Page 17

Versión pdf. en www.periodicoelraval.blogspot.com FUNDACIÓ TOT RAVAL - FUNDACIÓ TOT RAVAL - FUNDACIÓ TOT RAVAL - FUNDACIÓ TOT RAVAL - FUNDACIÓ TOT RAVAL - FUNDACIÓ TOT RAVAL - FUNDACI EL RAVAL 17

III Edició dels Premis a l'Excel·lència Empresarial i I Premi al Territori Socialment Responsable La Xarxa Laboral del Raval i el grup impulsor del TSR organitzen la tercera edició dels Premis a l'Excel·lència Empresarial i la primera del Premi al Territori Socialment Responsable, que tenen com a finalitat distingir les empreses i organitzacions que hagin contribuït activa i voluntàriament a la millora social, econòmica i ambiental del barri. El proper mes d'octubre, el Fossar de la Galera Reial del Museu Marítim de Barcelona acollirà la jornada de la III Edició dels Premis a l'Excel·lència Empresarial que atorga la Xarxa Laboral del Raval com a reconeixement a les empreses que hagin adquirit un compromís vers el desenvolupament de la comunitat. Aquesta és una iniciativa de les entitats membres de la Xarxa Laboral del Raval per tal de visualitzar les empreses que intervenen activament en el desenvolupament social oferint la seva col·laboració en l'àmbit de la formació i la inserció laboral. Els Premis a l'Excel·lència Empresarial premiaran les empreses i organitzacions que hagin desenvolupat la seva activitat a la província de Barcelona i estiguin vinculades a les entitats membres de la Xarxa Laboral del Raval mitjançant la col·laboració en activitats i accions d'impacte sociolaboral. En aquesta edició hi ha dues categories a concurs: PREMI A L'EMPRESA SOCIALMENT RESPONSABLE. PREMI A L'ORGANITZACIÓ SOCIALMENT RESPONSABLE. Així mateix, s'entregarà el I Premi al Territori Socialment Responsable, que té com a finalitat distingir a les organitzacions i iniciatives que contribueixin a la millora de la qualitat de vida del barri del Raval i que ajudin a que el Raval es reconegui com un Territori Socialment Responsable. Així, es podran presentar al Premi totes aquelles organitzacions o iniciatives que destaquin per l'impuls d'accions per la millora de la qualitat de vida del barri del Raval.

L'objectiu d'aquests premis és fer del barri un Territori socialment responsable mitjançant la implicació de tots els agents socials, econòmics, culturals, de l'administració pública i la ciutadania no associada que ja estan exercint la seva Responsabilitat Social i motivar a la resta d'agents amb presència al Raval a participar-hi. Aquesta iniciativa s'emmarca en el Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural impulsat per l'Obra Social "la Caixa". Les bases de la convocatòria es publicaran al setembre al web de Tot Raval (www.totraval.org). Fundació Tot Raval

Entitats membres de la Xarxa Laboral del Raval: Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CEAR), Casal dels Infants, Fundació SURT, Associació Estel Tàpia, Associació per a joves TEB, Ravalnet, Fundació Escó, Ravaltext, Càritas, Centre Obert Joan Salvador Gavina, Probens, USOC, El Lloc de la Dona - Germanes Oblates, USOC-AFPES, Associació Sociocultural Ibn Batuta, Anem x Feina, Impulsem SCCL, Fundació Èxit, Creant, Servei Solidari i Fundació Tot Raval.

Membres del grup impulsor del projecte 'Raval, TSR': Museu Marítim de Barcelona, Fundació Gran Teatre del Liceu, Hotel Barceló Raval, Associació d'Amics de la Rambla, Eix Comercial del Raval, Impulsem SCCL, Hotel Le Méridien, Empresa Pódame, Fundació Surt, Fundació Servei Solidari, Casal dels Infants per a l'acció social als barris, Assoc. Veïns/es Taula del Raval i Fundació Tot Raval.

01 elraval233a24  

Periódico "El Raval" del mes de septiembre 2013

Advertisement