Page 1

benut u al uw kansen optimaal? wij scannen uw website voor u!

JA , scan mijn website

www.xtraprofs.nl

Branding & Imagebuilding

Internet & Web TV

Print & Packaging

ICT & New Media


Online scoren doe je met:

Xtra Marketing & Sales Professionals; een modern marketingbureau met digitaal DNA. Xtra is uitgegroeid tot het succesvol full service reclame- en internet marketingbureau. Xtra staat bekend als het cross-mediale reclamebureau dat state-of-the-art internet techniek gebruikt om bestaande klanten te binden en nieuwe klanten te vinden. Met o.a. het winnen van de Wheel of Retail, de Sales Team Award en de Publieksprijs voor beste webshop laat Xtra zien wat effectiviteit is.

Xtra’s geheime wapen Wij werken harder en sneller, daarnaast ook slimmer. Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten successen behalen. Daarvoor werken er bij Xtra bijzondere mensen, met passie, inzet en kennis van zaken. Mensen die er alles aan doen wat nodig is om de klus te klaren. Want alleen dan kun je in deze competitieve markten als winnaar uit de bus komen. De beste zijn loont.


‘Wij werken harder, sneller, daarnaast ook slimmer.’


Xtra’s specialisatie Online campagne ontwikkeling (Branding & Strategie). Internet marketing (SEA /SEO / Online advertising). E-mail marketing. Adaptief webdesign. ICT & Software (CMS, CRM en diverse webapplicaties). Websites, webshops en communities. Web TV (Youtube tv channels / internet movies). Social Media.


winnaar van o.a.

wheel of retail


Xtra’s uitgangspunten voor meer online succes Het aanbod op internet groeit elke dag. Ook het gebruik van internet neemt toe. Ruim 90% van de Nederlanders zit dagelijks op internet. Het gevolg is ruim 7 miljoen zoekopdrachten per dag van klanten en consumenten die zoeken naar bepaalde producten en/of diensten om zich vervolgens te gaan oriënteren. Internet is dus een belangrijk medium en om die reden voor elk bedrijf of dienstverlener van belang om beter online te presteren. Meer bezoekers is meer kans op business. Zeker als ze naar uw website komen in plaats van bij uw concurrent. Naast meer bezoekers is ook de beleving en betrouwbaarheid van groot belang voor de uiteindelijke keuze die iemand voor uw product of dienst maakt. Wij noemen dit imagebuilding. Welk imago past bij uw bedrijf, merk, product en/of dienst? Ofwel welke strategie moet u volgen om beter te presteren dan uw concurrenten om meer online successen te boeken. Hiervoor heeft Xtra de ‘PrewebScan®’ ontwikkeld.


‘Ruim 90% van de Nederlanders zit dagelijks op internet’


NIEUW: XTRA PREWEBSCAN VOOR MEER ONLINE SUCCES. Hoe werkt de PrewebScan® voor uw web en online marketing activiteiten? 01. Inventariseert uw markt en online aanbieders: Deze online scan inventariseert de totale markt (per land) en kijkt hoeveel potentiële bezoekers hiervan slechts naar uw website komen op de producten of diensten die u verkoopt of levert. 02. Matchen van vraag en uw aanbod: Deze PrewebScan maakt ook een match tussen zoekopdrachten en uw aanbod om vervolgens uw product- of dienstenaanbod beter af te stemmen op de vraag uit de markt. 03. N=10 Performance & Click through: Bij uw site wordt de performance en de ‘click through’ gemeten. Als bezoekers / klanten op uw website komen hoe gaan ze dan door uw site en kunt u ze blijven interesseren (Onderzoek wordt gedaan door 10 willekeurige personen). 04. Uw huidige ranking en concurrentie: De PrewebScan inventariseert uw ‘ranking’ en die van de concurrenten en inventariseert op welke punten u of uw concurrentie beter scoort. 05. Hoe scoort u site nu binnen de zoekmachines: Inventarisatie hoe Google, de belangrijkste zoekmachine, uw site inventariseert. 06. Techniek & Innovatie (scoort u op alle platformen)? De PrewebScan inventariseert ook de techniek of innovatie die wordt gehanteerd om beter vindbaar en onderscheidend te zijn. Kijkt hoe uw website werkt op internet, mobiele telefoons en tablets. Al deze gegevens worden in een performance rapportage geplaatst.


‘We meten de performance en de click through van uw site’


PrewebScan® Door wie wordt deze ‘PrewebScan®’ uitgevoerd? De Xtra Marketing & Sales Professionals inventariseren, analyseren en schrijven de rapportage vanuit de behaalde onderzoeksresultaten, strategie, marketing, design en techniek.

Wat kunt u vervolgens met de uitkomst van de PrewebScan® doen? Het gepresenteerde rapport geeft de huidige stand aan van al uw online inspanningen. Daarnaast de potentiële mogelijkheden om uw online marketing strategie te verbeteren voor meer online resultaat om bestaande klanten te binden en nieuwe klanten te vinden. Het rapport wordt u overhandigd met een kleine mondelinge toelichting bij u op het bedrijf.

De kosten voor de PrewebScan® Kosten voor de PrewebScan voor het in kaart brengen van uw totale markt, uw product of dienst beter afstemmen op de vraag, de status van uw huidige online performance en vrijblijvend advies bedraagt € 995,-€


‘stand aan van al uw online inspanningen’


XTRA PREWEB & COMPETITORS SCAN In aanvulling op de Prewebscan速 heeft Xtra ook een uitgebreider pakket waarbij in een dagcessie samen met opdrachtgever, zijn of haar marketeers en de specialisten van Xtra een PreWeb & Competitors Scan wordt gemaakt van de eigen site en die van de concurrenten. De Xtra specialisten doen een klein vooronderzoek en de opdrachtgever formuleert de nieuwe doelstellingen. Tijdens een dagcessie wordt een complete inventarisatie gemaakt en de uitgangspunten geformuleerd voor een nieuw te volgen strategie. Doelstelling: De beste worden!


‘Tijdens een dagcessie wordt een complete inventarisatie gemaakt’


Gericht onderzoek naar optimaliseren van de huidige webperformance - Hoe presteert uw website op het gebied van communicatie, technologie, aantal bezoekers, ‘Click Through’, duur bezoek, genereren van leads, omzetten van bezoekers naar klanten? - Inventarisatie concurrentie; wat doen zij beter in vindbaarheid, techniek en interacties? - Hoe kunnen we de vindbaarheid en het aantal bezoekers verhogen? - Welke technieken willen we inzetten voor de diverse social media platformen? - Hoe gaan we om met webcontent en images? - Video content. - Wisselende seizoenen en acties. - Online brochures en e-mail marketing. - Waar word je op gevonden en waarop niet? - Optimalisatie van de website en eventuele campagnes met Google Adwords. Kosten dagcessie met voorbespreking en eindrapportage â‚Ź 2.995,- (excl. kilometervergoeding)


Xtra’s reputatie Thuiswinkel award ‘Beste Webshop Morres Wonen’. Beste productintroductie Blue Wonder Vloeren. Winnaar Super Intro. Beste productinnovatie en verpakkingslijn. Winnaar Wheel of Retail met Blue Wonder van Sorbo. Sales team award. Beste website detachering Flexibility. Innovatie Catering software.


Marketing & Sales professionals

Xtra Marketing & Sales Veenendaal Postbus 960 3900 AZ Veenendaal Tel.: +31(0)318 823 483 Mobile: +31(0)6 44 34 80 55 E-mail: jacco@xtraprofs.nl Web: www.xtraprofs.nl

Xtra Prewebscan brochure  

Xtra Prewebscan brochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you