Page 1

DeNieuweLente

PRIMEUR

Polyvalente hatchback zkt. m/v met ambitie

Mercedes-Benz Lentemagazine Instapklare sterren

8 en 9 april: OpenPaasDagen

In september 2012 geeft de langverwachte nieuwe A-Klasse Mercedes-Benz een innovatief, eigentijds gezicht. De stadswagen transformeert in een bloedmooie hatchback met heel wat scherpe, sportieve kantjes. De nieuwe telg lijkt zo in geen opzicht op zijn voorganger, maar blijft herkenbaar als een wagen met de ster.

Beleef de première van de A-Klasse in onze showroom. Wilt u de lancering van deze veelbesproken nieuwe A-Klasse graag bijwonen? Schrijf u vandaag nog in via www.claesenzonen.be. Dan ontvangt u binnenkort een persoonlijke uitnodiging voor deze exclusieve lanceringsdagen. OPENPAASDAGEN WEDSTRIJDFORMULIER

twv €145,-

Breng mij mee en win 1 van de 6 horloges. Ja, ik wil graag een origineel Mercedes-Benz horloge winnen. Ik vul hieronder mijn gegevens in, knip de strook los en deponeer ze in de urne tijdens de OpenPaasDagen vóór maandag 9 april om 17u. Winnaars worden persoonlijk verwittigd. Naam: Voornaam:

twv €135,-

E-mail: Tel./GSM: Reglement te raadplegen bij Claes & Zonen Sint-Truiden N.V. De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in ons gegevensbestand en uitsluitend gebruikt voor marketingdoeleinden door Claes & Zonen Sint-Truiden N.V. en haar verkoopsorganisatie. Hierbij wordt gehandeld in overeenstemming met de Belgische wettelijke regels voor de bescherming van persoonsgegevens. Voor meer informatie over het Privacy Statement van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV zie www.mercedes-benz.be.

8

V.U.: Dorien Libens, IZ Schurhovenveld 3808, 3800 Sint-Truiden

Adres: Postcode: Plaats:

WIN!

Op zondag 8 en maandag 9 april zet het team van Mercedes-Benz Claes & Zonen Sint-Truiden de deuren lentewijd voor u open, zodat u onze nieuwigheden vrijuit kan komen ontdekken. Vanaf 10u. onthalen wij u en uw gezin met een drankje en het vooruitzicht op een aangename ontdekkingstocht. Terwijl u onze innovatieve baanbrekers en producten ontdekt, smullen de kinderen in onze showroom van de paaseitjes of voelen ze het lentekriebelen op het luchtkasteel. Maakt u graag kans op één van de zes prachtige Mercedes-Benz horloges? Vul de antwoordstrook op pagina 8 in en kom deze deponeren in onze urne tijdens onze OpenPaasDagen.

Voor uw agenda:

8 en 9 april van 10u. tot 18u. Claes & Zonen Sint-Truiden, IZ Schurhovenveld 3808, Sint-Truiden

Kijk op pag. 8

Groep Claes & Zonen Erkend Concessiehouder en Servicepunt Mercedes-Benz IZ Schurhovenveld 3808, 3800 Sint-Truiden

1


Instapklare sterren à la carte. Wilt u liefst zo snel mogelijk met één van onze sterren naar huis rijden? Dat kan. Tijdens onze opendeurdagen kan u à la carte kiezen uit het uitgebreide aanbod gloednieuwe stockwagens. Kom even langs tijdens onze OpenPaasDagen en laat u verrassen door de ruime keuze en de bijzonder interessante voorwaarden die wij u kunnen aanbieden. C KL ASSE BERLINE 180 CD I AMG EDITION

Promotieprijs: € 32.250 incl. BTW

9

Catalogusprijs vanaf € 37.105 incl. BTW

Claes Korting: € 4.855 incl. BTW Uitvoering Avantgarde, led dagrijlichten, sportpakket AMG, parkeerhulp

C K L A SSE BR E A K 1 8 0 C D I A MG E D IT IO N

Promotieprijs: € 33.850 incl. BTW Catalogusprijs vanaf € 38.799 incl. BTW

Claes Korting: € 4.949 incl. BTW Uitvoering Avantgarde, led dagrijlichten, sportpakket AMG, parkeerhulp

5

C CO UPÉ 2 2 0 C D I

Promotieprijs: € 39.740 incl. BTW Catalogusprijs vanaf € 43.740 incl. BTW

Claes Korting: van € 4.000 tot € 5.400 incl. BTW

8

Uitvoering metaalkleur, navigatie, parkeerhulp, sportpakket AMG

4,4 - 12 L/100 KM • 116 - 280 G CO2/KM

4,7 - 12,2 L/100 KM • 124 - 285 G CO2/KM

4,4 - 12,0 L/100 KM • 116 - 280 G CO2/KM

A -KL ASSE 160 BENZINE 5 DEURS ‘LIFEST YLE’

E -K L A SSE BE R L IN E 2 0 0 C D I A MG E D IT IO N

GLK 200 CDI

Promotieprijs: € 17.700 incl. BTW Catalogusprijs vanaf € 22.724 incl. BTW

Claes Korting: € 5.024 incl. BTW Uitvoering Avantgarde (of Elegance), klimaatregeling, silver shadow velgen 16 inch, Audio 20 radio/CD met bluetooth

10

4,5 - 7,4 L/100 KM • 118 - 174 G CO2/KM

Promotieprijs: € 39.940 incl. BTW Catalogusprijs vanaf € 47.090 incl. BTW

Claes Korting: € 7.151 incl. BTW Uitvoering Avantgarde, Navigatie Audio 50 APS, sportpakket AMG, parkeerhulp, metaalkleur

6

4,9 - 9,8 L/100 KM • 129 - 230 G CO2/KM

Promotieprijs: € 36.400 incl. BTW Liquidatie overstock importeur en dealer.

Claes Korting: € 8.377 incl. BTW Voor GLK 200 CDI 2WD met metaalkleur, parkeerhulp, navigatie, alu velgen

8

5,6 - 8,4 L/100 KM • 145 - 220 G CO2/KM

De getoonde modellen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering. Uitzonderlijke voorwaarden van toepassing op een beperkt gamma aan voertuigen. Voertuigen worden aangeboden onder voorbehoud van verkoop. Milieu-informatie: KB 19/03/2004: www.mercedes-benz.be. Geef voorrang aan veiligheid.

CABRIOLET

Sportieve verleiding in open lucht.

Frisse lentegeuren, de haren zacht in de wind en een zonovergoten horizon. Rijden met een cabrio is een unieke belevenis. Ook de sportieve coupérijder weet hoe bevrijdend het is om door het lentelandschap te kunnen glijden. Maak snel kennis met de sportieve

2

openluchtverleidingen van Mercedes-Benz. Kom langs tijdens onze OpenPaasDagen, ontdek ons uitgebreid aanbod coupés en cabrio’s en laat het hele gezin meegenieten van de aanlokkelijke cocktail van dynamisch rijplezier in openlucht.

3


SERVICE

CARROSSERIE & NAVERKOOP

Groep Claes & Zonen. Als het om meer dan uw wagen gaat.

Herstel de uitstraling van uw Mercedes-Benz.

Claes & Zonen Sint-Truiden

De carrosserieafdeling

Claes & Zonen Tienen

Het bloeiende familiebedrijf Claes & Zonen is al meer dan vijftig jaar een begrip voor eigenaars van een Mercedes-Benz in Limburg. Dankzij hun bijzondere aandacht voor onberispelijke totaalservice en hoogstaande kwaliteit, kon het team in de loop der jaren een trouw en tevreden cliënteel uitbouwen.

PERMANENTE MOBILITEIT. Voor wagens ingeschreven na 1 april 2008 biedt Mercedes-Benz ‘Mobilo’, een geoptimaliseerde mobiliteitsgarantie. Gedurende de eerste vier jaar, maar ook langer indien u jaarlijks op onderhoud komt bij Claes & Zonen, kan u rekenen op een unieke service in België of in het buitenland. In geval van panne en kleine tegenslagen, zorgt Mercedes-Benz Service24h er permanent voor dat u zo snel mogelijk weer de baan op kan. Voor meer info kan u altijd terecht bij onze serviceraadgevers.

MIJN MERCEDES. MIJN CLAES SERVICE. Uw Mercedes-Benz is een mooi visitekaartje. Een goed onderhouden, elegante wagen straalt succes, betrouwbaarheid en vertrouwen uit. Samen met het deskundig team van Claes & Zonen houdt u uw wagen permanent in topvorm.

(Vlnr.) Johnny Claes, Luc Claes, Edmond Claes en Ludo Claes

ENKELE OPMERKELIJKE MIJLPALEN: • 1993: De officiële titel Erkend Concessiehouder siert de bedrijfsgevel. • 1999: Claes & Zonen Sint-Truiden wordt Erkend Concessiehouder smart. • 2001: Claes & Zonen Sint-Truiden wordt Erkend Concessiehouder Nearly New Car, als één van de eerste garages in België. • 2006: Euro-Trucks Claes krijgt een gloednieuwe showroom en de vestiging in Tongeren krijgt een nieuwe thuishaven. • 2010: Claes & Zonen krijgt het officiële ProCarrosserielabel van Mercedes-Benz, als eerste garage in België.

4

Wanneer u langskomt in één van onze servicepunten, maken onze serviceraadgevers een afspraak voor u of geven ze u graag meer uitleg over onze werkplaatsofferte. Tijdens het onderhoud wordt er steevast gewerkt volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz, zodat de kwaliteit en de uitstraling van uw wagen steeds gewaarborgd blijven. Op al deze herstellingen en onderdelen geldt bovendien een garantie van twee jaar.

Euro-Trucks Claes Sint-Truiden

Ook de carrosserieafdeling van Claes & Zonen staat voor kwaliteit. Om aan alle eisen te blijven voldoen, wordt er voortdurend geïnvesteerd in infrastructuur en opleidingen. Door deze investeringen slaagde Claes & Zonen erin om in 2010 als eerste in België het ProCarrosserie label van Mercedes-Benz te behalen. Dit houdt in dat we voldoen aan de modernste en strengste normen op vlak van herstelmethodes, onderdelen en

verfproducten, opgelegd door Mercedes-Benz en verzekeringsmaatschappijen. Deze afdeling breiden we trouwens dit jaar nog verder uit, zodat we tot 1000 herstellingen per jaar aankunnen. Dit label garandeert u dat uw wagen onder de best mogelijke omstandigheden hersteld wordt met uitsluitend kwaliteitsonderdelen. Dit alles zorgt ervoor dat u kan genieten van twee jaar garantie op elke herstelling. Een andere investering van Claes & Zonen is de specialisatie in aluminiumherstellingen. Hierdoor is onze garage op dit moment de enige carrosseriewerkplaats in België waar de Mercedes-Benz SLS AMG mag hersteld worden. Voor deze herstellingen werd een speciale ruimte ingericht en materialen aangekocht die enkel gebruikt mogen worden voor deze voertuigen uit aluminium. Al deze investeringen zorgen ervoor dat Claes & Zonen helemaal klaar is voor de toekomst, waarbij het gebruik van aluminium een steeds grotere rol zal spelen bij de productie van nieuwe wagens. Bij Claes & Zonen NV meten we continu onze klantentevredenheid op vlak van verkoop en naverkoop. Opmerkingen of aansporingen zijn daarbij steeds welkom. Wij willen ons voortdurend verbeteren en ijveren dat elk product, service of behandeling voldoet aan de hoogste kwaliteitscriteria! Meer informatie kan u vinden op onze website www.claesenzonen.be.

Geef uw vakantieplannen meer ruimte.

Claes & Zonen Tongeren

Uw vakantieomgeving verkennen kan een verademing zijn. Zeker als u dat met uw eigen fiets kan doen. Mercedes-Benz geeft uw vakantieplannen daarom graag wat extra ruimte. Voor wie geen trekhaak heeft, kan de Alustyle basisdrager perfect gecombineerd worden met de Mercedes-Benz fietsdrager, zodat u uw fietsen makkelijk op het dak van uw wagen vervoert. 5


Nearly New Car. Het slimste alternatief. Voor een snelle, goede deal moet u bij Nearly New Car zijn. Dit slimme tweedehandsalternatief geeft u de grootste keuze uit meer dan 800 bijna-nieuwe Mercedes-Benz en smart directie- en tweedehandswagens. Een courante A-Klasse of een gepersonaliseerde AMG, het kan allemaal. En dat vaak binnen één week na de bestelling. ONDERHOUD IN EIGEN ATELIER Na de aankoop van uw wagen kan u vanzelfsprekend beroep doen op onze dienst naverkoop in onze Erkende Servicepunten Mercedes-Benz in Sint-Truiden, Tienen of Tongeren.

Kiest u binnenkort voor het slimste alternatief? Kom even langs in onze showroom en laat u verrassen door de ruime keuze en de bijzonder interessante tweedehandsvoorwaarden die wij u kunnen aanbieden.

GARANTIE TOT 3 JAAR OF 200.000 KM You Drive We Forest

Voor de auto’s die u bij Nearly New Car aankoopt, geldt een wettelijke waarborg van één jaar. Dankzij de nieuwe uitbreiding kunt u deze waarborg met één of twee jaar verlengen, met een maximale kilometerstand tot 200.000 km.

TRANSPARANTIE

>> Mis de exclusieve verkoop bij smart niet. Op is op!

Nearly New Car kent de historiek en afkomst van elke wagen. Bovendien controleren wij elk voertuig voor levering op 125 punten, die zowel de mechanische als elektronische als veiligheidsaspecten dekken. Vanzelfsprekend beschikt elk voertuig over een onderhoudsboekje, Car-Pass (www.car-pass.be) en alle benodigde documenten.

Atleet, levensgenieter of feestneus? Er is altijd een smart die bij u past. Kom hem ontdekken in uw smart center en geniet van onze unieke aanbiedingen op een ruim aanbod beschikbare wagens.

smart center Sint-Truiden (Claes & Zonen), Indus.zone Schurhovenveld, 3808 3800 Sint-Truiden - Tel. 011/69.76.50

RUIM AANBOD Een auto uit stock is zeer snel leverbaar. Zo kan u, na een laatste controle en keuring, binnen de week naar huis rijden met uw bijna-nieuwe wagen.

smart cdi (40kW): 3,3 L/100 KM en 86G CO2/KM - milieuinformatie KB 19/03/2004: www.smart.com - Geef voorrang aan veiligheid. Sma_destockage_Sinttruiden_195x255_01_03.indd 1

01/03/12 17:03

EEN MEESTERWERK AAN EEN DROOMPRIJS.

Ontdek onze Mercedes-Benz en smart Nearly New Car: meesterwerken van gemoedsrust. De grootste keuze aan directie- en jonge tweedehandswagens van de merken Mercedes-Benz en smart • Afkomstig van de officiële invoerder • Gecontroleerd op 125 punten.

Claes & Zonen Sint-Truiden

IZ Schurhovenveld 3808 - 3800 Sint-Truiden - Tel.: 011 69 76 50 * Mercedes E 200 CDI - 52.517 km - 2009 - Ref. Nr. 0951343800. Het getoonde model was beschikbaar op nnc.be bij de verschijning van deze advertentie. De gepubliceerde prijs kan onderhevig zijn aan veranderingen vanaf 1 april 2012.

6

www.nnc.be

7

De nieuwe lente  
De nieuwe lente  

Claes & Zonen