Page 1

YG

DESIGN

TV meubel

Design

OP MAAT

voorjaar 2017

indirect verlichten

KEUKEN RENOVATIE

bestaande keuken ondergaat metamorfose

DRESSING

volledige slaapkamer inrichting


keukenrenovatie Deze keuken kreeg dankzij YG-Design een complete metamorfose. De vraag van de klant was om de keuken ruimer, lichter en moderner te maken dan eerst het geval was.

indirecte verlichting geplaatst kon worden. De hangkasten werden allemaal vervangen door nieuwe kasten met betere afmetingen en indeling. Tevens zijn er onder de hangkasten LED strips geplaatst die samen met de indirecte Er werd niet enkel geopteerd voor verlichting bediend kunnen worden met nieuwe fronten in poedercoat wit met ĂŠĂŠn en dezelfde afstandbediening. een ingefreesde greeplijst en nieuwe hangkasten, maar ook zorgden we Als laatste zijn alle kastdeuren voorzien hier voor de plaatsing van nieuwe witte van nieuwe softclose scharnieren, alle muurtegels. Het volledige valse plafond stopcontacten vernieuwd en werd er een werd vervangen door een nieuwe gyproc uittrekbaar vuilbaksysteem met 3 bakken variant die een aanpassing onderging geplaatst. zodat er naast LED spots ook bovenin

VOOR


t

otaal renovatie keuken

NA


dressing Voor dit project werd er een grote wandkast gemaakt in een laminaat Turtle Grey met T-handgrepen. De kasten hebben een indeling bestaande uit hangroeden en verstelbare schabben om de kleding op te bergen. Door de roede aan een verstelbaar schab te hangen is ook deze in de hoogte regelbaar. Verder is er in dezelfde stijl en materiaalkeuze een commode gemaakt, een plooitafel in het dressinggedeelte en kubussen die dienst doen als nachttafels. Bij de bouw van uw dressing benutten wij elke beschikbare vierkante millimeter, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Uw dressing op maat biedt de beste opbergruimte voor al uw kleding en accessoires De dressings zijn voorzien van de laatste snufjes, denk maar aan LED verlichting, opbersystemen en andere handige accessoires.


TV MEUBEL Dit project is een combinatie van greeploze kasten in een vulkaanwit laminaat met een LED vak in Pegasus eiken laminaat. Verder is het meubel voorzien van een opzet waarin een nis verwerkt is zodat de TV en soundbar mooi geĂŻntegreerd worden. In de zijkant is er een LED strip verwerkt die de muur subtiel uitlicht en samen met het LED vak voor de nodige sfeer zorgt. Een salontafel op maat in gelakt metaal met blad in Pegasus eiken geeft het geheel samenhang.

De woondecoratie en salontafel zijn te koop in onze webshop.


YG-Design maakt en plaatst TV meubels met de grootste zorg en dit steeds volledig op maat. We kunnen het meubel uitrusten met een systeem zodat de HI-FI apparatuur kan bediend worden met gesloten kastdeuren. Naast het plaatsen van het meubel kan op vraag van de klant ook de volledige herinstallatie van de toestellen gebeuren, en bv. voorzien worden van langere stroom- HDMI- en netwerk kabels en/of grote stekkerblokken om alle toestellen van stroom te voorzien. De TV kan opgehangen worden aan een ophangbeugel waar we ook online een groot assortiment van aanbieden. Kortom naast een meubel kan je bij YG- Design ook rekenen op installatie service zodat je onmiddelijk kan genieten van je nieuwe TV meubel.


Made by: angelique-buijzen.be

greep

Een uit ons assortiment

Bestel handgrepen voor je bestaande en/of nieuwe kast in onze webshop

Volg ons op:

YG-design Boonsstraat 4 2920 kalmthout info@yg-design.be tel: 0474905624

www.yg-design.be maatkasten | interieur | buitenkeukens

YG-Design voorjaar 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you