Page 1

Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ 2 0 1 3 Π Ρ Ο Ν Η Π Ι Ο Υ Ν Η Π Ι Α Γ Ω Γ Ε Ι Ο Υ Κυριακή 7/4/13 11:00 π. μ.

OPEN DAY EVENT Ημέρα γνωριμίας που σχεδιάσαμε, ώστε να γνωρίσουν το σχολείο μας νέες οικογένειες και να ενημερωθούν οι οικογένειες του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου μας για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Δημοτικού.

Ν’- Τρίτη 9/4/13 και Προνήπιο16/4/13

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Οι μικροί μας μαθητές θα συναντηθούν με το συγγραφέα Γιώργο Κατσέλη και θα τους παρουσιάσει με ευφάνταστο τρόπο το βιβλίο του «Στον πλανήτη της Φαντασίας».

Τετάρτη 10/4/13

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Οι μικροί μαθητές μας θα επισκεφτούν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο όπου θα ξεναγηθούν στα ζώα και θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση με τα θαλάσσια θηλαστικά. Κόστος επίσκεψης 9 ευρώ.

Σάββατο 13/4/13 10:30 π. μ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (Α.Σ.Ι.Σ) Την ημέρα αυτή το σχολείο διοργανώνει αγώνες ανώμαλου δρόμου στα πλαίσια του ΑΣΙΣ. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων Γ’-ΣΤ’ από όλα τα ιδιωτικά σχολεία που ανήκουν στον ΑΣΙΣ. Οι αγώνες διεξάγονται στο Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας δίπλα στον Κένταυρο.

Δευτέρα 15/4/13 έως Παρασκευή 26/4/13

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ  Με αλάτι και αλεύρι οι μαθητές θα βιώσουν το έθιμο της λαμπροκουλούρας.  Με πολύχρωμες κορδέλες και λουλούδια κάθε παιδί θα διακοσμήσει το δικό του πασχαλινό καλαθάκι.  Με χρώματα και φαντασία και χρυσόσκονη, τα παιδιά θα στολίσουν αυγουλάκια και θα κατασκευάσουν μια αυγοθήκη για να τα τοποθετήσουν.  Με αγάπη και δημιουργικότητα τα παιδιά θα φτιάξουν κάρτες για να τις χαρίσουν στους γονείς τους.  Οι μικροί μαθητές θα κατασκευάσουν έναν τρισδιάστατο λαγό για να διακοσμήσουν την εξώπορτα του σπιτιού τους.


Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ 2 0 1 3 Π Ρ Ο Ν Η Π Ι Ο Υ Ν Η Π Ι Α Γ Ω Γ Ε Ι Ο Υ Δευτέρα 22/4/13

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας (2ος όροφος) θα χαρούμε τη συναυλία των μαθητών μας που διδάσκονται κιθάρα και πιάνο. Η εκδήλωση της μουσικής θα αποτελείται από δύο διαδοχικές συναυλίες και θα γίνει απογευματινές ώρες. Θα ενημερωθείτε με επιστολή σε ποια από τις δύο θα συμμετάσχει το παιδί σας.

Τετάρτη 24/4/13

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ Τα παιδιά του Προνηπίου, του Νηπιαγωγείου και οι «Μικροί πρεσβευτές Αγάπης» σε συνεργασία με την Οργάνωση «Άνθρωποι αγάπης» θα διοργανώσουν στην αυλή του Σχολείου πασχαλινό παζάρι με όμορφα σπιτικά εδέσματα, πασχαλινές λαμπάδες, λαχνούς με πλούσια δώρα, διαμονή για ένα Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Holiday’s in Evia, βιβλία, μπάλες κ.α. Τιμή λαχνού 2 ευρώ. Όλα τα πράγματα που θα ετοιμάσουμε για το παζάρι μας, θα κοστίσουν 1,50 ευρώ. Πιστεύουμε με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά μας, θα βιώσουν την αγάπη, την αλληλεγγύη, την προσφορά προς τα άλλα παιδιά και τους συνανθρώπους μας. Τα έσοδα του παζαριού θα δοθούν για τους σκοπούς των «Ανθρώπων αγάπης».

Παρασκευή 26/4/13

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ Οι μαθητές μας θα παρακολουθήσουν τη θεία Λειτουργία και θα κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος από τις 8:30-10:00΄ π. μ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά.

Παρασκευή 26/4/13-Δευτέρα 13/5/13

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ Η τελευταία ημέρα λειτουργίας του σχολείου θα είναι η Παρασκευή 26/4/2013. Θα επιστρέψουμε ξανά στο σχολείο τη Δευτέρα 13 Μαΐου και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά. Για τις ημέρες που μπορούμε να δεχτούμε μαθητές για φύλαξη θα ενημερωθείτε με ξεχωριστή επιστολή. Ευχόμαστε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού μας να φωτίζει τις καρδιές όλων μας


imerologioaprpn-n  

http://xatzivei.gr/sites/xatzivei.gr/files/pdf/imerologio/5984/imerologioaprpn-n.pdf

Advertisement