Page 1


Това е каталога “Top designers” в който ще намерите колекции направени от екипа.Те може да са на компютърна програма или на ръка! Надяваме се да харесате нашите модели!Но тук няма да намерите само модели , а също и модни новини,нещо което да ви накара да се усмихнете!На кратко това е каталог – моден каталог!Ще се постараем да ви зарадваме с красив дизайн,с красиви модели и колекции,с забавни случки и… Забавлявайте се!!!


Ще ви представим дрехи които може да се носят и през лятото и през пролетта!Но ще са под формата на нещо необичайно!Дрехите които ще ви представим са нарисувани на ръка!Нарекохме тези дрехи “Бягане по росата” !Насладете се на нашите тоалети,които ще намерите на следващите страници!


Надяваме се да ви е харесала колекцията “Бягане по росата”! Е това беше от тази колекция!А сега ще се отправим към следваща! Тя е на фотошоп!Дано и тя ви хареса!


Една колекция с името “Винаги красива”! Тя изразява нежните цветове и красотата. Надяваме се да харесате това което ще видите! Е стига толкова приказки разгледайте !  “Винаги красива”  !


За тоалета, който беше избрала Виктория Бекъм за кралската сватба ще се говори дълго време. Бременната Виктория оправда очакванията. Изборът на тъмносиня свободна рокля от колекцията Victoria Beckham за есеннозимния сезон. Тя много добре е подбрала роклята без да акцентира върху своята бременност. Простият дизайн на роклята се компенсира от елегантната шапка от дизайнера Филип Трейси и високите  обувки от Christian Louboutin, от които не е могла да се откаже.


Креативния фотограф Eric Traore е роден в модната столица – Париж. В началото, бъдещияфотограф искал да получи научно образование, той следва  в продължение на три години в университета. Не след дълго  Eric Traore е изправен пред избор между науката и страстта му към фотографията. И той решава да се посвети на любимата си фотография, като я превръща в своя професия.

Скоро той получава диплома от училище Louis Lumière в Париж. Първите му снимки са публикувани в известното френско  списание Vogue през 1997 година. Сега Eric Traore, заснема реклами  за много и известни модни марки като Vogue, Citizen K, Yves Saint Laurent, Givenchy, Nina Ricci, Lancome, Rolex, L’Oréal, Ferregamo, Dior, Swarovski, и Guerlain.


Ето и няколко снимки, така очарователни и необичайни от фотографа  Eric Traore.


Поучете се от децата. Отговора на въпроса, какво е щастие са търсили и мъдреци, писатели и учени. Но верния отговор може да ви дадат  децата. Наблюдавайте ги! Те са тези, който знаят как да се радват на живота и да се наслаждават на всеки миг. Обърнете внимание как децата се забавляват, тъй като те са пълни с енергия, колко е лесно да си намерят причина да се усмихват и да се радват…  Опитайте се да сивъзвърнете радостта от детството.Дръжте се глупаво по някога,  намерете време за веселие. Животът е много прост, ако не го приемете прекалено на сериозно!

Бъдете честни към себе си. Човек може да се чувства нещастен, когато той не е на мястото си. Ако не вървиш по своя път, несъмнено няма как да изпитваш радост от живота. Неподходяща професия, неподходяща връзка и т.н., кажете стоп! Бъдете честни със себе си. Опитайте се да разберете какво искате от живота? Поставете си цели. Когато човек има една мечта и той я следва, тялото произвежда енергия. Можете да усетите вдъхновение и желание за живот! И това е щастие!


Бляскавото животинче.. Феникса – “новият домашен любимец” в играта е направо като злато и изпъква до всяка лейди!А новото приключение “В търсене на Феникс” си има и място във мола.. Магазина предоставя възможност чрез която може да се паднат дрехи като цял магьоснически комплект!А мечовете с които се убиват змиите ни дава по голям шанс да имаме феникс!Ако убием 50 змии (следователно ни трябват 50 меча) ще получим това животинче.. Както всички сме забелязали скоро ще се добави и нова прическа! Убедени сме че ще стои страхотно на всяко лейди!


Вижте,погледнете,отидете и сами разберете не е ли това красиво!? Не е ли това красив дизайн на апартамента.. Това е моден каталог в който не само дрехите и аксесоарите имат значение! Дизайна на апртамента на лейдитата вече стават по-красиви от всяога… погледнете апартаментите на лейдитата със найвисок рейтинг на апартамента и сами ще се уверите че са изпълнени със идеи… няма да даваме снимки!Сами ги вижте! Дано да се зарадвате. Днешната анкета по въпроса “Имали красиви апартаменти и сега?

*. --- Красиви са!Има и нови идеи за дизайн!Харесват ми! *. --- Биват… не мисля че са нещо особено!Обикновени апартаменти и нищо повече.. *. --- Иде ми да повърна какви са тия грозотии!На мен не ми харесват!


Така!Ние сме направили тази идея за рождения ден на баща ви,но може и майка ви или какъвто е празника!Просто ще в покажем идеята за подарък на “Dad”!

И така, имаме нужда от: * Двустранно цветна хартия (може да бъде и тънък картон) * Лепило * Канцеларски нож * Линийка 1. За да започнем, трябва да нарежем цветната хартия на ленти, чиято широчина трябва да се избере в зависимост от размера на кутията. След това изберете фраза, която ще напишете(ние сме използвали ‘’happy birthday dad’’) 2.После изрежете внимателно с канцеларския нож точно по очертанията.


3. Внимателно повдигаме и загъваме  буквите от хартията, без да ги отделяме изцяло. 4. Направете пръстен на желаната дължина, намажете с лепило. Така направете със 3-те думи!

5.За да стане нашата украса по обемна можем да изрежем и да добавим още ленти без букви. След което, цялата украса я добавяме към нашата кутия за подарък.


В този брой трябва да познаете известната личност която виждате! Естествено лицето и е закрито. Първите трима които познаят ще получат банерче!А този който е бил пръв ще види едни много яки обувки с токчета(на снимка естествено) които струват 155 000 длара,направени от чисто злато,имат 2200 диаманта и са 30 каратови!И да ги търсите в нета няма да ги намерите!


Sunshine ^^ la la .. Р а д и н к а .. ^^

Sunshine ^^ la la ..

Р а д и н к а .. ^^ Sunshine ^^ la la ..

top designers  

hruyjyjyjyjyjj ytjytj tyhy h

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you