Page 8

Keskiviikko 14.8.2019

8

Arjenankari

Kuka olet ja missä asut? Osmo Heikkinen, Lapinlahden Alapitkä. Mistä olet kotoisin ja milloin olet tullut Ylä-Savoon? Syntynyt Kainuussa Puolangalla ja asunut Valtimolla ja Sotkamossa.  Muutin Valtimolta Savoon reilu vuosi sitten. 

Missä työskentelet? Eräliike EKA-ERÄ Iisalmi. Kauanko olet ollut nykyisellä alalla? 37 vuotta, josta 22 vuotta yrittäjänä.  Viimeisen vuoden ajan myyjänä Eka-Erässä. 

Mikä nykyisessä alassasi kiinnostaa? Tehdä kauppaa eräalan tuotteilla, kosKeitä perheeseesi kuuluu? Vaimo ja täysi-ikäisiä nuoria sekä koira. ka itsekin harrastan metsästystä kalastusta ja retkeilyä.

Mikä on parasta työssäsi? Mukavat asiakkaat ja vaihtelevat työpäivät. Millainen on tavallinen arkipäivä? Aikaisin ylös ja rauhalliset aamutoimet. Ajo Iisalmeen jossa kauppapäivä.  Illaksi kotiin ja illan mittaan liikuntaa joko jalkaisin tai pyöräillen. Sitten saunan kautta sänkyyn.   Mikä Ylä-Savossa on parasta? Kainuulais-Pohjois-Karjalaisena help-

po sulautua Savolaiseksi. Mukavia viäräleukoja. Edellinen Arjen Sankari, Viljo Tavaratalo Oy:ssä Mikko Remes, kysyi: Muistatko ensimmäisen ravintolassa tilaamasi paukun? Mikä se oli? Tähän ikään tullessa jo montakin kertaa.  Mitä haluaisit kysyä seuraavalta Arjen Sankarilta? Tuoko tuuli pilven vai pilvi tuulen?

Arjen Sankari -palstalla esittelemme yläsavolaisen työntekijän. Oletko saanut harvinaisen hyvää asiakaspalvelua? Tunnetko työntekijän joka jaksaa kiireessäkin hymyillä ja olla ystävällinen työkavereille ja asiakkaille? “Ilmianna” hänet meille. Arjen sankari saa ammattivalokuvaajan ottaman valokuvan omaan käyttöönsä veloituksetta. Lähetä ehdotukset Arjen sankarista: toimitus@yläsavolainen.fi, 044 344 5834 tai postitse Iisalmelainen, Sienestäjänkatu 25, 74130 Iisalmi.

Profile for ykkostapahtumat

Iisalmelainen 14-8-2019  

Iisalmelainen 14-8-2019  

Advertisement