Page 1

www.casashops.com

PRODUCTES DE MANTENIMENT

renovador per a fusta 1 l per la neteja de mobles de jardí

detergent suau 500 ml per netejar fàcilment els mobles de jardí oli per a fusta dura 1 l per a superfícies de fusta dura desgastada o descolorida

producte de manteniment 500 ml per a mantenir i netejar els mobles de Durawood®

producte de neteja per a jonc sintètic 500 ml

Manteniment de

mobles CAT 2012

de jardí


MANTENIMENT DE MOBLES DE JARDÍ DE FUSTES DURES Us sorprendrà veure que fàcil és conservar els mobles de fusta amb un manteniment senzill. Durant l’hivern, s’han de netejar i tractar amb oli 1 o 2 cops l’any. Gràcies a diferents impregnacions, els mobles nous disposen d’una protecció bàsica, de manera que amb el manteniment correcte se n’assegura una llarga vida útil. Neteja Podeu triar entre dos productes de neteja. 1. Detergent suau Permet eliminar la brutícia i les taques i conserva la capa d’oli inicial. 2. Renovador per a fusta Aquest producte s’utilitza per a superfícies descolorides o desgastades. Elimina les capes d’oli prèvies de manera que es pot aplicar una nova capa d’oli. A continuació és aconsellable polir els mobles. Olis Olis vegetals de gran qualitat amb un alt grau de substàncies sòlides. Oli per a fustes dures Per a mobles de fusta dura nous i acabats de netejar. Conté pigments que accentuen el color natural de la fusta. L’oli conté un fungicida que impedeix que els mobles es floreixin o es podreixin. Protegeix la fusta contra els rajos UVA i n’assegura una superfície resistent i impermeable. Neteja Detergent suau 1. Aplicar el producte. 2. Fregar la brutícia amb un raspall. 3. Esbandir els mobles.

Producte renovador 1. Humitejar els mobles. 2. Deixar actuar el producte durant uns minuts. 3. Fregar a fons amb un raspall. 4. Esbandir completament els mobles amb aigua pura. 5. Comproveu si s’ha eliminat tota la brutícia. Si no, repetiu els passos 1-4 fins a aconseguir el resultat desitjat.

Assecar Si cal, eliminar l’excés d’oli amb un drap. Es pot tornar a utilitzar el moble al cap de 24 hores. Durant aquest temps, no es pot mullar. Si es tracta de mobles vells, és aconsellable repetir els passos 3 i 4. POLIR Un cop que estigui sec, és aconsellable polir el moble amb un drap fi de cotó per aconseguir un resultat òptim. Guardar durant l’hivern Un lloc sec i ventilat, com el garatge o un cobert, és el lloc ideal per guardar els mobles durant l’hivern. Els mobles no es poden tapar mai amb un material sintètic o similar perquè es podrien podrir o florir. A més, és poc aconsellable guardar els mobles de jardí de fusta en un lloc calent i sec.

MANTENIMENT DE MOBLES DE JARDÍ DE DURAWOOD® MANTENIMENT Aquest producte de Durawood® ha estat tractat prèviament amb la Solució de Protecció exclusiva Durawood® de ScanCom abans de sortir de la fàbrica. Aquest procés s’aplica per a incrementar la resistència del producte a les condicions climàtiques i per a proporcionar al vostre producte Durawood® una llarga duració. Després de la primera temporada, la intensitat de la protecció pot disminuir. En aquest moment, us recomanem aplicar de nou la Solució de Protecció Durawood® de ScanCom. S’ha d’aplicar generosament. Fent-ho, assegurareu al producte Durawood® una protecció adequada per a la propera temporada. És recomanable repetir aquest procés anualment, al principi de cada temporada a l’aire lliure, per a assegurar una llarga duració del producte. Neteja En cas de que es vessi qualsevol aliment, líquid o oli sobre Durawood®, és recomanable rentar-ho en un termini de 24 hores amb aigua i sabó per a prevenir la formació de taques. Si es detecten taques que no desapareixen després de la neteja, és aconsellable deixar que s’assequi la superfície i netejar-la de nou amb dissolvent White Spirit i finalment esbandir-la amb aigua per tal d’eliminar les restes de dissolvent i brutícia. Així s’eliminaran del tot les taques. Després de la neteja, recomanem aplicar de nou la Solució de Protecció Durawood® de ScanCom.

6. Quan s’asseca, la fusta pot quedar aspra. Per evitar-ho es pot polir amb paper de vidre fi.

Manteniment de mobles de jardí jonc sintètic Aplicar el producte de neteja per a jonc sintètic sobre els mobles jonc sintètic fets a mà. El producte de neteja elimina la brutícia, el greix, l’oli, la contaminació i la floridura i deixa els mobles nets i com nous. A més, el producte de neteja elimina l’electricitat estàtica dels mobles. tractar amb oli Abans de tractar amb oli cal que la superfície del moble estigui seca i neta. Si s’utilitza oli de color s’ha d’agitar el pot abans de fer-lo servir. S’aplica una capa homogènia i abundant amb l’ajuda d’un pinzell o d’un drap. A continuació, cal esperar de 15 a 20 minuts.

Instruccions d’ús: 1. Aplicar el producte de neteja sobre els mobles i deixar-lo actuar uns minuts. 2. Utilitzar un drap i/o una esponja suau per eliminar completament la brutícia. 3. En cas de necessitat, es pot repetir aquest procés. 4. Netejar els mobles amb aigua neta i deixar-los assecar a l’aire lliure. Cal guardar-los en un lloc calent i sec.

2012_onderhoud_CAT  

ProdUCtes de ManteniMent producte de manteniment 500 ml per a mantenir i netejar els mobles de Durawood® renovador per a fusta 1 l per la ne...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you