Page 1

Списание Lady Diamonts Готвене

Модни съвети

Статия за свети валентин

Издънки

И още...многооо


Издънки На ВИП подиума в Lady Popular изгряха три недоразумения, които ще ви впечетлят много ... Но най-много прави впечатления 2 място-лейди Vanili lili. Можеше да си спести ненужните аксесоари.


Готвене

Чеснов сос Продукти: Чесън,майонеза,кисело мляко и малко копър пожелание. Приготвяне: Сложете всичко в една купа и разбъркайте добре!!! Допълнете салатата си или дори пържените картофи с малко ароматен "Чеснов сос"! Бон Апетито!!!


Съвети за свети Валентин Добрият грим е една от женските тайни, чрез която дамите подчертават най-красивите черти от лицето си. Той може да бъде деликатен и незабележим, авангарден или напомнящ чувствено докосване, но найва ж н ото е д а от го ва р я н а ва ш ат а индивидуалност. Гримът трябва да е съобразен и с повода, заради който се разкрасяваме. Тъй като Свети Валентин наближава, ако ще ходите някъде по този повод ето някои съвети-Ако сте нежна и фина натура,наблегнете на романтичното усещане,като изберете розова тоналност при избирането на червилото,с енките и пудрата.Очите ви ще изглеждат още повлюбени,ако добвите спирала и лек контур с молив.


Модни Съвети Съвет 1

Сложете една блуза с дълъг ръкав. Нека тя да бъде жълта! Челен клин напълно ще е подходящ. А сега нека да освежим с жълта пола. Сложете още и ботуши с цвят по желание. И накрая сложете отгоре едно бяло, пухкаво палто! Аксесоари: Черна чантичка,обици Допълнително: Вържете косата си или просто я оставате нормално. Съвет 2 Сложете една приятна рокля в тъмно синьо. За да не измръзнете бързо сложете и сиво палто. Един черен чорапогащник ще върви. След това сложете обувки с токчета в сиво! Аксесоари: Обици в тъмно червено,черен медальон. Допълнително: Това вече е по ваш стил!!!


Гледки от най-високите сгради на света


А тези човечета според вас движат ли се


Виждате ли трептенето


Какво виждате жена или саксофонист

Млада или стара жена виждате


Клюки!!! Свързани с музикалните награди „Грами“ Въпреки че помолиха лично всички участници и гости на церемонията за връчване на годишните награди Грами да се явят в прилично облекло, все пак се намериха звезди, които не пожелаха да се съобразят с молбата на медията, излъчила шоуто на живо.


Най-елегантната рокля на Грами 2013 Хайди Клум е безспорната кралица на тазгодишните Грамита, отсякоха американските таблоиди, които класираха дамитe на събието.


6 интересни неща, които не знаеш! 1. През живота си човек изяжда средно по 30 000кг. храна. Това е равно на теглото но около 6 слона. 2. Най-студеното място на земята е станция Восток, Антарктика, където температурата пада до минус 89,2 градуса! 3. Бълхите скачат 18 хиляди пъти по-високо от собствената си височина. 4. В Айхадо (САЩ) специален закон забранява на хората да ловят риба седнали на гърба на жираф. 5. Ако крещиш в продължение на 8 години, 7 месеца и 6 дни ще произведеш енергия, достатъчна да затопли чаша кафе. 6. Средно, през целия си живот, човек прекарва 3 години в тоалетната!


Чудовището от Лох Нес В Шотландия са отворени секретни документи от преди 70 години, в които се заявява, че съществуването в езерото Лох Нес на чудовище е „без съмнение“. В националните архиви на Шотландия е намерено писмо от Уилям Фрейзър, началник на полицията на окръг Инвърнес, до представител на шотландския клон на британското правителство. В писмото си, Фрейзър призова за защита към чудовището от Лох Нес, но и говори за това, че хората ще „уловят чудовището, живо или мъртво.“ „Това, че в Лох Нес живее едно странно същество, няма никакво съмнение. Въпреки това, аз не съм сигурен, че полицията разполага с достатъчно правомощия, за да го защити“, – пише Фрейзър. Според полицията, „ловци“ са планирали да съберат екип от 20 души въоръжени с харпуни и всички възможни средства за улов на водния звяр. Въпросът за съществуването и защитата на Неси е бил обсъден в парламента през 1933 година. Тогава властите стигнали до заключението, че първо чудовище трябва да бъде заснето и след това да се правят опити да бъде хванато, но да не бъде травмирано, пише Daily Mail.


Интервю с Ема Уотсън Появи се ново интервю с актрисата Ема Уотсън (Хърмаяни Грейнджър) онлайн в което тя отговаря на 14 въпроса, зададени от MovieFone.com. Госпожица Уотсън, която в момента рекламира новия си филм The Tales of Despereaux, говори по много теми, включително за работата върху анимирания филм, за колегите й от "Хари Потър" - Дан Радклиф (Хари) и Робърт Патисън (Седрик), животът прид публичното око и връзката между Хари и Хърмаяни. Когато е попитана дали е разочарована че връзката между героите не се е развила на по-голямо ниво, актрисата казва, че "очевидно" между тях има истинско приятелство: Не.. за мен винаги е било очевидно, че връзката им е просто приятелска. Просто не би било правилно. И мисля, че Рон и Хърмаяни са идеални един за друг и за това не съм разочарована. [Смее се] Така е било писано. Тя говори и за колегата си от "Огненият Бокал", Робърт Патисън, който според нея трябва да е доста щастлив от успеха на Twilight,за който казва че не може да се мери с поредицата за Хари Потър; и за Дан Радклиф и Рупърт Гринт, с които тя подържа връзка и между снимките на Хари Потър. И така се връщаме към The Tales of Despereaux. Толкова е хубаво да си част от това -- може би се отнася само за 'Despereaux,' не знам -- но е невероятно да си герои от анимация, и да бъдеш включен по този начин, и после да отидеш в киното и да го гледаш - беше невероятно на екрана. Бях много щастлива и горда. Да направиш нещо толкова малко и то да се превърне в нещо толкова невероятно. Доста е либерално, това да не се тревожиш как изглеждаш, а да се фокусираш върху гласът си.


Детски игри през 40-те години Вижте какво разказа моята баба: - Челик. Игра- един срещу всички. Атрибути-тояга с диаметър 4-5 см и дължина около 50-60 см. и чилик 1-2 см. х 15-16 см. Играещият застава да някой стълб, подхвърля челика и с замах го удря с тоягата. Челика лети около 30-40 крачки. Там са застанали 4-5 човека и всеки се стреми да го хване. Успеят ли,играещия изгаря. Ако не успеят, следва хвърляне на челика обратно с цел да се удари стълба. Играещият пази стълба с тоягата и се стреми да удари челика. Удари ли го, броят се крачките от стълба до мястото на падането му. Броят на крачките са точките които получава играещия.Пропусне ли да удари, а челика чукне стълба ,играещия изгаря. Балкански бейзбол. Има и други видове челик. Опасна игра за очите на децата. - Топчета. По това време им викахме “лимки”, може би, защото служеха за запушалки на лимонадени шишета. Беше мъчително трудно събирането на тези топчета. Една от игрите се наричаше “доси”. В разчертан правоъгълник 20 х 10 см. всеки от участниците /до 10 души/ “садеше” по една лимка в права линия, едно до друго. Участниците заемаха произволни места, като най-отдалечения започваше първи. Хвърля топчето и ако удари някое от “садените” и го изкара извън правоъгълника а бияча остане вътре, значи прави доси и взема всичките топчета. Стратегическа игра.Трябва да е било преди 30 години , когато в една командировка видях ,че продават топчета и веднага купих торбичка с 100 бр., но играта с топчета сред децата беше вече умряла. Топчетата имат много имена.


Габровски шеги На габровец му дошли гости. Постояли, поприказвали. По едно време домакинята подсетила мъжа си: - Няма ли да предложиш на гостите нещо освежително? - Разбира се! - отвърнал габровецът. И отворил широко прозорците… Габровец показва апартамента си на своите гости и казва: - Това е стаята ни за музика. - Но тук няма никакъв музикален инструмент? - Вярно е, но оттук най-добре се чува радиото на съседите. Едно габровче отишло с баща си на гости у леля си. Като пристигнали тя му казала: "Дай си моето момче шепите да ти сложи леля малко орешки". То казало: " А-а сложи в на тате шепите". Тя го попитала:"Защо?", а момчето казало:"Неговите са по големи". Габровец тръгнал на излет, но скоро се върнал. - Не дойде ли колегата ти? - посрещнала го жена му. - Яви се, но и той не носеше нищо за ядене. - Защо на сватба габровците танцуват по чорапи. - Защото слушат музиката от съседното село. - Знаеш ли, като те видя - все се сещам за Стоян - казал един габровец на друг. - Защо? - И той има да ми дава пет лева! - Тате, дай ми пари за тетрадка! - моли габровче. - А досега къде си писал? - Върху чина, но го изписах!


Под бук лук, над бук звук. ----Петко рита пет корита. ----Три литра ракия. ----Шест стотинки. ----Под път пъдпъдък, над път пъдпъдък и на път пъдпъдък. ----- Добри, дроби! - Добре, дробя! ----Вили с Лили сини сливи свили. ------Както си с татко си пак носи кактуси. ----Когато Киро комбайнера катурна кака Кера край Кремиковския комбинат, където криха крадените кокошки, кака Кера каза: "Какъв крив комин, Киро!". ----Пет пъти престилката прала Петрана, престилката пак неопрана! ----Шишкав шибек шие шаячни шуби. ----Валери вари във варели. ----Аз ваша, ти наша, кой ще вари каша? ----Слънчо гледа слънчогледа, слънчогледа гледа Слънчо. ----Кръстю кръстици кръстосва. Добре кръстосвай Кръстьо кръстиците! ----Скопосно скоростно с кросно изстреляна луна скорозрейка се ококори. ----Бяла кобила в нова колиба, бяла кобила в стара колиба. ----Рекох да ти река, пък не ти рекох, па рекох, хай да ти река, че да не речеш, рече да ми рече, па не ми рече. -----


Български скоропоговорки Петър плет плете по три пръта преплита. Плети Петре плета, по три пръта преплитай! ----Рачо реже риба. ----Крал Карл и кралица Клара крали кларинети(от кралските карети). ----Шест шишета с уши се сушат на шейсет и шесто шосе със шест сешоара.(Шише със уши на шосе се суши.) ----Чичковите червенотиквеничковчета.(любимата ми!) ----Калпак над калпак, под калпак пак калпак! ----Русо прасе просо пасе , паси просо русо прасе! ----Црън пръч црън трън гризеше. Тич црън пръч, не гризи црън трън. ----Чер човек, черновежд, черноок, чернобрад, черномустакичастичък. ----Баба Боба бави боба, бави Боби. ----Значи отишъл при Значи, да пита Значи какво значи думата значи, Значи отговорил на Значи че думата значи нищо не значи! ----Бъбриви бодри бобри бодро бъбрят. Бъбрете бодро, бъбриви бобри! ----Сака отиде при Сака да си сака сака, но Сака не сака, Сака да си сака сака! ----Здравко здравец бере. Бери, Здравко, здравец, здрав да бъдеш, Здравко. -----


Редактор: yanamarinova2001 Журналист: ladypopular1234 Дизайн: yanamarinova2001

lady Diamants  

lady Diamants