Page 1

Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ ΤΑΞΗ A’

2 0 1 3

Πέμπτη 7/2/13

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Οι μαθητές μας θα επισκεφτούν την Παραμυθοχώρα (Αναπαύσεως 14 και Τυρταίου 1, Μετς Τηλ:210 9216346), όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κουκλοθεατρική παράσταση «Πινόκιο» και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε εργαστήρι κατασκευής κούκλας. Το κόστος της επίσκεψης είναι 7 €.

Σάββατο 9/2/13

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η 2η αγωνιστική του τουρνουά ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Paradise (τηλ: 210 2466466), για τους μαθητές που συμμετέχουν στα μαθήματα του minifootball. Η ομάδα του σχολείου μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Paradise Mini Football.

Σάββατο 9/2/2013

ΓΕΝΕΩΝ Café Την ημέρα αυτή έχουμε προσκαλέσει παιδαγωγούς του ελληνικού σωματείου «Αξίες ζωής στην εκπαίδευση» που με αφορμή τον εορτασμό των 80 χρόνων του σχολείου μας θα πραγματοποιήσουν τη συνάντηση: ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ: «Μικροί, μεγάλοι και … μεγαλύτεροι» Η εκδήλωση θα είναι μέρος της δράσης του σωματείου στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Active Αgeing-Connecting Generations». Στόχος της συνάντησης είναι η σύνδεση των γενεών στην οικογένεια, η επικοινωνία και η δημιουργική συνεργασία τους. Η συμμετοχή στο Γενεών Café είναι ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής.

Ώρα 5.00-8.00 μ. μ.

Τρίτη 12/2/2013 Α1 9.30-10.15 π.μ. Α2 10.15-11.05 π.μ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Οι μαθητές μας της Α΄ τάξης στα πλαίσια του προγράμματος πολιτιστικών συναντήσεων θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οι αγορές της οικογένειας» από ερμηνευτές του «Ελληνικού Παιδικού Μουσείου». Τα παιδιά προσεγγίζουν το θέμα, το ερευνούν μπαίνοντας σε παιχνίδι ρόλων μελών οικογένειας και διαχειρίζονται ένα συγκεκριμένο ποσό. Επιπλέον, προσεγγίζουν την έννοια της αποταμίευσης ως μέσο απόκτησης αγαθών.

Σάββατο 16/2/13 6:45 π. μ.-21:00 μ. μ. Πύλη Α-Ολυμπιακό Στάδιο

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ Ο σύλλογος κολύμβησης «Ροή» διοργανώνει για τη Σχολή Χατζήβεη αθλητική εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, όπου μαθητές από 4 ετών και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα σκι και να χαρούν το χιόνι. Δηλώσεις συμμετοχής έως 13/2/13.


Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ ΤΑΞΗ A’

2 0 1 3

Δευτέρα 18/2/13

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ Το σχολείο μας την ημέρα αυτή την έχει καθιερώσει σαν Ημέρα Μνήμης για τους Ιδρυτές του Σχολείου. Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά.

Σάββατο 23/2/13 Ώρα 16.00-20.00 μ. μ.

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ Το Σχολείο μας σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους και συγγραφείς οργανώνει μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στο βιβλίο. Τη μέρα αυτή στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες βασισμένες σε βιβλία. Δράσεις για παιδιά, Γονέων Café για τους γονείς, λέσχη ανάγνωσης, σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, παραμυθοδρώμενα από τους μαθητές της Β’ Τάξης, διαγωνισμός συγγραφής ποιήματος, ανταλλακτικό παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων, έκθεση φωτογραφίας κ. α. Καλούμε όλους μας τους γονείς και μαθητές σ’ αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Κυριακή 3/3/2013 Ώρα 11:30 π. μ.-12:30 μ. μ.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ Προγραμματίσαμε για τους μαθητές μας και τους γονείς τους να συμμετάσχουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο Κυριακάτικο Πρωινό με θέμα «Ο Blauli ταξιδεύει από τη Βιέννη στην Ελλάδα!» Το πρόγραμμα «Τραγουδώντας με τον Μπλάουλι» αποτελεί σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά του δημοτικού που διοργανώνει το Κοντσέρτχαουζ της Βιέννης. «Αφηγητής» και «σήμα κατατεθέν» του προγράμματος είναι μια πεταλούδα με το όνομα Μπλάουλι. Το κόστος του εισιτηρίου για τα παιδιά και τους συνοδούς τους είναι 8 ευρώ.

Κυριακή 10/3/2013 Ώρα 15:00 π. μ.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Προγραμματίσαμε για τους μαθητές μας και τους γονείς τους να παρακολουθήσουν στο Θέατρο Badminton την παράσταση «Ο Θησέας και η Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων», μια παράσταση για όλη την οικογένεια, ιδανική για παιδιά κάθε ηλικίας, που συνδυάζει την ψυχαγωγία και το υπερθέαμα με το διδακτικό χαρακτήρα των αρχαιοελληνικών μύθων. Το κόστος του εισιτηρίου για τα παιδιά και τους συνοδούς τους είναι 11 ευρώ.(Α Ζώνη-περιοχή C1)

imerologioataxi  

http://xatzivei.gr/sites/xatzivei.gr/files/pdf/imerologio/5291/imerologioataxi.pdf

Advertisement