Page 15

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé 15

www.247press.com.gr

Το θέμα του μήνα

Μηνιαία τοπική έκδοση / Δεκέμβριος 2016

Ο Τάσος Βουρλούμης απαντά γιατί δημιουργήθηκαν οι Αδέσμευτοι Κεντροδεξιοί Χαϊδαρίου ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο κόσμος της κεντροδεξιάς στο Χαϊδάρι πιστεύει ότι 3-4 κληρονόμοι παλαιών πολιτικών οικογενειών της πόλης μας προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ελέγξουν την ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ για ίδιον όφελος, λόγω των ασυγκράτητων φιλοδοξιών τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πιστεύετε κ. Βουρλούμη ότι θα τα καταφέρουν; ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι συνέβη κ. Βουρλούμη και τελευταία συμπεριφέρεστε ως Αδέσμευτος Κεντροδεξιός Χαϊδαρίου; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πιστεύω ότι τα τελευταία 3-4 χρόνια αλλά και μετά τις αρχές Απριλίου 2016 η ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ στο Χαϊδάρι έχει χάσει όλα τα σοβαρά στοιχεία που θα έπρεπε να χαρακτηρίζουν την οργάνωση ενός Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Το αποκορύφωμα της αντιδημοκρατικής λειτουργίας είναι ότι δεν συγκαλείται η Δημοτική Συνέλευση όπως ρητά ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας της οργάνωσης.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί κ. Βουρλούμη συμβαίνουν κατά την γνώμη σας τα παραπάνω;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η γνώμη μου είναι ότι πλανώνται πλάνην οικτρά, διότι έχουν αλλάξει ριζικά οι συνθήκες. Η κατάρρευση του πελατειακού πολιτικού συστήματος και η ραγδαία αύξηση της ανεργίας κάνουν τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους να αποδεσμεύονται από την οργάνωση της ΝΔ. Αν προσθέσεις και την αντιδημοκρατική λειτουργία λόγω ανικανότητας, τότε εύκολα καταλαβαίνουμε γιατί από ΠΡΩΤΗ δημοτική παράταξη το 2006 και το 2010 γίναμε τελευταία δημοτική παράταξη το 2014.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι σας απασχολεί περισσότερο αυτή τη χρονική περίοδο κ. Βουρλούμη; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σε μια περίοδο φοβερών ανακατα-

τάξεων στην πατρίδα μας, άρα και στην πόλη μας, σε μια περίοδο που πρέπει να παλέψουμε για ένα πιο αντιπροσωπευτικό πολιτικό σύστημα κυρίως για το καλό της πόλης μας, οι άνθρωποι της Κεντροδεξιάς στο Χαϊδάρι αναρωτιούνται: • Γιατί οι Διοικήσεις της ΔΗΜ.Τ.Ο. δεν εφαρμόζουν τον κανονισμό λειτουργίας της; • Γιατί αποφεύγουν συστηματικά τον διάλογο προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας; • Γνωρίζει η διοίκηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ότι οι άλλες δημοτικές παρατάξεις οργανώνονται συστηματικά για το 2019. • Μήπως σκέπτεται να εφαρμόσει το πετυχημένο μοντέλο του 2014;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι περιμένετε να γίνει κ. Βουρλούμη και τι προτείνετε; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Περιμένω ύστερα από μία έκρηξη αυτοκριτικής όλων να ορισθεί μία έκτακτη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, με σκοπό την επανασυσπείρωση του κόσμου, με σεβασμό στη δημοκρατική λειτουργία της οργάνωσης, όπως συμβαίνει σε όλες τις οργανώσεις των κομμάτων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Αν δεν συμβούν τα παραπάνω, η πρότασή μας είναι η ομάδα των ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ μεγαλώνοντας να προσπαθήσει να βοηθήσει την πόλη μας ποικιλοτρόπως.

Δημήτρης Ξανθόπουλος

Η αλήθεια για το έργο της Περαιβού Με ένα άρθρο επιβεβαίωσης των κινήσεων του εδώ και χρόνια έρχεται στην δημοσιότητα ο Δημήτρης Ξανθόπουλος. “Πιστώνοντας” το έργο που ξεκίνησε στην Ιερά Οδό στο ύψος της Περαιβού στον πρώην Υπουργό Γ. Σουφλιά, μας αποστέλλει ένα μεγάλο αριθμό επιστολών που κοινοποιούσε ο ίδιος από το 2007 σε ένα σύνολο υπηρεσιών επιβεβαιώνοντας την γραφειοκρατία που ισχύει μέχρι και σήμερα, δείχνοντας όμως πως με

like us on

www.facebook.com/247press.com.gr

αυτόν τον τρόπο συνέβαλλε στο να αρχίσει να φτιάχνεται ένας δρόμος που χαρακτηριζόταν από όλους ως καρμανιόλα, αφού είχαν συμβεί πολλά τροχαία ατυχήματα. Στα όσα γράφει για την ατομική του προσπάθεια δεν αποκλείει και τον τότε διοικητή της τροχαίας Αιγάλεω κ. Τζανέτο Φιλιππάκο, ενώ σημειώνει πως θα γίνει αρωγός ούτως ώστε το έργο να τελειώσει και πιο γρήγορα για να παραδοθεί ο συγκεκριμένος δρόμος στους συμπολίτες του.

24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι  

Τεύχος Δεκεμβρίου

24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι  

Τεύχος Δεκεμβρίου

Advertisement