Page 1

GEA 2012


Gea som una nova empresa especialitzada en la creació i producció de roba esportiva a partir d’un material totalment ecològic, el Tereftalato de polietileno o P.E.T. Un material tret a partir del plàstic de les ampolles d’us més quotidià com per exemple les d’aigua. L’esperit de GEA no és altre que aprofitar els nostres coneixements, per millorar l’experiència esportiva dels que utilitzen les nostres peces. Naixem a l’ombra de les grans marques, amb la intenció d’apropar la roba esportiva de gran qualitat, a l’atleta popular i l’esportista en general. Les principals característiques de les nostres peces són: Lleugeresa. Transpirabilitat. Propietats tèrmiques excepcionals. Durabilitat. Antibacterianes. Respectuoses amb el medi ambient.

Gea somos una nueva empresa especializada en la creación y producción de ropa deportiva a partir de un material totalmente ecológico, el Tereftalato de polietileno o PET Un material sacado a partir del plástico de las botellas de uso más cotidiano como por ejemplo las de agua. El espíritu de GEA no es otro que aprovechar nuestros conocimientos, para mejorar la experiencia deportiva de los que utilizan nuestras prendas. Nacemos a la sombra de las grandes marcas, con la intención de acercar la ropa deportiva de gran calidad, al atleta popular y el deportista en general. Las principales características de nuestras piezas son: Ligereza. Transpirabilidad. Propiedades térmicas excepcionales. Durabilidad. Antibacterianas. Respetuosas con el medio ambiente.

蓋亞是一個新的運動服的創作和生產的專業公司,從一個完全的有機物質,聚乙烯或聚酯取 出的材料從塑料瓶你更喜歡水的日常。 “全球就業議程”的精神,是沒有其他比我們的知識,使用我們的零部件,以提高運動的經 驗。出生在大品牌的陰影,帶來了高品質的運動裝,運動員和一般流行的運動員的意向。 我們部分的主要特點是: 明度。 透氣性。 卓越的熱性能。 耐用性。 抗菌。 環保。

Si vols més detalls només tens que visitar-nos a : Si quieres más detalles sólo tienes que visitarnos en: 如果你只想要更多詳情,請訪問我們:


Tots els drets reservats. GEA®©, 2012. All rights reserved. 保留所有權利。

Catalogo GEA  

Catalogo del proyecto final de carrera.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you