Page 1

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Πάρτε το λαχνό σας απ΄ το Ισόγειο (ενυδρείο) και ανεβείτε στο Γ2- 1ος όροφος να δείτε τι κερδίσατε. Πολλοί λαχνοί κερδίζουν και μπορεί να είστε ο τυχερός που θα κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα μας!

Γιορτάζουμε μαζί με τα παιδιά μας. Σας περιμένουμε… Στις 4.30 τους μαθητές και τους γονείς του Νηπιαγωγείου μας. Και στις 5.30 τους μαθητές και τους γονείς του Προνηπίου μας.

80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ Γιορτάζοντας φέτος τα 80 χρόνια του σχολείου μας, καλούμε όλους μας τους απόφοιτους από τους πιο μικρούς αλλά και τους πιο παλαιούς, να μας γράψουν μια ανάμνησή τους από Χριστούγεννα στο σχολείο μας!

Στο Νήπιο Ν2-Ισόγειο μέσα στο “Café των αναμνήσεων”

Το “CAFE ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ”

Στο Γυμναστήριο 2ος όροφος

ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Υπέροχες χειροποίητες χριστουγεννιάτικες card-postal, αλλά και άλλες ψηφιακά σχεδιασμένες από τους μαθητές μας. Γράψτε το μήνυμά σας, κολλήστε το χριστουγεννιάτικο γραμματόσημο κι εμείς θα το παραδώσουμε εντός μα κι εκτός του Σχολείου!

Στο θεατράκι 2ος όροφος

ΡΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

Στο γνωστό καφέ μας απολαμβάνουμε υπέροχα ροφήματα και μοναδικά σπιτικά γλυκά φτιαγμένα από τις μητέρες των μαθητών μας.

Ας έχουμε το νου μας πού και πού ψηλά…

Στο Νήπιο Ν2-Ισόγειο

ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΕΥΧΕΣ – ΚΟΣΜΟΣ “LITTER LESS” Κάθε μας επισκέπτης γράψει ευχές στα πράσινα δεντράκια μας για να πρασινίσει η γη μας, ο κόσμος μας και να ενισχύσουμε όλοι στη σκέψη μας το μήνυμα Litter less της ευρωπαϊκής μας εκστρατείας.

Στην αυλή -Ισόγειο

SIMULTANE ΣΚΑΚΙΟΥ Ο γνωστός μας καλεσμένος ομοσπονδιακός μαιτρ Λουκάς Κονιστής ανταγωνίζεται με όλους εμάς μικρούς και μεγάλους ταυτόχρονα!

Δηλώστε συμμετοχή από τις 4.30 μ. μ. Ο αγώνας ξεκινά στις 5 μ. μ.

Στο Στ1-2ος όροφος

BAZAAR ΒΙΒΛΙΩΝ

RECYCLING ART

Επιλεγμένα βιβλία, για μικρούς, για εφήβους, αλλά και για μεγαλύτερους αναγνώστες, που μπορείτε να αγοράσετε και να προσφέρετε δώρο τα Χριστούγεννα!

Με χαρτί που χρησιμοποιούμε ξανά, με φύλλα από περιοδικά, με cd που δεν χρειαζόμαστε πια, δημιουργούμε χιονάνθρωπους και μπάλες-στολίδια για το δέντρο ος μας. Οι οδηγίες «ζωντανά» στο διαδραστικό πίνακα. Στο Στ2-2 όροφος

Στο ΠρΝ-Ισόγειο

DEUTSCHER GESCHMACK

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΙΣΤΗ»

Η παραδοσιακή ψησταριά μας. Γευστικά σουβλάκια και ζεστό κρασί με γερμανική συνταγή!

Εκπρόσωποι του συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» που στηρίζουμε φέτος, μας μιλούν για τη δράση του συλλόγου. Εκεί βρίσκουμε κάρτες και κατασκευές φτιαγμένες από τα παιδιά του συλλόγου.

Στην αυλή-Ισόγειο

Στο Ισόγειο, μπροστά απ’ το Ν2


ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΓΩΝ Μικροί μας επισκέπτες ελάτε να φτιάξουμε τις δικές μας πολύχρωμες κορώνες και τα φωτεινά μας αστέρια. Μετά φωτογραφιζόμαστε σαν μικροί μάγοι με το ος φωτεινό αστέρι της Βηθλεέμ να οδηγεί τα βήματά μας. Στο Γ1’-1 όροφος

ΘΕΑΤΡΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΗ Η αγαπημένη μας Μυρτώ Παπαηλιού τρέχει ένα ευφάνταστο πρόγραμμα εμψύχωσης, με πολλά θεατροπαιχνίδια και φτιάχνει μαζί με τα παιδιά μια σπέσιαλ μαγική συνταγή ζεστής σοκολάτας!

Στο Νήπιο Ν1- Ισόγειο -Στις 7.30 μ. μ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ «ORIGAMI» Δημιουργούμε τρισδιάστατα αστέρια και σελιδοδείκτες με την τέχνη origami! Αν μπορούμε φέρνουμε μαζί και χριστουγεννιάτικες γυαλιστερές τσάντες από τα δώρα που ανταλλάσσουμε αυτή την περίοδο. Είναι η πρώτη ύλη μας!

Στην αίθουσα Δ1-1ος όροφος

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΠΗΣ

ΧΜΑS DOOR HANGERS! Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες ταμπελίτσες για την πόρτα μας, ζωγραφίζοντας και γράφοντας τα πιο ευφάνταστα μηνύματα! «SANTA PLEASE COME IN! I’VE BEEN REALLY NICE”

Στο Α2 1ος όροφος

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ Ελάτε να δημιουργήσουμε βραχιόλια με χαντρούλες και στολιδάκια με χαντρούλες που σιδερώνουμε! Με τη δασκάλα μας κ.Μαρία Μπαχά και τις 2 εκπληκτικές της βοηθούς "superwomen της τεχνης"!

Στο Ε2 1ος όροφος

Στις 6 - 8 μ. μ.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ! Διαγωνισμός μεγαλύτερης συμμετοχής στο Bazaar ανάμεσα στις τάξεις μας. Γράψτε τα στοιχεία σας και στηρίξτε τη δική σας τάξη. Το έπαθλο του διαγωνισμού…. Εκδρομή!

Στο Ε1 2ος όροφος

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για το έργο και την αποστολή του φιλανθρωπικού οργανισμού. Και θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε όμορφες τσάντες και χειροποίητες κατασκευές.

Στο Εργαστήριο Πληροφορικής δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας σε διαφορετικές ψηφιακές αναμετρήσεις!

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ

ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ!

Από την αγαπημένη Χορωδία και Ορχήστρα του Σχολείου μας.

Επαναχρησιμοποιούμε και ανταλλάσσουμε και ενισχύουμε τις litter less συνήθειές μας. Ελάτε να επιλέξετε βιβλία μόνο με 2€ από τη συλλογή που μαζί διαμορφώσαμε.

Στο πλατύσκαλο 1ος όροφος

Στο Γυμναστήριο 2ος όροφος

Στις 6:30 μ. μ.

BAZAAR: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Εδώ θα βρείτε τις Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες των παιδιών των τάξεων Στο Α΄1 1ος όροφος των Α1΄, Α2΄, Β1΄, Β2΄, Γ1΄, Γ2΄ ΤΑΞΕΩΝ

Στο Β΄1 1ος όροφος των Δ1΄, Δ2΄, Ε1΄, Ε2΄, ΣΤ1΄, ΣΤ2΄ ΤΑΞΕΩΝ

Στο Εργαστήρι των Η/Υ στον 3ο όροφο-

Στις 6 - 8 μ. μ.

Στο Β2 1ος όροφος

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ! Οι οικοδεσπότες μαθητές της Στ΄τάξης περνούν χαμογελαστοί ανάμεσά μας και μας προσφέρουν μικρά γλυκίσματα.

4874_hartisdrastiriotiton2012  

http://www.xatzivei.gr/sites/xatzivei.gr/files/pdf/events/4874_hartisdrastiriotiton2012.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you