Page 1

Droogijs verpakkingen De hele wereld over

Met droogijs kunnen gekoelde en gevroren producten over de hele wereld gezonden worden. Zonder additionele energie. Het enige wat u nodig heeft, is droogijs en de juiste verpakking. En welke verpakking u nodig heeft? Wij zoeken dit graag voor u uit.


Koelzendingen met droogijs De geschikte verpakking Yara heeft een groot assortiment verpakkingen voor koelen en vriezen. Dit zijn verpakkingen om droogijs in te vervoeren en verpakkingen waarmee u na het toevoegen van droogijs uw product bijvoorbeeld naar de andere kant van de wereld kunt verzenden. Zo kunt u dus kiezen uit een doos met droogijs of een koel/vries-concept, waarin we precies uitrekenen hoeveel droogijs u voor uw product nodig heeft. Hierin gaan we zelfs voor u aan de slag om een nieuwe verpakking te ontwikkelen als er voor u niets geschikts tussen zit.

Droogijs containers Een nieuwe generatie veiligheidsvoorzieningen Het containersysteem van Yara vertegenwoordigt de nieuwe generatie droogijscontainers. Het ontwerp is uniek en het systeem biedt een reeks verbeterde veiligheidsvoorzieningen en beperkt de sublimatie (verdamping) van droogijs tot een minimum.

Yara Gas B.V. Lorentzweg 35 NL 3208 LJ Spijkenisse www.yara.nl www.droogijs.nl

T. 0181 600 800 F. 0181 600 810 E. yara.info@yara.com info@droogijs.nl

Brochure Droogijsverpakkingen  
Brochure Droogijsverpakkingen  

Diverse verpakkingen voor droogijs.

Advertisement