Page 1

HEALTH & SPORT spesialutgave

MAGAZINE Mars 2017

MATTRENDER FOR 2017 FLERE GRUNNER TIL Å SPISE GRØNNSAKER

AKTIVITETS ARMBÅND HVORDAN FUNGERER DE OG HVA ER FORSKJELLENE?

DEN STORE HELSEGUIDEN DENNE UTGAVEN

DEN OPTIMALE TRENINGEN TA EN TITT PÅ VÅR EFFEKTIVE OG RASKE PLAN

SMART KOPP

OVERVÅKER DITT DAGLIGE INNTAK AV VANN PRODUKT VURDERING

Dette magasinet kommer en gang per kvartal | Neste utgave Juni : Swiss Peak Spesial


...FOR EN SUNN OG AKTIV VÅR! Kjære leser, Markedsføringsprodukter skal ha et positivt budskap, et som forsterker merkevaren. Våren er en optimistisk og positiv sesong. Det ideelle øyeblikket for å lansere en kampanje, stimulere medarbeidere eller styrke kunderelasjoner. Vi ser også denne muligheten, og mener at de beste resultatene kan nås med litt inspirasjon. Bli inspirert av historiene, produktene og eksemplene i dette magasinet som fokuserer på en sunn og sporty livsstil. Du vil se et stort antall markedsføringsprodukter som kan spille en ledende rolle i denne sesongens kampanjer. Inspirert, entusiastisk, ivrig etter å finne ut mer? Vi er her for å hjelpe deg med å ta det neste skrittet. Ta kontakt med oss for å diskutere ideene dine, uten forpliktelser.

>> Se side 5:

MATTRENDER FOR 2017

1

Mer grønnsaker Grønnsakers popularitet virker ustoppelig. Vi kan forvente flere alternativer til kjøtt, mer sunn snackmat, mer youghurt, og flere grønnsaks produkter på tallerkenen i år.

2

“Freaky” milkshake Hvis vi synder i år, gjør vi det i Ozzie-stil med en australsk “Freakshake”: kakebiter, kjeks, krem, frukt og storslått topping. Garantert sukkerkick!

3

Ta en titt på neste side for å se hvilke produkter som kan hjelpe deg på kjøkkenet!

4 2

Vannmelonjuice Merk deg dette: Denne vannmelonjuicen kommer til å bli sommerens store hit. God mat for pikniker, strandturer eller andre utendørsaktiviteter som hovedsakelig skjer når det er varmt ute. Ta den med, den kan hindre deg i å bli dehydrert!

“Poke bowl” Etter fjorårets hype med Pokemon Go, kommer vi snart til å falle for den hawaiiske “poke bowl”: en salat med ris, grønnsaker og rå fisk, marinert i limejuice, soyasaus og sesamolje. Nam!


HJELP PÅ KJØKKENET

VÅRT PRODUKTUTVALG E BO M BA

-1 IN 2-

299 NOK

Priser starter fra

Skjærefjøl med 4 hygeniske brett

En holdbar skjærefjøl av bambus med 4 hygienisk separerte PP-fjøler til grønnsaker, kjøtt, fisk og kylling. En organisert måte som er en kokk verdig.

191 NOK

Priser starter fra

P261.219

Priser starter fra

56 NOK

Priser starter fra

71 NOK

P261.512

P261.297

P262.777

Funksjonalitet møter stil i denne kjøkkengjengangeren. Et stabilt stativ med sølvsprayet ABS med plass til tre store skjærefjøler (23,5x19,5cm) med praktisk grep.

2-i-1 smart oppbevaringsrivjern for sitrusfrukter. Gir noe ekstra å bite i til dine kulinariske bragder.

Hva med squash-spagetti med kremet soppsaus og valnøtter til middag i dag? Enkel, original og smakfull. Gjør det enkelt med denne grønnsaksskiveren.

Skjærebrett sett

2 i 1 sitrus presse og rivjern

Vegetabilsk spiral kutter

-1 IN 2-

Priser starter fra

118 NOK

Priser starter fra

30 NOK

Priser starter fra

71 NOK

P262.817

P261.597

P261.427

Denne trendy skiveren er smartere. Du kan også lage fersk juice med den integrerte juicemaskinen. Mer vitaminer, mindre lagringsplass!

Alt du trenger for å smaksette salaten på farten, er i denne koppen. Ha på dressing fra den separate, lille koppen og rist når du er klar til å nyte den.

Tilbered en frisk og sunn lunsjsalat, komplett med ekstra ingredienser og dressing. Smaksett salaten slik du ønsker med fire separate og avtakbare deler i settet!

2 I 1 spiral kutter og juicer

Salat 2 go kopp

Salat boks 2 go

VENNER FOR FRUKTEN DIN

Priser starter fra

394 NOK

P261.982

Mason Jar blender

En moteriktig mikser med to glasskrukker for eksotiske og sunne kreasjoner. Nyt dem gjennom et sugerør i lokket, direkte fra krukken.

Priser starter fra

Smoothie 2 Go mini-blender 300-Watt Lag ferske smoothier å ta med deg på farten med denne stabile og kraftige mikseren med 550 ml kopp og separat lokk. Den leveres med blader for å knuse is, bruksanvisning og gratis smoothieoppskrifter i tilfelle du trenger inspirasjon.

Spesialtilbud

25%

296 NOK

P261.632

Fortell oss hvilke prøver på denne siden du ønsker, så får du 25% rabatt!

Priser starter fra

33 NOK

Priser starter fra

95 NOK

P262.453

P261.101

Tilbered smoothiefrukt med dette fargerike settet. Få mest mulig ut av frukten fra en sunn, fruktig vitaminsmoothie.

Press en fersk juice i en fei takket være det automatiske rivjernet! Den roterer når du presser den ned. Skånsomt for håndleddet!

Smoothie

Juice presser

Et sunt tilbud! 3


...ALLE TRENGER

Å DRIKKE

SUNT VÆSKEINNTAK Voksne bør drikke rundt 6-8 glass med væske hver dag. Dette kan være forskjellige drikker...

Vann

H2O -HJELPERE

DRIKK RIKELIG

Det å drikke vann, spesielt mellom måltidene er viktig. Vann gir væske uten kalorier, og skader ikke tennene dine.

DRIKKE (VÆR OPPMERKSOM PÅ KOFFEININNTAKET HVIS DU ER GRAVID*)

Melk inneholder vann og er en nyttig kilde til næringsstoffer. Det er best for voksne og eldre barn å velge varianter med lite fett.

Te og kaffe inneholder vann og noen næringsstoffer hvis drukket med melk. Drikk uten sukker for å begrense kaloriinntaket. Du kan prøve koffeinfri, urter og andre varme drikker også.

INNTAS REGELMESSIG MEN VELG VERSJONER MED MINDRE FETT

DRIKKES I MODERASJON

Brus med mindre kalorier

Priser starter fra

88 NOK P436.545

Infuser flaske Låsbeskyttet lokk med krok 700 ml Integrert infusjonsrom Beskyttet drikketut

Priser starter fra

111 NOK P436.08*

Sitronflaske

Priser starter fra

Integrert juicemaskin 650 ml Frostet utseende Trendy farger

417 NOK P436.522

Swiss Peak powerbank flaske Integrert 5000 mAh strømbank 560 ml Smarttelefonstativ integrert Beskyttet drikketut

Gir vann uten ekstra kalorier, men kan være sure og være skadelig for tannemaljen.

Fruktjuice inneholder vann og noen vitaminer og mineraler. En porsjon teller mot dine fem om dagen. Imidlertid inneholder de også sukker (og kalorier) og kan være sure, som kan være skadelig for tennene.

DRIKKES I SMÅ MENGDER

P436.57*

P436.81*

Sukkerholdig brus inneholder vann men de inneholder også kalorier, vanligvis uten ekstra næringsstoffer, og kan være sure. Hvis du drikker dette ofte, kan det utsette tennene for skader.

Kilde: Natural Hydration Council & British Nutrition Foundation.

36 NOK

Shaker Metall risteball i metall 800 ml Sterkt og sikkert lokk Solid grep og gradert kopp (i ml.)

Priser starter fra

* Det er best å ikke innta mer enn 200 mg koffein om dagen når du er gravid. Dette tilsvarer rundt to kopper med pulverkaffe, rundt to og en halv kopp med te eller opptil fem bokser med cola.

4

Priser starter fra

DRIKKES I MODERASJON

71 NOK

Vannflaske med infusjonsenhet

Integrert infusjonsrom 500 ml Lokk som lukkes Moteriktige, gjennomskinnelige fargedetaljer Priser starter fra P436.15*

78 NOK

Tritan flaske med holder Integrert telefonstativ 700 ml Smart tutbeskyttelse og sugerør Krok som er enkel å bære


HVA

PRØVDE DU?

T AR SM

P U C

Smart kopp. En kopp som holder øye med væskeinntaket i løpet av dagen. Funker det virkelig eller er det først og fremst bare et markedsføringstriks? Testet av Sabrina i en uke. Her er rapporten hennes. Du må lese litt før du får den til å fungere ordentlig. Heldigvis leveres koppen med detaljert seks siders håndbok for å hjelpe deg i gang. Først må du fjerne batteribeskyttelsen. Deretter må du installere den (gratis) appen “iCUP” på telefonen. Både Apple og Android er mulig. iOS 7.1 eller høyere, Android 4.3 eller høyere. I håndboken er det en praktisk QR-kode for å hjelpe deg med å finne appen. Bluetooth 4.0 eller høyere er påkrevd for kommunikasjon mellom koppen og telefonen.

“Når du åpner appen, kan du justere innstillingene for en personlig drikkeplan.” Oppgi navn, alder, vekt, høyde, daglig planlagt inntak og still påminnelsen på/av. Hvis alarmen er aktivert, vil den gi den en påminnelse med et pip etter 30 minutter hvis du har drukket mindre enn 100 ml, etter 1 time hvis du drakk 100-200 ml. Pipet gjentas hvis du overser påminnelsen. Naturligvis stopper aller påminnelser og alarmer når du når målet ditt. Nå vet jeg hvordan den virker, og kan teste den! Jeg døpte smartkoppen “Poseidon”, som virket passende, og oppga alle personlige data i appen. Så jeg kommer til kontoret og fyller min første kopp... med kaffe.

Da jeg våknet ordentlig, kalibrerte jeg koppen (tom!) og fakta, og fylte den med vann. Et rødt LED-lys lyste i noen sekunder da jeg satt ned koppen. Ganske logisk siden jeg ikke hadde tatt en slurk! Jeg var sent ute til et møte, så jeg tok tak i papirarbeidet og koppen, og fant plassen min i møterommet. Naturligvis begynte den å pipe midt i møtet, og jeg rødmet lett og tok en slurk. Den ble heldigvis stille, men bestemte seg for å lyse rødt. Flere spørrende blikk i rommet tvang meg til å forklare hva dette handlet om. Så klart ble alarmen gjentatt noen få ganger. Senere på dagen, da jeg hadde vendt meg til å plukke opp koppen mer regelmessig, ble plutselig LED-lyset grønt! Så jeg nådde endelig målet jeg satt tidligere. Jeg mener målet var 750 ml. Da jeg kom hjem, sjekket jeg appen på telefonen og viste stolt fram dagens historikk til kjæresten min. Oversikten er ganske enkel å lese og ganske vanedannende, som jeg fant ut i løpet av de neste dagene. Som konklusjon vil jeg si at denne smartkoppen fungerer ganske bra, når du har funnet ut av den. Det er en morsom måte å minne deg på å få i deg nok drikke i løpet av dagen. Poseidon er toppen!

Fakta • Innhold 430 ml • 2 x CR2032 knappcellebatterier • Laget av 304 rustfritt stål med PP-lokk • Uten BPA!

Gjør

• Brukes til vann eller te • Må vaskes for hånd, med bruk av lunket vann og oppvasksåpe • Vær forsiktig med varme drikker • Kost tomme batterier i henhold til lokale bestemmelser

Ikke gjør

• Vaske hele koppen: ta av smartputen på bunnen før du rengjør koppen • Dette er ikke en leke, og den må holdes unna barn • Blande gamle og nye batterier. Når du skifter batteri er, må du skifte begge Salgspris 536 NOK

5


Det optimale produktet

forbundet med et sunt liv og en sporty livsstil er uten tvil aktivitetsmåleren. Det er haugevis av modeller på markedet som du kan velge blant. For selskaper som vil ha en markedsføringskampanje som støttes av disse varene, er det viktig å finne ut hva de forskjellige modellene kan og ikke kan gjøre. Vi viser deg bare noen få modeller, med noen spesifikasjoner på neste side. Trenger du mer info? Bare ta kontakt med oss for mer informasjon og muligheter.

All about

AKTIVITETS ARMBÅND

1

2

Anbefalt salgspris

P330.861

598 NOK

Aktivitets armbånd med touch skjerm og HR Pulsmåler, dynamisk puls, vanntett, direkte lading.

5

Anbefalt salgspris

P330.421

Berøringsskjerm, flat design, direkte USB-lading, stor skjerm.

199 NOK

Keep Fit: lang standbytid, fargerik.

Anbefalt salgspris

P330.581

546 NOK

Swiss Peak aktivitets armbånd med dynamisk HR Swiss Peak: dynamisk puls, Swiss Peak kvalitet, ekstern kamerakontroll.

Anbefalt salgspris

P330.921

4

7

6

Keep Fit aktivitets armbånd

6

499 NOK

Aktivitets armbånd med touch skjerm

Anbefalt salgspris

P330.75*

3

1.187 NOK

Multi-sport E-Link klokke Multi-Sport klokke: e-ink-skjerm, generell, inkl. USB-kabel.

Anbefalt salgspris

P330.591

Smart Fit Aktivitets armbånd

Smart Fit: moteriktig modell, direkte USB, lading, stoppeklokke.

8

Anbefalt salgspris

P410.55*

299 NOK

60 NOK

Pedometer armbånd

Step Counter: grunnleggende, fargerik, funksjonell.

Anbefalt salgspris

P417.063

43 NOK

Solcelle skritteller

Solar Counter: 100 % bærekraftige skritt.


OVERSIKT OVER

SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER ARTIKKELNUMMER LADEKABEL INKLUDERT

P330.581

P330.861

P330.921

P330.591

P330.421

P330.75*

P410.55*

P330.651

JA

DIREKTE USB

JA

DIREKTE USB

DIREKTE USB

JA

NEI

JA

24 G

19 G

65 G

16 G

16 G

21 G

38 G

22 G

BATTERI

LITIUM

LITIUM

LITIUMPOLYMER

LITIUMPOLYMER

LITIUM

LITIUMPOLYMER

AG10 (IKKE OPPLADBART)

LITIUM

STRØM

3.7 V

5V

5V

5V

5V

5V

1.5 V

5V

VEKT

BATTERIKAPASITET

75 MAH

100 MAH

50 MAH

75 MAH

55 MAH

-

100 MA

“LINKSMART”

“LINKSMART”

“VERYFIT 2.0”

“LINKSMART”

“VERYFIT 2.0”

N.A.

“NAVIGATOR SPORT”

IP54

IP67

IP67

IP67

IP67

NEI

NEI

IP4

5-7 DAGER

5-7 DAGER

5-7 DAGER

> 7 DAGER

5-7 DAGER

> 7 DAGER

1 ÅR

4-5 DAGER

ANDROID

4.4

4.4

4.4

4.4

4.4

4.4

N.A.

4.4

iOS

7.1

8.1

8.0

8.1

8.1

8.1

N.A.

9.0

APP

60 MAH “SWISS PEAK”

VANNTETT STANDBYTID

PLATTFORM

SKJERM TOUCH / OLED / LCD

OLED

OLED

E-INK

OLED

OLED

OLED

LCD

-

DIAMETER

0.49”

0.96”

1.28”

0.86”

0.96”

0.49”

0.96”

-

68 X 32 PX

128 X 96 PX

128 X 128 PX

96 X 32 PX

128 X 96 PX

68 X 32 PX

90 X 60 PX

-

21 (MAX 5)

24 (MAX 5)

OPPLØSNING

FUNKSJONER AKTIVITET | INAKTIVITET KALORIER BRENT DISTANSE PULS SØVNKVALITET SØVNTID SKRITT ALARMKLOKKE KLOKKE MÅLINNSTILLING GPS PÅMINNELSER SMARTTELEFONVARSLER SOSIAL INTEGRASJON STOPPEKLOKKE EKSTERN KAMERAKONTROLL TELEFONSØKER STØTTEDE SPORTSGRENER

21 (MAX 5)

Vil du sammenligne vannflasker? Vi gir deg en fin og tydelig oversikt i en én sides PDF-fil. Kostnadsfritt, naturligvis. Bare kontakt oss!

7


S LØ D Å TR

ØREPROPPER S LØ D Å TR

P326.56*

P330.651

Trådløse ørepropper i pouch

Trådløse ørepropper med HR og skritt teller

P326.403

Dette er et trådløst sett, med Bluetooth, pakket i en liten pose. Opptil 3 timers lyttetid (perfekt for maratonløp) og utstyrt med svarfunksjon for å svare på innkommende anrop. Allsidig! Bare velg farge. OK

Oova ørepropper med mikrofon

1M15 flat kabel med mikrofon og svarfunksjon. Pakket i stilig pose med K XD Design, laget av bærekraftig NO 8 resirkulert PET og mais. 6

1N

13

1

P326.611

Ørepropper i aluminium

De optimale øreproppene med pulsovervåking og skritteller. Trådløs for optimal brukervennlighet. Les av statistikk for kalorier, distanse og mer på telefonen med bruk av gratis OK app. Autonomi i 5 timer! 1N

Moteriktige og solide ørepropper i skinnende aluminium. Den lar deg også besvare innkommende anrop. Oppbevar dette smykket i den K beskyttende bæreposen. NO

113

71

S LØ D Å TR Spesielle sport og

aktivitets ørepropper TPE kabel som tåler svette Swiss Peak pouch inkludert Bluetooth 4.1

P326.37*

Ørepropper med flat tråd og mikrofon

P326.321

Sport ørepropper

Disse øreproppene er pakket i en beskyttende pose, har 1,2 m lang og flat kabel, som gir maksimal bevegelsesfrihet. Med svarknapp og mikrofon OK integrert i kabelen. 1N

Grunnleggende sportsørepropper med 3,5” kontakt. Reservepropper inkludert. Pakket i en gavepakning.

OK

N 67

16

TRENINGSFAKTA

662

Swiss Peak trådløse ørepropper

Ekte trådløse ørepropper for 4 timers kontinuerlig avspilling i Swiss Peak-kvalitet! 2 reservepropper og overføringskabel inkludert, pakket sammen i praktisk Swiss Peak glidelåspose.

6 29

K

NO

PROFIL

Brente kalorier 827

P326.392

Resultater basert på: Mann / Kvinne Vekt: 75 kg / 60 kg Minutter trent: 60

Øvelse

473

378

Løping, 17 km/t

Øvelse

Sykkel, intens anstrengelse

394

Øvelse

Gåing, 6 km/t 1.418

8

1.134

315

Øvelse

Vektløfting, intens anstrengelse


LØPING

400 UV

P330.281

Løpebelte med LED

Ved å kombinere sikkerhet og helse, er du klar for å røre på deg med dette løpebeltet: det er av vannavstøtende material med vanntett glidelås for å passe på de viktige eiendelene dine mens du trener, med sikkerhetslys a r og justerbar spenne for perfekt ter f r passform. sta OK r ise 5N Pr

P453.901

Swiss Peak solbriller

Trendy, sterke solbriller for å beskytte øynene mot sterkt lys, leveres inkludert sterk Swiss Peak design pouch. fra ter K ts ar r NO ise 47 Pr

1

9

P320.85*

Universelt sportsbelte

Denne praktiske, vannavstøtende belteposen beskytter verdisaker og forbedrer sikkerheten mens du trenger, takket være ra rf reflekterende pyntesnor rte a K t rundt glidelåsen. rs NO ise Pr 68

P320.19*

Universelt sportsarmbånd til telefon

P320.181

Enkelt universelt sportsarmbånd

Ved å lytte til musikk, kan det få deg i gang! Eller du kan lytte til en bok. Legg telefonen i dette neoprenarmbåndet og nyt distraksjonene mens du tilbakelegger kilometerne. fra ter K Inkludert ørepropper og tar s O r liten lomme. ise 0N Pr

Dette sikkerhetsarmbåndet forbedrer synligheten og holder telefonen og mp3-spilleren. Bare velg noen fra ter ørepropper fra siden 8 for å tar s OK r avrunde settet! ise 6N Pr

6

3

7-Minutters treningsøkt for hele kroppen Gjør hver øvelse i 30 sekunder. Hvil i 10 sekunder mellom øvelsene.

1. Stjernehopp

12. Tricepsdips på stol

2. Veggsitting

11. Planken

3. Push-up

10. Løping på stedet med høye knær

4. Crunch

9. Utfall

5. Step up på stol

8. Push-up og rotasjon

6. Knebøy

7. Sideplanke

9


Reklame

MULTIFUNKSJONELT UTSTYR FOR UTENDØRS AKTIVITETER

Eventyrlig – dumdristig – Pålitelig

NYHETER FRA VÅR SISTE KOLLEKSJON Swiss Peak aktivitets armbånd med dynamisk HR

NY Swiss Peak trådløse ørepropper

med original Swiss Peak APP på flere språk

Swiss Peak powerbank flaske Swiss Peak sports solbriller

ALLE 60 PRODUKTER FRA SWISS PEAK-KOLLEKSJONEN ER TILGJENGELIGE NÅ. Kontakt din forhandler for all informasjon, priser og prøver

10


GJØR DEG KLAR FOR EVENTYR! Salgspris 411 NOK

Salgspris 645 NOK

P330.05*

P330.201

Spill inn utendørseventyr i HD. Opptil 70 minutter med action kan spilles inn. Minnet kan utvides opptil 32 GB! Inkludert monteringsutstyr og alle nødvendige kabler!

Fang all action i HD med dette vidvinkelkameraet. 1 ACTION KAMERA MED time kontinuerlig innspilling på en enkelt lading. Inkludert 11 FUNKSKJONER selfiepinne og annet tilbehør. Alt er pakket i en Swiss Peak beskyttende pose!

SWISS PEAK ACTION KAMERA SETT

360 GRADERS ACTIONKAMERA

DENNE UKEN:

FOCUS ON

Unikt actionkamera som kan skape 360 graders filmer som tar pusten fra deg! Dette kameraet har høykvalitets linse og LCD-skjerm, og vil ta fantastiske filmer av utendørsaktiviteter, deltakelse på sportsbegivenheter, festivaler og konserter. Med SD-kortspor for utvidelse av minnet (kort ikke inkludert) opptil 128 GB. Med 1000 mAh batteri til å spille inn filmer i opptil to timer. Inkludert 19 tilbehør, som hjelmfeste, vanntett hus (opptil 30 m) og mye mer. Pakket i luksuriøs gavepakning. Størrelse 5,0 x 5,0 x 6,0 cm. Ekstra informasjon Batterier er inkludert. P330.501

Produktfunksjoner

Full HD 360 kamera WIFI Inkludert 19 tilbehør

• Et vanntett hus som lar deg filme fascinerende vannsport. Vannbestandig opptil 30 meter under vann • HD-skjerm som viser og spiller av fascinerende videoer du har spilt inn • Avtakbart batteri som er lett å skifte og forlenger kameraets levetid • Videopptak under lading • Videoopptak med batteri • HD vidvinkellinse • Støtter minnekort på opptil 128 GB • Flere videoformater: 4K/MP4


EN LESERS VURDERING

DEN STORE FLASKETESTEN AV LISA LABREY

Da jeg ble bedt om å teste sportsflasker,

forventet jeg ikke å teste 6 forskjellige! Men siden jeg drikker mye vann, fordi jeg vet det er bra for meg, og trener to ganger i uken, tenkte jeg det ville være en enkel oppgave. Den vanlige flasken min er fra et supermarked og varer ikke så lenge, så jeg kjøper ny flaske cirka annenhver uke. I denne sammenligningen brukte jeg hver testflaske i rundt en uke og fylte den med springvann. Jeg oppdaget ingen forskjeller. Det vil si når det gjelder smak! Når det gjelder praktisk bruk, var det en stor forskjell. Det kan du lese i vurderingen min.

12

MIN OPPLEVELSE:

1

Frost flaske

2

Sport flaske med sugerør

3

Det første jeg la merke til, var materialets spesielle følelse. Da jeg fant ut at den ikke var skadet, men at jeg kunne legge beholderen i fryseren, prøvde jeg det med en gang. Etter tre timer i fryseren, helte jeg sportsdrikken i beholderen. Etter treningen og en forfriskende dusj, rundt tre timer senere, var resten av drikken fortsatt kald!

En grunnleggende modell på 500 ml har som en fin funksjon: sugerør! Da jeg trente spinning, var dette praktisk. Jeg trengte ikke skrå flasken for å drikke. Siden dette er en metallflaske, kan man ikke klemme på den. Drikketuten felles ned for å lukke flasken ordentlig. Ettersom tuten ikke er beskyttet på noen måte, ville jeg bruke denne flasken til trening innendørs.

Bopp Sportsflaske

Original! Det var det som slo meg da jeg så denne! Tydeligvis en løpeflaske. Åpningen fungerer også som et grep mens du drikker. På tross av åpningen, er det fortsatt plass til 550 ml, som er ganske bra. Det fargede elementet kjennes mykt ut når du kjenner på det. Min eneste bekymring var at lokket ikke kan låses. Ellers er det en praktisk flaske og en samtalestarter på treningssenteret, som jeg oppdaget!

4

Swiss Peak flaske i tritan

5

Sportsflaske i aluminium

6

Cooling håndkle

Denne ville jeg helt klart ta med meg på fotturer! Den er stor (750 ml), har en krok til å feste den på sekken og lokket er beskyttet. Den har en sterk følelse av plast, med sklisikkert grep. Jeg liker virkelig hvor praktisk denne flasken er. Min personlige favoritt, fordi jeg også kan ta den med på jobben, treningssenteret og stranden om noen uker, forhåpentligvis!

Jeg liker virkelig den rosa fargen. Jeg er jo en jente… 600 ml er ganske stort innhold. Det er en ganske stor flaske og det er ikke så enkelt å drikke med en hånd mens du sykler, spesielt hvis du har ganske små fingre, som meg. Ellers er drikketuten veldig praktisk. Og stålmaterialet er ideelt for tøffere utendørs bruk.

Denne forvirret meg til å begynne med. Hvordan bruker jeg denne? Etter at jeg leste bruksanvisningen, oppdaget jeg at den IKKE er for å drikke, men til et kjølende håndkle (som er inkludert). Så jeg holdt det under vann, vred det opp og la det i flasken. Etter cardiotrening på treningssenteret her om dagen testet jeg den kjølende effekten på nakken. Det som er bra er at det fuktige håndkleet kan oppbevares i flasken uten at resten av tingene blir våte. Bare synd at ikke flasken kan brukes til å drikke av.


DEN OPTIMALE

SPORTSBAGEN BASIC SPORTSBAG Ikke noe tull, bare prøv den! Den rette bagen for deg:

3 ULTIMATE SPORTSVESKE

Priser starter fra 52 NOK

Sporty utseende og romslige rom gjør dette til en ideell sportsbag for hele teamet. Bare velg fargen som passer best til klubbens farger; 3 glidelåslommer Rommer 42 l Utvendig meshlomme til drikkeflaske Justerbare skulderstropper Polstret grep

Priser starter fra 214 NOK

Et hovedrom Borrelås på frontlomme Utvendig meshlomme til drikkeflaske Justerbar skulderstropp Polstret grep Rommer 30 l

/P702.02*

2

/P708.09*

SWISS PEAK HELG-/SPORTSVESKE Den beste kvaliteten og et skarpt øye for detaljer og funksjonalitet. Denne sportsbagen har alt:

1

Lett tilgang til hovedrommet Skolomme med ventilasjon Flaskeholder Rom for verdisaker og mindre utstyr Juster skulderstropp og polstret grep Rommer 40 l Swiss Peak kvalitetsstandard

Priser starter fra 394 NOK /P707.231

13


RESPECTFULLY MADE HAMBURG: SPORT, UFORMELT, RAFFINERT

AV XD APPAREL HAMBURG XS-S-M-L-XL-XXL-XXXL

VÅRE JAKKER Alle plaggene fra XD Apparel inneholder minimum 50 % resirkulert polyester og er laget av gjennomsiktige, pantede PET-flasker. Arbeidsprosessen for produksjon av stoffet er sertifisert og inkluderer eliminering av kritiske stoffer i forsyningskjeden og fra det endelige produktet. For tiden dekkes ca. 900 kjemiske stoffer av Bluesign Technologies’ system for å minimere sikkerhetsfarer for forbrukere.

Den sporty jakkeserien Hamburg har tidløs design, og holder deg beskyttet mot vind med komfortabel microfleece Du vil nok bare ta den av for å legge den i vaskemaskinen. Priser starter fra 417 NOK

BRUSSELS XS-S-M-L-XL-XXL-XXXL

SOFIA: BYGD FOR BEVEGELSE, LØSNING MED ENKELT LAG Sofia er vårjakken med sporty og stilig design. Laget av fleksibelt fireveis stretchmaterial for perfekt passform. Denne softshell-jakken puster, er vann- og vindtett, for å beskytte deg under alle forhold. Sofia er jakken som får deg til å føle deg bra og se bra ut!

SOFIA XS-S-M-L-XL-XXL-XXXL

KLESPOSE Alle plagg fra XD Apparel leveres individuelt pakket i en klespose på en kleshenger, begge laget av resirkulert polyester. Alle plagg fra XD Apparel kan maskinvaskes på 30 grader (vaskeinstruksjoner på innsiden).

Brussels

Priser starter fra 525 NOK

BRUSSELS: THE ULTIMATE ALL-WEATHER SHELL an den Se hvordt blir lage

Denne allsidige Brussels-jakken er designet med fire glidelåslommer! Halsen er av komfortabel fleece, og midjen og ermene kan justeres for å forhindre at det blåser inn. Allsidig, all slags vær, alt er bra! Priser starter fra 525 NOK

14

Sofia

www.xd-apparel.com


KUNDESTUDIE:

Mark DeGrate, CEO TubeWise

Hos TubeWise produserer vi industrirør. Arbeidsforholdene for våre 173 kontor- og fabrikkmedarbeidere er både tøffe og stressende. I samarbeid med helseinspeksjonen kom vi fram til et program for å påpeke viktigheten av å ta ansvar for helsen. Vår leverandør av kontor- og markedsføringsutstyr kom fram til en serie med produkter som passer med kommunikasjonen rundt dette temaet.

SITUASJON DIAGNOSTISERT MED:

HELSEINSPEKSJON

PROGRAM FOR Å PÅPEKE VIKTIGHETEN AV

Vi valgte en vannflaske og en aktivitetsmåler Hver medarbeider valgte et produkt som de ville bruke på jobben. Naturligvis lagde vi en komplett kommunikasjonsplan rundt det. Selskapets logo ble trykket på alle varene. I tillegg foreslo leverandøren vår å sette et omslag rundt produktet. For bare en liten ekstrakostnad, hadde emballasjen firmaets utseende. I tillegg, sa han: “du kan forklare prosjektet på noen få linjer”. Godt forslag. Reaksjonene var veldig positive og alt fungerer helt fint. Etter 7 måneder falt fraværet med 17 % og produktiviteten har gått opp 3 %. Medarbeiderne er fornøyde, lederne er fornøyde. Med leverandøren vår, arbeider vi allerede med julekampanjen for våre kunder, nok en gang rundt temaet helse.

HELSEANSVAR

MEDARBEIDERNE OPPLEVER KREVENDE OG STRESSENDE

ARBEIDSFORHOLD

PRODUKTFORSLAG FRA:

LEVERANDØR AV KONTOR- OG MARKEDSFØRINGSUTSTYR

NÅVÆRENDE SITUASJON:

TUBEWISE TUBEWISE

EN SERIE MED PRODUKTER SOM PASSER

KOMMUNIKASJONEN

NESTE UTGAVE:

SWISS PEAK MAGAZINE June 2017

OUTDOOR & ADVENTURE MAGAZINE

NEW TRAVEL GEAR WHAT DO YOU NEED, AND WHAT CAN YOU LEAVE AT HOME

OUTDOOR TRENDS DON’T MISS OUT ON THE LATEST OUTDOOR AND ADVENTURE TRENDS

En nærmere titt på Swiss Peakkolleksjonen. Oppdag hvor unik Swiss Peak og produktutvalget er. Magasinet vil inspirere og slippe løs eventyret i deg!

SAFETY ON SNOW SKI SLOPES DO HAVE SOME PARTICULAR RULES TO BE FOLLOWED

PRODUCT REVIEW: BACKPACKS, TROLLEY’S, LAPTOP BAGS. WHAT ARE SPECIFICATIONS

SUMMER IS COMING UPCOMING EVENTS THIS SUMMER WE HAVE PLENTY OF EVENTS PLANNED.

This magazine is part of a series of magazines, issued every quarter | Next editon: Tech and Mobile: the world’s getting wireless

Kommer ut i slutten av mai, men kontakt forhandleren din hvis du vil vite mer nå.

15


Swiss Peak Sport

Swiss Peak Pilot

Swiss Peak Fashion

Swiss Peak Classic

400 UV

400 UV

400 UV

400 UV

LA SOLEN SKINNE DENNE VÅREN! Health & Sport magasin er en periodisk utgave, sendt til deg av:

Prisene er kun veiledende priser. Kontakt oss for nøyaktige priser og pristilbud ©COPYRIGHT

Med enerett. Ingen deler av dette arbeidet, verken informasjonen som er angitt heri og/eller kan utarbeides herfra og/eller utviklet i forbindelse med, kan reproduseres eller brukes i noen form eller med noen midler. Det vil bli tatt juridisk affære mot overtredelser. Med forbehold om fargeavvik og trykkfeil. Levering: Vilkår og betingelser er tilgjengelig ved forespørsel. Alle avtrykk som er illustrert i dette magasinet er for å demonstrere trykkemuligheter og er kun for referanseformål. Kolleksjonen i dette magasinet oppfyller alle kvalitetskravene i sertifiseringene ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004. Dette blir mer og mer relevant i en bransje hvor bærekraft blir stadig viktigere.

Health & Sport magazine NO  
Health & Sport magazine NO