Page 1

YG

DESIGN

Design

OP MAAT

najaar 2017

TV-MEUBEL Stijlvol notelaar

KEUKEN RENOVATIE nieuw leven voor een bestaande keuken

Vakkenkast

De trend van 2017


Na


Keuken renovatie Deze keuken onderging dankzij YG-Design een ware metamorfose. De vraag van de klant was om de keuken ruimer, lichter en moderner te maken dan eerst het geval was. Door nieuwe fronten met een ingefreesde greeplijst in wit poedercoat te gaan combineren met eikenfineer krijg je een zeer warme en moderne uitstraling. De hangkasten werden eerst allemaal vervangen door de nieuwe kasten met betere afmetingen en indelingen.

De grote fronten bestaande uit vier diverse pastelkleuren geven de nieuwe keuken een opvallende eigenheid. Deze kastendeuren hebben elektrische ondersteuning. Links en rechts zijn open kasten in een eikenfineer voorzien die de link leggen met de grote kastenwand. Als laatste zijn alle kastdeuren voorzien van nieuwe softclose scharnieren, en een nieuw werkblad in composiet met onderbouwspoelbak.

VOOR


De vakkenkast De vakkenkast is een type open kast die terug van weggeweest is. Door een doordachte positie van de schabben op diverse hoogten en een verdeling van de kastbreedten bekomt men een speels effect op een stijlvolle manier. Dit type open kast word door YGDesign veelvuldig uitgevoerd in diverse materialen,afwerkingen en projecten. Op onze stand tijdens “inside-out” lieten we onze bezoekers kennismaken met deze kast. Door een donkere effen kleur te gebruiken en de kast rondom af te werken krijg je naast een strak effect ook nog een wand die tegelijk volledig afgewerkt is en die ook als een room divider kan gebruikt worden. De kast nodigt door het aantrekkelijke uitzicht uit om er een aantal mooie objecten,foto’s of decoratie in te plaatsen.

De decoratie op de foto’s evenals de vlinderstoel zijn te koop via onze webshop W W W. Y G - D E S I G N . B E / W E B S H O P


TV MEUBEL Dit TV meubel is uitgevoerd in een walnoot fineer waarbij zowel de houtnerf (tekening) als greep doorloopt om de hoek. Het meubel heeft een tablet in zwarte natuursteen en kreeg naast een lade met schab voor de digicorder ook een hoge lade (draagkracht 70 kg) voorzien van een op maat gemaakte beschermbak in gepoedercoat staal voor de opslag van brandhout.


Het afgebeelde meubel is uitgevoerd in een notelaarfineer met greeploze fronten. Als alternatief op fineer fronten kan er bij YG-Design nu ook gekozen worden voor een state of the art melamine van italiaanse makelij, die de look en feel heeft van een fineer. Vraag naar de kleurstalen en mogelijkheden voor uw eigen project.


Je kan niet meer naast de laatste trend in landelijke woningen kijken: staaldeuren zijn hot en helemaal in. Uiteraard bepaalt deze trend mee het uitzicht van de bijhorende keuken, badkamer of slaapkamermeubel. Een mat zwarte aluminium kaderdeur kan voorzien worden van eventuele onderbrekingsprofielen, zowel horizontaal als verticaal. Deze zijn uitgerust met BLUM kaderdeurscharnieren in ONYX zwart. De deuren hebben het uitzicht van staaldeuren maar met het regelcomfort en kwaliteit van een moderne keukendeur.

Volg ons op:

YG-design Boonsstraat 4 2920 kalmthout info@yg-design.be tel: 0474905624

www.yg-design.be

maatkasten | interieur | buitenkeukens

Made by: angelique-buijzen.be

Maak kennis met ons nieuwste product!

YG-Design najaar 2017  
Advertisement