Page 1

HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHH

update

ALL EYES ON MOBILE! Get closer to your customers.

tra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra updateMaart HHHH xtra upd 2013 www.xtraprofs.nl


update 03 Xtra Cross Mediaal hoe reclame via meerdere kanalen uw boodschap, merk of product versterkt ee 04 Social Media Marketing versterkt uw merk onder uw volgers ee 06 Heeft u ook een digitale strategie? Het belang van een marketing strategie versus een digitale strategie ee 08 Checklist voor uw digitale strategie hoe staat uw onderneming ervoor? ee 10 Doe de Xtra Scan en samen verbeteren we uw digitale strategie ee 12 ShapeCare Body & Face Success story in anti-aging ee 14 MotoDrive Magazine Success story van een multi mediaal motor & lifestyle magazine ee

HHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xt


XTRA CROSS MEDIAAL RECLAMEBUREAU Xtra werkt cross mediaal met multi formats waardoor uw boodschap wordt versterkt en de juiste doelgroep zo efficiĂŤnt mogelijk bereikt. Van winkelvloer tot internet. Van tablet tot mobiel, waarbij de consument zelf zijn kanaal kiest. Consumenten verwachten een constante

connectiviteit en interactiviteit met retailers. Dit betekent interactie op sociaal, mobiel en locaal in elke fase van het aankoopproces. Xtra maakt daarbij gebruik van sociale media kanalen voor persoonlijk contact met uw klanten. Want hoe meer volgers u krijgt des te sterker wordt uw merk.

tra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra upd


20122012

2 digital marketing charts

HHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xt


SOCIAL MEDIA MARKETING EN UW MERK Werk aan virtuele relaties; net zoals bij andere relaties. CreĂŤer uw eigen volgelingen. Merken worden vrienden. Uw merk is uw publiek. Hoe meer publiek u hebt des te groter wordt uw merk!

2016 Social Media E-mail Marketing Mobile Marketing Display Advertising Search Marketing

G 1,9% H 1,2% G 6,0% G 4,2% H 10,9%

tra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra upd


U HEEFT EEN MARKETINGSTRATEGIE, MAAR HEEFT U OOK EEN DIGITALE STRATEGIE? Uit onderzoek blijkt dat bijna 90 procent van de grootste B2B bedrijven in Nederland geen volwassen digitale strategie heeft.

De klanten van B2B bedrijven vinden het online kanaal zeer belangrijk; het heeft de voorkeur als informatiebron bij oriĂŤntaties. Social Media inzet loont, op alle momenten in het aankoopproces. De meeste inzet is nog steeds gericht op het bieden van content, niet op interactie. Mobiele platformen worden nog relatief weinig ingezet. De meeste B2B-bedrijven beschikken wel over kanalen als Twitter, Facebook en LinkedIn, maar doen hier in de praktijk (nog) weinig mee. Ruim 60 procent blijft hangen in het zenden van informatie.

HHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xt


tra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra upd


CHECKLIST VOOR UW DIGITALE STRATEGIE

BIEDT U UW INNOVATIE AAN ALS PRE-ORDER?

HEEFT U AL EEN MOBIELE WEBSITE?

MAAKT U WEL EENS EEN AANBIEDING OP UW FACEBOOK PAGINA?

MAAKT U WEL EENS CAMPAGNES MET GPS EN IP DATA?

ONTHU PR VOOR GEPR

SCAN UW ONLINE ADVIES MET EEN MOBIELE APPLICATIE!

Meet u de onlinE CONVERSIE?

H VO VO

HHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xt


THULT U NIEUWE RODUCTEN RDAT ZE ZIJN RODUCEERD?

HEEFT U INTERACTIE OM UW KLANTEN IN EEN CRM TE PLAATSEN?

BENT U WEL GOED VINDBAAR?

HEEFT U OLDOENDE OLGERS?

WEET U DAT MOBIELE CAMPAGNES 5 KEER BETER SCOREN?

GEBRUIKT U QR CODES VOOR COUPONS OF DISCOUNTS?

HOE GROOT IS UW ONLINE MARKT?

HEEF EEN M WEB

GEEFT U OP MOBIEL INTERNET AFGESTEMDE INFORMATIE?

Wat is uw digitale strategie? Xtra helpt u graag met het bepalen van uwHHHH digitale strategie en scantxtra de update huidigeHHHH inzet van tra update xtra update HHHH xtraonline updatemediakanalen. HHHH xtra update HHHH xtra upd


“ niet daar ze busin o

HHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xt


“ We vragen onze klanten wat ze niet zijn. In plaats rvan zoeken we naar wat e uniek maakt in hun core ness. We noemen dit het ontdekken van hun DNA. �

Doe de Xtra scan Xtra maakt een scan van al uw online media; website, social media, blogs, hoe er over u wordt geschreven, wat mensen van u denken, hoe er over u wordt gepraat. Stel uzelf ook vragen als: Wat is uw online klantbeleving? Wat is uw huidige positionering? Hoe wordt u gevonden en bezocht?

EN SAMEN verbeteren we uw digitale strategie! Aan de hand van dit onderzoek maakt Xtra samen met u een digitale strategie, waarbij de business goals worden bepaald en wordt ingespeeld op de behoeften van uw klant. Met als doel het realiseren van meer omzet en succes voor uw onderneming, product of dienst.

tra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra upd


SHAPECARE body & fa ce

HHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xt


success story

Shapecare Body & face

ShapeCare staat voor verjonging, beauty en lifestyle waarbij u gezien mag worden. Dit jonge, frisse bedrijf is gespecialiseerd in het anti aging proces, cavitatie, lymfedrainage en spierversteviging. Xtra realiseerde onlangs de vormgeving van de huisstijl voor Shapecare en een groot aantal uitingen zoals een website (geoptimaliseerd voor vele devices), kortingsvouchers, image brochure, huisstijluitingen, mobiele website, facebookpagina en zoekmachine-optimalisatie voor optimale online vindbaarheid.

Bekijk de website EE

tra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra upd


BikeBox

tech-line intRoDUceeRt Met De BiKeBoX24 Je eiGen Deze solide en volledig afsluitbare box van slagvast en UV-be bare tweewieler een uitstekende bescherming tegen alle w diefstal. De BikeBOX24 is eenvoudig op een aanhanger te plaa fiets, quad of scooter naar vakanties, evenementen of races dan nog ruimte voor bagage en/of gereedschap rondom het v Gewicht: ca. 120 kg. Meer info: www.tech-line.nl. Adviesprijs:

Slip

ANTI-SlIp om je veil op weg te houden in j en wat je m wordt gest uitwijken o

ZoooomZoooom

eye ScoPe ZooMlenS vooR De iPhone 4S. Smartphones worden steeds slimmer maar wat de kwaliteit b een echte camera zoals een DSLR of betere compactcamera worden wel steeds beter maar wanneer je gaat inzoomen ver Scope zoomlens is speciaal gemaakt om dit probleem tegen tot wel 8x. Voortaan kun je dus je camera thuis laten en mooi Verkrijgbaar via www.gadgethouse.nl. Adviesprijs € 35,95.

It’s

grATIS Ap Ben je onde Jip iets voo in de buurt nodig hebt, veel het je scan de QR

HHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xt


€ 3,95

MAART 2013

success story

MotoDrive

ZAKELIJK RIJDEN SKYRIDERS CLUB NEW FASHION HEUVELKLIM OCCASIONS MOTOBABES MAROKKO LENTE LIFESTYLE

magazine

Onlangs viel MotoDrive Magazine 1 van 2013 bij zo’n 125.000 lezers op de mat.

JAARGANG 15, NUMMER 1

Drive LIFE-STYLE

MOTO-STYLE

YOUR-STYLE

MotoDrive 1-2013 cover c.indd 1

20-02-2013 08:44:40

MotoDrive Magazine selecteerde speciaal voor jou deze prachtige, gloednieuwe lifestyle artikelen!

Lifestyle

Piepend Paasei

MotoRFietSGARAGe. estendig kunststof geeft je kostweersinvloeden, vandalisme en atsen zodat vervoer van motorveilig mogelijk is. Tevens is er voertuig beschikbaar. : vanaf € 2695,-

De beep egg zOrgT vOOr HéT perFecT gekOOkTe eITje. Zeker tijdens de Paasdagen gaat er niets boven het perfect gekookte eitje. Deze ei-kookwekker heeft hetzelfde formaat als een normaal ei en borrelt mee met de eieren in de pan. De Beepegg speelt verschillende melodieën om de verschillende niveaus van hardheid van het gekookt ei aan te geven. Als je een zacht gekookt eitje wilt, dan verwijder je ze uit de pan als je ‘Killing Me Softly’ hoort. voor een gemiddeld gekookt ei stel je ‘i Was Made For lovin’ you ‘ in en voor hardgekookte eieren hoor je ’ the Final countdown ‘. verkrijgbaar in 3 kleuren via www.firebox.com vanaf € 17,49.

p veilig of slip niet...

In-ear

pcurSuS; vergrOOT je veIlIgHeID eN zekerHeID. iligheid te vergroten en een uitglijder te voorkomen is het aan te bevelen om goed voorbereid e gaan. een anti-slipcursus kan je helpen om zelfverzekerder op pad te gaan en vertrouwen te je motor. tijdens deze anti-slipcursus leer je om juist als motorrijder niet in de slip te raken moet doen als je toch in een ongelukkige situatie terecht komt. Bij de 2 uur durende cursus tart met de theorie. vervolgens wordt in de praktijk ingegaan op de noodstop, remmen en op stroef en glad wegdek. verkrijgbaar via www.gadgethouse.nl. Adviesprijs € 169,-

PlAntRonicS BAcKBeAt Go DRAADloZe in-eAR BlUetooth-KoPteleFoon. Als je op de motor zit zijn oortjes niet altijd handig. Ze kunnen blijven hangen wanneer je afstapt of het kabeltje knalt uit je mp3-speler of telefoon. Om dit te voorkomen zijn er nu Bluetooth oordopjes, handige in-ears zonder draad naar je telefoon of mp3-speler. De Backbeat GO biedt je - met zijn smalle, lichte oordopjes in drie maten - de vrijheid van een draadloos stereogeluid en handsfree gesprekken op je iPhone. Met de slimme 2-in-1 USB-oplaadkabel kun je de headset en je iPhone of iPad tegelijk opladen. Verkrijgbaar via www.apple.com. Adviesprijs € 79,95.

m

betreft evenaren ze nog altijd niet a. De objectieven van smartphones rlies je veel kwaliteit in de foto. De Eye te gaan en zorgt ervoor dat je kunt inzoomen ie foto’s maken met behulp van de Eye Scope.

all about the money

pp ‘beNzINe-jIp’: beTAAl NOOIT Meer Te veel vOOr je beNzINe! erweg en wil je niet te veel te betalen voor je ritje? Dan is de benzine app van or jou. Je kunt onderweg in één oogopslag zien welk tankstation het dichtst t is én voor jou het voordeligst is. Je vult in waar je bent, welk merk benzine je , hoeveel liter en de Benzine-Jip app laat zien hoe je er moet komen en hoegaat kosten. verkrijgbaar via Google Play (Android) of via itunes (iPhone) of R-codes hiernaast (bovenste voor iPhone) en download de app direct!

De vormgeving, opmaak, cover- & motobabe photoshoot en een deel van de redactie in deze uitgave van dit succesvolle motor & lifestyle magazine zijn al ruim 3,5 jaar in handen van Xtra in nauwe samenwerking met MotoPort Nederland en diverse tekstschrijvers en fotografen in binnen- en buitenland. In het magazine zijn diverse koppelingen met social media en de community op www.motodrive.tv opgenomen. Zo kun je eenvoudig op je smartphone of tablet aanvullende content zoals video’s exclusieve content bekijken.

Bar10der zwITerS (bAr)zAkMeS. De Bar10der is de ideale tool voor iedereen die wel eens een cocktail maakt en bezit de top 10 instrumenten die de moderne (vrijetijds-)barman nodig heeft. Zo heeft het zwitsers barzakmes een mixertje, een lepel, een kurkentrekker, zeef en diverse maatbekertjes aan boord. Dit is de bar-tool die het Zwitserse leger zou maken, als zij een week lang, non-stop de kaskraker ‘cocktail’ zouden bekijken en vervolgens de talenten van de jonge tom cruise zouden willen evenaren met één handige tool. verkrijgbaar via www.firebox.com voor € 35,-.

Retro watch DUcAti RetRo hoRloGe Met QUARtZ chRonoGRAAF. De online Ducati shop is onlangs flink uitgebreid met onder andere dames-, heren & kinderkleding en vele accessoires. Het Ducati Retro horloge is één van de vele nieuwe accessoires. Op de crèmekleurige wijzerplaat zijn afbeeldingen van de bekende Ducati ‘tricolore’ en retro logo’s gecombineerd. Het geheel is afgewerkt met een bruin lederen band en een strakke zilverkleurige behuizing. De glow in the dark wijzerplaat is voorzien van een quartz chronograaf. Dit horloge is waterdicht tot 5 atmosfeer en is verkrijgbaar via www.ducati.nl voor € 219,-. 3031

Lees het magazine EE

tra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra upd


Xtra Marketing & Sales maakt van bezoekers prospects en registreert wat hun interesses zijn, om ze vervolgens tot klant te maken.

Xtra HQ.

www.xtraprofs.nl

Weinig bezoekers op uw website? Ook daar biedt Xtra gerichte oplossingen aan. Dus wilt u meer omzet en een betere marktpositie, maak dan eens vrijblijvend een afspraak met de Xtra Professionals.

Xtra eindhoven

Xtra utrecht

Jan Enderink Postbus 1871 5602 CB Eindhoven T +31 (0)499 84 74 52 M +31 (0)6 13 54 27 58l E jan@xtraprofs.nl

Quilly Sajoe Postbus 3136 5203 DC Den Bosch T +31(0)165 523 523 M +31(0)6 24 98 38 20 E quilly@xtraprofs.nl

Xtra arnhem

Xtra Essen (BE)

Laurens Schoonhoven Prinsenstraat 62 6953 BT Dieren T +31(0)6 53 64 33 38 E laurens@xtraprofs.nl

Annemieke Schoone Oude Baan 121 B-2910 Essen T +32 (0)3 236 0009 E annemieke@xtraprofs.nl

Protonweg 2 4706 PK Roosendaal T +31(0)165 523 523 F +31(0)165 571 033 E sales@xtraprofs.nl

HHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xtra update HHHH xt

Xtra Update Maart 2013  

Xtra Update Maart 2013 All Eyes on Mobile!