


ARIA ULTRASONIC DIFFUSER KÓD (U K ) 452408

KÓD (EU ) 4524502

Az Aria™ a legmodernebb ultrahang-technológiát ötvözi az olyan hasznos funkciókkal, mint a távirányító, a zene, a nyugtató beépített hangok és a LED-fények. Az Aria belsejében egy kisméretű ultrahanglemez található, amely másodpercenként több mint egymillió rezgést bocsát ki, így a víz és az olaj pára formájában terjed a levegőben. TARTALOM |

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER KÓ D ( U K ) 469508

KÓ D ( E U ) 4695502

Lemon 5 ml; Peppermint 5 ml

TARTAL OM |

H AS ZNÁLAT |

Töltse meg vízzel, és tegyen bele 15– 20 cseppet a kedvenc olajából vagy olajaiból. Olvassa el az útmutatófüzetben található részletes leírást.

DEWDROP DIFFUSER KÓ D (U K ) 533008

KÓ D (EU ) 5330502

A Young Living Dewdrop™ Diffuser párásítóként, porlasztóként és aroma diffúzorként is működik – mindezt egyetlen egyszerűen használható termékben. Az egyedi tervezésű, akár négyórás folyamatos működést is biztosító, automatikusan kikapcsoló és a környezeti fényhez igazodó világítással ellátott Young Living Dewdrop Diffuser bármilyen helyiségben igazi gyógyfürdő-hangulatot teremt. TARTALOM |

Csatlakoztasson a porlasztófejre egy 5 ml-es vagy 15 ml-es illóolajos üveget, és válassza ki a kívánt beállításokat. Olvassa el az útmutatófüzetben található részletes leírást.

LANTERN DIFFUSER KÓ D ( U K ) 23702

KÓ D ( E U ) 23701

Lavender 5 ml; Citrus Fresh 5 ml

KÓ D (U K ) 533108

KÓD (EU ) 5331502

TARTALOM |

A használati, biztonsági és ápolási információkat a Lantern Diffuser kezelési útmutatójában találja.

USB DIFFUSER KÓ D 5224501

KÓ D ( R E F I LL C A RT R I D G ES ) 5228500

25193

( SZ ÜRK E ) 25201

A Young Living USB Diffuser segítségével bárhol párologtathatja a kedvenc illóolajait. Használhatja a laptopjával, az autóban, az irodában, vagy magával viheti utazás közben is. Mobil, kompakt és csendes, 10, 30 vagy 60 másodperces párologtatási szünetbeállításokkal. HASZNÁL AT |

Töltse meg az illóolajosüveget, helyezze bele az USB Diffuser készülékbe, majd csatlakoztassa a diffúzort az USB-porthoz. Olvassa el az útmutatófüzetben található részletes leírást.

Tangerine 5 ml; Thieves 5 ml

Töltse meg szobahőmérsékletű csapvagy ásványvízzel, adjon hozzá 8-10 csepp illóolajat, és kapcsolja be a diffúzort. Olvassa el az útmutatófüzetben található részletes leírást.

(R ÓZ SA A RA N Y )

Lavender 5 ml; Citrus Fresh 5 ml

HASZNÁL AT |

H AS ZNÁLAT |

CAR VENT DIFFUSER

Egészítse ki lakása dekorációját, és teremtsen megfelelő hangulatot a Lantern Diffuser segítségével. Ez a lenyűgöző lámpás, mely meleg és barátságos fogadtatásban részesíti a vendégeket, kiváló minőségű fém és üveg alkotóelemekből készült, és bármely helyiséget átformálja, ahogy áthatja a levegőt az Ön kedvenc illóolajainak illatával. TARTAL OM |

Töltse meg szobahőmérsékletű vízzel (csapvíz vagy forrásvíz ajánlott), adjon hozzá 8–12 cseppet a kiválasztott olaj(ok)ból, és kapcsolja be a diffúzort. Olvassa el az útmutatófüzetben található használati utasításokat.

RAINSTONE ULTRASONIC DIFFUSER

Thieves 15 ml

HASZNÁL AT |

H AS ZNÁLAT |

A Young Living Rainstone™ Diffuser a legmodernebb ultrahang-technológiát és a hagyományos kínai kézművességet egyesíti olyan kiemelkedő funkciókkal, mint az akár 8 órás párásítási idő, az állítható hangulatvilágítás, a negatív ionizáló és a távirányító.

Az AromaLux™ – amely a porlasztó, a légtisztító és a diffúzor kombinációja – kínálja a leghatékonyabb módszert a kedvező környezet illóolajokkal történő kialakítására. A D. Gary Young által tervezett és kizárólag a Young Living rendszerén keresztül kapható AromaLux követi a szabadalmaztatott tervezési elveket, technológiát és funkciókat az aromás élmény egyszerűbbé és hatékonyabbá tétele érdekében.

Hagyja, hogy a Car Vent Diffusernek köszönhetően a Young Living illóolajok édes illata járja át a kocsiját! Ez az egyszerű, stílusos diffúzor – mely rózsaarany és szürke színben kapható – olajfelszívó pamutpárnákat és a klímaberendezést, ill. a kocsi szellőzőnyílásain keresztül áramló meleget használja, hogy kifejtse az Ön kocsijában az illóolajok kedvező hatását. HASZNÁL AT |

Cseppentsen 6–8 csepp illóolajat az egyik mellékelt pamutpárnára. Olvassa el az útmutatófüzetben található részletes leírást.

56


ILLÓOLAJ-TARTOZÉKOK Tegye kiegyensúlyozottá az illóolaj-élményét! A tartós hordozótáskáktól a színkóddal ellátott üvegcímkékig – tartozékaink megkönnyítik az értékes illóolajok rendben tartását.

TÁSKA 30 OLAJHOZ KÓD 4936500

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS KÓD 4578

ÜVEGEK ILLÓOLAJTERMÉKMINTÁKHOZ KÓD 319408

ILLÓOLAJÜVEGCÍMKÉK KÓD 3939

57

Ebben az illóolajtartó táskában akár 30 illóolajat vagy keveréket is szállíthat stílusosan. Az ellenálló etilvinilhabból készült táska tartós fogantyúja és habbetétje garantálja minden egyes üveg biztonságos szállítását és védelmét.

Tegye át kedvenc Young Living illóolajait könnyen használható görgős applikátorba a szabadalmazott AromaGlide™ görgősapplikátor-technológia segítségével. Minden applikátor használható 5 ml-es és 15 ml-es üveggel, melynek alján „Sb” jelzés található. 10 AromaGlide applikátort és kupakot tartalmaz.

Az illóolaj-termékmintákhoz való üvegek kényelmes és egyszerű módot kínálnak arra, hogy illóolajmintákat adhasson barátainak, családtagjainak, a leendő vevőknek és tagoknak. Vigye magával ezeket az üres 2 ml-es üvegeket, hogy bárhol megtölthesse őket a kiválasztott illóolajjal. Mind a 25 üveghez tartozik fedél és cseppőr. Ezek a színkódos címkék tökéletesen illenek az 5 ml-es, ill. a 15 ml-es üvegek kupakjára, így Ön mindig rendet tarthat az illóolajok között, és könnyen, gyorsan megtalálhatja a megfelelő üveget.

AROMA CAROUSEL KÓ D 4832521

TISZTA NÖVÉNYI KAPSZULÁK KÓ D 3193

ÜVEGCSEPEGTETŐK (X6) KÓ D 3810

VITASSAGE TÁROLÓTÁSKÁVAL KÓ D 4625

Az Aroma Carousel™ egyedülálló mintatároló bemutatóeszköz, melynek segítségével kényelmesen eldicsekedhet 10 kedvenc Young Living illóolajával. Ez a bemutató nagyszerű eszköz a nem hivatalos találkozók és az otthoni workshopok során, mely egyszerűbbé teszi az illóolajok megosztását másokkal. A hozzá tartozó Easy-Fill pipetták segítségével egyszerűen áttöltheti az olajokat a mellékelt 2 ml-es üvegekbe. A tiszta növényi kapszulák kiváló lehetőséget kínálnak a Plus olajok napi adagjának elfogyasztására. Az NPcaps™ kapszulák ideálisak vegetáriánusok, cukorbetegek vagy egyéb diétát követők számára is. Pullulánból készülnek, mely egy biztonságos, vízoldható poliszacharid.

A Young Living üvegcsepegtetők kényelmes módot kínálnak arra, hogy pontosan a megfelelő mennyiségű illóolajat vegye ki. Akkor is hasznosak, ha szeretné eltávolítani a felesleges olajat a diffúzor folyadékteréből.

A D. Gary Young által megalkotott Vitassage™ egyesíti a Young Living illóolajokat a masszázsélménnyel azáltal, hogy egyszerre akár három különböző olajat adagol, miközben három, rozsdamentes acélból készült görgő masszírozza a fájó, fáradt izmokat.


Varázsoljon Oázist

OTTHONÁBA Az egyedi formatervezésnek és a modern külsőnek köszönhetően a Lantern Diffuser különleges kiegészítője otthona bármely helyiségének.

Citrusos álom diffúzorkeverék 3 csepp

3 csepp

3 csepp

1 csepp

LAVENDER BERGAMOT GRAPEFRUIT YLANG YLANG


ÖN ÉS AZ OTTHONA Az Ön háza az Ön vára – ez az a hely, ahol értékes pillanatokat tölt családja és barátai körében. Ezek a nagy hatású, illóolajos termékek biztonságos megoldásokat kínálnak, és a természettel összhangban hatnak. Legyen szó tisztítószerről vagy akár a pipereszekrényében található fogkrémről, fontos, hogy otthona olyan hely legyen, ahol minden a jólétet szolgálja.THIEVES A Young Living egyedülálló Thieves® keverékét négy 15. századi francia tolvaj hagyományát követve állítottuk össze, akik szegfűszegből, rozmaringból és egyéb növényekből álló speciális aromás kombinációt alkottak meg. A Thieves termékcsaládunk biztonságos alternatívát kínál az otthona számára, így az erős vegyszereket lecserélheti a természetes eredetű formulákra, amelyek hatásosak és nagyszerű illatuk van.


A Thieves® illóolaj-keveréket négy 15. századi francia tolvaj legendája ihlette, akik szegfűszegből, rozmaringból és egyéb növényekből álló speciális aromás kombinációt alkottak, mely megvédte őket, amikor halottakat és haldoklókat raboltak ki. A Thieves hatásos keveréke természetesen kivont limonén, eugenol és eukaliptol összetevőket tartalmaz.

THIEVES KÓD 342308

MÉR ET 15 ml

A Thieves illóolaj-keverék hatását alkalmazó Thieves AromaBright™ Toothpaste eredményesen tisztítja a fogakat és a fogínyt. A fluoridot, szintetikus anyagokat és tartósítószert nem tartalmazó, friss, mentolos ízű, tartósan üde leheletet biztosító Thieves AromaBright Toothpaste nagyszerű választás az egész családnak.

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE KÓ D 3039521

MÉ R E T 118 g

HASZNÁL AT |

Ö SS ZE TE VŐK |

Mosson fogat minden reggel és este, illetve lehetőség szerint minden étkezés után.

Szegfűszeg, Fahéj, Rozmaring, Citrom, Borsmenta-Eukaliptusz H AS ZNÁLAT | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

THIEVES CLEANSING SOAP KÓD 367908

M ÉR ET 99.25 g

A Thieves® Cleansing Soap az ultra tisztító hatás mellett a tiszta illóolajok erejét is kínálja. A legendás Thieves olajkeveréket tartalmazó szappan ideális a bőr tisztításához. H AS ZNÁLAT |

Öblítse le.

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE KÓD 20197

M ÉR ET 113.4 g

Habosítsa fel. Mosakodjon meg.

A Thieves® Dentarome® Ultra Toothpaste a Thieves illóolajkeverék erejét használva tisztít, a Peppermint illóolaj hűvös íze pedig ultrafriss leheletet biztosít. A természetes alapanyagokból előállított Thieves Dentarome Ultra nagyszerűen távolítja el az elszíneződéseket, láthatóvá téve a fehérebb, frissebb és ragyogóbb mosolyt!

THIEVES DENTAL FLOSS KÓ D

KÓ D

4463560

4464560

MÉ R E T

MÉ R E T

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

THIEVES DISH SOAP KÓ D 535008

MÉ R E T 355 ml

KÓD

KÓD

367408

364308

M ÉRET

MÉR ET

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

HAS ZNÁLAT |

Pumpálja a szappant a kezére, habosítsa fel, és öblítse le.

Használja naponta szükség szerint.

A természetes eredetű összetevőket tartalmazó Thieves® Dish Soap hatékonyan megtisztítja az edényeket, erős vegyszerek, színező és szintetikus anyagok nélkül. A Young Living illóolajok – a Thieves, a Jade Lemon és a Bergamot – más növényi alapú összetevőkkel együttműködve ragyogóan tisztává varázsolják az edényeket.

Adjon egy kevés mosogatószert meleg folyó vízhez. Szükség esetén használjon több mosogatószert.

Reggel és este alaposan mossa meg a fogát és az ínyét.

Tisztítsa bőrét Thieves Foaming Hand Soap segítségével. A Thieves, a citrom és a narancs illóolajokat egyéb természetes összetevőkkel ötvöző szappan gyengéd, mégis hatékony alternatívát kínál. Pumpa mellékelve.

HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

THIEVES FOAMING HAND SOAP

A Thieves® Dental Floss erős, a rojtosodásnak ellenálló rostokból készül, és könnyen csúszik a fogak között, a nehezen elérhető helyeken is. A duplán átitatott, ellenálló fogselymen két réteg illóolaj található, mely kétszeres védelmet nyújt a friss lehelet érdekében.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH KÓ D 368308

MÉ R E T 236 ml

A Thieves® Fresh Essence™ Plus Mouthwash erejét a Thieves illóolaj-keverék adja, mely hihetetlen tisztaságot kölcsönöz a fogaknak és az ínynek. Az egyéb természetes összetevőket is tartalmazó Young Living szájvíz biztonságos és hatékony, továbbá mentes az alkoholtól, a szintetikus színezékektől és a mesterséges aromáktól. HASZNÁL AT |

Öblögessen 1 evőkanálnyi vagy 1 kupaknyi Fresh Essence Plus szájvízzel 30–60 másodpercen keresztül, vagy ameddig szükséges.

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

62


A természetes, növényi alapú összetevőket tartalmazó Thieves® Household Cleaner kivételes tisztítóerővel rendelkezik. A többcélú oldat gyakorlatilag minden otthoni és irodai felületen biztonságosan használható, akár gyermekek vagy háziállatok közelében is.

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER KÓD

KÓD

374308

447508

M ÉRET

MÉR ET

428 ml

1.8 L

KÓ D 534908

MÉ R E T 947 ml

HAS ZNÁLAT | Használja háztartási tisztítási célokra, szükség szerint. Hígítsa fel, vagy a még nagyobb erő érdekében használja hígítatlanul. A hígítási arányok a címkén vannak feltüntetve.

THIEVES MINTS KÓD 5138550

M ÉR ET x 30

Élvezze a Thieves® Mints hűsítő, serkentő ízét. A természetes, cukormentes összetevők a Thieves és Peppermint illóolajok erejét alkalmazzák, és egészséges alternatívát kínálnak a lehelet frissítésére. H AS ZNÁLAT |

Növényi alapú formulájának köszönhetően a Thieves® Laundry Soap kíméletesen és természetes módon mossa a ruhákat. A formula erejét fokozzák a természetes enzimek és a hatékony illóolajok, így a ruhák frissek, tiszták és kellemesen citrusillatúak lesznek.

THIEVES LAUNDRY SOAP

HASZNÁL AT |

Olvassa el a címkén található használati utasítást.

THIEVES SPRAY KÓ D

KÓ D

326508

326608

MÉ R E T

MÉ R E T

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

A Thieves® Spray hordozható tisztítóspray, amely kisebb felületek tisztítására alkalmas. A Thieves Spray többek között ajtókilincsek, fogantyúk, vécéülőkék és sok más tisztításához használható. HASZNÁL AT |

Szükség szerint permetezze a tisztítandó felületre.

Szükség esetén szopogasson el egy

drazsét.

A Thieves+ szabadalmazott keverék, mely melegítő ízt kölcsönöz az ételeknek és az italoknak. Ez a keverék természetesen kivont limonén, eugenol és eukaliptol összetevőket tartalmaz.

THIEVES + KÓD 563108

M ÉR ET

ÖS S ZE TE VŐK |

Szegfűszeg, Fahéj, Rozmaring, Citrom, Borsmenta-

5 ml

Eukaliptusz H AS ZNÁLAT |

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER KÓD 514208

M ÉR ET 225 ml

63

| Használja főzéshez vagy belsőleg.

A kényelmes, hordozható és kiadós Thieves® Waterless Hand Purifier természetes borsmentaolajat tartalmaz a kéz fertőtlenítéséhez. HAS ZNÁLAT |

Használja mindennap, ahányszor kézfertőtlenítésre van szüksége.

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER KÓ D

KÓ D

362108

362208

MÉ R E T

MÉ R E T

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

A kényelmes, hordozható és kiadós Thieves® Waterless Hand Purifier természetes borsmentaolajat tartalmaz a kéz fertőtlenítéséhez. HASZNÁL AT |

Használja mindennap, ahányszor kézfertőtlenítésre van szüksége.


A tiszta otthon a Thieves keverékkel

KEZDŐDIK! Univerzális

Az egyik legnépszerűbb keverékünket felhasználó Young Living Thieves® termékcsaládba olyan tisztítószerek tartoznak, amelyek természetes eredetű, hatékony összetevőket tartalmaznak az alapos tisztítás és a családbarát formula érdekében.

Adjon 1 kupak Thieves

Tisztítószer

Household Cleaner tisztítót 2–3 csésze vízhez, és tegye üvegből vagy rozsdamentes acélból készült, szórófejes palackba. Tetszés szerint permetezze be és törölje tisztára a felületeket.

Mélytisztító Paszta

Szódabikarbóna és Thieves Household Cleaner elegyítésével keverjen sűrű pasztát. Tegye tiszta rongyra vagy szivacsra, és alaposan dörzsölje át a felületet. Alaposan öblítse le.

Erős Zsírtalanító

Keverjen össze 1 kupak Thieves Household Cleaner tisztítót 1 csésze vízzel. Rongy segítségével vigye fel a felületre, és távolítsa el a lerakódásokat. Ha eltávolította a zsírt.

TIPP

Tegyen 4–5 csepp Thieves és Peppermint illóolajat gyapjú szárítólabdára vagy nedves mosdókendőre, és dobja be a szárítógépbe, hogy felfrissítse a ruhákat.KIDSCENTS

KidScents® termékcsaládunk illóolajokat tartalmazó kollekció, amely a gyermekkorban leggyakrabban előforduló problémákra kínál megoldást. Ezek a szabadalmazott keverékek biztonságos alternatívát nyújtanak az üzletek polcain megtalálható hasonló termékek helyett. Ön és gyermekei imádni fogják a kicsiknek készült illóolajkeverékeket!

KIDSCENTS GENEYUS KÓD 531008

M ÉR ET 5 ml

KIDSCENTS SHAMPOO KÓD 3686

M ÉR ET 214 ml

A GeneYus™ kiváló keverék, mely párologtatva segíti a fiatalokat az összpontosítást és figyelmet igénylő feladatok megoldásában. ÖS S ZE TE VŐK |

Kókuszolaj, Szentelt Tömjén, Kék Ciprus, Cédrusfa, Idahói Szúrós Luc, Palo Santo, Citromfű, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Mandulaolaj, Bergamott, Mirha, Vetiver, Illatos Muskátli, Royal Hawaiian Szantálfa, Ylang Ylang, Izsóp, Koriander, Rózsa H AS ZNÁLAT | | 2–12 éves kor közötti gyermekeknek ajánljuk. Csak megbízható felnőtt által vagy felnőtt felügyelete mellett használható. Helyileg: Tegyen 2–4 cseppet közvetlenül a kívánt területre. Nem szükséges hígítani, kivéve rendkívül érzékeny bőr esetén. Használja szükség szerint. Aromaterápia: Naponta háromszor, legfeljebb 1 óráig párologtassa. A KidScents® Shampoo sem szintetikus illatanyagokat, sem színezéket, sem erős vegyszereket nem tartalmaz. A sampon természetes összetevői – az aloé, az MSM, a kamilla, a mandarin és a citrom illóolajok – hatékonyan, ugyanakkor gyengéden, irritációmentesen tisztítanak. HAS ZNÁLAT |

Tegyen a hajra kis mennyiségű sampont. Habosítsa fel, majd öblítse le.

KIDSCENTS TUMMYGIZE KÓD 530508

M ÉR ET 5 ml

A TummyGize™ lazító keverék a kisgyerekek pocakjának megnyugtatója. ÖS S ZE TE V ŐK |

Kókuszolaj, Fodormenta, Borsmenta, Mandarin, Édeskömény, Ánizs, Gyömbér, Kardamom HAS ZNÁLAT | | 2–12 éves kor közötti gyermekeknek ajánljuk. Csak megbízható felnőtt által vagy felnőtt felügyelete mellett használható. Helyileg: Tegyen 2–4 cseppet közvetlenül a kívánt területre. Nem szükséges hígítani, kivéve rendkívül érzékeny bőr esetén. Használja szükség szerint. Aromaterápia: Naponta háromszor, legfeljebb 1 óráig.

KIDSCENTS OWIE KÓ D 530808

MÉ R E T 5 ml

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE KÓ D 4574

MÉ R E T 114 g

Az Owie™ helyileg alkalmazva szépíti gyermeke bőrét. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Idahói Balzsamfenyő, Ausztrál Teafa (Melaleuca Alternifolia), Szalmagyopár, Elemi, Balzsamos Szuhar, Hinoki, Szegfűszeg HASZNÁL AT | | 2–12 éves kor közötti gyermekeknek ajánljuk. Csak megbízható felnőtt által vagy felnőtt felügyelete mellett használható. Helyileg: Tegyen 2–4 cseppet közvetlenül a kívánt területre. Nem szükséges hígítani, kivéve rendkívül érzékeny bőr esetén. Használja szükség szerint. Aromaterápia: Naponta háromszor, legfeljebb 1 óráig párologtassa.

A KidScents Slique Toothpaste fogkrém Thieves és Slique Essence illóolaj-keveréket tartalmaz a kíméletes tisztítás és a fogak védelme érdekében. Ennek a biztonságos és hatékony keveréknek a használata segíthet megőrizni a fogak egészségét anélkül, hogy fluoridot, színezékeket, szintetikus festékeket, mesterséges aromákat vagy tartósítószereket tartalmazna. HASZNÁL AT |

Reggel, este és étkezések után használva a fiatalok mosolya egészséges és ragyogó marad.

FÉ NYÉ R Z É K E NYSÉ G: A termék bőrön való alkalmazását követően legalább 12 óráig kerülje a közvetlen napsugárzást vagy UV sugárzást. HE LYIL E G: Alkalmazza közvetlenül a bőrön. Szükség lehet hígításra. Alkalmazását lásd a címkén. HÍGÍTÁ S: Helyi hígítás szükséges. Alkalmazását lásd a címkén. A R OM ATE R Á P IÁ S: Lélegezze be közvetlenül, vagy használja a Young Living valamelyik diffúzorát . B E L SŐL E G: Alkalmazását lásd a címkén.

66


SEEDLINGS

67


Hidratálja a baba finom bőrét a Seedlings Baby Lotion növényi alapú testápolóval, amely a tiszta illóolajok nyugtató aromájával enyhén illatosított. Ez a lágy krém gyorsan felszívódik a baba bőrébe, hidratáltá, puhává és simává téve azt.

SEEDLINGS BABY LOTION KÓD 20443

M ÉR ET 113 g

HAS ZNÁLAT |

SEEDLINGS BABY OIL KÓ D 20378

MÉ R E T 75 ml

Nyomjon egy kis mennyiséget a tenyerébe. Dörzsölje össze a két kezét, hogy felmelegedjen a krém, majd gyengéden masszírozza be a baba bőrébe.

A Seedlings Baby Wash & Shampoo babafürdető és -sampon gyengéden tisztítja és puhává varázsolja a baba bőrét és haját a tiszta illóolajok enyhe illatával. Szulfátoktól mentes, nem szárítja a bőrt, és nem csípi a szemet, tehát készen álla fürdés közbeni játékra.

SEEDLINGS BABY WASH & SHAMPOO KÓD 20408

M ÉR ET 236 ml

HAS ZNÁLAT |

Nedvesítse be meleg vízzel a baba haját és bőrét. Tegyen egy kis mennyiséget megnedvesített mosdókesztyűre vagy a kezébe, majd gyengéden vigye fel a habot a baba teljes testére és fejbőrére.

SEEDLINGS DIAPER CREAM KÓD 20403

M ÉR ET 57 g

A kifejezetten újszülöttek számára készített Seedlings Baby Oil ápolóolaj növényi alapú összetevők és illóolajok segítségévél hidratálja, nyugtatja és táplálja a finom bőrt. Használja egész nap, vagy az esti rutin részeként, hogy a nyugodt, lazító illatával elősegítse a pihentető alvást. HASZNÁL AT |

Tegyen egy kis mennyiséget a tenyerébe. Dörzsölje össze a két kezét, hogy felmelegedjen az olaj, majd gyengéden masszírozza be a baba bőrébe.

SEEDLINGS BABY WIPES KÓ D 20437

MÉ R E T 72 ct

A Seedlings Baby Wipes lágy összetevőkből, valamint tiszta illóolajokból áll a gyengéd tisztításért és a nyugtató illatért. Erős, mégis puha anyagból készül, ezért ez a törlőkendő alaposan tisztít, miközben a bőr frissé és simává válik. HASZNÁL AT |

A nedvesség megőrzése érdekében minden használat után zárja le szorosan a fedelet. Ne dobja a toalettbe. Tárolja szobahőmérsékleten.

A Young Living Seedlings Diaper Cream terméke 100 százalékban természetes eredetű összetevőkből készül, beleértve a 100 százalékban tiszta illóolajokat. Ez a gazdag, levendulaillatú krém a bőrrel érintkezve nyugtató hatású, megvédi a baba finom bőrét, és fizikai akadályt képez a nedvességgel szemben. H AS ZNÁLAT |

Tisztítsa meg és hagyja megszáradni a pelenkával érintkező bőrfelületeket. Minden pelenkacserénél vigye fel bőségesen a krémet, különösen az éjszakai alvás előtt, vagy bármikor, amikor elhúzódhat a nedves pelenkával való érintkezés.

68


S Z A P PA N O K É S

FÜRDŐZSELÉK Kényeztesse bőrét olyan ápolással, amilyet megérdemel! Fedezze fel fürdő- és testápoló termékeink széles választékát, melyek minden bőrápolási igényt tökéletesen kielégítenek. A Young Living illóolajokat tartalmazó termékcsalád életet visz a reggeli testápolási rutinba.


BATH & SHOWER GEL BASE KÓD 3751500

M ÉR ET 236 ml

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL KÓD 3742500

M ÉR ET 236 ml

MORNING START BATH & SHOWER GEL KÓD 3745500

M ÉR ET 236 ml

A Young Living Bath & Shower Gel Base használatával tökéletesen táplálhatja és tisztíthatja bőrét. Adjon hozzá néhány csepp illóolajat vagy illóolaj-keveréket a gélalaphoz, és máris kész a luxus minőségű. HAS ZNÁLAT |

Adjon 5–15 csepp illóolajat vagy illóolaj-keveréket 230 ml gélalaphoz.

Az Evening Peace™ Bath & Shower Gel felfrissíti a bőrt, és segít lecsendesíteni az elmét. A koriander, a bergamott, az ylang ylang és az illatos muskátli illóolajok a derű és a nyugalom érzetét hozzák el, így búcsút inthet a stressznek és a feszültségnek.

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL KÓ D 3739500

MÉ R E T 236 ml

LAVENDER BATH & SHOWER GEL KÓ D 5202500

MÉ R E T 236 ml

Ehhez a nyugtató, csillapító tusológélhez illatos muskátli, mandarin, zsálya és muskotályzsálya illóolaj került a Young Living’s Bath & Shower Gel Base termékébe. HASZNÁL AT |

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

A tiszta levendulaolajat tartalmazó Lavender Bath & Shower Gel tisztítja és megfiatalítja a bőrét. Ez a termék mentes a szintetikus tartósítószerektől, és növényi alapú összetevőket, például kókuszolajat és csillagánizst tartalmaz.

HAS ZNÁLAT |

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

HASZNÁL AT |

A Morning Start™ Bath & Shower Gel a tiszta illóolajok erejével segít, hogy Ön minden reggel frissnek érezhesse magát. A borsmenta, a citromfű és a rozmaring javítja a hangulatot és energizál, a boróka pedig bőrtisztító hatású.

A Sensation™ Bath & Shower Gel többféle tiszta illóolajat tartalmaz, köztük ylang ylangot és jázmint, melyek nyugtató, lazító élménnyé teszik a fürdést és a zuhanyzást.

HAS ZNÁLAT |

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

SENSATION BATH & SHOWER GEL KÓ D 3748500

MÉ R E T 236 ml

HASZNÁL AT |

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

70


A Lavender Foaming Hand Soap szárítás és irritáció nélkül tisztítja és kondicionálja a kéz bőrét. A levendula illóolajjal, E-vitaminnal és aloéval gazdagított szappan még a legérzékenyebb bőrt is hatékonyan és kíméletesen tisztítja. Pumpa mellékelve.

LAVENDER FOAMING HAND SOAP KÓD

KÓD

443008

443108

M ÉRET

MÉR ET

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

KÓ D

KÓ D

367408

364308

MÉ R E T

MÉ R E T

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

HASZNÁL AT | Pumpálja a szappant a kezére, habosítsa fel, és jól öblítse le.

H AS ZNÁLAT |

Pumpálja a szappant a kezére, habosítsa fel, és jól öblítse le.

THIEVES CLEANSING SOAP KÓD 367908

M ÉR ET 99.25 g

Tisztítsa bőrét Thieves Foaming Hand Soap segítségével. A Thieves, a citrom és a narancs illóolajokat egyéb természetes összetevőkkel ötvöző szappan gyengéd, mégis hatékony alternatívát kínál. Pumpa mellékelve.

THIEVES FOAMING HAND SOAP

A Thieves® Cleansing Soap a tisztító hatás mellett a tiszta illóolajok erejét is kínálja. A legendás Thieves olajkeveréket tartalmazó szappan ideális a bőr tisztításához. H AS ZNÁLAT |

Bőségesen dörzsölje át vele a testét fürdéskor vagy zuhanyzáskor.

TESTÁPOLÁS

Ragyogjon termékeinkkel, melyek növényi alapú, illóolaj-tartalmú összetevőket tartalmaznak – csak olyanokat, amelyekre a bőr és a haj áhítozik, és semmi olyat, amire nincs szüksége. Kozmetikai termékcsaládunk többek között gondosan összeállított testápolókat, hajápoló termékeket, célzott bőrápoló készítményeket vonultat fel, melyek az egész testnek üdeséget és szépséget kölcsönöznek, durva vegyszerek nélkül.

AROMAGUARD MEADOW MIST DEOD0RANT KÓD 375208

M ÉR ET 42 g

A Young Living természetes dezodorjai alumíniummentesek, így alternatívát kínálnak más, kereskedelmi forgalomban kapható termékekkel szemben. Az AromaGuard® Meadow Mist™ dezodor kókuszolajat, méhviaszt, E-vitamint, valamint tiszta illóolajokat, köztük citromot és levendulát tartalmaz. H AS ZNÁLAT |

71

A Young Living AromaGuard® Mountain Mint™ dezodor a kókuszolaj, méhviasz és az E-vitamin természetes bőrnyugtató tulajdonságaival rendelkezik. A citrom, rozmaring és egyéb tiszta illóolajokat is tartalmazó Mountain Mint ideális alternatíva az alumíniumalapú termékekkel

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEOD0RANT KÓ D 375308

MÉ R E T 42 g

szemben.

Használja naponta.

HASZNÁL AT |

Használja naponta.


BON VOYAGE KIT KÓD 469908

A Bon Voyage csomag 10 Young Living szépségápolási terméket kínál mutatós, egyedi tervezésű táskában. Minden termék kis kiszerelésű, útközben is kényelmes, és kéznél van, ha meg szeretné osztani másokkal kedvenceit. H AS ZNÁLAT |

GENESIS HAND & BODY LOTION KÓD 3706500

MÉR ET 245 g

COOL AZUL SPORTS GEL KÓ D 543608

MÉ R E T 100 ml

HASZNÁL AT |

Lásd az egyes termékeknél.

A Genesis™ Hand & Body Lotion ultrahidratáló kéz- és testápoló, amely kókuszolajat és egyéb természetes növényi összetevőket tartalmaz, hogy így nyugtassa és táplálja a száraz, dehidratált kéz bőrét. A benne található geránium, pálmarózsa, bergamott és más illóolajok puhává és egészségessé teszik a bőrt.

A Cool Azul™ Sports Gel minden100 ml-es tubusában 10 százaléknyi illóolaj található. A sportgél nemcsak hidratál, hanem a borsmenta, a kubai oregánó, és a Dorado Azul illóolajok, valamint a mentol és a kámfor keverékének köszönhetően helyileg hűsít is.

Használat előtt alaposan rázza fel. Bőven dörzsölje és masszírozza bele a bőrbe. Használata után mosson kezet.

LAVADERM COOLING MIST KÓ D 324908

MÉ R E T 59 ml

A kíméletes összetevőket, köztük levendula illóolajat és aloét tartalmazó LavaDerm™ enyhe formulája frissítő és finoman hidratáló hatásával támogatja a bőr egészségét. HASZNÁL AT |

Permetezze a kívánt területre. Szükség esetén ismételje meg 10–15 percenként.

HAS ZNÁLAT |

A bőr hidratálása érdekében alkalmazza a test teljes felületén. Használja naponta.

LAVENDER HAND & BODY LOTION KÓD 5201500

MÉR ET 226 ml

SANDALWOOD MOISTURE CREAM KÓD 514808

M ÉR ET 113 g

A levendula illóolajat és egyéb növényi alapú összetevőket tartalmazó Lavender Hand & Body Lotion hidratálja és védi a bőrt a túlzott igénybevételtől, valamint hosszú és tartós hidratáltságot biztosít. HAS ZNÁLAT |

Használja igény szerint a kiszáradt bőr hidratálására.

PROGESSENCE PHYTO PLUS KÓ D 458108

MÉ R E T 15 ml

A Progessence™ Phyto Plus kifejezetten nőknek készült. A vad yamgyökér és az E-vitamin gondosan kimért keveréke gondoskodik a bőr egészségéről, míg a tömjén illóolaj a finom ráncok eltüntetésében segédkezik. HASZNÁL AT |

Vigyen fel naponta kétszer 2-4 cseppet a nyakra. A nagyobb hatás érdekében naponta kétszer vigyen fel 1–2 cseppet az alkarra.

A Sandalwood Moisture Cream™ kiváló minőségű hidratáló krém, amelyben tiszta Young Living illóolajak vannak. HAS ZNÁLAT | Óvatosan masszírozza be az arcba, nyakba és egyéb területekre, ahol használni kívánja. Használja naponta az arca tisztítása és tonizálása után.

72


HAJÁPOLÁS

Adja meg hajának az ápolást, amit megérdemel! Hajápoló termékeink biztonságos, növényi alapú, ökológiailag felelősen gyártott összetevőkből készülnek, így nem kell aggódnia, hogy nem kívánatos mérgekkel terheli haját. A hatékony illóolajokat tartalmazó termékcsalád életet visz a reggeli hajápolási rutinba.

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING SHAMPOO KÓD

A Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo gazdag hidratáló és tisztító sampon száraz vagy sérült hajra. HAS ZNÁLAT |

Használja naponta a száraz, károsodott haj hidratálása érdekében.

5194550

MIRAH LUSTROUS HAIR OIL CODE 24468

S I ZE 53 ml

HASZNÁL AT |

Vigyen fel egy kis mennyiséget a száraz vagy nedves hajra, a haj közepétől a végéig.

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING CONDITIONER KÓ D

M ÉR ET

MÉ R E T 295 ml

KÓD 5191550

M ÉR ET

A Lavender Mint Daily Shampoo minden hajtípusra alkalmas élénkítő és tisztító levendulamenta keverék mindennapos használatra. HAS ZNÁLAT |

Használja naponta a haj tisztítására és táplálására.

295 ml

LAVENDER VOLUME SHAMPOO KÓD 5100500

M ÉR ET 236 ml

73

A Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner gazdag hidratáló hajbalzsam száraz vagy sérült hajra. HASZNÁL AT |

Használja naponta a száraz, károsodott haj hidratálása érdekében.

5195550

295 ml

LAVENDER MINT SHAMPOO

A Mirah Lustrous Hair Oil sokoldalú mindenes, amely használható a haj formázásához vagy kezeléséhez. Bármilyen hajtípushoz használható, tökéletesen kisimítja a hajvégeket, és fényessé varázsolja a hajat. Hidratáló argán-, monoi és abesszin olajat tartalmaz.

LAVENDER MINT CONDITIONER KÓ D 5192550

MÉ R E T

A Lavender Mint Daily Conditioner minden hajtípusra alkalmas élénkítő és tisztító levendula-menta keverék mindennapos használatra. HASZNÁL AT |

Használja naponta a haj tisztítására és táplálására.

295 ml

A Lavender Volume Shampoo kíméletesen tisztítja és táplálja a vékony szálú hajat. A hozzáadott növényi kivonatok, vitaminok és illóolajok eltávolítják a szennyeződéseket, és erősítik a szálakat. HAS ZNÁLAT |

Használja naponta a haj tisztítására és erősítésére.

LAVENDER VOLUME CONDITIONER KÓ D 5102500

MÉ R E T 236 ml

A Lavender Volume Conditioner kíméletesen kondicionálja a vékony szálú hajat és kiegészíti a Lavender Volume Shampoo használatát. HASZNÁL AT |

Használja naponta a haj tisztítására és erősítésére.


PROVENCE COLLECTION

Büszkén ajánljuk Önnek az Európában kizárólagosan forgalmazott Young Living Provence Collectiont, ezt az egyedülálló termékcsaládot, amely a franciaországi Simiane-la-Rotonde-i farmunkon ültetett, nevelt és szüretelt alapanyagok felhasználásával készül, betartva a Seed to Seal partnerségi alapelveket. Vegye figyelembe, hogy ezek szezonális termékek, ezért elérhetőségük nagyban függ többek között az időjárási és talajviszonyoktól. Egy adott termék kifogyása esetén előfordulhat, hogy a következő betakarításig nem kapunk további szállítmányokat.

74


CLARY SAGE FLORAL WATER KÓD

KÓD

503606

503706

MÉRET 120 ml

A Simiane-la-Rotonde-i farmunkról származó, aromás Clary Sage Floral Water nagyszerűen tisztít, és a bőrre permetezve kellemes illatról gondoskodik egész nap.

LAVENDER FLORAL WATER KÓ D

KÓ D

502806

502906

MÉRET (REFILL)

MÉ R E T

MÉRET (REFILL)

250 ml

120 ml

250 ml

ROSEMARY FLORAL WATER

Az élénkítő virágvíz pezsdítő aromája feltölti a lelket energiával, és frissítő hajtonikként is hatékony.

LAVENDER ESSENTIAL WATER

KÓD

KÓD

KÓ D

503406

503506

503106

M ÉRET

MÉRET (REFILL)

MÉRET (REFILL)

120 ml

250 ml

250 ml

LAVENDER HONEY KÓD 22170

MÉR ET 500 g

LAVENDER DRY FLOWERS KÓD

KÓD

504006

504406

M ÉRET

MÉR ET

100 g

250 g

KÓD 504506

M ÉRET 500 g

75

Varázsoljon asztalára provence-i hangulatot a Simiane-la-Rotonde-i Lavender Farmról származó Young Living Levendulamézzel! Krémes állaga és finom, enyhén virágos íze tökéletes kiegészítője a melegítő teáknak éppúgy, mint a süteményeknek és a sós ételeknek. Ha kifinomult, valódi édes ízre vágyik, tegyen belőle egy keveset a mézes-mustáros salátaöntetbe, vagy párosítsa fetával és kék sajttal.

A franciaországi Provence-ban található farmunk szárított levendulavirágai tökéletesek potpourrihoz, illattasakokhoz, de esküvőn is használhatók rizsszórás helyett.

NICOLAS DIFFUSER KÓ D 504206

LAVENDER EINKORN PILLOW KÓ D

KÓ D

504606

504806

NE C K P I LLOW

R E C TA NG U LA R

A Lavender Floral Water egyszerre nyugtat és frissít, zsíros, problémás bőrre különösen ajánlott.

A Lavender Essential Water tartalmazza az illóolaj és a virágvíz minden aromás molekuláját. Egymással kombinálva ezek ismét életre keltik a növény eredeti illatát, és csodálatos, hosszan tartó illatot biztosítanak otthona felfrissítéséhez.

Ennél az eredeti diffúzornál nincs szükség elektromosságra a kedvenc illóolaja párologtatásához. A szobahőmérsékleten természetes párolgást biztosító Nicolas Diffuser olcsó és környezetbarát. 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készül, és könnyen szállítható.

Az alakorrostból készülő hasznos párnák a Simiane-la-Rotonde-i farmunkról származó levendulavirággal vannak töltve. Könnyen szállíthatók, így kellemes, nyugtató illatukat utazás közben is élvezheti.


G a ry ’s Tr u e G r i t

EINKORN GRANOLA Az Dried Ningxia Wolfberries tartalmazó ropogós gabonapehelycsomóknak köszönhetően ez a granola kiváló arra, hogy magával vigye, bárhová megy is!

76


EGÉSZSÉGES ÉS FITT Az igazi jólét belül kezdődik, Egészséges és fitt termékcsaládunk pedig optimális tápanyagokat kínál nagy hatású illóolajokkal, amelyek megadják a kezdő lökést. Válasszon olyan élelmiszereket és táplálékkiegészítőket, amelyek táplálják a vitalitását, kielégítik a tápanyagigényét és kényeztetik az ízlelőbimbóit!NINGXIA RED

Kína északnyugati része több mint 700 éve Ningxia néven ismert, és hírnevet szerzett a prémium minőségű farkasbogyók termesztése és előállítása terén. A gojibogyó néven is ismert farkasbogyó tápanyagban igen gazdag. A NingXia Red hatékony gyümölcslevünk, melyet azért alkottunk, hogy segítsen energizálni, megerősíteni és revitalizálni a testet és a szellemet. Ez az ízletes, szabadalmazott keverék tiszta illóolajokat, Ningxia farkasbogyópürét és egyéb gyümölcsöket tartalmaz, hogy ellássa a testet a létfontosságú fitonutriensekkel (növényi tápanyagokkal).


NINGXIA DRIED WOLFBERRIES KÓD 636008

Nagyszerű rágcsálnivalóként, smoothie-ban, joghurt vagy gabonapehely tetején – a Ningxia Dried Wolfberries ízzel, textúrával és tápanyagokkal dobja fel kedvenc ételeinket.

NINGXIA NITRO KÓ D 306408

MÉ R E T 14 x 20 ml

H AS ZNÁLAT |

HASZNÁL AT |

Fogyasszon el ¼ csészényit (kb. 4 evőkanál) ízlés szerint. Adja süteményekhez, gabonapehelyhez, salátához, diákcsemegéhez stb.

A NingXia Red gyümölcsitalunk teljes értékű Ningxia farkasbogyópürét; áfonya-, feketeberkenye-, cseresznye-, gránátalmaés szilvaléből álló keveréket; sztíviakivonatot; szőlőmag-kivonatot; valódi vaníliakivonatot; valamint narancs, yuzu, citrom és mandarin illóolajat tartalmaz.

NINGXIA RED KÓD

KÓD

3042560

3044560

M ÉRET

MÉR ET

2 x 750 ml

4 x 750 ml

KÓD

KÓD

3045560

3046560

M ÉRET

MÉR ET

6 x 750 ml

8 x 750 ml

H AS ZNÁLAT |

KÓD

M ÉRET

MÉR ET

30 x 60 ml

60 x 60 ml

3523560

M ÉRET 90 x 60 ml

KÓ D

Adagolás: naponta 2-szer 60 ml.

3071521

MÉ R E T x 12

Ezek az útközben való fogyasztásra készült csomagok a NingXia Red® minden előnyét biztosítják egyadagos 60 ml-es kiszerelésben, mely tökéletesen elfér táskájában vagy hátizsákjában. A dobozokban 30, 60 vagy 90 egyedi csomagolású, egyadagos kiszerelésű termék található. H AS ZNÁLAT |

HA SZ N Á LAT |

4710560

KÓ D

3526560

Tartalma: két 750 ml-es NingXia Red® és 30 egyadagos csomag.

NINGXIA RED COMBO PACK

NINGXIA ZYNG

KÓD

KÓD

Fogyassza a NingXia Nitro készítményt közvetlenül a tubusból, vagy keverje össze 60–120 ml NingXia Red itallal, illetve 120 ml vízzel.

Adagolás: naponta 2-szer 60 ml.

NINGXIA RED SINGLES 3525560

Az illóolajok, növényi kivonatok és egyéb válogatott összetevők egyedülálló keverékét tartalmazó NingXia Nitro javítja a koncentrációt és a kondíciót. A testet és a szellemet nagyszerűen támogató, természetes koffein és D-ribóz keverékét tartalmazó ital.

Úgy érzi kevés az energiája? Igyon egy NingXia Zynget! Ez a könnyű szénsavas ital hidratáló energiát biztosít, köszönhetően a benne található feketebors és zöldcitrom illóolajat, valamint farkasbogyópürét és fehértea-kivonatot tartalmazó szabadalmazott keveréknek. Niacint is tartalmaz, mely segít csökkenteni a fáradtság és kimerültség érzését. HASZNÁL AT |

Ízlés szerint egy doboz. Fogyasztását

hűtve ajánljuk!

Adagolás: naponta 2-szer 1 csomag

(60 ml).

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

80


SLIQUE

A Slique egzotikus összetevők és hatásos illóolajok egyedi kombinációja, mellyel a megfelelő irányba léphet tovább – az egészségesebb, boldogabb élet felé! Megfelelő étrenddel és testedzéssel kombinálva a Slique® termékek segítenek kontrollálni a testsúlyt, telítettség érzését keltik, és kiegészítő tápanyagokat biztosítanak.

SLIQUE BARS KÓD 5024521

MÉR ET x6

A Slique® Bars szeletek kettős célú telítettséget biztosító megközelítése és egzotikus gyümölcsökből és diófélékből álló keveréke, valamint a tudomány közösen hozzák létre ezt a tökéletesen funkcionális, tápláló snacket. H AS ZNÁLAT |

Az éhség csillapítására fogyassza étkezések előtt és között, 340 ml vízzel.

SLIQUE TEA KÓD 4572523

MÉR ET x 25

81

A Slique® Tea egzotikus ital, amely tömjénport és egyéb természetes összetevőket tartalmaz az egyéni testsúlycélok elérésének megkönnyítésére. HAS ZNÁLAT |

Forraljon fel 230 ml vizet. Tegyen 1 tasakot a csészébe, és adjon hozzá vizet. Hagyja ázni legalább 3 percig.

SLIQUE ESSENCE KÓ D 458608

MÉ R E T 15 ml

A Slique Essence hatékony illóolajok és a sztíviakivonat egyedülálló keveréke, amely más Slique termékekkel kombinálva is használható. ÖSSZET EVŐK |

Grépfrút, Mandarin, Citrom, Fodormenta, És Ocotea Sztíviakivonattal


ALAPVETŐ

TÁPLÁLKOZÁS A vitaminok és az ásványi anyagok az egészséges étrend alapját képezik. Ugyanakkor az étrend nem mindig tudja biztosítani a bevitelt ezekből a fontos tápanyagokból. Kényelmes multivitaminos táplálékkiegészítő megoldásaink természetes forrású élelmiszerekből származó vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, kiegészítve hatékony illóolajokkal, hogy Ön megkapja a szükséges támogatást.


5-DAY NUTRITIVE CLEANSE KÓD 489008

A 5-Day Nutritive Cleanse™ megkönnyíti a kíméletes és hatékony tisztítókúrát, így javítva az általános egészségi állapotot és jólétet. A kollekcióban megtalálható a NingXia Red, a Balance Complete és a Digest & Cleanse. H AS ZNÁLAT |

KÓD

az MSM szabadalmaztatott keverékével, valamint a könnyen felszívódó glükózaminnal és kollagénnel.

323408

MÉR ET x 90

KÓ D 329208

MÉ R E T 750 g

HASZNÁL AT |

Adjon 2 mérőkanálnyi mennyiséget 230 ml hideg vízhez vagy tejhez, és keverje simára. Ízesítheti gyümölccsel vagy Plus olajokkal.

Lásd az egyes termékeknél.

A BLM az idahói balzsamfenyőt és a szegfűszeget kombinálja

BLM

BALANCE COMPLETE

DETOXZYME KÓD 320308

MÉR ET x 180

KÓ D MÉ R E T x 150

HASZNÁL AT |

Adagolás: napi 3-szor 1 kapszula. A legjobb eredmény érdekében igyon naponta legalább 1,8 liter vizet.

DIGEST & CLEANSE KÓ D 329308

MÉ R E T x 30

Adagolás: napi 3-szor 2 kapszula étkezések között, vagy szükség szerint. Ez a termék tisztító és méregtelenítő programmal együtt is alkalmazható.

ESSENTIALZYME KÓD 327208

MÉR ET x 90

HAS ZNÁLAT |

Javasolt adagolás: 1–3 tabletta 1 órával étkezés előtt.

az emésztést segítő borsmenta és gyömbér. A ComforTone támogatja a belek egészségét és optimális működésre való természetes képességét.

320408

H AS ZNÁLAT |

Az Essentialzyme borsmentával bevont, kétrétegű, több enzimből álló komplexum, mely ánizs-, édeskömény-, borsmenta-, tárkony- és szegfűszegillóolajat tartalmaz.

A ComforTone® olyan gyógynövények és illóolajok hatékony kombinációja, mint

COMFORTONE

HAS ZNÁLAT | 55 kg-os testtömeg alatt a napi adag 3-szor 1 kapszula. 55–90 kg között 4-szer 1 kapszula. 90 kg fölött 5-ször 1 kapszula.

A Detoxzyme® kapszula olyan nagy hatású növényi enzimek kombinációja, amelyek teljessé teszik az emésztést, méregtelenítenek, és elősegítik a tisztítást. A Detoxzyme a szervezettel együtt dolgozva támogatja az emésztőrendszer normál működését.

A Balance Complete™ szuperélelmiszeralapú ételhelyettesítő. Az energetizáló, tisztító formulában megtalálható a Young Living szabadalmaztatott V-Fibre™ keveréke is, amely adagonként jelentős mennyiségű, 11 gramm rostot tartalmaz.

A Digest & Cleanse táplálékkiegészítő olyan illóolajokkal készül, mint a borsmenta és a kömény, hogy elősegítse a normális emésztést, valamint gyömbérrel, édesköménnyel és ánizzsal, melyek javítják az emésztést. A precíziós lágyzselatin kapszulák a belekben adják ki a hatóanyagot az optimális felszívódás érdekében. HASZNÁL AT |

Adagolás: naponta 1–3-szor 1 lágyzselatin kapszula 30–60 perccel étkezés előtt vízzel lenyelve.

ESSENTIALZYMES-4 KÓ D 464508

MÉ R E T x 120

Az Essentialzymes-4 többspektrumú enzimkomplexum, mely a hatóanyagokat két különböző időpontban felszabadító technológiát alkalmaz. Különböző időpontokban szabadítja fel az emésztőrendszerben az állati és növényi alapú enzimeket, így lehetővé teszi az optimális felszívódást. HASZNÁL AT |

Ajánlott adagja: naponta 2-szer 2 kapszula (1 dupla adag buborékcsomagolásban), főétkezésekhez (összesen 4 kapszula). 83


Az ICP lipázt, proteázt és fitázt tartalmaz, melyet édeskömény-, ánizs-, tárkony-, gyömbér-, citromcirok- és rozmaringillóolajjal dúsítottunk.

ICP KÓD 320808

M ÉR ET 227 g

HAS ZNÁLAT |

Napi adagja: 2 teáskanál 230 ml gyümölcsléhez vagy vízhez adva. Tisztítókúra vagy magas fehérjetartalmú étrend esetén fogyassza naponta 3-szor. Íze sárgarépalébe, almalébe vagy tápláló smoothie-ba keverve a legkellemesebb.

A JuvaPower növényi porkomplexum, mely egyike a leggazdagabb savlekötőforrásoknak. Az optimális hatás érdekében ánizs és édeskömény illóolajat tartalmaz.

JUVAPOWER KÓD 327608

MÉR ET 226 g

INNER DEFENSE KÓ D 329508

MÉ R E T x 30

JUVASPICE KÓ D 3279500

KÓD 18361

M ÉR ET x 30

HASZNÁL AT |

LONGEVITY SOFTGELS KÓ D 328908

MÉ R E T x 30

Adagolás: napi 1 kapszula az esti étkezés után, vagy szükség szerint.

KÓD 328008

M ÉR ET 450 g

A normális csontozat megőrzése érdekében magas kalciumtartalmú, míg az idegrendszer normális működésének elősegítése érdekében magas magnéziumtartalmú MegaCal citromillóolajat, mangánt és C-vitamint is tartalmaz. H AS ZNÁLAT |

Adagolás: naponta 1 teáskanál 1 pohár vízben vagy gyümölcslében elkeverve, étkezés (vagy gyógyszerbevétel) után 1 órával, illetve lefekvés előtt.

A JuvaSpice rizskorpa, spenót, paradicsompehely, céklapor és lenmag ízletes keveréke, amely sokféle étel ízesítésére alkalmas. Édeskömény- és ánizsillóolaj teszi még jobbá.

H AS ZNÁLAT |

MEGACAL

Adagolás: napi 1 lágyzselatin kapszula reggel, illetve feszültség esetén napi 3–5-ször 1 kapszula. A legjobb hatás érdekében a Life 9-et 8 órával később vegye be.

113 g

Az étrend kiegészítésére hintsen 1 evőkanálnyit az ételre (pl. héjában sült burgonyára, salátára, rizsre, tojásra), vagy tegye 120–230 ml tisztított vízbe, rizsvagy mandulatejbe. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást. Ajánlott adagolás: napi 3-szor.

A Life 9 kilencféle baktériumtörzs szabadalmazott kombinációja, melyek alapvető fontosságúak a bélrendszer egészséges működése szempontjából. Ez a táplálékkiegészítő 9 különböző baktériumtörzs 17 milliárd élő kultúráját tartalmazza.

HASZNÁL AT |

MÉ R E T

HAS ZNÁLAT |

LIFE 9

Az Inner Defense a Young Living Thieves illóolaj-keveréket tartalmazza, mely timolban, karvakrolban és eugenolban gazdag.

Adagolás: táplálékkiegészítőként naponta egyszer 1 gramm (1/3–1/2 teáskanál), vagy szükség szerint.

A Longevity Softgels narancs-, kakukkfű-, szegfűszeg- és tömjénillóolaj keverékét tartalmazza, hogy segítsen fenntartani az egészséges életmódot. Célzott hatóanyagfelszabadulású vegetáriánus kapszulában kapható az ideális felszívódás és minimális utóíz érdekében. HASZNÁL AT |

Adagolás: 1 kapszula étkezés közben, vagy szükség szerint.

MULTIGREENS KÓ D 324808

MÉ R E T x 120

A MultiGreens zöldségek, virágpor és illóolajok keverékét tartalmazza. Kiváló kolinforrás, ezért hozzájárulhat a normális homocisztein- és lipidanyagcseréhez, valamint a normális májfunkció megőrzéséhez. HASZNÁL AT |

Adagolás: napi 2-szer 3 kapszula.

84


OMEGAGIZE 3 KÓD 309708

M ÉR ET x 120

Az OmegaGize3 omega-3 zsírsavakban gazdag, E-vitamint és D-vitamint tartalmazó táplálékkiegészítő – melyek közül az utóbbi hozzájárul a immunrendszer normális működéséhez. Az EPA és a DHA (omega-3) a szívnek is jót tesz, mivel hozzájárul a normális működéséhez.

A Sulfurzyme kénnel látja el a szervezetet és kiváló természetes forrása az MSM-nek – ez a keverék természetesen összetevője a paradicsomnak, a tejnek és a mángoldnak. Ez a táplálékkiegészítő Ningxia farkasbogyót is tartalmaz.

SULFURZYME KÓ D 3243521

MÉ R E T x 120

HASZNÁL AT | Adagolás: napi 2-szer 2 kapszula 1 órával étkezés előtt vagy étkezés után.

HAS ZNÁLAT |

Adagolás: napi 2-szer 2 kapszula, vagy szükség szerint.

SUPER C KÓD 324208

M É R ET x 120

A Super C C-vitaminnal látja el a szervezetet, hogy segítse az immunrendszer normális működését az intenzív edzések alatt és után, továbbá csökkentse a fáradtság és kimerültség érzését.

SUPER CAL KÓ D 3244500

MÉ R E T x 120

HAS ZNÁLAT |

A szervezet karbantartásához szedjen 1 tablettát naponta.

A Super Cal kalciumot tartalmaz a normális csontok és fogak megőrzése érdekében, valamint magnéziumot, hogy hozzájáruljon a normális, energiát adó anyagcseréhez és idegrendszerhez. Cinket is tartalmaz az immunrendszer normális működésének elősegítése érdekében. HASZNÁL AT |

Adagolás: 2 kapszula étkezések előtt, vagy szükség szerint.

TÁPLÁLKOZÁSI KIEGÉSZÍTŐK KEVERŐÜVEG KÓ D ( GR EEN ) 4609

KÓD ( PU R PL E) 4622

Keverjen tápanyagban gazdag shake-et ebben a hordozható keverőüvegben. Űrtartalma: 400 ml.

HYDROGIZE WATER BOTTLE KÓ D ( I VO R Y ) 577708

KÓ D ( P U R P LE ) 577508

85

A megfelelő folyadékbevitel minden egészséges étrend alappillére, elengedhetetlenül szükséges a csontok, a fogak és a belső szervek egészséges működéséhez. Optimalizálja az Ön által fogyasztott napi nyolc pohár folyadékot a HydroGize™ hidrogenizáló vizespalackunkkal. Mivel a HydroGize az elektrolízis módszerével működik, biztosítja, hogy minden palack víz optimális mennyiségű hidrogént tartalmazzon. Űrtartalma: 400 ml.


EGÉSZSÉGES FŐZÉS

Célunk, hogy útja során minden tekintetben a legjobb lehetőségeket nyújthassuk Önnek, még a konyhában is! Szeretnénk, ha Ön a lehető legtöbbet hozná ki ételeiből, és azokat természetes formájukban élvezhetné az olyan termékek segítségével, mint például az Einkorn termékcsalád tagjai.

A finoman édes és korpaszerű íze, valamint a ropogóssága miatt, mely még tejbe áztatva is megmarad, a Gary’s True Grit Einkorn Flakes az egész családnak tetsző, természetesen édes és ropogós gabonapehely.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLAKES KÓD 24360

MÉR ET 369 g

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR KÓ D 5043500

MÉ R E T 907 g

HAS ZNÁLAT | Öntsön egy adag gabonát egy tálba, majd adjon hozzá tejet vagy kedvenc növényi alapú tejitalát.

Ha szeretnék, hogy jól induljon a nap, ha harapnának valamit uzsonnára, vagy útközben ennének valami egészségeset, az egész család élvezni fogja az Einkorn Granola nagyszerű ízét és táperejét!

GARY’S TRUE GRIT EINKORN GRANOLA KÓD 5751500

MÉR ET 340 g

H AS ZNÁLAT |

Egye forrón vagy hidegen, reggeli gabonapehelyként; önmagában, száraz nassolnivalóként vagy joghurtokra, ill. más ételekre szórva.

WOLFBERRY CRISP BARS KÓD 631508

MÉR ET x6

GARY’S TRUE GRIT EINKORN ROTINI PASTA KÓ D 5750500

MÉ R E T 250 g

Az Einkorn Flour nem hibridizált alakor gabonaszemekből készül, melyeket azért őrlünk és csomagolunk, hogy Ön felhasználhassa kedvenc ételeihez. HASZNÁL AT |

Kövesse a csomagoláson található receptet.

A Gary’s True Grit™ Einkorn Rotini ízletes és élvezetes módja az alakor gabona fogyasztásának. Ez a teljes kiőrlésű, nem hibridizált alakorból készült tészta tökéletes alapja a könnyű, ízletes és teljes értékű étkezéseknek. Az Einkorn Rotinivel újabb lehetőség arra, hogy a Young Living földjeiről ízletes tápanyagok kerüljenek a család asztalára.

A Wolfberry Crisp szeletek természetes édesítőt tartalmazó, magas fehérjetartalmú nassolnivalók, amelyekben 16 gramm fehérje található mandulából, szójából, farkasbogyóból és tökmagból.

86SZÉPSÉG A Savvy Minerals sminktermékektől a növényi alapú ART bőrápoló termékcsaládig, a Young Living illóolajjal átitatott szépségápolási termékei megtisztítják, hidratálják és megszépítik az Ön bőrét, hogy természetesen, egészségesen ragyogjon. Kényeztesse bőrét az illóolajok erejével!


S AV V Y

MINERALS Érezze a tökéletes magabiztosságot a Savvy Minerals by Young Living™ termékekkel. Ez az ásványianyagalapú sminktermékcsalád tiszta összetevőkkel ötvözi a prémium formulákat, így Önnek természetes szépségben lehet része anélkül, hogy fel kellene áldoznia a szépségápolásban megszokott színvonalat. A változatos árnyalatok és színek között megtalálhatja azokat a tökéletes termékeket, amelyekkel egyedivé teheti megjelenését.


Passionate

I Do Believe You’re Blushin’

Smashing

Crowned All Over

Summer Loved

BLUSH

BRONZER

Adjon arcának természetes pírt a Savvy Minerals Blush segítségével. Tegye tökéletessé sminkjét ezzel a három stílusos, tetszőleges intenzitásban használható árnyalattal – a természetestől a drámaiig.

A Savvy Minerals Bronzerrel napsütötte árnyalatot kölcsönözhet bőrének. Ez az ásványi púder természetes fedést ad, és meleg árnyalatot kölcsönöz az arcbőrnek, így az ragyogó, egészséges és természetes megjelenést kap.

I DO BELIEVE YOU’RE BLUSHIN’ – 503

CROWNED ALL OVER – 500

PASSIONATE – 502

SUMMER LOVED – 501

KÓD

KÓ D

KÓ D

KÓD

22526

22490

22495

22492

SMASHING – 504 KÓD 22525

Cool No. 1

Cool No. 2

Cool No. 3

Warm No. 1

Dark No. 1

Dark No. 2

Dark No. 3

Dark No. 4

Warm No. 2

Warm No. 3

FOUNDATION POWDER Az egész nap viselhető Savvy Minerals Foundation makulátlanná teszi a bőrt. Könnyű textúrájának és változtatható intenzitásának köszönhetően természetes és ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

COOL NO. 1 – 100

COOL NO. 2 – 101

COOL NO. 3 – 102

WARM NO. 1 – 200

WARM NO. 2 – 201

KÓD

KÓ D

KÓ D

KÓ D

KÓ D

22508

22509

22510

22505

22506

WARM NO. 3 – 202

DARK NO. 1 – 300

DARK NO. 2 – 301

DARK NO. 3 – 302

DARK NO. 4 – 303

KÓD

KÓ D

KÓ D

KÓ D

KÓD

22507

22511

22512

22513

22514

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

90


Diamond Dust

VEIL – DIAMOND DUST – 505

Jet Setter

EYELINER – JET SETTER – 408

Multitasker

MULTITASKER – 409

KÓD

KÓ D

KÓ D

22524

22504

22523

A Savvy Minerals Veil púder simává és egyenletessé teszi a bőrt, felszívja a zsírt, és néhány mozdulattal ragyogóvá teszi az arcszínt. Ezt az áttetsző púdert használhatja magában vagy felviheti az alapozóra a smink rögzítéséhez.

A Savvy Minerals Eyeliner segítségével tetszés szerint visszafogott vagy drámai megjelenést kölcsönözhet szemének. A púderformulának és a változtatható intenzitásnak köszönhetően bármilyen stílust megalkothat – a szenvedélyes füstös szemektől a ravasz macskaszemekig.

Best Kept Secret

Residual

Determined

Wanderlust

Spoiled

Crushin’

Diffused

Unscripted

A Savvy Minerals MultiTasker többcélú púderünket használhatja a szemöldök feltöltésére éppúgy, mint szemhéjfestéknek vagy szemkihúzásra. Akárhol alkalmazza is, egész nap megbízhat benne, és tökéletessé teszi a megjelenést.

EYESHADOW A gazdag, erősen pigmentált színeket és változatos palettát felvonultató Savvy Minerals Eyeshadow a lehetőségek egész tárházát rejti magában. Változtatható intenzitású, tartós formulájának köszönhetően Ön egész nap magabiztosnak érezheti magát.

BEST KEPT SECRET – 400 KÓD

KÓ D

22499

22500

DETERMINED – 405

WANDERLUST – 402

KÓD

KÓ D

22497

22503

SPOILED – 403

BRUSH SET

CRUSHIN’ – 404

KÓ D

KÓD

KÓ D

22502

22498

DIFFUSED – 406

91

RESIDUAL – 401

UNSCRIPTED – 407 KÓD

KÓ D

22496

22556

21257

A Savvy Minerals Brush Set öt, speciális kialakítású, kiváló minőségű ecsetet tartalmaz, melyekkel mindig a megfelelő mennyiségű termék vihető fel, és amelyek egyszerűvé teszik a sminkelést. Mindegyik puha ecset kiváló minőségű szintetikus rostokból készült, kényelmes tárolásukról és szállításukról stílusos táska gondoskodik.


T I P P E K É S T RÜ K K Ö K A T Ö K É L E T E S K O N T Ú R H O Z

Ne féljen ettől a profi technikától! Tegye izgalmassá megjelenését tippjeinkkel és trükkjeinkkel, melyek segítenek tökéletes kontúrt adni arcának.

Vigye fel az alapozót a szokásos módon, hogy egyenletes legyen a bőrfelület.

Tegyen bronzosítót a haj vonalára – a halántékra összpontosítva – és az áll vonalára, hogy hangsúlyt adjon a formáknak és vonalaknak. Emelje ki az orr kontúrját úgy, hogy bronzosítót tesz az orr két oldalára és a hegyére.

Tiszta ecsettel gyengéden oszlassa el a bronzosítót és a kiemelőt, hogy eltűnjenek az éles, természetellenes vonalak.

Kontúr- vagy púderecsettel vigye fel a bronzosítót az arccsontjára az orca közepétől a fül felső vonaláig.

Hozzon létre kontrasztot a szokásosnál eggyel világosabb árnyalatú alapozóval vagy kiemelővel. Vigye fel homloka középső részére, a szem alatti területre, az arccsont tetejére, az ajak felső szélére és az orr, valamint az áll közepére.

Végül vigyen fel egy leheletnyi pirosítót, hogy természetes árnyalatú legyen az arcszíne.


Abundant

Embrace

Daydream

On a Whim

Wish

Uptown Girl

LIP GLOSS

LIPSTICK

A Savvy Minerals Lip Gloss simává és puhává varázsolja az ajkakat, miközben színt és ragyogást kölcsönöz – szintetikus színezőanyagok nélkül. A természetes alapú, több rétegben felvihető festékkel tökéletes intenzitás hozható létre az áttetszőtől a közepes árnyalatig.

A szintetikus színezékektől mentes Savvy Minerals Lipstick könnyed formulája, változtatható intenzitása és könnyű felvitele biztosítja, hogy színt vigyen az arcára és az ajakfestés a mindennapokban is makulátlan legyen.

ABUNDANT – 600

EMBRACE – 601

KÓD

KÓ D

22517

22515

ON A WHIM – 603

KÓ D

KÓ D

22519

22567

WISH – 604

UPTOWN GIRL – 605 KÓ D

KÓ D

22520

22521

MASCARA

MISTING SPRAY – 506 KÓ D

M É RE T

22522

59 ml

A Savvy Minerals Misting Spray megkönnyíti a pigmentek és szemcsék kezelését. Az ásványalapú smink tökéletes kiegészítőjeként ez a természetes spray segít, hogy a festék az ecseten maradjon a púder felvitele előtt.

93

DAYDREAM – 602

KÓ D 24331

Válassza a Savvy Minerals Mascara természetes szempillafestéket, mely nem folyik le, és egész nap tart. A drámaibb hatás elérése érdekében több rétegben felvihető, levendulával átitatott szempillafesték – melynek célja, hogy átváltoztassa a szempillákat –, parabének, ftalátok, petrolkémiai alapanyagok, bizmut, talkum, szintetikus festékek és illatanyagok nélkül készül, így kényelmesnek és magabiztosnak érezheti magát akkor is, ha érzékeny szemei közelében használja.


Rögzítse sminkjét SAVVY MINERALS MISTING SPRAY #22522

A Savvy Minerals by Young Living Misting Spray segítségével alaposan, egyenletesen és simán viheti fel az ásványi alapú sminktermékeinket. Tiszta illóolajokkal – köztük levendulával, cédrusfával, rózsával és muskátlival – átitatott, parabének és a ftalátok nélkül készített spray, mely élénk csillogást kölcsönöz bőrének, és egész napra rögzíti a sminkjét.

H O G YA N HASZNÁLJAM?

Spricceljen 2–3 adagot a sminkecsetre, finoman ütögesse le a felesleges nedvességet, majd mártsa az ecsetet a kívánt termékbe. Az alapozó selymes hatású, a szemkihúzó vizes hatású, míg a többi termék – például a szemfesték és az arcpír – merészebb megjelenésű lesz. T I P P : Miután beszórta a sminkecsetet, és leütögette a felesleges nedvességet, legjobb, ha a termék fedelének belső felén lévő porba mártja az ecsetet.

94


ART

A különleges formulájú ART® Skin Care System biztonságosan és hatékonyan tisztítja, tonizálja és hidratálja arcát, hogy felfedje az Ön természet adta szépségét!

ILLÓOLAJ ELŐNYEI

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Frankincense

Hidratál és lágyít

Minden bőrtípusra

Lavender

Lágyít és táplál

Minden bőrtípusra

Royal Hawaiian Lágyít és táplál Sandalwood

Minden bőrtípusra

Lágyít, finomít, táplál és hidratál

Minden bőrtípusra

rutin során? Jóllehet mindenkinek

Rose

más a bőre, és másképp reagálhat

Tea Tree

Tisztít és fertőtlenít

Zsíros bőrre

a közvetlenül használt illóolajokra,

Geranium

Tisztít

Zsíros bőrre

Myrrh

Mélyen hidratál

Száraz bőrre

Patchouli

Lágyít és hidratál

Száraz bőrre

BŐRÁPOLÁSI ÚTMUTATÓ Nem biztos benne, hol érdemes elkezdenie az illóolajok használatát a napi szépségápolási

ez a rövid útmutató összefoglalja a leggyakoribb alkalmazásokat.


ART CREME MASQUE KÓD 5173

M ÉR ET 30 ml

Az ART® Creme Masque úgy van kialakítva, hogy mélyen táplálja a bőrt a hialuronsav és a tiszta illóolajok exkluzív keverékének segítségével. Egyéb gyógyfürdő-minőségű növényi anyagokat is tartalmaz, melyek fokozzák a bőr feszességét, és segítenek helyreállítani fiatalos kinézetét. Minden bőrtípushoz megfelelő.

ART GENTLE CLEANSER KÓ D 5361550

MÉ R E T 100 ml

H AS ZNÁLAT |

Mossa meg, majd törölje szárazra az arcát. Egyenletesen vigye fel az arcára. Hagyja hatni 20 percig. A felesleget távolítsa el nedves törölközővel.

ART LIGHT MOISTURIZER KÓD 5362550

M ÉR ET 30 ml

ART RENEWAL SERUM KÓD 5175

MÉR ET 20 ml

Az ART® Light Moisturiser krém segít a bőrének a megfelelő nedvesség megtartásában és fenntartásában. A Young Living illóolajoknak és egyéb kiváló minőségű összetevőknek köszönhetően bőre selymesen puha tapintásúvá válik. HAS ZNÁLAT |

A bőr tisztítása és tonizálása után vigye fel óvatosan az arcra és a nyakra. Alkalmazza reggel vagy szükség szerint.

Az ART® Renewal Serum az arc legérzékenyebb részeinek ápolására szolgáló egzotikus orchideakivonat és illóolajok különleges keveréke. Ezek a prémium összetevők úgy vannak összeállítva, hogy mélyen táplálják és hidratálják a bőrt, megőrizve annak fiatalos kinézetét. HAS ZNÁLAT |

Mossa meg az arcát. Vigye fel az ART Renewal Serum terméket az érzékeny területekre naponta kétszer, és várja meg, amíg a bőre beszívja. A legjobb eredmény érdekében utána alkalmazza a választása szerinti Young Living hidratáló krémet.

ART REFRESHING TONER KÓ D 5360550

MÉ R E T 120 ml

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM KÓ D 4833500

MÉ R E T 30 ml

Az ART® Gentle Cleanser a bőrhibákat lágy, kíméletes habbal megtisztítva segíti elő, hogy a bőr egészséges és ragyogó legyen. A bőrbarát illóolajok révén az arcát tisztának és frissnek fogja érezni, kinézete pedig megújulva ragyog. HASZNÁL AT |

Nedves kézzel, körkörös mozdulatokat használva masszírozza az arc és a nyak bőrébe.

Az ART® Refreshing Toner óvatosan eltávolítja a szennyeződéseket a bőr szárítása nélkül. Az illóolajok tökéletes keveréke segít a bőr pHjának kiegyenlítésében, miközben az arca tiszta, tonizált és friss lesz. HASZNÁL AT |

A bőr megtisztítása után vattapamacs használatával törölje át a tonikkal az arcot és a nyakat. Használja reggel és este, szükség szerint.

A Sheerlumé™ alpesi növényekből és tiszta illóolajokból álló kifinomult, szabadalmaztatott keveréke révén láthatóan ragyogóbbá és kiegyensúlyozottabbá teszi a bőr tónusát. HASZNÁL AT |

Vigyen fel egy vékony réteg Sheerlumé krémet a tiszta bőrre. A legjobb eredmény érdekében használja reggel és este, önmagában vagy kedvenc Young Living hidratáló kréme alatt.

A Young Living ART® Skin Care System biztonságosan és hatékonyan megtisztítja, tonizálja és hidratálja az arcát, hogy felfedje a benne rejlő természetes szépséget. Ez az ART® szépsége!

ART SKIN CARE SYSTEM KÓD 5363550

H AS ZNÁLAT |

A használati utasítást lásd az egyes

termékeknél.

96


ARCÁPOLÁS

A Young Living bőrápolási termékei egyesítik a prémium növényi és illóolaj-összetevőket, hogy együtt járuljanak hozzá a bőr szépségéhez. Ez a termékcsalád alapvető bőrápolási termékeket kínál minden bőrtípusra, olyan termékekkel, amelyeket szakértők alapítottak ki, hogy az Ön bőre egészséges és puha maradjon.

BOSWELLIA WRINKLE CREAM KÓD 5141500

MÉR ET 57 g

A Boswellia Wrinkle Cream™ olyan tiszta illóolajokat tartalmaz, mint például a tömjén és a szantálfa, amelyek hidratálják a bőrt, miközben minimálisra csökkentik a fénylést, és enyhítik az apró ráncokat.

CINNAMINT LIP BALM KÓ D 515008

MÉ R E T 4.2 g

Hidratálja és védje ajkait teljesen természetes ajakbalzsamunkkal. A fahéj és borsmenta illóolajat tartalmazó Cinnamint™ Lip Balm megakadályozza a bőr kiszáradását, így az ajkak simák és puhák maradnak. HASZNÁL AT |

az ajkakon.

Szükség szerint használja

H AS ZNÁLAT |

A bőr tisztítása és tonizálása után vigye fel óvatosan az arcra és a nyakra.

GRAPEFRUIT LIP BALM KÓD 517808

MÉR ET

A grépfrút illóolajjal, farkasbogyómag-olajjal és antioxidánsokkal készülő frissítő hatású ajakbalzsam bezárja a nedvességet, így az ajkak nem száradnak ki, és megőrzik puhaságukat. HAS ZNÁLAT |

Szükség szerint használja az ajkakon.

4.2 g

MIRAH LUMINOUS CLEANSING OIL KÓD 24465

M É R ET 113 ml

KÓ D 520308

A Lavender Lip Balm megnyugtatja a kiszáradt ajkakat, felhasználva a levendula illóolaj erejét, valamint a jojobaolaj és az E-vitamin hidratáló tulajdonságait. HASZNÁL AT |

Szükség szerint használja az ajkakon.

MÉ R E T 4.2 g

Ne használjon erős tisztítószereket az arcán! A 10 illóolaj – köztük rózsa és ilang ilang –, valamint 10 hidratáló hordozóolaj – például jojoba és argán – felhasználásával készült Mirah Luminous Cleansing Oil úgy távolítja el a szennyeződéseket, hogy közben megőrzi azokat a természetes olajokat, melyekre szüksége van az Ön bőrének. HAS ZNÁLAT |

Nyomjon 2–3 pumpányit a száraz kezébe, majd masszírozza az arcbőrébe, hogy megtisztítsa azt, és eltávolítsa a sminkjét. Öblítse le meleg vízzel. 97

LAVENDER LIP BALM

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH KÓ D 5136500

MÉ R E T 118 ml

Ez a kíméletes, szappanmentes arclemosó úgy tisztítja meg a bőrt, hogy közben megőrzi a benne található természetes olajokat. Bőrpuhító MSM-et és bőrnyugtató hatású levendula illóolajat tartalmaz. HASZNÁL AT |

Meleg vizet használva óvatosan habosítsa fel az arcon és nyakon, majd mossa le alaposan. Használja naponta.


A Sandalwood Moisture Cream™ kiváló minőségű hidratáló krém, amelyben tiszta Young Living illóolajak vannak.

SANDALWOOD MOISTURE CREAM KÓD 514808

MÉR ET 113 g

HAS ZNÁL AT |

Óvatosan masszírozza be az arcba, nyakba és egyéb területekre, ahol használni kívánja. Használja naponta az arca tisztítása és tonizálása után.

A Satin Facial Scrub™, Mint vízalapú bőrradír. Jojobaolajat, mangóvajat, MSM-et, aloét, valamint borsmenta illóolajat tartalmaz a pórusok láthatóságának minimálisra csökkentése és a fakó bőr élénkítése érdekében.

SATIN FACIAL SCRUB, MINT KÓD 3735500

MÉR ET

HAS ZNÁLAT |

Meleg vizet használva óvatosan masszírozza az arc és a nyak bőrébe, majd alaposan mossa le. Használja szükség szerint.

57 g

SHUTRAN SHAVE CREAM KÓD 515708

MÉR ET 70 g

A tiszta illóolajokat és hidratáló növényi alapanyagokat tartalmazó Shutran™ Shave Cream, hihetetlenül hatékony és sima borotválkozást tesz lehetővé. A hidratáló pálma-, szőlőmag- és olívaolajat, valamint természetes E-vitaminkomplexet, mangó- és kakaóvajat tartalmazó, luxus minőségű borotválkozókrém akadálytalan siklást biztosít, csökkentve az égető érzést és a sérülésveszélyt. H AS ZNÁLAT |

Meleg vízzel nedvesítse be a bőrét. Egyenletes, vékony rétegben vigye fel a krémet. Borotválkozás közben minden húzás után öblítse le a borotvát. Öblítse le a területet vízzel.

WOLFBERRY EYE CREAM KÓD 5145

MÉR ET 14.1 g

A Wolfberry Eye Cream természetes, vízalapú hidratáló krém. A farkasbogyómagolaj bőrkondicionáló hatása révén ez a krém megnyugtatja a fáradt szemet, és minimálisra csökkenti a finom ráncok megjelenését. H AS ZNÁLAT |

A tisztítást és tonizálást követően finoman masszírozza be a szemek alatti puha bőrbe. Használja esténként.

98


A YOUNG LIVING ÉLETSTÍLUS MEGOSZTÁSA

A háztartási tisztítószerek, a testápoló termékek, a bőr- és hajápolási termékek és a lelket megnyugtató termékek fejlesztésének szentel több mint 20 évvel a hátunk mögött büszkén kínálunk olyan választási lehetőségeket, amelyek az igazi jólétet támogatják minden tekintetben. Anélkül, hogy bármikor is engedtünk volna a hajthatatlan Seed to Seal® elkötelezettségünkből, a célunk az, hogy több utat is kínáljunk Önnek arra, hogy beépítse a jólétet a szokásaiba és az otthonába. Azáltal, hogy pénzügyi függetlenséget ér el a Young Living termékek környezetével való megosztásával, lehetőséget kap arra, hogy a jólét új dimenzióját is bevonzza az életébe.MIÉRT CSATLAKOZZON YO U N G L I V I N G H E Z ?

Amikor csatlakozik a Young Living szervezetéhez, egy támogató globális közösséghez csatlakozik, amelyben mindenki elkötelezett a természetes megoldások saját maguk és családtagjaik általi alkalmazása iránt. A Young Living tagság sokkal többet jelent az illóolajainkhoz és illóolajos termékeinkhez való hozzáférésnél, mégpedig: •

24 százalék kedvezményt a Young Living termékek kiskereskedelmi árából: Ez a jelentős kedvezmény lehetővé teszi az Ön számára, hogy még több kedvencet fedezzen fel, és megoszthassa ezeket a változást hozó termékeket másokkal is.

Lehetőséget a jutalmazási tervünkben való részvételre: Az iparág egyik legnagyvonalúbb terve az átlagosnál magasabb jutalékkifizetést, jelentős bónuszokat és kiskereskedelmi értékesítést kínál, csupán az illóolajok megosztásáért.

Az Essential Rewards programunk által nyújtott kényelmet: Nem csupán arról van szó, hogy a kedvenc termékei minden hónapban megérkeznek Önhöz, de ismétlődő havi megrendelés leadásával pontokat is gyűjthet, amelyeket ingyenes termékekre válthat be. Az Essential Rewards programhoz csatlakozva továbbá szállítási kedvezményt és hűségajándékokat is kap, bizonyos bónuszokra jogosulttá válik, és hozzáférhet a kizárólag a program tagjai számára kínált promóciókhoz!

Tehetségének és kemény munkájának elismerését: Minden évben számos utat szervezünk a világ gyönyörű helyszíneire, hogy megjutalmazzuk és képezzük azokat, akik kivételes elkötelezettséget tanúsítottak az üzleti tevékenységük kiépítése során. Továbbá, minden évben az International Grand Convention nagygyűlésen a nagyközönség előtti elismeréssel jutalmazzuk azokat a tagjainkat, akik nagy előrelépést tettek.

101


ESSENTIAL REWARDS Kapja meg a rendelését automatikusan minden hónapban az Essential Rewards programjára feliratkozva! Ingyenes termékekre beváltható pontokat szerezhet, élvezheti a kedvezményes szállítást, havonta testre szabhatja rendelését, és exkluzív jutalmakat kaphat. A sok-sok előnynek és bónusznak köszönhetően soha nem volt jobb időpont az induláshoz! További részletekért látogasson el a YoungLiving.com oldalra.

A Z E S S E N T I A L R E WA R D S E L Ő N Y E I TA G O K N A K •

A kedvenc Young Living termékeinek elsőbbségi szállítása

Csökkentett szállítási díjak

A rendelések módosítása vagy törlése tetszőleges időpontban

Kedvezményes árak exkluzív termékcsomagokra

Hozzájutás exkluzív bónuszokhoz, beleértve a Rising Star Team Bonust

Hűségajándékok a 3, 6, 9 és 12 hónapos folyamatos részvételért

NINGXIA® RED ESSENTIAL REWARDS KIT KÓD

NingXia Red x 4 (750 ml)

489308

NingXia Red Singles (60 ml), 30 pk

Jövőbeni rendelésekhez felhasználható, akár 25 százalék visszatérítés Essential Rewards pontokban minden rendelés után •

1–3 hónap: 10 százalék visszatérítés pontokban az ER rendelés PV értéke után

4–24 hónap: 20 százalék visszatérítés pontokban az ER rendelés PV értéke után

25+ hónap: 25 százalék visszatérítés pontokban az ER rendelés PV értéke után

THIEVES ESSENTIAL REWARDS KIT KÓ D

Thieves 15 ml

369708

Thieves AromaBright Toothpaste

Thieves Mouthwash

Thieves Foaming Hand Soap x 2 (236,5 ml)

Thieves Spray x 2

Thieves Household Cleaner x 2 (426 ml)

Thieves Waterless Hand Purifier x 2 (29,35 g)

102


Alapozza meg a sikerét eg y Young Living

INDULÓCSOMAGGAL! Bevezető csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok kiváló üzletépítési anyagokat és minden eddiginél több mintát tartalmazzanak. Ezek a készletek tökéletesek arra, hogy bemutassák a Young Living lehetőséget és életstílust. Iratkozzon fel az egyik indulócsomagunkra és exkluzív előnyök sorát élvezheti, többek között az alábbiakat: •

24 százalékos nagykereskedelmi kedvezmény

Lehetőség jutalékok és bónuszok elérésére

Jogosultság az Essential Rewards programban való részvételre és ingyenes termékek, kedvezményes szállítás és egyéb előnyök elérésére

Lehetőség arra, hogy segítsen másoknak a még nagyobb jólét és szabadság felfedezésében

KEZDJEN HOZZÁ MOST A

Yo u n g L i v i n g . c o m - o n !

PRÉMIUM INDULÓCSOMAG ARIA DIFFUSER DIFFÚZORRAL KÓD (HU )

1 x Premium Essential Oils Collection

Marketing Literature

10 x Sample Oil Bottles

546528

1 x Aria Diffuser

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml

103


PRÉMIUM INDULÓCSOMAG DEWDROP DIFFUSER DIFFÚZORRAL KÓ D (HU ) 546328

1 x Premium Essential Oils Collection

Marketing Literature

10 x Sample Oil Bottles

1 x Dewdrop Diffuser

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml

PRÉMIUM INDULÓCSOMAG NINGXIA TERMÉKEKKEL KÓD 546728

NingXia Red – 2 x 750 ml bottles

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml

30 x NingXia Red Single (60 ml)

Marketing Literature

10 x Sample Oil Bottles

NingXia Nitro

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

104


PRÉMIUM INDULÓCSOMAG THIEVES TERMÉKEKKEL KÓD 546628

1 x Thieves 15 ml

1 x Thieves Waterless Hand Purifier

1 x Stress Away 5 ml

1 x Thieves AromaBright Toothpaste

1 x Thieves Laundry Soap

1 x AromaGlide Roller Fitment

1 x Thieves Mouthwash

1 x Thieves Washing Up Liquid

1 x Orange+ 5 ml

1 x Thieves Household Cleaner

1 x Product Guide

10 x Sample Oil Bottles

1 x Thieves Foaming Hand Soap

Basic Starter Kit:

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Thieves Spray

Marketing Literature

10 x Business Card Sampler

ALAP INDULÓCSOMAG KÓD 546028

105

Marketing Literature

1 x Orange+

1 x Stress Away 5ml

10 x Sample Oil Bottles

1 x AromaGlide Roller Fitment

2 x NingXia Red Single (60ml)

10 x Business Card Sampler


OKTATÁS

A Young Living és a minőség iránti elkötelezettségünk megismerése soha nem volt egyszerűbb! A termékútmutatóktól és a brosúráktól kezdve a jutalmazási tervekre vonatkozó anyagokig, az oktatási eszközeink átfogóak, ösztönzőek és létfontosságúak ahhoz, hogy a Young Living szakértőjévé váljon. A Jutalmazási terv főbb elemeiről szóló szórólap áttekintést ad a Young Living nagyvonalú jutalmazási tervéről és a bónuszlehetőségekről.

COMPENSATION PLAN FLYER KÓD 472008

Az Everyday Essentials bemutatja a legnépszerűbb illóolajainkat, és azt is, hogy hogyan illeszthetők be a napi rutinba. Az új és a régi felhasználók egyaránt számos hasznos információt találnak benne, köztük egy praktikus alkalmazási ábrát is az illóolajok és illóolajkeverékek használatához.

EVERYDAY ESSENTIALS BROCHURE KÓ D

M ÉR ET

492108

x 25

MÉ R E T x 25

en Xia Red

®

NINGXIA RED BROCHURE

die Ningxia Wolfsbeere als eine der üchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und tien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der

perte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem ereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk ert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang ch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

KÓD A: NingXia

495208

Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

M ÉR ET Code 495210

x 25

SAVVY MINERALS BROCHURE KÓD 24575

MÉR ET x 25

DISCOVER YOUR YL BROSÚRA KÓD 24633

MÉR ET x 25

A NingXia Red brosúra nagyszerűen mutatja be a NingXia Red erejét. Találkozókon és baráti körben egyaránt felkelti a résztvevők érdeklődését a Ningxia farkasbogyó iránt.

A Savvy Minerals brosúra kiváló tippeket tartalmaz a természetes, bőrbarát összetevőink könnyű használatával és előnyeivel kapcsolatban. Ezenkívül arra is kiválóan alkalmas, hogy a Savvy Minerals Foundation alapozó és színes kozmetikumaink színskáláját tartalmazó útmutatóként megossza.

Ez a 32 oldalas brosúra – mely világvezető termékeinket, a Seed to Seal Partnership Principles elveket, valamint az Essential Rewards programot egyaránt bemutatja –, tökéletes módja annak, hogy új embereknek bemutassa a Young Living világát.

Ebben a brosúrában mindent megtalál – a kedvelt, többféle módon használható Thieves Household Cleaner használatával kapcsolatos tippektől, a fogápolási termékeken át, egészen a mosószerekig –, amire szükség van, hogy a Thieves erejét az otthonába csempéssze!

THIEVES BROCHURE KÓ D 349008

MÉ R E T x 25

ART BROCHURE KÓ D 24591

MÉ R E T x 25

PRODUCT GUIDE KÓ D

KÓ D

384928

385028

MÉ R E T

MÉ R E T

x1

x 10

Ez az útmutató lépésről lépésre bemutatja Önnek, hogy hogyan vezetheti be a Young Living termékeket mindennapi szépségápolási rutinjába, és részletes magyarázatokkal is szolgál a termékek előnyeit, a használati tippeket, a várható eredményeket és még sok mást illetően!

A Termékútmutató áttekintést ad a Young Living termékekről A-tól Z-ig. A hasznos információkat, alkalmazási tippeket és részletes leírásokat tartalmazó Termékútmutató egyszerűvé teszi a Young Living termékek megismertetését és megosztását másokkal.

106


TÁRGYMUTATÓ

C

Evening Peace Bath & Shower Gel

70

Car Vent Diffuser

56

Everyday Oils

54

Cardamom+

40

Exodus II

46

Carrot Seed

30

Cedarwood

30

F

Cel-Lite Magic Massage Oil

53

Feelings

54

3 Wise Men

44

Christmas Spirit

45

Fennel

32

5-Day Nutritive Cleanse

83

Cinnamint Lip Balm

97

Fennel+

40

30 Oil Case

57

Cinnamon Bark

30

Forgiveness

46

30 Oil Collection

54

Cinnamon Bark+

40

Frankincense

32

Cistus

30

A

Citronella

31

G

Abundance

44

Citrus Fresh

45

Gary’s True Grit Einkorn Flakes

86

Acceptance

44

Clarity

45

Gary’s True Grit Einkorn Flour

86

Active & Fit Kit

54

Clary Sage

31

Gary’s True Grit Einkorn Granola

86

Aria Ultrasonic Diffuser

56

Clary Sage Floral Water

75

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta

86

Aroma Carousel

57

Clear Vegetable Capsules

57

Genesis Hand & Body Lotion

72

AromaEase

44

Clove

31

Gentle Baby

46

AromaGlide Roller Fitments

57

Clove+

40

Geranium

32

AromaGuard Meadow Mist Deodorant

71

ComforTone

83

German Chamomile

32

AromaGuard Mountain Mint Deodorant

71

Common Sense

45

Ginger

32

Aroma Life

44

Cool Azul

45

Ginger+

40

AromaLux Atomizing Diffuser

56

Cool Azul Sports Gel

72

Glass Oil Droppers

57

Aroma Siez

44

Copaiba

31

GLF

47

ART Creme Masque

96

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner

73

Grapefruit

33

ART Gentle Cleanser

96

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo

73

Grapefruit Lip Balm

97

ART Light Moisturiser

96

Cypress

31

Gratitude

47

ART Refreshing Toner

96

Grounding

47

ART Renewal Serum

96

D

ART Sheerlumé Brightening Cream

96

Deep Relief Roll-On

52

H

ART Skin Care System

96

Detoxzyme

83

Harmony

47

Australian Kuranya

44

Dewdrop Diffuser

56

Helichrysum

33

Awaken

44

Digest & Cleanse

83

Highest Potential

47

DiGize

46

Hinoki

33

Dill

31

Hong Kuai

33

83

Dorado Azul

31

HydroGize Water Bottle

85

105

Dragon Time

46

B Balance Complete Basic Starter Kit Basil

30

Dragon Time Bath & Shower Gel

70

I

Bath & Shower Gel Base

70

Dragon Time Massage Oil

53

ICP

84

Believe

45

Dream Catcher

46

Idaho Balsam Fir

33

Bergamot

30

Idaho Blue Spruce

33

Black Pepper

30

E

ImmuPower

47

Blender Bottle

85

Elemi

31

Inner Child

47

BLM

83

En-R-Gee

46

Inner Defense

84

Blue Tansy

30

EndoFlex

46

Bon Voyage Kit

72

Essential Oil Sample Bottles

57

J

Boswellia Wrinkle Cream

97

Essentialzyme

83

Jade Lemon

33

Brain Power

45

Essentialzymes-4

83

Jasmine

33

Breathe Again Roll-On

52

Eucalyptus Blue

32

Joy

47

Build Your Dream

45

Eucalyptus Globulus

32

Juniper

34

Eucalyptus Radiata

32

Juva Cleanse

48

107


JuvaFlex

48

Mirah Luminous Cleansing Oil

97

R

JuvaPower

84

Mirah Lustrous Hair Oil

73

R.C.

49

JuvaSpice

84

Mister

49

Raindrop Technique

54

Morning Start Bath & Shower Gel

70

Rainstone Diffuser

56

Motivation

49

Raven

50

K KidScents GeneYus

66

MultiGreens

84

Ravintsara

36

KidScents Owie

66

Myrrh

35

Relaxation Massage Oil

53

KidScents Shampoo

66

Myrtle

35

Release

50

KidScents Slique Toothpaste

66

Relieve It

50

KidScents TummyGize

66

N

Roman Chamomile

36

Kunzea

34

Nicolas Diffuser

75

Rose

36

NingXia Dried Wolfberries

80

Rosemary

37

NingXia Nitro

80

Rosemary+

42

L Lady Sclareol

48

NingXia Red

80

Rosemary Floral Water

75

Lantern Diffuser

56

NingXia Red Combo Pack

80

Royal Hawaiian Sandalwood

37

LavaDerm Cooling Mist

72

NingXia Red Singles

80

RutaVaLa

50

Lavender

34

NingXia Zyng

80

RutaVaLa Roll-On

52

Lavender+ 40

Northern Lights Black Spruce

35

Lavender Bath & Shower Gel

70

Nutmeg

35

S

Lavender Dry Flowers

75

Nutmeg+

42

Sacred Frankincense

37

Lavender Einkorn Pillow

75

Sacred Mountain

50

Lavender Essential Water

75

O

Lavender Floral Water

75

Ocotea

35

Sandalwood Moisture Cream

Lavender Foaming Hand Soap

71

Oil Bottle Cap Labels

57

SARA

50

Lavender Hand & Body Lotion

72

Oils of Ancient Scripture

54

Satin Facial Scrub, Mint

98

Lavender Honey

75

Oktatรกs

Savvy Minerals - Blush

90

Lavender Lip Balm

97

OmegaGize3

85

Savvy Minerals - Bronzer

90

Lavender Mint Daily Conditioner

73

Orange

35

Savvy Minerals - Brush Set

91

Lavender Mint Daily Shampoo

73

Orange Blossom Facial Wash

97

Savvy Minerals - Eyeliner- Jet Setter

91

Lavender Volume Shampoo

73

Orange+

42

Savvy Minerals - Eyeshadow

91

Lavender Volume Conditioner

73

Oregano

36

Savvy Minerals - Foundation Powder

90

Ledum

34

Oregano+

42

Savvy Minerals - Lip Gloss

93

Lemon

34

Ortho Ease Massage Oil

53

Savvy Minerals - Lipstick

93

Lemon Myrtle

34

Ortho Sport Massage Oil

53

Savvy Minerals - Misting Spray

93

Lemongrass

34

Savvy Minerals - Mascara

93

Lemongrass+

40

P

Savvy Minerals - Multitasker

91

Lemon+

40

Palo Santo

36

Savvy Minerals - Veil - Diamond Dust

91

Life 9

84

PanAway

49

SclarEssence

50

Light the Fire

48

Patchouli

36

Seedlings Baby Lotion

68

Lime

34

Peace & Calming

49

Seedlings Baby Oil

68

Live Your Passion

48

Peace & Calming II

49

Seedlings Baby Wash & Shampoo

68

Longevity

48

Peppermint

36

Seedlings Baby Wipes

68

Longevity Softgels

84

Peppermint+

42

Seedlings Diaper Cream

68

36

Sensation

50

Pine M

Sage

106

37 72, 98

Premium Starter Kit with Aria Diffuser

103

Sensation Bath & Shower Gel

70

M-Grain

48

Premium Starter Kit with Dewdrop Diffuser

104

Sensation Massage Oil

53

Magnify Your Purpose

48

Premium Starter Kit with NingXia

104

Shutran

51

Marjoram

35

Premium Starter Kit with Thieves

105

Shutran Shave Cream

98

MegaCal

84

Progessence Phyto Plus

72

Slique Bars

81

Melissa

35

Purification

49

Slique Essence

81

Melrose

49

Slique Tea

81

108


Spearmint

37

Thieves Household Cleaner

63

Vetiver

38

Stress Away

51

Thieves Laundry Soap

63

Vitassage with Storage Case

57

Stress Away Roll-On

52

Thieves Mints

63

Sulfurzyme

85

Thieves Roll-On

52

W

Super C

85

Thieves Spray

63

White Angelica

51

Super Cal

85

Thieves+

T

Wintergreen

38

Thieves Waterless Hand Purifier

42, 63 63

Wolfberry Crisp Bars

86

Thyme

37

Wolfberry Eye Cream

98

Tangerine

37

Thyme+

42

Tangerine+

42

Tranquil Roll-On

52

X

Tea Tree

37

Transformation

51

Xiang Mao

The Gift

51

Trauma Life

51

Thieves

Y

51, 62

Thieves AromaBright Toothpaste Thieves Cleansing Soap

62 62, 71

U USB Diffuser

56

Thieves Dental Floss

62

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste

62

V

62

Valerian

38

Valor

51

Valor Roll-On

52

Thieves Dish Soap Thieves Foaming Hand Soap Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

62, 71 62

38

Ylang Ylang

38

Young Living V-6

53

Marjoram Rose Majoránna Rózsa Melissa Rosemary Citromfű Rozmaring Myrrh Royal Hawaiian Mirha Basil Dill Hinoki Sandalwood Bazsalikom Kapor Hinoki Myrtle Royal Hawaiian szantálfa Mirtusz Bergamot Dorado Azul Hong Kuai Sacred Frankincense Bergamott Dorado Azul Hong Kuai Northern Lights Black Szentelt tömjén Spruce Black Pepper Elemi Idaho Balsam Fir Sage Northern Lights fekete lucfenyő Feketebors Elemi Idahói balzsamfenyő Zsálya Nutmeg Blue Tansy Eucalyptus Blue Idaho Blue Spruce Spearmint Szerecsendió Kék Varádics Kék eukaliptusz Idahói szúrós luc Fodormenta Ocotea Carrot Seed Eucalyptus Globulus Jade Lemon Ocotea Sárgarépamag Golyós eukaliptusz Tangerine Jade Lemon Mandarin Orange Cedarwood Eucalyptus Radiata Jasmine Narancs Cédrusfa Borsmenta-eukaliptusz Jázmin Tea Tree Teafa Oregano Cinnamon Bark Fennel Juniper Oregánó Fahéj Édeskömény Boróka Thyme Palo Santo Cistus Frankincense Lavender Kakukkfű Palo Santo Balzsamos szuhar Tömjén Levendula Valerian Patchouli Citronella Geranium Ledum Macskagyökér Pacsuli Citronella Illatos muskátli Rozsdáska Vetiver Peppermint Clary Sage German Chamomile Lemon Vetiver Borsmenta Muskotályzsálya Kamilla (orvosi székfű) Citrom Wintergreen Pine Clove Ginger Lemon Myrtle Kúszó fajdbogyó Erdeifenyő Szegfűszeg Gyömbér Citromillatú mirtusz

NÖVÉNYMUTATÓ

Xiang Mao Copaiba Grapefruit Lemongrass Ravintsara Xiang Mao Kámforfa Copaiba Grépfrút Citromcirok Ylang Ylang Roman Chamomile Cypress Helichrysum Lime Ciprus Szalmagyopár Zöldcitrom Római kamilla Kananga

109


KÉSZEN ÁLL A CSATLAKOZÁSRA? A Young Living szervezetéhez való csatlakozás egyszerű, és számos haszonnal jár. Íme, így működik: 1.

Keresse fel a YoungLiving.com oldalt.

2.

Kattintson a „Taggá válás” gombra, majd kövesse a regisztrációs utasításokat, beleértve annak kiválasztását, hogy forgalmazóként vagy ügyfélként kíván-e tag lenni: a.

A forgalmazó tagok 24 százalékos termékkedvezményt kapnak, plusz a lehetőséget az Essential Rewards programban és a nagyvonalú jutalmazási tervben való részvételre.

b.

Az ügyfél tagok teljes árat fizetnek a Young Living termékekért, de nincs minimális rendelési mennyiség a tagság megőrzéséhez. Az ügyfél tagok nem vehetnek részt az Essential Rewards programban vagy a jutalmazási tervben.

3.

Ha kívánja, válassza ki az Induló csomagját vagy Essential Rewards csomagját.

4.

Adja hozzá a további megrendelni kívánt termékeket.

5.

Lépjen a fizetéshez és fejezze be a feliratkozását.

6.

Máris élvezheti a világ legkiválóbb minőségű illóolajos termékeit!


384928 H U v. 1