Page 1


L'àlbum del temps

1) Entreu a www.yearbookyourself.com

No requereix registre; està en anglès, però és molt intuïtiu! Només són cinc senzill passos...


L'àlbum del temps

2) Trieu quin tipus de foto voleu:

Student Photos (fotos d'estudiant): simulen les fotos de tipus “carnet” que s'utilitzen als anuaris o orles de final de curs, són fotos individuals. Student Life (vida d'estudiant): simulen fotos d'estudiants a classe, practicant esports i altres activitats extra-escolars, en general són fotos de grup, on podem posar les cares de fins a sis persones.

2


L'àlbum del temps

3) Pugeu una foto o feu-ne una amb la webcam i retoqueu-la: Per adaptar-la a la silueta de l'àlbum, podeu utilitzar les eines: ●Rotate: gira la foto cap a la dreta o l'esquerra. ●Move: la mou amunt, avall o cap als costats (també podeu emprar el ratolí fent clic i arrossegant). ●Scale: escala la imatge, la fa més gran o més petita. ●Flip: li dóna la volta, amb efecte mirall. (En el mode Student Photos, heu de triar el tipus de foto de dona o de home)


L'àlbum del temps

4) La nostra cara s'inserirà en les fotos preparades pel lloc web. Navegueu per les diferents plantilles de fotos passant el ratolí sobre els anys, i fent-hi clic. Abans de desar la foto, podem fer alguns altres retocs fent clic en Adjust/Change Image. Aquí podrem adaptar més la fotografia a la plantilla en concret i fins i tot ajustar els nivells de color. També tenim l'opció de canviar la fotografia que hem pujat per una de nova.

(En el mode Student Life, feu clic en el símbol de + per triar el personatge al qual voleu afegir la fotografia). 4


L'àlbum del temps

5) Un cop tenim la foto llesta tenim dues opcions: ●Desar-la

al nostre ordinador fent clic a SAVE (recomanada). ●Enviar-la per correu electrònic fent clic a SHARE (s'envia l'enllaç a la fotografia dins el lloc web Yearbookyourself, no l'arxiu d'imatge). En aquesta pantalla també tenim el codi embed per incrustar-la.


L'àlbum del temps

6) Comparteix la teva foto!

Puja en aquest bloc una o més fotos personalitzades amb aquesta eina en línia i ens divertirem recordant vells temps creant l'àlbum del temps d'Òmnia!

6

Tutorial de Yearbookyourself  
Tutorial de Yearbookyourself  

Instruccions per utilitzar aquesta senzilla eina i compartir les fotos creades amb la Xarxa Omnia en 6 passos