Page 1

Image - innovation - experience

o3.2013

Nummer o1 - 2012

www.xtradigital.nl

verovert u de digitale wereld? of gaat u roemloos ten onder?


o3.2013

04

06

lancering Xtra Digital agency

Het digitale marketing bureau van vandaag.

break the rules

LEES e

08

10

Maak u onderneming de succcelvolste in uw branche. LEES e

12

LEES e

create your Xtra Digital digital agency kingdom De drie pijlers van

Bewandel nieuwe wegen voor meer (online) succes.

LEES e

14

checklist digitale stategie

Xtra helpt u met uw digitale strategie.

LEES e

Xtra; Image, Innovation & Experience.

Doe de xtra scan En we verbeteren samen uw digitale strategie!

LEES e


Verovert u de digitale wereld of gaat u roemloos ten onder? Bijna 90% van de grootste B2B bedrijven in Nederland heeft geen volwassen digitale strategie. Bedrijven mÊt een digitale strategie zijn 26% winstgevender. 93% van B2B bedrijven vinden het online kanaal zeer belangrijk; het heeft de voorkeur als informatiebron bij oriÍntaties. Dit jaar zullen mobiele telefoons de plaats innemen van pc’s als zijnde het meest gebruikte apparaat op het internet. Wereldwijd 5,2 miljard mobiele gebruikers! 50% van de e-mails worden geopend via een smartphone of een tablet. Het einde voor de desktop nadert. Slechts 15% van de B2B bedrijven communiceert online met haar doelgroep. De gemiddelde mens zit 2 uur per dag op het internet.

Online marketing kosten per lead zijn 62% minder dan de kosten voor traditionele offline marketing. Ook door de langere zichtbaarheid van een online campagne is de ROI vele malen hoger. 30% van de B2B bedrijven is zelden tot nooit te vinden op Social Media, terwijl in Nederland meer dan 6,4 miljoen mensen actief zijn op Facebook.

03


xtraupdate


xtra lanceert het digital agency Wij zijn opgegroeid met het bouwen aan merken; merkbekendheid en het genereren van merkvoorkeur. Ongeveer 15 jaar geleden zijn we begonnen op het internet en toen zagen wij al dat internet een enorme invloed kon uitoefenen op het merk. Zo groeide ons digitale DNA. We namen digitale ‘nerds’ in dienst. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen binnen het bureau uitvoerige kennis opgedaan heeft over opkomende digitale technologieën en platformen. Recent hebben wij een update gerealiseerd om alle fijne kneepjes van de sociale media tot ons te nemen en zijn gereed voor de digitale toekomst. In deze update staat dan ook centraal wat het nieuwe Xtra Digital Agency voor u kan betekenen, welke diensten en producten we bieden en wat onze missie is.

Chris Meeusen CEO & Founder Xtra Digital Agency

05


break the rules! De weg naar groei ligt vol obstakels, maar zie dat als een uitdaging. Uw bedrijf kan het innovatiebudget verhogen, risico’s nemen, talent inhuren, investeren in nieuwe technologie en/of meer reclame maken. Nieuwe wegen bewandelen voor meer succes. Het probleem bij al deze adviezen is dat men vaak zegt; onrealistisch of dit past niet binnen onze onderneming. We zijn te groot, te klein, wij kunnen dit niet. We hebben dit al eerder geprobeerd of wij zijn net gestart! Maar wist u dat concurrentievoordeel tegenwoordig alleen wordt behaald door het aanpassingsvermogen van uw bedrijfsstrategie?

xtraupdate


07


OUR GOAL IS TO CREATE YOUR DIGITAL KINGDOM Xtra is het digitale bureau van de toekomst en beschikt over een grote kennis van de ‘Digital Space’ om uw merk, product of dienst in de nieuwe digitale wereld succesvol te maken. Wij beschikken namelijk over digitale specialisten die interactieve campagnes kunnen opzetten, monitoren en bijsturen. Door interactief design te koppelen aan imago, innovatie en klantbeleving. Wij zijn geen agency die alleen maar websites bouwen: Wij bouwen web business.

xtraupdate


Xtra’s WERKWIJZE Na goed geluisterd te hebben, doen we research, kijken naar uw business model, het gewenste imago met daaraan gekoppeld de gewenste klantbeleving. Na een grondige inventarisatie ontwikkelen wij in overleg met u een digitale strategie voor uw bedrijf, merk product of dienst. Welke wij uiteindelijk (inclusief de techniek) volledig in eigen huis kunnen uitwerken. Dat maakt van ons een uniek full service digitaal bureau, een teamplayer met focus op omzet en resultaat.

09


IMAGE uitstraling & reputatie Gezamenlijk bepalen wij voor uw merk of dienst een unieke positionering. Wij luisteren naar uw klanten en daar waar gewenst vergroten wij het vertrouwen en/ of verbeteren de transparantie. Zo verovert uw merk of dienst de harten van uw klanten.

xtraupdate


INNOVATION vernieuwende oplossingen

EXPERIENCE plezier en gemak dient de mens

Samen genereren wij ideeën, bedenken innovaties en visualiseren wij deze op zodanige wijze, dat u ermee scoort. Samen zoeken we naar wat u uniek maakt in uw core business. Wij creëren een plek voor u in een bestaand netwerk, of creëren uw eigen platform. Wij geloven in niches en volgen nieuwe wegen naar (nog) meer succes.

Hoe meer klanten van u houden, hoe sterker uw merk, hoe sneller succes. Wij zorgen samen met u er voor, dat klanten niet meer zonder u kunnen of willen.

11


CHECKLIST VOOR UW DIGITALE STRATEGIE

BIEDT U UW INNOVATIE AAN ALS PRE-ORDER?

MAAKT U WEL EENS EEN AANBIEDING OP UW FACEBOOK PAGINA?

MAAKT U WEL EENS CAMPAGNES MET GPS EN IP DATA?

xtraupdate

HEEFT U AL EEN MOBIELE WEBSITE?

ONTHU PR VOOR GEPR

SCAN UW ONLINE ADVIES MET EEN MOBIELE APPLICATIE!

Meet u de onlinE CONVERSIE?

H VO VO


ULT U NIEUWE RODUCTEN RDAT ZE ZIJN RODUCEERD?

HEEFT U INTERACTIE OM UW KLANTEN IN EEN CRM TE PLAATSEN?

BENT U WEL GOED VINDBAAR?

HEEFT U OLDOENDE OLGERS?

WEET U DAT MOBIELE CAMPAGNES 5 KEER BETER SCOREN?

GEBRUIKT U QR CODES VOOR COUPONS OF DISCOUNTS?

HOE GROOT IS UW ONLINE MARKT?

HEE EEN M WEB

GEEFT U OP MOBIEL INTERNET AFGESTEMDE INFORMATIE?

Wat is uw digitale strategie? Xtra helpt u graag met het bepalen van uw digitale strategie en scant de huidige inzet van online mediakanalen.

13


“ niet daar ze busin o

xtraupdate


“ We vragen onze klanten wat ze niet zijn. In plaats rvan zoeken we naar wat e uniek maakt in hun core ness. We noemen dit het ontdekken van hun DNA. �

Doe de Xtra scan Xtra maakt een scan van al uw online media; website, social media, blogs, hoe er over u wordt geschreven, wat mensen van u denken, hoe er over u wordt gepraat. Stel uzelf ook vragen als: Wat is uw online klantbeleving? Wat is uw huidige positionering? Hoe wordt u gevonden en bezocht?

EN SAMEN verbeteren we uw digitale strategie! Aan de hand van dit onderzoek maakt Xtra samen met u een digitale strategie, waarbij de business goals worden bepaald en wordt ingespeeld op de behoeften van uw klant. Met als doel het realiseren van meer omzet en succes voor uw onderneming, product of dienst.

15


xtraupdate


BIJ XTRA WORDT u

KinG BENT U ER KLAAR VOOR? Maak vrijblijvend een afspraak met Xtra Digital Agency voor een gratis scan van uw online activiteiten. Vervolgens bereiden wij u voor op het koningschap met een juiste digitale strategie voor de komende jaren. Want de ontwikkelingen in de komende 10 jaar staan gelijk aan die van de afgelopen 100 jaar!

Spring op de digitale trein en bel met Xtra Digital Agency, tel. 076 76 76 305 of mail naar agency@xtradigital.nl

17


www.xtradigital.nl e

contact Xtra digital agency Ceresstraat 13 4811 CA Breda T +31(0)76 76 76 305 E agency@xtradigital.nl

Xtra Digital Agency vindt u ook in: Utrecht, Hilversum, Maastricht, Mechelen (BE)

Xtra Digital Update Maart 2013  
Xtra Digital Update Maart 2013  

Xtra Digital Update Maart 2013 Verovert u de digitale wereld?Of gaat u roemloos ten onder?