Page 1

Ν Ο Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ Α’ Τάξη

2 0 1 2

Τρίτη 6/11/12

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Η εκπαιδευτική επίσκεψη του μήνα θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου (Δωδεκανήσου 37, Αγ. Ανάργυροι, Ανάκασα , Τηλ: 210 2629046) όπου οι μαθητές μας θα ενημερωθούν για την ιστορία του Καραγκιόζη και θα δουν την παράσταση «Ο Καραγκιόζης οικολόγος και το Μαγικό Δέντρο». Το κόστος της επίσκεψης είναι 5 ευρώ. Στην επίσκεψη οι μαθητές χρειάζεται να φοράνε το φούτερ της Σχολής Χατζήβεη.

Παρασκευή 16/11/2012

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Την ημέρα αυτή θα γίνει ο εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Τα παιδιά θα έρθουν το πρωί τη συνηθισμένη ώρα, θα συζητήσουν με τις δασκάλες τους για τη γιορτή και θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους κανονικά τόσο στο πρωινό όσο και στο απογευματινό πρόγραμμα.

Κυριακή 18/11/2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΣΑΙ Oι «Άνθρωποι αγάπης» σας προσκαλούν σε απογευματινό τσάι στο ΠΠΙΕΔ (δίπλα στο Σχολείο μας) σε μια «εκδήλωση αγάπης», για τους σκοπούς της οργάνωσης και την αποπεράτωση του Ναού της «Παναγίας Γάλαξα». Στην εκδήλωση, θα λάβουν μέρος τα παιδιά της χορωδίας και της ορχήστρας του σχολείου. Προσκλήσεις μπορείτε να ζητήσετε από τη Γραμματεία του Σχολείου. Τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ. Για τα παιδιά η είσοδος είναι ελεύθερη.

5.00΄μ.μ. ΠΠΙΕΔ

Τρίτη 21/11/2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Οι μαθητές της Α’ τάξης στα πλαίσια του προγράμματος πολιτιστικών συναντήσεων θα συναντηθούν με τη συγγραφέα κ. Ιωάννα Μπαμπέτα που θα τους μιλήσει για το βιβλίο της «Ένα τριαντάφυλλο για τη δασκάλα μου» και παρέα με τα παιδιά θα το δραματοποιήσουν.

Σάββατο 1/12/2012 11:00-11:50 π. μ.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Το Ελεύθερο Μουσικό Εργαστήριο της Σχολής Χατζήβεη είναι ένα σύνολο εκπαιδευτικών μουσικοκινητικών και διαθεματικών προγραμμάτων μέσα από τα οποία οι μαθητές μυούνται στον κόσμο της Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης με το παιχνίδι, που είναι η φυσική τους γλώσσα. Τα παιδιά μαθαίνουν από νωρίς να αγαπούν τη μουσική, να ξετυλίγουν τα ταλέντα τους και να μαθαίνουν να συνεργάζονται μεταξύ τους. Κόστος συμμετοχής 8 ευρώ.

Σάββατο 1/12/2012 11:00 π.μ.

ΓΟΝΕΩΝ Café Τα Γονέων café είναι πρωτοβουλία του σχολείου μας, και πρόκειται για συναντήσεις χαλαρού χαρακτήρα όπου γονείς έρχονται σε επαφή με ειδικούς και γονείς σε έναν ανοικτό διάλογο για θέματα που αφορούν τα παιδιά μας. Την ημέρα αυτή έχουμε προσκαλέσει τον Αναπληρωτή Καθηγητή Μαθηματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χασάπη Δημήτρη για να μιλήσει στους γονείς για τη διδακτική των μαθηματικών με αφορμή το βιβλίο του: «Μαθηματικά στην κουζίνα», Μαθηματικές δραστηριότητες για παιδιά… και τους γονείς τους. Η συμμετοχή στο Γονέων Café είναι ελεύθερη.

imerologionoea  

http://xatzivei.gr/sites/xatzivei.gr/files/pdf/imerologio/4550/imerologionoea.pdf

imerologionoea  

http://xatzivei.gr/sites/xatzivei.gr/files/pdf/imerologio/4550/imerologionoea.pdf

Advertisement