Page 1

Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ 2 0 1 3 Β ’ Τ Α Ξ Η Σ Κυριακή 7/4/13 11:00 π. μ.

OPEN DAY EVENT Ημέρα γνωριμίας που σχεδιάσαμε, ώστε να γνωρίσουν το σχολείο μας νέες οικογένειες και να ενημερωθούν οι οικογένειες του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου μας για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Δημοτικού.

Σάββατο 13/4/13 10:30 π. μ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (Α.Σ.Ι.Σ) Την ημέρα αυτή το σχολείο διοργανώνει αγώνες ανώμαλου δρόμου στα πλαίσια του ΑΣΙΣ. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων Γ’-ΣΤ’ από όλα τα ιδιωτικά σχολεία που ανήκουν στον ΑΣΙΣ. Οι αγώνες διεξάγονται στο Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας δίπλα στον Κένταυρο.

Τετάρτη 17/4/13

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Οι μαθητές της Β’ Τάξης θα επισκεφτούν τους πρόποδες της Πάρνηθας όπου θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δάσος-Πράσινο εργοστάσιο» με ομάδα του Junior Paradise. Μετά το τέλος του προγράμματος θα έχουν χρόνο για παιχνίδι. Κόστος επίσκεψης 8 ευρώ.

Δευτέρα 22/4/13

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας (2ος όροφος) θα χαρούμε τη συναυλία των μαθητών μας που διδάσκονται κιθάρα και πιάνο. Η εκδήλωση της μουσικής θα αποτελείται από δύο διαδοχικές συναυλίες και θα γίνει απογευματινές ώρες. Θα ενημερωθείτε με επιστολή σε ποια από τις δύο θα συμμετάσχει το παιδί σας.

Τετάρτη 24/4/13

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ Τα παιδιά του Προνηπίου, του Νηπιαγωγείου και οι «Μικροί πρεσβευτές Αγάπης» σε συνεργασία με την Οργάνωση «Άνθρωποι αγάπης» θα διοργανώσουν στην αυλή του Σχολείου πασχαλινό παζάρι με όμορφα σπιτικά εδέσματα, πασχαλινές λαμπάδες, λαχνούς με πλούσια δώρα, διαμονή για ένα Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Holiday’s in Evia, βιβλία, μπάλες κ.α. Τιμή λαχνού 2 ευρώ. Όλα τα πράγματα που θα ετοιμάσουμε για το παζάρι μας, θα κοστίσουν 1,50 ευρώ. Πιστεύουμε με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά μας, θα βιώσουν την αγάπη, την αλληλεγγύη, την προσφορά προς τα άλλα παιδιά και τους συνανθρώπους μας. Τα έσοδα του παζαριού θα δοθούν για τους σκοπούς των «Ανθρώπων αγάπης».


Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ 2 0 1 3 Β ’ Τ Α Ξ Η Σ Παρασκευή 26/4/13

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ Οι μαθητές μας θα παρακολουθήσουν τη θεία Λειτουργία και θα κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος από τις 8:30-10:00΄ π. μ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά.

Παρασκευή 26/4/13-Δευτέρα 13/5/13

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ Η τελευταία ημέρα λειτουργίας του σχολείου θα είναι η Παρασκευή 26/4/2013. Θα επιστρέψουμε ξανά στο σχολείο τη Δευτέρα 13 Μαΐου και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά. Για τις ημέρες που μπορούμε να δεχτούμε μαθητές για φύλαξη θα ενημερωθείτε με ξεχωριστή επιστολή.

Ευχόμαστε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού μας να φωτίζει τις καρδιές όλων μας

imerologioaprv  
imerologioaprv  

http://xatzivei.gr/sites/xatzivei.gr/files/pdf/imerologio/5984/imerologioaprv.pdf

Advertisement