Page 1

Μ Α Ϊ Ο Σ - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ Ε ’ Τάξη Πέμπτη 16/5/2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Την ημέρα αυτή θα γίνει η φωτογράφιση των μαθητών για την αναμνηστική φωτογραφία των τάξεων της χρονιάς.

Παρασκευή 17/5/13 5:30 μ. μ.

ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ Την ημέρα αυτή θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός φιλαναγνωσίας «Βιβλιοδρομίες» στα εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη. Μαθητές μας έχουν ήδη υποβάλλει μέσω των δασκάλων τους τη συμμετοχή τους.

Κυριακή 19/5/13

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΑΤΕ Το Σάββατο θα διεξαχθεί σεμινάριο καράτε με τον εκπαιδευτή Tadashi Yamashita στο στο κεντρικό dojo (Φιλοθέης 30, Γαλάτσι). Οι μαθητές που συμμετέχουν στα μαθήματα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Σάββατο 1/6 και Κυριακή 2/6

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ H ψυχαγωγική οικογενειακή εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στο συγκρότημα Grecotel Lakopetra Beach στη Λακόπετρα Αχαΐας. Θα ενημερωθείτε με σχετική επιστολή για τις λεπτομέρειες.

Τετάρτη 5/6/2013 Θέατρο Βεΐκου

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 80 ΧΡΟΝΩΝ Με αφορμή τα 80 χρόνια λειτουργίας του σχολείου μας μαθητές μας θα παρουσιάσουν μια επετειακή γιορτή με θέατρο, χορό, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις που θα μας ταξιδέψουν στην ιστορία του σχολείου μας. Είναι προσκεκλημένοι όλοι οι μαθητές και οι γονείς του σχολείου σ’ αυτήν την όμορφη γιορτή που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Βεΐκου.

Παρασκευή 7/6/2013

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Οι μαθητές μας θα πραγματοποιήσουν την ετήσια ολοήμερη εκδρομή τους στο «Holidays in Evia», στην Ερέτρια. Το κόστος της εκδρομής για κάθε παιδί είναι 35 ευρώ.

Κυριακή 9/6/2013 Κολυμβητήριο ΟΑΚΑ, ώρα 7.30΄μ.μ.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ο Σύλλογος Κολύμβησης Ροή, οργανώνει την ημέρα αυτή, επίδειξη κολύμβησης όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την πρόοδο των παιδιών που συμμετείχαν στα μαθήματα κολύμβησης, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.


Μ Α Ϊ Ο Σ - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ Ε ’ Τάξη Παρασκευή 14/6/2013 Ώρα 6:00μ.μ.8:00΄μ.μ.

Μετά τη λήξη του Σχολείου

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Το απόγευμα της Παρασκευής περιμένουμε όλους τους γονείς των μαθητών μας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού στο Σχολείο, για να ανταλλάξουμε ευχές για το τέλος της σχολικής χρονιάς, να σας δώσουμε τη βαθμολογία του 3ου τριμήνου, τον τίτλο προόδου και το φάκελο με τα αναμνηστικά της σχολικής χρονιάς. ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Όπως κάθε χρόνο θα λειτουργήσει και φέτος με τη λήξη του σχολικού έτους θερινό πρόγραμμα για τους μαθητές μας. Θα ενημερωθείτε με επιστολή τις επόμενες ημέρες.

imerologiomaiose  
imerologiomaiose  

http://xatzivei.gr/sites/xatzivei.gr/files/pdf/imerologio/6265/imerologiomaiose.pdf

Advertisement