Page 1

Droogijs voor horeca & catering Een groot aantal voordelen voor transport en presentatie

Voor de horeca en catering biedt droogijs een hoop voordelen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het mooi ĂŠn verantwoord presenteren op iedere locatie en het voldoen aan de HACCP-eisen met minimale kosten. Omdat we verschillende vormen van droogijs kunnen leveren, zorgen we ook voor u voor een oplossing die exact aan de behoeft voldoet. Een snelle distributie en een hoog serviceniveau zijn in het totaalpakket inbegrepen.


Uw producten op de juiste temperatuur zonder electriciteit Een kleine hoeveelheid droogijs in uw container Voor horeca en catering is het natuurlijk erg belangrijk dat het vervoer van de diepvriesproducten en gekoelde producten goed geregeld is. Met name als het gaat om het voldoen aan de HACCP-eisen en het garanderen van minimale kosten om de winstmarges optimaal te houden. Het gebruik van droogijs wordt daarom steeds populairder in deze sector. Het aanbrengen van een kleine hoeveelheid droogijs in uw conainer stelt u in staat om aan HACCP-eisen te (blijven) voldoen en kostbare investeringen in vriesinstallaties en isolatie van vrachtwagens te vermijden.

Droogijs voor verschillende locaties Uw gerechten altijd mooi ĂŠn verantwoord presenteren en opslaan Een ander groot voordeel van droogijs is dat u het overal kunt gebruiken. Hierdoor kunt u dus ook makkelijk koelen op locaties waar geen stroom aanwezig is. Zelfs bij een barbecue op een afgelegen plek of een andere buitenactiviteit kunt u de gerechten op een mooie ĂŠn verantwoorde manier presenteren en opslaan.

Yara Gas B.V. Lorentzweg 35 NL 3208 LJ Spijkenisse www.yara.nl www.droogijs.nl

T. 0181 600 800 F. 0181 600 810 E. yara.info@yara.com info@droogijs.nl

Droogijs voor Horeca & Catering  

Voor de horeca en catering biedt droogijs een hoop voordelen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het mooi én verantwoord presenteren op iedere lo...

Droogijs voor Horeca & Catering  

Voor de horeca en catering biedt droogijs een hoop voordelen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het mooi én verantwoord presenteren op iedere lo...

Advertisement