Page 1

Hoogeveen Kalkovenstraat

TIST IMPRESSION


Waar & locatieomschrijving Hoogeveen, aan de Kalkovenstraat dichtbij het centrum en toch in een rustige buurt.

Wat & projectomschrijving Hunebouw uit Hoogeveen verkoopt bouwkavels aan de Kalkovenstraat te Hoogeveen. De bouwkavels zijn nog niet ingevuld met woningen. Hunebouw wil dit doen in samenspraak met de toekomstige bewoners. Zo is er ruimte voor 3 vrijstaande woningen of bijvoorbeeld 4 patiowoningen, een twee-onder-een-kap woning of een grote villa. Het is aan u! Hunebouw komt graag met u in gesprek om uw wensen te verkennen. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend, het is vooral bedoeld om van elkaar te weten wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Uit dit eerste gesprek moet blijken of de mogelijkheden passen bij uw wensen.

Wanneer & planning We kunnen nog geen definitieve planning afgeven, e.e.a. is afhankelijk van de belangstelling Bij voldoende belangstelling zullen we met gemeente Hoogeveen overleggen binnen welke termijn de woningen gerealiseerd kunnen worden. We verwachten medio 2014 meer duidelijkheid over de start van de bouw te kunnen geven.

Wie & welke partijen doe mee Toekomstige bewoners gaan samen met een architect en de mensen van Hunebouw aan de slag om hun ideale woning te ontwerpen. Zij bepalen uiteindelijk hoe hun huis er uit komt te zien. Indien u dat wenst kunt u in dit proces begeleiding krijgen van een onafhankelijk bouwplanadviseur. Hunebouw werkt in dit project samen met Yde Huizinga van Dolmen Vastgoed.

Hoe & waar kan ik mijn belangstelling kenbaar maken Dat kan op verschillende manieren: bij Hunebouw via telefoon 0528-227070 door een email te sturen naar info@hunebouw.nl of info@dolmenvastgoed.nl

Stephensonstraat 3

7903 AS Hoogeveen

info@hunebouw.nl

t. 0528-227070

www.hunebouw.nl

Daar wil ik wonen!  

Nieuwbouwlocatie aan de Kalkovenstraat in Hoogeveen, biedt ruimte voor woningen met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Mooi...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you