Issuu on Google+

BLACK MIRROR CONSUM DE MASSES ESDEVENIMENT MEDIÀTIC

EMPLAÇAMENT:

SEU SOCIAL F.C.BARCELONA (ESTADI CAMP NOU; ACCÉS PORTA PRINCIPAL I PORTA 15A)


Secció A-A’

Secció B-B’

A

B

B’

A’

Perfil “L” 30x50 Vidre Laminat 3+3 Blanc Silicona

Placa fusta de pi 4cm

Estuctura doble sostre


CAN TANER, EL SEIENT DE TOTS ELS SOCIS PRIMERA ENTREGA DE PROJECTES II DISSENY UNIVERSAL ABRIL 2014 XÈNIA NAVARRO ROCA

Aquest projecte va orientat al Futbol Club Barcelona. Es troba la problemàtica de què hi ha més socis inscrits que seients hi ha al seu estadi, el Camp Nou. És doncs que aquest projecte va dirigit a oferir una alternativa de qualitat a aquests socis que no poden disposar d’abonament a l’estadi i no els hi queda més remei que per a veure els partits de futbol, desplaçar-se a bars o contractar serveis de televisió de pagament. La idea d’aquest projecte és doncs proporcionar un espai on es puguin reunir aquests socis per a veure el partit d’una manera més especial. Can Taner està situat al nivell soterrani de l’actual Àrea Social del Barça. A l’estar situat a la vora del mateix estadi, els usuaris de l’espai podran gaudir de l’ambient que es forma al voltant d’aquest, i durant el partit, totes les emocions creades al Camp Nou, es traslladaran a l’espai en forma de vibracions, sons i càntics, els quals faran que l’experiència de veure el futbol a Can Taner sigui apassionant i d’una gran qualitat. Can Taner disposa d’una zona de restauració i d’una graderia que imita la de l’estadi, des d’on es pot veure una projecció del joc retransmesa en directe des de la posició de la llotja. A diferència de les retransmissions convencionals per televisió, aquesta no disposarà de comentarista ni de repeticions, així es crearà un ambient similar a la de l’estadi.

expoBAU14


Can Taner