Page 1

Nyfødt fotografering tips . priser . information


Velkommen Jeg blev færdiguddannet fra fotografuddannelsen på Medieskolen i Viborg i 2015. Jeg har arbejdet med GettyImages, Wireimage og Redferns som editorial fotograf siden 2013 og mit arbejde er blevet offentliggjort i mange publikationer på verdensplan. Min passion for nyfødt fotografering, hvor jeg tager billeder af nyfødte i folks hjem, medførte jo meget mere fotoudstyr m.v. som jeg fandt til fotosessionerne, des mere fik jeg brug for et decideret fotostudie - det fandt jeg i Store Voldgade. Det er min opgave at indfange det særlige øjeblik som et livsvarigt minde. Hvert eneste nyfødt barn har sit eget udtryk og sin egen fremtid foran sig. Jeg prøver altid at fange det naturlige, derfor elsker jeg at arbejde med naturligt lys hvor det er muligt. Jeg sigter mod at levere de mest afslappede og glade billeder, du kan ønske. Vi ses!

Yuliya Christensen


Rekvisitter

Jeg har rekvisitter til fotograferingen af jeres nyfødte barn. Kurve, tæpper, huer, etc. Har i et specielt ønske til et billede kan i skrive til mig for at høre om jeg har den ønskede rekvisit. Har i selv ting i gerne vil have med på et eller flere billeder, så tag det gerne med. Jeg er meget åben for idéer, og ofte kan man få en lille nyfødt til at passe ind i overraskende mange ting.


Lifestyle

Lifestyle photography er ikke så formel, det er mere det sande og naturlige udtryk hvor kærligheden vises i den lille familie. Mine populære livsstil nyfødte fotosessioner involverer både baby individuelt og baby + forældre og evt. søskende. I livsstil sessioner bruges der ikke nogen form for rekvisitter eller formelle poseringer. I stedet er de mere oprigtige og naturlige, med det primære fokus på det nye bånd mellem Jer alle. Disse sessioner anbefales at finde sted inden for de første 14 dage efter fødslen, men kan også rumme lidt ældre nyfødte, der har savnet det pågældende vindue.


Hvordan foregår en nyfødt fotografering?

Hvornår er det bedst at fotografere mit nyfødte barn? Det bedste tidspunkt at fotografere det nyfødte barn er inden for de første 14 dage. Når den nyfødte er mellem 5 - 10 dage er det helt optimalt at fotografere da barnet sover meget og tungt, hvilket giver de bedste billeder og gør det nemmere at flytte på barnet mens det sover, og ligge det i de forskellige poseringer uden det bliver forstyrret. Nyfødte er meget fleksible og kroppen er “ naturligt sammenkrøllet” efter at have ligget i maven, og alle poseringer er naturlige for barnet. Efter den nyfødte er blevet 14 dage bliver det sværere at fotografere sove billeder.

Hvor længe tager fotograferingen? En nyfødt foto session tager op mod fire timer. Det er helt normalt at bruge 3 - 4 timer ialt, så der er god tid. Der bruges meget tid på at made, pusle og putte den nyfødte så barnet er veltilfreds, trygt og falder i en god dyb søvn.


Hvordan foregår fotografering? Der er absolut ingen stress, og alt foregår på den nyfødte og forældrenes præmisser. Bliver den nyfødteked af det holder vi en pause indtil barn og forældre er klar igen. Men oftest sover barnet trygt og godt gennem det hele, kun forstyrret af at skulle have lidt at spise. Der fotograferes under rolige og hyggelige forhold, hvor mor og far kan sidde blødt og godt i en stor sofa og kigge med mens jeg håndterer den nyfødte. Jeg kan indimellem bede om hjælp til fx. At støtte hovedet. Sikkerhed er altid første prioritet hos mig, og jeg tager ingen chancer med jeres nyfødte barn for at få et “billede i kassen”.


Nyttige tips

Husk at holde barnet vågen 2-3 timer før fotografering, så den nyfødte er godt træt og sover så meget som muligt gennem vores foto session.

Medbring: en sut, et par ekstra bleer, ekstra mælk i flaske, skiftetøj til barnet og forældrene.

et Husk at klæde barn af. få at t i tøj som er nem

Til familie fo to tag farvekoordineret tø j på og undgå mønstret tøj samt tøj med skrift.


Tilkøb

Kanvas

50 x 50 70 x 70

kr. 400,kr. 450,-

40 x 60 60 x 90 70 x 100

kr. 400,kr. 500,kr. 700,-

60 x 40 90 x 60 100 x 70

kr. 400,kr. 500,kr. 700,-


Tilkøb

Fotobøger

Pris for en basic bog med 20 sider i størrelser 20x30 kr. 850,-

1 sæt med 3 identiske bøger: 1 i str. 30x30 +2 i str. 20x20 En perfekt gave til bedsteforældre og venner. Meget attraktiv pakke i den bedste pris. kr. 1600,-


Priser

Gravidfotografering Fotografering i mit foto studie: + preview online list + 5 redigeret digitale billeder i høj opløsning

kr. 1300,-


Pakker

Nyfødt fotografering Fotografering i mit foto studie: + preview online list og link til download af ca. 20 af de bedste billeder + 10 redigeret digitale billeder i høj opløsning + fotobog 15x15cm

kr. 3999,-


Gravid fotografering

Gode råd Vær frisk og udhvilet når du skal fotograferes. Er du lidt træt og uoplagt, kan det ses på billederne. Tag din mand eller kæreste med, så kan han også komme med på et par af billederne. Eller tag en veninde med - foruden trygheden ved at have hende med, kan hun også hjælpe til med at sørge for, at hår og tøj sidder, som det skal. Tag noget løsthængende tøj på - så der ikke er mærker på maven efter for stramtsiddende tøj.


Kontakt

Fotograf Yuliya Christensen Tlf.: 53 62 60 87 ycfotograf@gmail.com

DINFOTO.DK fotostudiet St. Voldgade 7A, st. 8900 Randers C

Cvr.: 37933198


32 46 12 89

dinfoto.dk

Newborn photography / Nyfødt fotografering  
Newborn photography / Nyfødt fotografering  
Advertisement