Page 20

20 24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

www.247press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση / Ιούλιος 2016

Επικαιρότητα

Καταγγελία δημότη προς τον Δήμαρχο

Δεν με πήρατε για δουλειά... γιατί λέω την αλήθεια!

Θέλουμε αξιοκρατικές προσλήψεις! Μετά την επιστολή του συνδημότη μας Χρ. Τσιώλη για αδιαφάνεια στον τρόπο που γίνονται οι προσλήψεις στων δήμο μας, άναψαν και τα αίματα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Κοινή θέση όλων να έχουν αξιοκρατικό χαρακτήρα ενώ ο Δ. Τσατσαμπάς θέλησε να “επιβραβευσεί” τον Δήμαρχο τουλάχιστον για την στροφή 180 μοιρών που έκανε η διοίκηση για την εξασφάλιση κοινωνικών Ευρωπαικών προγραμμάτων. Αξιοσημείωτη στάθηκε η αντίδραση του αντιδημάρχου σε θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Καραγιάννη, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί το τρόπο που αντιπολιτευόταν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα η σημερινή διοίκηση χωρίς να ήταν τότε εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης. - “Εμείς ποτέ δεν απορρίψαμε τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, γιατί προέρχονται απο χρήματα του λαού” αναφώνησε για να λάβει την απάντηση απο τον Δ. Τσατσαμπά “Μα τότε δεν είσασταν εκλεγμένος”.

Από τον Φεβρουάριο είχαμε αναφερθεί σε συγκεκριμένες προσλήψεις που μέσα από ρεπορτάζ της εφημερίδας, αποκαλύφθηκε πως είχαν δρομολογηθεί χωρίς την διαδικασία της μοριοδότησης απότη διοίκηση του Δήμου. Από τότε μέχρι σήμερα, παρότι έχουμε δεχθεί μπαράζ λεκτικών επιθέσεων για άλλα θέματα, μια γραπτή απάντηση απότον δήμο ουδέποτε ήρθε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, ούτε μια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του που να αφορά τα στοιχεία που παραθέσαμε. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε υπο τον τίτλο “Φωτιά στα κόκκινα” και οδηγηθήκαμε σε αυτό μετά απόανώνυμες καταγγελίες. Πέντε μήνες μετά, ένας δημότης της πόλης ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας επώνυμα, αφού και αυτός έτυχε να συμμετέχει σε μια ανάλογη διαδικασία και είχε το θάρρος να στείλει ακόμα και επιστολή σε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Χρήστος Τσιώλης Καταδικάζω την πράξη αυτή ως παράτυπη και παράνομη! - “Θέλω να σας αναφέρω ότι προ ημερών είχα καταθέσει αίτηση για εργασία στον Δήμο, τρίμηνης απασχόλησης, με αριθμό πρωτοκόλλου 13656, η οποία έγινε την 02/06/2016. Πριν λίγες ημέρες η αίτησή μου αυτή απορρίφθηκε, δηλαδή ο Δήμος μας δεν με πήρε για εργασία, ενώ έχω όλα τα απαιτούμενα προσόντα, λόγω που έχω την προϋπηρεσία και είμαι μέλος τής πολιτικής προστασίας, με σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε σε σχολή του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αθήνα, είμαι άνεργος με κάρτα του ΟΑΕΔ και το βασικότερο είμαι δημότης Χαϊδαρίου.” Τα παραπάνω αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Χρ. Τσιώλης τονίζοντας μάλιστα πως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας θέλησε με ανοικτή του τοποθέτηση εντός του Δημοτικού Συμβουλίου (21/06/2016)να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αφού την ώρα που ο συνδημότης μας είχε παρεβρεθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων ο κ. Χουδελούδης απευθυνόμενος προς το πρόσωπο του, του είπε πως υπήρχε θέμα 12μήνου.

like us on

www.facebook.com/247press.com.gr

E 24 hours ioulios 2016  

24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι, τεύχος Ιουλίου

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you