Page 1

Onderwijs

VOOR Een vakkundig docent op het juiste moment.

LEES MEER


DIT IS

Onderwijs

“Zij die een succesvol bedrijf realiseren, weten dat groei uiteindelijk niet bepaald wordt door de markt, technologie, concurrentie of producten. Eén factor is wél bepalend: De vaardigheid om de juiste mensen te vinden en te behouden.” (uit “Good to Great” van Jim Collins)

werk professioneel.

Uitzenden, werving & selectie en detachering van personeel.


Visie Goed onderwijs is de basis van de toekomst! Flexibility Onderwijs denkt graag mee met onderwijsinstellingen over de vorm en inhoud van het didactisch model en passend personeelsbeleid gericht op de toekomst. Modern onderwijs, kwaliteit bieden aan de leerlingen, deelnemers en studenten, jongvolwassenen en volwassenen, waar onderwijs- en onderwijsondersteunend personeel met plezier werken. Flexibility speelt hier graag op in door te streven naar de juiste match tussen opdrachtgever, uw onderwijsinstelling, en de kandidaat!


Onze waarden in het onderwijs

De adviseurs van Flexibility Onderwijs zijn zelf werkzaam geweest of zijn nog werkzaam in het onderwijs in de functie van docent, coรถrdinator, beleidsadviseur of directeur. Hierdoor kennen en herkennen zij de taal van het onderwijs als geen ander. Flexibility Onderwijs verwacht van haar kandidaten dat zij kwaliteit leveren en commitment tonen aan de onderwijsinstelling. Een professional binnen een professionele organisatie. Flexibility Onderwijs streeft naar een zorgvuldige selectie van haar kandidaten op basis van curriculumopbouw, opleidingsniveau, bevoegdheden en referenties. Door de kennis en ervaring kan Flexibility Onderwijs gerekend worden tot een specialist in het onderwijs voor alle soorten onderwijsinstellingen, vanaf Speciaal Onderwijs tot aan de Universiteit.


De voordelen voor u om samen te werken met Flexibility Onderwijs De adviseurs van Flexibility Onderwijs zijn onderwijsspecialisten op het gebied van wet- en regelgeving, CAO’s en de arbeidsmarkt in het onderwijs. Zij zijn voor u een volwaardige gesprekspartner. Wat kan Flexibility Onderwijs voor u betekenen: • kwaliteit voor een goed, passend tarief • een kandidaat die past bij uw onderwijsinstelling • snelheid van leveren; Flexibility Onderwijs beschikt over een groot en breed kandidatenbestand met uiteenlopende disciplines • meedenken en eventueel overnemen in zijn geheel of een gedeelte daarvan, van een outplacementtraject • een flexpool van onderwijzend- en onderwijsondersteunend personeel • interim docenten • interim schoolleiders • selectie- en ontwikkelassessments • bijscholingstrajecten voor docenten • search schoolleiding en bestuurders


WAAROM In onze visie staat de lange termijn relatie centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en de onderwijsprofessional. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft. Al onze kandidaten zijn bevoegd in het onderwijs of bezig met het behalen van hun bevoegdheid. Wij zijn van mening dat de leerlingen centraal staan en het recht hebben op goed onderwijs. Zij zijn tenslotte onze toekomst.

DAAROM flexibility onderwijs.

Flexibility Onderwijs, uw ideale partner voor professioneel personeel.


over ons Flexibility Onderwijs maakt onderdeel uit van de Flexiblity Groep. De Flexibility Groep bestaat naast Flexibility Onderwijs uit de volgende ondernemingen:

hetpayrollbureau.nl Levert met name krachten tot MBO+

HĂŠt uitzendbureau voor de

niveau voor de volgende sectoren:

schilder en glaszetter.

logistiek, productie, bouw, callcenter.

Voor een optimaal flexibel personeelsbestand.

Is actief in de branches: process, bouw & infra, energy, hightech,

Sinds 2012 is Flexibility ook actief in Belgie.

oil & gas, it technology.

meer antwoorden? www.flexibility.nl


Onderwijs HOOFDkantoor BREDA Tel.: 076 - 54 82 111

Fax: 076 - 54 82 110

E-mail: info@flexibility.nl

Web: www.flexibility.nl

Flexibility Onderwijs Brochure  

Goed onderwijs is de basis van de toekomst!Flexibility Onderwijs denkt graag mee met onderwijsinstellingen over de vorm en inhoud van het di...

Flexibility Onderwijs Brochure  

Goed onderwijs is de basis van de toekomst!Flexibility Onderwijs denkt graag mee met onderwijsinstellingen over de vorm en inhoud van het di...