Page 1

FELHÍVÁS A dunaPart – kortárs előadóművészeti platform művészeti programja 2010. január 20. és 22. között szakmai programokkal egészül ki, amelyek célja, hogy lehetőséget teremtsenek a bemutatkozásra, ismerkedésre, a szakmai párbeszédre és ezen belül néhány, Magyarországon és külföldön egyaránt fontos téma megvitatására. A szakmai programokra a platform találkozóhelyén kerül sor. Tervezett helyszín: IMPRÓ, VI. Budapest, Ó utca 4.

Alkotók és szervezetek bemutatkozása a dunaParton Jelentkezés pitchelésre A szakmai program részét alkotja a nyilvános pitchelés, amely kiváló alkalom arra, hogy egy-egy alkotó/társulat, illetve előadóművészeti szervezet rövid prezentáció keretében bemutassa munkáját és beszéljen jövőbeni terveiről, amelyekhez adott esetben külföldi partnereket keres.

A pitchelés formája - max. 10 perc prezentáció – vizuális anyagokra (fotó, videó) támaszkodó rövid bemutatkozás. Max. 20 fotó / rövid (3-5 perces) videók. - 5 perc kérdezz-felelek – a közönséget minden prezentáció után bátorítjuk arra, hogy kérdezzenek a bemutatkozó szervezetektől, alkotóktól. FONTOS: A pitchelés angol nyelven történik!

A pitchelés célja - Lehetőséget teremteni a bemutatkozásra olyan alkotóknak és szervezeteknek, akik munkájuk nemzetközi dimenzióját szeretnék erősíteni. Az alkotók esetében előnyt élveznek azok, akik a dunaPart hivatalos programjában nem szerepelnek. - Konkrét projektek és tervek bemutatását lehetővé tenni. Ez lehet nemcsak egy alkotó, hanem egy intézmény vagy szervezet művészeti projektje, amelyhez külföldi partnereket keres. Tervezett időpont: 2011. január 22. szombat - 11.00-13.00 (kb. 8-10 prezentációra lesz lehetőség)

Jelentkezési határidő: 2011. január 8. (szombat) A jelentkezés feltételei: - angol nyelvű szinopszis (max. 1 oldal terjedelemben): pitchelés témájának és céljának ismertetése + vizuális anyagok csatolása (1-2 kép/videó) - az alkotó/szervezet adatai (név, tel, e-mail, honlapcím) - pitchelő személy megnevezése, rövid (!) szakmai, szöveges életrajza A kiválasztás szempontjai: Nemzetközi szakemberek számára érdekes, a magyar kortárs előadóművészeti szcéna széles spektrumát bemutató prezentációk, amelyek a külfölddel való szorosabb együttműködés felé mutatnak. A jelentkezéseket az alábbi elérhetőségre várjuk: dunapart.pitch@gmail.com

FELHÍVÁS  

A dunaPart – kortárs előadóművészeti platform művészeti programja 2010. január 20. és 22. között szakmai programokkal egészül ki, amelyek cé...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you