Page 1

Μ Α Ϊ Ο Σ - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ Α ’ Τάξη Παρασκευή 4/5/12 και Δευτέρα 7/5/12

ΕΚΛΟΓΕΣ Με εντολή του Υπουργείου Παιδείας το σχολείο θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 4/5/2012 και τη Δευτέρα 7/5/2012 λόγω των βουλευτικών εκλογών.

Τρίτη 15/5/2012

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Η ψυχαγωγική εκδρομή του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο “Junior Paradise” (Τηλ: 210 2466466).

Πέμπτη 17/5/2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Την ημέρα αυτή θα γίνει η φωτογράφιση των μαθητών για την αναμνηστική φωτογραφία των τάξεων της χρονιάς.

Σάββατο 19/5/2012 Κολυμβητήριο ΟΑΚΑ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ο Σύλλογος Κολύμβησης Ροή οργανώνει την ημέρα αυτή επιδείξεις κολύμβησης όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την πρόοδο των παιδιών που συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στα μαθήματα κολύμβησης.

Σάββατο 19/5/12 Κυριακή 20/5/12 Sport Camp Κορινθίας

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΑΤΕ Το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί σεμινάριο καράτε με τον εκπαιδευτή Tadashi Yamashita στο Sport Camp Κορινθίας. Οι μαθητές που συμμετέχουν στα μαθήματα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε με σχετική επιστολή.

Δευτέρα 21/5/2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας (2ος όροφος) θα χαρούμε τη συναυλία των μαθητών μας που διδάσκονται κιθάρα και πιάνο. Η εκδήλωση της μουσικής θα αποτελείται από δύο διαδοχικές συναυλίες. Θα ενημερωθείτε με επιστολή σε ποια από τις δύο θα συμμετάσχει το παιδί σας.

Τετάρτη 23/5/12

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ Για άλλη μια χρονιά το Σχολείο μας διοργανώνει Φεστιβάλ Παιδικών Αίθουσα Χορωδιών στην οποία θα συμμετάσχει η Χορωδία και η Ορχήστρα Εκδηλώσεων Ένωσης Σπάρτης Μ. του Σχολείου μας καθώς και άλλες παιδικές χορωδίες. Η συνάντηση Ασίας έχει στόχο να αναδείξει και να ενθαρρύνει τα παιδιά, καθώς και να τα φέρει σε επαφή με συνομήλικούς τους με τα ίδια ενδιαφέροντα. Ώρα 6:30 μ.μ.


Μ Α Ϊ Ο Σ - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ Α ’ Τάξη

Πέμπτη 24/5/12

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ Οι μαθητές μας θα παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος από τις 8:30-10:00 π.μ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά.

Δευτέρα 4/6/2012

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Την ημέρα αυτή το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Τετάρτη 6/6/2012 Θέατρο Π.Π.Ι.Ε.Δ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Οι μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης που συμμετέχουν στo θέατρο και οι μαθητές Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης που συμμετέχουν στο χορό θα παρουσιάσουν στο θέατρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ δίπλα στο σχολείο μας το έργο «Παραμύθι χωρίς όνομα», της Πηνελόπης Δέλτα.

Δευτέρα 11/6/2012 Θέατρο Π.Π.Ι.Ε.Δ

ΓΙΟΡΤΗ Α’ ΤΑΞΗΣ Οι μαθητές της Α΄τάξης θα παρουσιάσουν την καλοκαιρινή τους γιορτή στο θέατρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ δίπλα στο σχολείο μας.

Παρασκευή 15/6/2012 Ώρα 6:00μ.μ.8:00΄μ.μ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Το απόγευμα της Παρασκευής περιμένουμε όλους τους γονείς των μαθητών μας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού στο Σχολείο, για να ανταλλάξουμε ευχές και να σας δώσουμε τη βαθμολογία του 3ου τριμήνου, τον τίτλο προόδου και το φάκελο με τα αναμνηστικά της σχολικής χρονιάς.

Σάββατο και Κυριακή 16 και 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Γιορτάζοντας το τέλος της σχολικής χρονιάς το Σχολείο μας οργανώνει ψυχαγωγική εκδρομή όπου όλοι μαζί τα παιδιά, οι δάσκαλοι και οι γονείς θα περάσουμε ευχάριστες ώρες ξενοιασιάς. Ο προορισμός μας είναι η Λακόπετρα Αχαΐας όπου θα μείνουμε στο συγκρότημα Grecotel Lakopetra Beach.

Μετά τη λήξη του Σχολείου

ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Θα λειτουργήσουν και φέτος δύο θερινά τμήματα για τους μαθητές μας οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιο ταιριάζει στις ανάγκες του δικούς σας παιδιού. Θα λειτουργήσει: 1)Το «summer camp» στο πάρκο Paradise καθώς και 2)Η «θερινή δράση» στο Ολυμπιακό στάδιο. Θα ενημερωθείτε εκτενώς με επιστολή στα μέσα Μαΐου.

/imerologiomaiosa  

http://www.xatzivei.gr/sites/xatzivei.gr/files/pdf/imerologio/3597/imerologiomaiosa.pdf

/imerologiomaiosa  

http://www.xatzivei.gr/sites/xatzivei.gr/files/pdf/imerologio/3597/imerologiomaiosa.pdf