Page 1

DI YANG

DESIGN PORTFOLIO

2016

2017.

DI YANG

DESIGN PORTFOLIO


2016 2017. DESIGN PORTFOLIO

ABOUT DI YANG

EDUCATION

SOFTWARE SKILLS

Bachelor Degree

Master Degree

JIANGNAN UNIVERSITY

MONASH UNIVERSITY

Environment Art Design 2012 - 2016

Collaborative Design 2017 - NOW

INTEREST

Sketching

Music

DI YANG

DI YANG, she is a creative enthusiast who likes to unleash her true passion through designing. With every task and challenge given, she turns them into a learning opportunity. She has broad range of design experience. She also enjoys collaborative design work, as a part of a team.

Adobe Illustrator

Adobe Indesign

Google Sketchup

Adobe Photoshop

Auto CAD

Autodesk 3d Max

DESIGN SKILLS

Traveling

Photography

Fashion

Illustrations

Landscape

Branding

Architecture

Interior

Advertising


CONTENT

1

2

RESPECT. NOW. PICTOGRAPHIC FONT DESIGN

3

UZU CAFE REDESIGN

4

TIMELESS PAVILION

5

FREEHAND ILLUSTRATION


2017. Communication Design

Communication Design Aug 2017 - Oct 2017

This project documents the existing navigation of transit spaces (corridors, stairwells, lifts, and inactive areas) located within the 11 buildings on Monash University Caulfield campus. The objectives are to use communication design to activates transit spaces, alters gendered perceptions and experiences of fear/ threat/ harassment/ exclusion, and raises awareness about gender equity and inclusivity in these shared spaces, as well as creates safer environments.

RESPECT.NOW.

RESPECT. NOW.

REPECT.NOW. is a project about Gendered Construction of Space and Communication.


4113.11 m

906.48m

122

120 23

606.38m

42

18

535.50m 449.82m

364.20m

366.75m

14

14

269.10m 245.43m

223.65m

12

8

9 5

14

16

14

5

A

B

C D E F

G

&

H

K

S

N

A

B

C D&E F

G

H

K

N

S

20

776.28 m

284.40m

46.08m

A

B

46.80m

85.25m

96.10m

C D E F &

82.35m

5

116.10m

G

18.00m

18.00m

0m

18.00m

H

K

N

S

4 0

A

B

4

127.80m

129.33m

138.40m

14

353.72m 517.50m

588.38m

0

0

4

4

1

C D E F &

5

269.10m 317.40m

G

H

K

2

N

0

S

4

5

8 13

14

12

23

860.40m

3384.38 m

6

4

145.80m

102

A

B

0

3

C D E F &

3

G

H

3

K

N


45.50m2 38.07m2

29

Research focus on the transit spaces in Monash University

22.29m2

Caulfield campus, which are corridors, stairwells, lifts, and

17.10m2

inactive spaces. Corridors, including the open corridors and

9.33m2

S

A

B

C D &E F

0m2

G

H

0m2

K

0m2

N

closed corridors, depends on the corridors with open or closed

4.05m2

S

walls. For stairwells, there are open and closed stairwells, which are stiarwells open or closed to surrounding area. By each level on campus, we calculated the number of stairwells and lifts, measured the length of corridors and the area of inactive spaces.

RESEARCH ON CAMPUS

Communication Design

5.70m2

RESPECT.NOW.

4

N

2017.

136.68 m2


can be found that building B, F, H, S has more transit spaces in the campus. Therefore, we decided our design maily focus on these four buildings.

Print

RESPECT.NOW.

2017.

Communication Design

2017.

Through the research, it

RESPECT.NOW.

Building B. Corridor.


RESPECT.NOW. ON CAMPUS

Create two characters who have no gender, and use them to active the spaces. Named them as RESPECT and NOW, They are the friendly reminder who are always remind people that "RESPECT. NOW". They have happy face, and playful which can make people smile and feel good. Therefore, It is easy to remove the sense of fear in the spaces.

Building H. Inactive Space.

Building S&F. Stairwells.


2016. Font Design

Font Design Sep 2016

PICTOGRAPHIC

PICTOGRAPHIC FONT DESIGN

Patterning is regarded as character directly, and these characters look like the shape of patterning, generally speaking, hieroglyphic is the pioneer script. In this project, I created a new font for the Chinese poetry 《送灵澈上 人》. The new font combines the poetry, artistic conception with the characters. The poetry described the poet's farewell his friend in a temple located in the deep of bamboo groves. Therefore, the font design uses the geometric figure by the shape of temple and bamboo leaves.

苍苍竹林寺, 杳杳钟声晚。 荷笠带斜阳, 青山独归远。

刘长卿 —— 《送灵澈上人》

ORIGINAL POETRY


HE

YAO

CANG

SHAN

LI

YAO

CANG

DU

DAI

ZHONG

ZHU

GUI

XIE

SHENG

LIN

YUAN

YANG

WAN

SI

Font Design

2016.

Change character into geometric figure, mix primitive culture and western specialty together, through the poem to refine the pattern.

QING

PICTOGRAPHIC

STROKES OF CHINESE CHARACTER


UZU CAFE REDESIGN Collaborative Design Apr 2017 - May 2017

The aim of this project is redesigning a cafe around campus as a group. We need to redesign the space, identity design of UZU cafe, as well as redesign a new cafe expericence. Through all the research, we found there are many issues. For example, the space layout and corporate identity. However, the hybride cuisine, location and outdoor space can help our design. Therefore, we decided our grand challenge of this project is a sense of belonging.


2017. UZU CAFE REDESIGN

Collaborative Design

UZU is a cafe located around Monash Caulfield campus, and it mainly serves Japanese food and coffee.


space

re-braNdiNG

services

space

experience experience

budjet

identity

budjet

INSIDE SPACE REDESIGN

experience

VIDEO OF WATER

MEDITATION MUSIC

video oF water video oF water video oF water

Create a sense of belonging by using pillows and soft material, playing video of water and meditation music by projector can help customers switch off their mind and relaxing.

Meditation Music Meditation Music Meditation Music

seats

PILLOWS

budjet

identity

2017.

identity

space

services

Collaborative Design

services

re-braNdiNG

re-braNdiNG

services

seats seats

experience

identity

space

ORIGINAL PICTURES re-braNdiNG

services

space

re-braNdiNG

services

space

re-braNdiNG

services

space

identity

budjet

identity

budjet

identity

budjet

experience

experience

experience

Materials

Materials

Materials

palette

palette

palette

green

green

b UZU CAFE REDESIGN

re-braNdiNG


activities as reading, studying, etc. fruit wooden crates are supposed to be moveable little HEATING tables for food or drinks. LAMPS

FLOOR LEDS

ORIGINAL PICTURES

2017.

Stairs as seating area. Outside space where customers can eat or do other activities, like reading, studying, etc. Fruit wooden crates are supposed to be moveable little tables for food or drinks.

Collaborative Design

OUTSIDE SPACE REDESIGN

UZU CAFE REDESIGN

stairs

SHELTER as seating area WITH LEAVES outside space where custoPATTERN mers can either eat or doi other


noren

re-braNdiNG

services

on tHe wall

identity

noren Noren are traditional japanese fabric dividers, hung between rooms, on walls, in doorways, or in windows. they usually have one or more vertical slits cut from the bottom to nearly the top of the fabric, allowing for easier passage or viewing. Noren are rectangular and come in many different materials, sizes, colors, and patterns. in this project the matierial is woven linen.

Menu design uses the idea of Noren. Noren is traditional Japanese fabric dividers, hung between rooms, on walls, in doorways, or in windows. They usually have one or more vertical slit cut from the bottom to nearly the top of the fabric, allowing for easier passage or viewing. In this project the material is woven linen. re-braNdiNG services experience space

budjet

on tHe wall

on tHe windows

2017.

IDENTITY REDESIGN

Noren are traditional japanese fabric dividers, hung between rooms, on walls, in doorways, or in windows. they usually have one or more vertical slits cut from the bottom to nearly the top of the fabric, allowing for easier passage or viewing. Noren are rectangular and come in many different matespace rials, sizes, colors, and patterns. in this project the matierial is woven linen. experience

on tHe windows

budjet

UZU CAFE REDESIGN

Collaborative Design

identity

WESTERN CAFE JAPANESE FOOD


G

services

space

experience

budjet identity

re-braNdiNG

services

space

experience

identit

advertising

business card

advertising

poster


2017. Collaborative Design

Collaborative Design May 2017

TIMELESS PAVILION is designed to make people think about the constantly changing nature of life. The planted Gumtree will grow in time, which would change its ‘ANATOMY' during the years.

TIMELESS PAVILION

TIMELESS PAVILION

In this project, our aim is to design a place where people can contemplate, sit and think about life and its stages. It is not a compulsory reflection, though, this place is also a celebration of life and all its stages. People can talk, have fun, children can play, elderly can sit and contemplate.


2017.

emphasize the concept

VIEW SECTION TIMELESS CONCEPT Except the different ages ofrings gum trees, we also use the diagram gum tree bark to emphasize the concept - the stages of life. The first ring uses the young gum tree bark, the second ring uses the adult gum tree bark, the last ring uses the old gum tree bark. Through the different shape and material to emphasize the feeling of life change. swings

TIMELESS PAVILION

Collaborative Design

rings diagram


sundials we use a word that meansfrom “forever” but when it is readable we know that is ephimeral because it is a shadow that will We use a word that means “forever”, but when it is disappear with the passage of the sun. inspiration

readable. We know that is ephemeral, because it is a shadow that will disappear with the passage of the it is an invitation for people to start sun. It is an invitation for people to start reflecting reflecting about time. about time.

oximoron


FREEHAND ILLUSTRATION COLOUR PENCIL PAINT ACRYLIC PAINT 2017 - 2018


FREEHAND ILLUSTRATION

2017 - 2018.


THANK YOU.

DI YANG would like to say thank you for viewing this portfolio. The artworks presented in this portfolio are property of DI YANG. I will do better in the future study.

+61 414892565 yangdi19941129@gmail.com

DESIGN PORTFOLIO  
DESIGN PORTFOLIO  
Advertisement