Page 1

LOVE IS IN THE AIR 10 år med kærlighed...

1


JEG GLÆDER MIG SOM ET LILLE BARN, DER IKKE KAN VENTE MED AT ÅBNE SINE JULEGAVER Inden vi får set os om, er det sommer, og Ringsted fester igen i Lystanlægget - og jeg glæder mig som et lille barn, der ikke kan vente med at åbne sine julegaver! Med dette magasin varmer vi grundigt op til sommerens festival, og vi gør det i kærlighedens navn. Kærlighed til alt det fede vi har givet hinanden i 10 år. Kærlighed til musikken, kærlighed til fællesskabet og festen, og kærlighed til hinanden. Er det ikke den bedste og dejligste måde at fejre os selv og hinanden på, når vi nu fylder 10 år? Det synes jeg!

Derfor har vi spredt masser af kærlighed og forventningens glæde ud over 48 sider, hvor du bliver præsenteret for alt hvad sommerens festival kan friste med – og det er ikke så lidt! Vi bruger også god plads på at se tilbage på de første 9 års festival i ord og masser af billeder, og vi giver dig og dine venner mulighed for, at sprede en masse kærlighed før og under festivalen. Velkommen indenfor i vores 10 års jubilæums-magasin. Vi ses til Ringsted festival 2014…

Anders Sørensen, Festivaldirektør

2


HIGHLIGHTS

11

JUBILÆUMS ROCK SHOW

13

90’ER FESTEN

14

FAMILIERNES FEST

18

KOMPAGNIET CAMP

32

RINGSTED OUTLET KONKURRENCE

39

KÆRLIGHEDSØEN

41

MAGTENS KORRIDORER

42

BUSINESS & PLEASURE

44

MUSIKPROGRAM

33 RASMUS SEEBACH ”Jeg er helt vildt glad for, at jeg skal spille på Ringsted Festival igen i år. Det er en virkelig hyggelig og stemningsfuld festival…” // INTERVIEW

LOVE IS IN THE AIR De fandt kærligheden på Ringsted Festival

20

4

10 siders jubilæums-tilbageblik

D.A.D. 37

”Vi skal bare ha’ et veloplagt og interesseret publikum, så skal du bare se gaveregn” // INTERVIEW

PAMPERHALLE

”Folk der endnu ikke har oplevet Pamperhalle, skulle skamme sig. Virkelig! For du skal elske Pamperhalle før du kan elske dig selv!”

16

Redaktør Jesper Gisli / Layout birgitte@bonusdesign.dk / Foto Bo Gabrielsen, Simon West Truelsen, Steen Olsson, Patrick Lauritzen, Rasmus Weng Karlsen, Sarah Mahmood Andersen Tryk KLS Grafisk Hus A/S / Udgiver Ringsted Festival ApS, Holsteinborgvej 141, 4243 Rude Oplag 60.000 / Forbehold Der tages forbehold for ændringer og fejl i de angivne tider, artister og øvrige oplysninger.

3


LOVE IS IN THE AIR RINGSTED FESTIVAL 2014 KOMMER TIL AT STÅ I KÆRLIGHEDENS TEGN Kærlighed til alt det fede vi har givet hinanden i 10 år - til festen - til vennerne - til fællesskabet - til hinanden - til en iskold fadøl - til familien - til de unge - til smilet - til hende der står forrest i køen - til sommeren - til lydmanden - til den frivillige - til den fulde - til den ædru - til den der pakker teltet sammen - til den der bakker op - til begejstringen - til forventningens glæde - til taknemmeligheden - til musikken - til kærlighed og forelskelse

10 ÅRS FESTIVAL I RINGSTED – med al slags kærlighed undervejs…

Vi hylder kærligheden i år, og vi gør det sammen. Send noget kærlighed af sted på Twitter, på Facebook og på Instagram, og få masser af kærlighed retur. Jeres kærlighed, din hilsen, jeres billede af kærlighed, eller dit varme tillykke til Ringsted Festival 2014 – vi kan slet ikke få nok af kærlighed!

#RINGSTED10LOVE 4

THE WALL OF LOVE

Sammen synliggør vi kærligheden midt på festivalpladsen. ”The wall of love” eller på dansk; ”KÆRLIGHEDEN”, er en 10 meter lang hvid væg der skal fyldes med kærlighed, og så ser vi hvad der sker…

Væggen kan indeholde alt der har med kærlighed at gøre - kun fantasien sætter grænser! :-)


AMANDA HOHOL & KRISTIAN PEDERSEN

”Den søde musik opstod efter Jørgen de Mylius koncer t i Pamperhalle på sidste års festival.

Kemien fortsatte næste dag på festivalen, hvor sms’erne fløj gennem luften. Begge er vi født og opvokset i Ringsted, men bor henholdsvis på Amager og Nørrebro. Intetanende omkring vores fælles hjemstavn, skete der det, at vi blev smaskforelskede og stadig er det. Hvem skulle have troet, at Ringsted Festival kunne føre to københavnersnuder sammen.”

DE FANDT KÆRLIGHEDEN PÅ RINGSTED FESTIVAL CHRISTINA SCHWEITZER & TROELS HOFF ”Troels havde prikket til mig på facebook og jeg kunne se at han var fra Ringsted. Jeg er de sidste 5 år kommet på Ringsted Festival sammen med min familie og barndomsvenner, og jeg spurgte Troels om vi ikke kunne mødes der til en øl. ”Kommer DU der?”, spurgte han, lidt overrasket over at en københavner-pige kom på Ringsted Festival.

Vi faldt pladask for hinanden da vi mødtes på festivalen, vi har været sammen siden, og nu har han endda fået en københavner-pige til at fly tte til Ringsted.” MARIA ERIKSEN & ANDERS NIELSEN ”Vi kommer begge fra Ringsted, men havde aldrig set hinanden før vi fik øje på hinanden udenfor festivalen i 2012.

Vi kiggede på hinanden et par gange, og faldt igen over hinanden inde på pladsen, og vi faldt pladask for hinanden. Vi har været forelskede siden, og bor sammen.”

5


MAGTENS KORRIDORER // TORSDAG

DJÄMES BRAUN

// TORSDAG

BURHAN G // TORSDAG

NIK & JAY // FREDAG

ITALO BROTHERS // FREDAG 6


CHRISTOPHER // TORSDAG

RASMUS SEEBACH // LØRDAG

D:A:D // FREDAG

ANNE LINNET // LØRDAG

! R E M M O K E D ? U D R E KOMM

7


10 år med kærlighed til mad & drikke

HVA’ SKU’ DET VÆRE?

BODER OG BARER LIGGER SOM PERLER PÅ EN SNOR PÅ FESTIVALPLADSEN

8


Der går noget til, når over 10.000 sultne og tørstige festivalgæster i tre dage fester i Ringsted. På sidste års Ringsted Festival for tærede de 10.000 gæster for eksempel; 25.000 liter fadøl 16.000 shots 20.000 sandwich og burgere

30.000 sodavand og kildevand 2.000 liter Slush Ice med sprut 5 tons isterninger til drinks

Madboder, drinksbarer, lounges, slikboder, cigaretkiosker, merchandise, fadølsbarer, kold mad og varm mad… Vi har alt hvad du har brug for!

BODER OG BARER MADBODER

Lyst til kød Danish Crown - (bøffer m. salat) Flying Pizza Festival Burger Flæskestegssandwich / Flæskesteg m. kartofler Tarteletter Nyhed! Kebab Thai Food Nyhed! Frugtbod China Box Pandekager/madpandekager Churros Pølser Hamburger Pommes Frites Candyexpress - Bland selv slik Isbod Børnerestaurant (Legeland) Nyhed! Peter Larsen Kaffe - Det Rullende Kafferisteri Cigaretboden

BARER

Dagmarbar (Dagmarbryggeriet) Westernbar Pamperhalle Bar Reaktorbar Crystal Ice - Sluch Ice Bar m. spiritus Den Irske Stue (Irish Pub + Coffee) Den Gyldne Dame - Bodega Nyhed! TMS Baren Sydbar (Sydbank Bar) Danish Crown Bar Popice Børne Slush Ice + Popcorn Beach Bar (Strawberry Daiquiri + Mojito)

Garage Bar Corona Bar Nyhed! Red Bull Tipi Nyhed! Havana Bar Nyhed!

+

Stort wellnessområde med massage, negle, hår, accesories. Handelsboder m. spøg og skæmt, festivalstole, hatte. Merchandise m. t-shirts. Infostande: 3F-stand, , psykinfo-stand Zealand Business Connection og meget mere.

Brændende Kærlighed Nyhed!

9


Når du finder kærligheden på Ringsted Festivalen, har vi boligen til jer!

Nybolig Jan Milvertz A/S Nørregade 41A 4100 Ringsted Tlf. 5767 6768 Find din bolig på nybolig.dk

Nybolig ønsker Ringsted Festivalen tillykke med de første 10 år! 10


L L I W E W ! ! U O Y LOVE ROCK DÉT SKAL FEJRES, MED ET BRAG AF ET ROCKSHOW Ringsted Festivals 10 års jubilæum vil lørdag d. 2. august blive fejret fra morgenstunden til den sene nattetime. En af festerne bliver et 1½ times jubilæums rockshow, hvor flere kendte gæster skiftevis vil gå på scenen med showets husorkester ”Kings of Rock” – og dét kommer til at rocke!

KINGS OF ROCK

ALLAN VEGENFELDT

LØRDAG KL.15.45 ERANN DD ALEX NYBORG MADSEN

SØS FENGER JULIE BERTHELSEN

IVAN PEDERSEN 11


Tillykke til Ringsted Festival! I Ringsted siger vi, at vi er midt i mulighederne. Det er ikke for at prale, vi har faktisk noget at have det i. De seneste år har vi fået 4.000 nye borgere, mange nye virksomheder og masser af spændende butikker – bl.a. Ringsted Outlet, Danmarks eneste outletby. Ringsted har vokseværk og sprudler af virkelyst, og det ses klart på Sjællands bedste festival, Ringsted Festival. Tillykke med de 10 år til festivallen. Og tak til festivallen, til byen, til gæsterne, til musikerne og til de frivillige for hvert år at skabe en festival med masser af muligheder.

God festival!

Dine muligheder i Ringsted Handle sammen med 1,2 mio. andre i Ringsted Outlet Besøge Stakladen - Sjællands nye torvehal og nordiske markedsplads Deltage i Middelalderfestivallen 15.-17. august 2014 50.000 jobs i lokalområdet 30 minutter til København med den nye jernbane

Se mulighederne på visitringsted.dk

Midt i mulighederne

12


SOUND OF SEDUCTION CHIEF 1 ME & MY DAZE

DISKOFIL BLÅ ØJNE

BARCODE BROTHERS KONF. & DJ DAN RACHLIN Fejringen af vores 10 års jubilæum sluttes af med et fyrværkeri af en hyldest til 1990’erne, hvor det hele startede… Frem med dine Buffalo sko og refleksbukserne, spikes i håret og kærlighed til din tribal-tatovering!

VELKOMMEN TIL 90’ER FESTEN! LØRDAG KL. 00.30

13


10 år med kærlighed til børnene

FAMILIERNES

FESTIVAL

25% af gæsterne på Ringsted Festival er familier – og det er ikke tilfældigt! Nyd sommeren og tre dage for fuld musik. Mærk familiehyggen og kærligheden på Ringsted Festival 2014

Vidste du at... Der var næsten 1.000 børn i alderen 7-13 år til Ringsted Festival 2013. Derudover var der over 600 børn under 7 år. Børn under 14 år udgør dermed over 10% af festivalens gæster.

LEGELAND 2.400 m2 slaraffenland hvor børn under 13 år kan lege og hygge sig sig så tosset de vil. I år udvider vi Legeland med flere nye aktiviteter og forlystelser, og byder blandt meget andet på en tur i Hurlumhejhuset, tre nye hoppeborge, en ny karrusel og en ny ”fald-i-vandet-maskine”. Alt sammen ganske gratis! Radiobilerne og 18 hullers minigolfbane er blandt de nye betalings-forlystelser som Ringsted Festival byder på til de lidt større børn i 2014. 14

”NÅR UNGERNE ER GLADE, ER FORÆLDRENE GLADE” “Vi og ungerne har været på Ringsted Festival i flere år. For en børnefamilie er det en stille og rolig festival, hvor der er noget for både store og små. Det er trygt og rart, pænt og rent. Musikken er ikke så vigtig for ungerne. Det er i højere grad ”Legeland” der trækker, og det er fint nok. Når ungerne er glade er de voksne glade! Vi går ikke så meget op i at tage rundt på andre festivaler, men her har vi det godt og vender tilbage hvert år.” Kim & Mette Stuckert med ungerne Laura og Malthe


Folk er venlige og glade, og der er kun glæde i luften. Det er dejlig t.

”OG ELLERS SIDDER VI I CAMPING-LEJREN OG BARE NYDER AT VI HAR TID TIL OS SELV ” “Det er fjerde eller femte gang vi er her. Det firma, jeg arbejder for, holder deres sommerfest her. Et år var der ikke nogen firmafest, men vi kom alligevel, fordi det er hyggeligt. Det er andet år Teobald er med, og sidste år var han kun 3-4 uger gammel da han var med på Ringsted Festival. Teobald kan godt lide, at vi bare går rundt og hygger os og nyder hinanden og den gode stemning. Ellers sidder vi i camping-lejren og bare nyder, at vi har tid til os selv og kommer lidt væk hjemmefra sammen. Det er rart, at festivalen har en overskuelig størrelse, og der er ikke nogen, der ser skævt til en, fordi man kommer med en barnevogn. Folk er venlige og glade, og der er kun glæde i luften. Det er dejligt.” Gergu & Cajsa, og lille Teobald

”VI SKAL HELT SIKKERT OGSÅ AF STED I 2014!” ”Det er vores tredje gang på Ringsted Festival, vi er hele familien af sted, og vi skal helt sikkert også af sted i 2014. Legelandet er fint og overskueligt, og festivalen er i det hele taget for hele familien. Der er god musik, det er godt arrangeret, og alle kan føle sig trygge. Der er rigtig god stemning…” Charlotte Kærgaard Snor & sønnen Oliver

15


10 år med kærlighed til festen

”DU SKAL ELSKE PAMPERHALLE FØR DU KAN ELSKE DIG SELV” ens fællesskab. Pamperhalle er festival som kolonihavefesten Løssluppen folkefest, … der kører helt af sporet

Festivalens Pamperhalle er! Ringsted Et galehus. Det er hvad højt til loftet, Et galehus hvor der er fest-signatur, år efter år. af folket. og hvor festen skabes alle, og høvdingen af Pamperh Torsten Guttermann er Pamperhalle i et e på fest-barometer dirigerer varmegradern alle tre festival-dage. rlighed ved første ns fællesskab. Det er kæ ”Pamperhalle er festivale at beskrive poetisk blik. Det er meget nemt ste før d ve sik mu og , tår vde været til.” du havde glemt at du ha ten fes sse kla er Vi lt. og enke skulle skamme r oplevet Pamperhalle, ”Folk der endnu ikke ha du kan elske dig l elske Pamperhalle før sig. Virkelig! For du ska gger skjul på Guttermann, der ikke læ en rst To rer kla for v”, sel festen. hemmelighederne bag elsker polka, -med grand prix”, og vi ”Vi er jo vores eget ”syng så elsker vi vores guddommeligheder. Og tyskere og øltemplets egen stemme!” erhalle et, velkommen til Pamp Velkommen til galehus

Jeg glæder mig hver eneste gang jeg skal optræde i den vilde Pamperhalle. At komme på scenen lige i hælene på høj tyrolermusik, eller efter Torstens syng-med øl-sange er jo en ubeskrivelig fest. Så gi’r jeg den gas med mit Eldorado Show, og alle omstiller sig hur tig t. Festen er altid svedig og vedvarende i Pamperhalle. Det bliver den også i 2014”. Jørgen de Mylius

16


ØLSTAFET Rio de Janeiro har Jesus på bjerget – Mekka har ka’baen – Ringsted har Ølstafetten. Den er opfundet i Pamperhalle, og den vil gå sin sejrsgang verden rundt; Ølstafetten! Ikke bare ølstafet som hjemme i haven eller på rusturen. Til verdens fedeste ølstafet er opskriften en anden: 2 friske Heidi’er 2 store krus fadøl 2 x 100 friske fyre 1 bar 1 scene Krydderi: Masser af fulde folk der hepper.

Det er genialt. Og det er festlig t! Sidste år havde Ølstafetten premiere, og det var fedt. I år slår den alle rekorder”, lover Pamperhalles

høvding Torsten Guttermann, der naturligvis er overdommer, når Ølstafetten hver aften afvikles i Pamperhalle.

Stil de 2 x 100 friske fyre i to tætpakkede rækker mellem scene og bar. Placér de to Heidi’er på scenen med front mod baren og med udsyn over de to rækker af friske fyre. Når startsskuddet går, lader de to Heidi’er sig falde på hver sin række af friske fyre, der bærer Heidi’erne frem fra scenen til baren, hvor Heidi’erne får et stort krus øl i hænderne. Den af de to Heidi’er der først lader sig bære t ilbage til scenen og stående på scenen først får drukket sin øl, har vundet Ølstafetten.

17


10 år med kærlighed til sammenholdet

KOMPAGNIET CAMP LEJRKULLER, FESTER, HAWAII OG TØMMERMÆND! Helt nede i det bageste hjørne af festivalens campingplads, tårner en over fem meter høj flagstang sig op blandt telte og pavilloner og markerer ”Camp Aloha”. En vild, glad og ikke umiddelbart genkendelig dans er i gang, og alle i lejren er med. Lejren er en blanding af familie og venner og består af en campingvogn og tre store telte. “Der har ikke været temaer de første to år vi var her, men nu er valget faldet på Hawaii”, fortæller Kamilla Jädicke fra Vejle.

Lejren er udstyret med det højeste flag på campingpladsen, da vennen Wissam Khalil fra Roskilde året før blev væk fra vennerne en sen nattetime, og ikke kunne finde lejren i over en kold time... En lyskæde om flagstangen og et farvestrålende Hawaii-flag skal forhindre dette i at ske igen og samtidig hjælper det naboerne i retning af deres eget telt og den gode stemning, ikke mindst. ”Vi valgte Ringsted Festival for et par år siden, fordi her er plads til en god fest, der er god musik, og samtidigt er her trygt og rart. Det er til at få noget søvn i lejren, men der er også plads til medbragte højtalere og fest blandt teltene”.

Opvarmningen starter altid onsdag eftermiddag, både i ”Camp Aloha” og til koncerter i det store fællestelt ved indgangen til ”Bastionen”. ”De første år har været super fede, og vi kan sagtens give en garanti for at ”Camp Aloha” også vil feste i 2014. Og hvorfor ikke også i årene efter…!?”, garanterer Kamilla og Wissam inden alle naboerne bliver budt på en fed Luau-fest samme aften… “Der er mange fede koncerter for de unge. Her kan man få en god fest og nyde masser af musik uden at trække for mange veksler på hverken mor og far” Michael Kulle Christophersen, Hårlev Julie Egebjerg Nielsen, Ringsted

18


KOMPAGNIET CAMP Afstand fra festivalens nordlige indgang: 325 m. Nattero: delvist Areal: 60.000 m2 (6 hektar) Antal pladser til campingvogn: 211 Antal teltpladser: 350 Antal toiletter: 15 Antal urinaler: 15 Vaskeplads: Ja Vandtappehane: Ja Tømning af kemitoilet: Ja Førstehjælp: Ja (24 timers vagt) Brandvagt: Ja Gratis varmt bad: Ja, i Ringsted Hallen for alle med campingarmbånd (ca. 450 meters gang fra campen) (torsdag, fredag, lørdag i tidsrummet 10-15)

LUXUS CAMP Afstand fra festivalens nordlige indgang: 75 m. Nattero: Ja Areal: 15.000 m2 (1,5 hektar) Antal pladser til campingvogn: 92 Antal teltpladser: 0 Antal toiletter: 6 Antal urinaler: 6 Vaskeplads: Ja Vandtappehane: Ja Tømning af kemitoilet: Ja Brandvagt: Ja Gratis varmt bad: Ja, i Ringsted Hallen for alle med campingarmbånd(ca. 200 meters gang fra campen) (torsdag, fredag, lørdag i tidsrummet 10-15)

“Det startede med at være en rigtig herretur. Men stille og roligt har kærester og koner så sneget sig med, fordi vi hver gang er kommet hjem og har fortalt, hvor sjovt det var. Nu er det syvende år, og vi er 17 af sted, og i 2014 bliver vi garanteret endnu flere.” “Ringsted Festival er folkeligt, rart og hyggeligt. Der er god musik, vi hygger os i lejren og så er især koncertområdet rigtig hyggeligt. Vi kender flere som vi har mødt på festivalen, og som vi møder hvert år, nogen er fra Aarhus og andre er fra Ringsted og resten af Sjælland. Det er da skægt.” Flemming Kolacinski, Næstved

…og oven i købet er der en kiosk med salg af øl, vand og varm mad til alle campister. GRATIS MORGENMAD FREDAG OG LØRDAG KL. 9-13 PÅ RINGSTED TORV TIL ALLE FESTIVALCAMPISTER!

LUXUS

CAMP Nem adgang til festivalens scener Nem adgang til hygge, ro og nattesøvn

“Vi hygger os, sidder og får nogle øl og slapper af. Det er derfor, vi tager på festival. Og så musikken selvfølgelig!” Vennerne Bo, Anni, Charlotte og Juncker fra Sorø

“Det er tredje gang, vi er på festivalen. Vi var også i VIP CAMP sidste år. Forrige år rejste vi frem og tilbage mellem Sorø og Ringsted. Fordelen ved at bo på festivalen er jo, at man kan gå ned i lejren og koble fra. Og så er rammerne gode. Der er gode toiletforhold, det er tæt på festivalpladsen, og der er ro om natten. Hvis vi kunne, så havde vi allerede booket pladsen igen til næste år.” 19


Vi har opbygget et ekstremt loyalt publikum, som elsker vores festival, og som går meget op i at bidrage til udviklingen

10 ÅR MED TIL RINGSTED FESTIVAL 10 ÅR. MEN ALDER ER VEL BARE ET TAL..?! Ligesom mennesker og andre levende organismer, har en festival et livsforløb med forskellige faser. Jeg ser det sådan, at vi nu er på vej ud af barndommen og er godt på vej til at forlade barndomshjemmet. Vi har formået at overleve og udvikle festivalen under en langvarig, økonomisk samfundsmæssig krise, og vi står i dag godt rustet til at bevæge os ud i “voksentilværelsen”. 10 ÅR. SÅ ER DE VÆRSTE BØRNESYGDOMME VEL OVERSTÅET?! Ja, vi har lært en masse siden, vi startede med at planlægge festival i 2004. I dag er det hele langt mere struktureret og professionelt organiseret. Der er ikke længere de store “ildebrande”, der skal slukkes. Det er bare fedt, at vi nu kan fokusere 100% på at raffinere arrangementet.

20

10 ÅR. ER FESTIVALEN BLEVET DET, DU TROEDE OG HÅBEDE? Ja, den er godt på vej. Vi har opbygget et ekstremt loyalt publikum, som elsker vores festival, og som går meget op i at bidrage til udviklingen. Visionen har ændret sig gennem tiden. I dag er det ikke længere udelukkende drømmen om, at kunne præsentere de største artister, men mere et ønske om, at kunne tilbyde en unik helhedsoplevelse. Dette betyder, at vores fokus i dag er mere på detaljerne. 10 ÅR. 10 AF DE BEDSTE OPLEVELSER! Den fantastiske folkelige opbakning der viste sig, da selskabet bag festivalen gik konkurs i 2011. Så var det nemmere, at komme op på hesten igen. Stemningen i Pamperhalle i 2005, da Ringsteds Byråd passede baren. Når man bliver kontaktet af folk på gaden, som af hjertet takker for det, vi har gjort for dem og byen.

D-A-D koncerten i 2012 Alle de gode venner, jeg har fået via mit arbejde med festivalen. Jørgen De Mylius i Pamperhalle Hver gang man møder mennesker, der har fundet deres livs kærlighed på Ringsted Festivalen. Første gang, vi præsenterede “The Boss Hoss” fra Tyskland. Dizzy Mizz Lizzy i 2010 Flæskestegssandwichen hvert år! 10 ÅR. 20 ÅR..?! I 2024, lever festivalen i bedste velgående. Der er et par tusinde gæster mere, end i dag, og vi præsenterer stadig cremen af dansk pop og rock, måske med 1 eller 2 udenlandske headliners. Campingområdet et udvidet, så der er plads til langt flere campingvogne, og festivalen har udviklet sin egen store festival-hytte-by, hvor man kan leje en lækker hytte med seng, madras, lampe, strømstik, varmt bad, brunch osv. Også i 2024 bygges nye restauranter, aktiviteter og barer, der gør netop årets festival til enhelt unik begivenhed.


21


ER VAR ENGANG… …to ildsjæle, der i 2005 arrangerede en én-dags open air-koncert i Ringsted. Det blev så stor en succes, at festen fortsatte året efter, og årene efter. Og sådan blev det ved. Den mødte både sol og regn på sin vej, og masser af mennesker deltog år efter år. Festen voksede sig større og bedre, og kan i år fejre 10 års jubilæum.

1

2

KAPITEL I 2006 var et attraktivt musikprogram medvirkende til, at festivalen kunne melde alt udsolgt med 9.600 gæster 14 dage før portene åbnede. Festivalen blev udsat for nogle heftige regnskyl, men publikum tog det med højt humør, da det samtidig var 27 grader varmt, så der blev festet igennem - trods vand og smat.

22

3

KAPITEL Arrangørerne fik blod på tanden, og året efter i 2007 var Ringsted Festival for første gang en rigtig 2-dages festival med camping-mulighed, en udvidet festivalplads og musik fra hele 3 store scener foruden det populære ”Pamperhalle” telt. Det havde været nødvendigt at etablere aktieselskabet Koncert Kompagniet til at rumme festivalen og de mange andre aktiviteter, der fandt sted afledt af festivalen, heriblandt 7 koncerter med Danser Med Drenge og stadion-koncert med Bryan Adams samme år.

l-leder i 200

Dørene åbnes i 2005

6

006 gnskyl i 2 Hef tige re

Glad fes tiva

KAPITEL Ringsted Festival startede i 2005 som en endags-open-air med musik fra 2 store scener. Initiativtagerne til festivalen var Revisor Tom Sønderup og Eventmanager Anders Sørensen - et par ildsjæle fra Ringsted, som havde en drøm om at skabe en rigtig festival på Midtsjælland. De stiftede foreningen ”Frontløberne” i Ringsted, som stod bag arrangementet. Arrangementet blev en succes, og næsten 6.500 gæster besøgte den første festival.

Campinghygge for første gang i 2006


5

KAPITEL Ringsted Festival fik nu en stor teltscene, Rockteltet, som erstattede den hidtidige B-scene, som var udendørs. Der var delte meninger om dette tiltag forud for festivalen i 2009, men bagefter høstede festivalen stor ros for de nære koncertoplevelser, gæsterne fik under teltdugen. Endnu engang blev Pamperhalle-scenen udvidet, nu med et stort, rundt cirkustelt, som gav plads til flere gæster og en større bar og scene. Og Ringsted fik en festival helt uden regn, og igen med stigende antal gæster.

6

KAPITEL Med et program, der rummede dobbelt så mange artister og bands i forhold til 2009, og en helt ny scene, ”Kopimaskinen”, blev Ringsted Festival 2010 en total succes, og publikum, alle de frivillige medarbejdere, vejrguderne, leverandørerne og alle, var alle med til at gøre 2010 festivalen større, bedre og festligere end nogensinde! Alle tre dage skinnede solen fra en skyfri himmel, og i alt 11.000 festivalgæster nød de 60 bands. Rockteltet skiftede navn til ”Reaktoren”, og blev det nye festtelt for de yngre gæster, hvor man kunne opleve de bedste, nye up-coming bands og de mest populære DJ’s.

Konk urs i 2011

4

KAPITEL 2008 var et rigtig godt år med flere gæster, flere overnattende og et fantastisk musikprogram. Regnen stoppede, da festivalen begyndte, og kom igen lørdag nat, da festivalen lukkede.

7

KAPITEL 2011 blev et rædsels-år for Ringsted Festival. Hele sommeren regnede væk, og mange af festivalens ellers trofaste gæster, rejste sydpå og droppede festivalen. Dette kunne mærkes på økonomien, og selskabet bag festivalen gik konkurs. Bortset fra dette, så havde alle de fremmødte en fantastisk festival og igen holdt vejrguderne en hånd over Ringsted Lystanlæg, så selvom der var ondt i økonomien, så fejlede festen ikke noget.

8

KAPITEL Efter den økonomiske nedtur i 2011 var der naturligvis spænding om, hvorvidt festivalen ville overleve. Festivalleder Anders Sørensen kæmpede en hård kamp for at skabe det ledelsesmæssige og økonomiske grundlag for at fortsætte. Dette lykkedes takket være stor hjælp og opbakning fra festivalens medarbejdere, lokale kræfter og ikke mindst den nye bestyrelse. Festivalen i 2012 blev igen en stor succes. “Kopimaskinen” var sparet væk, men ellers var det en toptunet festival, der bød gæsterne indenfor i Lystanlægget til 3 dages heftig musikfest med 40 bands fra 3 scener. Campingområdet slog besøgsrekord og festivalen endte økonomisk ud med et flot resultat, der anvendes til konsolidering af selskabet bag festivalen, så man i fremtiden bedre kan modstå en sommer med dårligt vejr.

Rekordoms

9

ætning i 2 012

KAPITEL Solen bagte ned i alle 3 festivaldage over de feststemte, letpåklædte gæster, som alle hyggede sig i skyggen af de store, gamle træer i Lystanlægget. 11.000 festivalgæster og nye aktiviteter gav rekordomsætning - og et tilfredsstillende resultat til følge. Af nye initiativer fra folkene bag Ringsted Festival blev der samme år gennemført ”Skælskør Sommerrock” i Skælskør Lystskov - med stor publikumstilslutning. Ligeledes etableredes ”Plastfabrikken”; et stort, nyt koncertsted i Ringsted, som publikum allerede har taget til sig. bands fra 3 scener. Campingområdet slog besøgsrekord og festivalen endte økonomisk ud med et flot resultat, der anvendes til konsolidering af selskabet bag festivalen, så man i fremtiden bedre kan modstå en sommer med dårligt vejr.

10

KAPITEL Dét skriver vi sammen til sommer…

-og de festede og levede lykkelig t videre i Ringsted! 23


THOMAS HELMIG / 2005

T UE WEST / 2005

NIK & JAY / 2006

RUNRIG / 2005

JULIE BERTHELSEN / 20055

E V I L B N E K K I S OG MU GNAGS / 2008

INFERNAL / 2008 T V2 / 2008

TINA DICKOW / 2008

24

WOLBEAT / 2008


BIG FAT SNAKE / 2007

TOTO / 2007

WALTER TROUT / 2006

LEVEL42/ 2007

JOHNNY MADSEN / 2007

D:A:D / 2007

D E V G O , D E V E E R BA R KIM LARSEN / 2009

PETER BELLI / 2009

NEPHEW / 2009

SYS B JERRE / 20

09

25


MEDINA / 2010

KOOL & THE GANG / 2010

RICK AST ASTLEY LEY//2010 2010

SUSSI & LEO/ 2010

DIZZY MIZZ LIZZY / 2010

G O , D E V G O , D E D, OG V LARS LILHOLT / 2011

CARPARK NORTH / 2012

HEJ MATEMATIK / 2011

LUCAS GRAHAM / 2012 D:A:D / 2012 26


ALPHABEAT/ 2011

AQUA / 2011

SORT SOL/ 2011

OUTL ANDISH/ 2010

E V G O , D E V G O , G VE D THE DARKNESS / 2013

NABIHA / 2013

KIDD / 2012

RA SMUS SEEB ACH / 20

12

KATO / 2013

MADS LANGER / 2013

27


I MEDGANG & MODGANG Helle Bang og Peter Knudsen

er to af de mange lokale, der har bakket loyalt op om Ringsted Festival i nu ti år. Helle Bang som arbejdshest og bartender i ”DiBa Baren”, og Peter Knudsen fra altan. dk som købte de første 200 billetter inden festivalen overhovedet var en realitet tilbage i 2004. Hvert eneste år dobbelt-jobber Helle Bang over 60 timer fra onsdag til lørdag og er med til at udskænke over 17.000 genstande til festivalens gæster. Peter Knudsen og hans ansatte i altan.dk er hvert år sponsor og hvert eneste år er ansatte og andre venner af huset en del af festen i Anlægget.

Hvorfor? De kan simpelthen ikke lade være! 28

Tiende år bag baren. Hvorfor?

Jeg synes at det er sjovt. Der er kun glade mennesker, jeg arbejder sammen med glade kollegaer fra banken i tre dage, og man møder det halve af Ringsted. ”What’s not to like?!”. Og så er det jo en gave til Ringsted at vi har festivalen. Festivalen sætter Ringsted på landkortet, og så ryster den jo hele byen sammen. Og så meget sker der jo heller ikke i Ringsted, så selvfølgelig er jeg her, og selvfølgelig bakker jeg og alle mine skønne kollegaer op hvert år. Du og dine kollegaer arbejder frivilligt i baren. Har du aldrig overvejet bare ét år at være ganske almindelig festival-gæst? Ha ha… Lad mig sige det sådan, at hvert eneste år, når vi lukker ned lørdag


nat, og man dårligt kan stå op af træthed, og ens fødder er vanvittigt ømme, så siger jeg altid til mig selv; ”Nu var det sidste gang. Ikke mere. Næste år gider jeg ikke…” Men så går jeg hjem og sover, og når vi så mødes næste dag og skal afslutte det hele og tælle kassen og varelageret op, og vi griner og snakker sammen og pjatter, så har jeg allerede ombestemt mig. Det er tosset, men det er også fedt.

Hvorfor al den loyalitet og kærlighed til Ringsted Festival i nu ti år?

DiBa blev sidste år opkøbt af Sydbank. Hvad betyder det for ”DiBa Baren” og jeres engagement? Altså, vi skal jo nok finde på et nyt navn til baren, men ellers er alt så godt som det plejer! Det var vel nærmest noget af det første der blev besluttet både oppefra og blandt mig og mine kollegaer, at vi selvfølgelig skulle fortsætte med baren på Ringsted Festival. Og vi har jo både kollegaer fra andre filialer, pensionerede kollegaer og sågar et par kunder der er med, og elsker arbejdet hvert eneste år. Så alt er som det plejer, og gudskelov. Vi glæder os!

Festivalen sætter Ringsted på landkor tet, og så ryster den jo hele byen sammen” Helle Bang, Sydbank

Jamen det handler jo bare om at det er en fed festival, og at jeg fra starten af, syntes at Anders Sørensen var en ildsjæl med hjertet det rette sted. Et drive og en god personlighed jeg fra start gerne ville bakke op, og så er årene bare gået, og det er bare blevet en bedre og bedre festival. Nu er der gået ti år, og jeg fatter ikke at de ti år er gået så hurtigt... Er der en eller to bestemte minder fra de ti år du vil fremhæve og huske mere end andre? Altså, jeg vil sige, at sidste års festival var helt i top. Der gik tingene generelt op i en højere enhed synes jeg. Vi havde en stor altan med udsigt lige ud til scenen, og alle medarbejdere og venner hyggede sig og havde den fedeste oplevelse. Der spillede det virkelig. Hvad går folk glip af hvis de aldrig har været på Ringsted Festival før? Så går de glip af den bedste og gladeste stemning. For mig handler festivalen mest om at have det sjovt, hygge sig, den gode og glade stemning, og ikke så meget om det er det ene eller det andet musiknavn der spiller. Jeg synes at festivalen har en god størrelse. Den er ikke for lille, og den er ikke for stor. Den har noget for alle, og ja, den bedste og gladeste stemning. Det synes jeg er synd hvis folk går glip af hvis de aldrig før har oplevet Ringsted Festival.

Nu er der gået ti år, og jeg fatter ikke at de ti år er gået så hur tig t Peter Knudsen, Altan.dk 29


ULIGE NUMRE // FREDAG

R

BIRTHE KJÆ // FREDAG

MICHAEL HARDINGER BAND // FREDAG

NEWS

// FREDAG

30

SHOTGUN REVOLUTION

// LØRDAG


ESBEN JUST TRIO // LØRDAG

FREDE FUP // LØRDAG

L.I.G.A. // LØRDAG

DJ KONGSTED

// LØRDAG

! R E M M O K E D ? U D R E KOMM

31


#HAVINGAGOODTIME #LOVE #RINGSTEDOUTLET #RINGSTEDFESTIVAL #RINGSTED10LOVE #HAVINGAGOODTIME

VI ØNSKER RINGSTED FESTIVAL TILLYKKE MED DE FØRSTE 10 ÅR OG GLÆDER OS TIL AT FESTE VIDERE SAMMEN MED JER!

VIND SHOPPINGGAVEKORT PÅ 5.000 KR Del dine gode sommeroplevelser med os på INSTAGRAM - og deltag i konkurrencen om et shoppinggavekort på 5.000,- til Ringsted Outlet. For at deltage skal du uploade dit billede med hashtag #havingagoodtime #ringstedoutlet #ringstedfestival @ringstedoutlet senest d. 2.8.2014 Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig, at Ringsted Festival og Ringsted Outlet må bruge dit billede i markedsføringen af konkurrencen. Læs mere på www.ringstedoutlet.dk/konkurrence

32


RASMUS SEEBACH // LØRDAG KL. 21.30

”JEG TROR HELDIGVIS PÅ, AT MAN ALDRIG KAN FÅ NOK AF KÆRLIGHED!” I N T E RV IE W // R A S M U S SEEBAC H

Dit publikum giver dig altid masser af kærlighed når du giver koncerter. Hvad stiller du op med al den kærlighed..? Det er nemlig helt rigtigt, at jeg får så utroligt meget kærlighed af mit publikum og jeg er vildt taknemmelig over det! Noget af det der er så fantastisk og fedt ved at spille koncerter er netop, at man på en eller anden måde har et bånd med publikum, hvor der kommer rigtig mange gode følelser i spil. Jeg tror også det er vigtigt at kunne huske tilbage på gode minder om især kærlighed når tingene kan se lidt sorte ud. Jeg tror heldigvis på, at man aldrig kan få nok af kærlighed! Du spiller for fjerde gang på Ringsted Festival. Hvad glæder du dig mest til, når bussen ruller mod Ringsted lørdag 2. august..? Jeg er helt vildt glad for, at jeg skal spille på Ringsted Festival igen i år. Det er en virkelig hyggelig og stemningsfuld festival, og jeg glæder mig til at have en fest med publikum!

Hej Ringsted Festival! Tillykke med jeres 10 års jubilæum! Jeg håber, at vi kommer til at feste sammen i mange år fremover. Jeg ser frem til at komme ned og fejre de 10 år med jer i år!” - Rasmus Seebach

33


LILLE PALLE // TORSDAG

POLKAHOLIX // FREDAG

SO 90’S // TORSDAG

DARIO VON SLUTTY // LØRDAG

MEK PEK & SVARRER // TORSDAG 34


JØRGEN DE MYLIUS

JASON SVENDSTORP

// LØRDAG

// TORSDAG

DJ ÖTZI DOUBLE // FREDAG

DJ UNDERBERG // ALLE DAGE

BAKKESANGERINDERNE // LØRDAG

! R E M M O K E D ? U D R E M M O K

35


Hvad f***** har plastik og tagrender med Ringsted Festival at gøre..?! Egentlig ikke noget som helst! men vi vil alligevel rigtig gerne støtte op om festivalen, og alt det gode den giver hele Ringsted. Alt hvad der er godt for Ringsted, skal bakkes op, og derfor er vi selvfølgelig sponsor for Ringsted Festival 2014! André Thomsen, Adm. direktør, Plastmo a/s

Plastmo A/S : Odinsvej 9-11 · 4100 Ringsted · 5766 6666 · info@plastmo.dk · www.plastmo.dk

36


30 ÅR 30 JOBS I 2014 3 GANGE PÅ RINGSTED FESTIVAL INT ER VI E W // J E S P E R B I N ZE R, D:A:D

30 år og 30 spillejobs på små spillesteder. Har det været fedt at komme ”tilbage til rødderne”? Det hele er faktisk startet efter vores tur rundt på de små steder i Europa, Kina og USA de sidste par år – på de sociale medier fik vi fan-optagelser fra de rockklubber, vi spillede rundt omkring – og snart opstod der et krav fra kernefansne, at so ein ding mussen wir auch osv… Og det var fedt for musikken at blive spillet 30 gange, især da det var tjotalt hit-frit ingen sleeping, jihad osv.. - men vi fik besøgt en del spillesteder. Vi startede ud i Frederikshavn, og der blev som ventet svedt, drukket og væltet rundt - lige som vi havde planlagt det…. Ringsted Festival fylder 10 år i år. Hvad har I med til gavebordet? Og hvad ønsker I jer af Ringsted? For vi er da på gaver, ikk’!? Vi skal bare ha’ et veloplagt og interesseret publikum - så skal du bare se gaveregn.

Vi skal bare ha’ et veloplag t og interesseret publikum - så skal du bare se gaveregn! 37


KÆRLIGHED TIL ”KOPIERNE”

HVIDE LØGNE // TORSDAG

CREDENCE TRIBUTE // FREDAG

JOHNS

// FREDAG

GULD

DIE HERREN // FREDAG

WATERLINE // TORSDAG

BRYAN ADAMS TRIBUTE // FREDAG

38

! R E M M O K E D ? U D R E KOMM


SØD MUSIK PÅ KÆRLIGHEDSØEN

Læn dig tilbage, nyd livet, tekstpræsentationer slap af, og mærk/ Jkærligheden Afventer til musikken ogAfventer de spirende layout / talenter… B 11 ”singer-songwriters” koncerter på Kærlighedsøen NANNA SCHWARTZLOSE KASPER SØEGAARD CHRISTINE LIEBMAN JONAS VILLUMSEN JACOB SPEAKE FINN IRS BAND ANINE CECILIE MADS OTZEN ORDSTRØM LINE BØGH PRINCIPAL

39


10 år med kærlighed til begejstring

4

LØRDAG 5. JULI KL. 14:00 SKÆLSKØR LYSTSKOV

LARS LILHOLT BIG FAT SNAKE JOHNNY MADSEN MADS OTZEN JULIAS MOON Kun +2geb9yr5 kr. BILLETTER & INFO: WWW.SOMMERROCK.DK 40


MAGTENS KORRIDORER // LØRDAG KL. 20.00

”VI ER JO IKKE MASKINER. BLOT MENNESKER AF KØD OG BLOD OG MED FØLELSER” I N T E RV IE W // N IK L A S SC HNEIDERMANN, MAGTENS KORR IDORER

Tre gange på Ringsted Festival udløser titlen ”Husorkester”. Tillykke! Det må da være en forfærdelig stor ære for jer?! Det er en fantastisk og overvældende følelse af lyst OG skam at være husorkester på Ringsted Festival. Er der i øvrigt nogen, der ved, hvor længe man skal være husorkester, før man begynder at få løn for det?

De seneste gange I har spillet på festivalen har det været lidt ”lummer” stemning og under bæltestedet. Hvad sker der? Er det al den friske luft? Jo altså, vi er jo ikke maskiner. Blot mennesker af kød og blod og med følelser. Mennesker som alle andre (altså bortset fra, at vi er rockstjerner og sådan). Så det sker, at vi lader os rive med. Og så ville det også virke arrogant, ikke at bemærke det, når publikum tydeligvis har gjort det til en tradition at kaste rundt med meterlange, oppustelige tissemænd, når vi spiller. Ringsted Festival fejrer i år 10 års jubilæum, og hylder derfor kærligheden. Hvordan har I det med mærkedage? Vi elsker mærkedage. Særligt 10 års jubilæer. Og i allerhøjeste grad 10 års jubilæer, hvor vi får lov til at spille op til dans, mens vi kigger på meterlange, flyvende, oppustelige tissemænd. Tillykke her fra. Vi skal nok gøre vores til at det bliver fejret ordentligt.

Publikum har tydeligvis gjor t det til en tradition at kaste rundt med meterlange, oppustelige tissemænd, når vi spiller ” 41


10 år med kærlighed til Fællesskabet

BUSINESS & PLEASURE TRE DAGES FEST, MUSIK OG NETWORKING Firmaer fra det meste af Sjælland plejer kunderne på Ringsted Festival Hvert år inviterer festivalens sponsorer udvalgte kunder med til tre dages festival i Ringsted. En af de festival-sponsorer der igen i 2014 byder på ekstraordinær kundepleje, er Konica Minolta. “Sidste år var vi over 50 af sted på festival. 10 medarbejdere og 20 kunder, plus ledsagere. Vi prøver at invitere nye med hvert år. Selvom der selvfølgelig er nogle gengangere blandt de rigtig gode kunder, så er vores mål at have en god udskiftning, så en masse nye kan få oplevelsen, og så invitationen forbliver noget særligt, som ikke er givet hvert år” fortæller salgs- og marketingkoordinator Majken Friborg, der sammen med Konica Minolta også var at finde på festivalen i 2013, samme med kunder og festglade gæster. “De fleste mennesker har jo været på festival, men det er de færreste, der har prøvet at spise med kniv og gaffel og hvid dug på festival med fed udsigt til scenen. Og så kan de gå hjem og sige til deres omgangskreds:

42

’Jeg var med Konica Minolta på Ringsted Festivalen, og det var eddermaneme fedt!’. Den slags særlige oplevelser vil vi gerne give, og det er vigtigt for os at sende et signal til kunderne om, at de altid skal behandles godt. Det kan vi mærke, de sætter stor pris på. Og det betaler sig.”

De fleste mennesker har jo været på festival, men det er de færreste, der har prøvet at spise med kniv og gaffel og hvid dug, med fed udsigt til festival-scenen”

“For os er det loyalitetsskabende at lave sådan et arrangement, og så ligger festivalen godt i forhold til det forretningsliv, der er på hele Syd- og Midtsjælland. Vi kan også se, at mange af kunderne kender hinanden, snakker sammen og laver forretninger indbyrdes. På den måde er der lidt ’networking’ over arrangementet, og kunderne får noget ud af det, som ikke kun handler om deres samarbejde med os”. Marketingchef Leif Wire, Konica Minolta


De første sponsorer og virksomheder har meldt deres ankomst til sommerens festival ALTAN.DK DANISH CROWN AMBA CONCARE IT HRS A/S VOITH INDUSTRIAL SERVICES TELIA DANMARK KONICA MINOLTA A/S SØRBY VVS APS ELTEL NETWORKS A/S SØNDERUP I/S LADEFOGED ADVOKATFIRMA RINGSTED OUTLET OLE LARSEN VOGNMANDSFORRETNING RINGSTED APS 3F RINGSTED KOMMUNE PERSONALEFORENINGEN BL LAKERING APS TOMMY AUTODELE GITTES SKILTECENTER ABC INDUSTRIGUMMI RINGSTED LIFTUDLEJNING APS KL TEKNIK PLASTMO A/S PMH SYSTEMS PROCES- OG SERVICEKONSULENTEN OSTED ANTIK ECOVIS REVISION MIDTSJÆLLANDS BYGGERSERVICE OK NYGAARD

OKTOBER 2014

LØRDAG 25. OKTOBER

MASSER AF FADØL I STORE KRUS !

GUTTERMANN (DJ & konferencier)

POLKAHOLIX

VIP TILBUD 2014 UDSIGTEN & SCENEKANTEN Du får: • Eksklusiv Lounge med grillbuffet tilberedt af professionelle kokke. • Fri bar så længe du opholder dig i loungen, bestående af fadøl, rød- & hvidvin, sodavand samt kildevand. • Adgang til VIP toiletforhold.

FIRMABYEN Du får: • Eget forsamlingstelt m. borde/bænke og belysning. • Eksklusiv grillbuffet tilberedt af professionelle kokke. • Mulighed for tilkøb af egen bar i firmatelt med f.eks. fadøl, rød- & hvidvin, sodavand samt kildevand. Firmabyen ligger tilbagetrukket på pladsen.

TIROLERBAND AALBURG

17.30 til 02.00 Kun 395,pr. pers. inkl. buffet

BAKKE SANGERINDERNE

SYNLIGHED • Reklamespot m. logografik på storskærm v. Anlægsscenen - 22 visninger på 3 dage. Kunden leverer materiale senest d. 01. juli - Spot varighed maksimum 1 minut. • Hegnsbanner reklame på yderhegn v. Anlægsvej/Teglovnsvej 340 cm. bredde 170 cm. højde. Produktion af baner er inkluderet. Uspecificeret placering

Endnu et stærkt arrangement i Plastfabrikken THORSVEJ 9 - PORT 21, 4100 RINGSTED BILLETSALG: WWW.BILLETTO.DK/ROCKFESTEN ELLER RING 78787730

43


TORSDAG

Anlægsscenen

12.30 12.45 13.00 13.15 13.30 13.45 14.00 14.15 14.30 14.45 15.00 15.15 15.30 15.45 16.00 16.15 16.30 16.45 17.00 17.15 17.30 17.45 18.00 18.15 18.30 18.45 19.00 19.15 19.30 19.45 20.00 20.15 20.30 20.45 21.00 21.15 21.30 21.45 22.00 22.15 22.30 22.45 23.00 23.15 23.30 23.45 00.00 00.15 00.30 00.45 01.00 01.15 01.30 01.45 44 02.00

Reaktoren

JASON SVENDSTORP 16:30

Pamperhalle

MEK PEK & JAN SVARRER 16:30

øen

NANA SCHWARTZLOSE 17:00

CHRISTOPHER 18:00 LILLE PALLE 18:30 ANINE CECILIE 19:00

WATERLINE 19:15 DJ UNDERBERG 20:00

CHRISTINE LIEBMANN 20:00

BURHAN G 20:45 HVIDE LØGNE 21:30 DJÄMES BRAUN 22:15

MAGTENS KORRIDORER 23:45

MADS OTZEN 22:15

SO 90’S 23:30

Anlægsscenen

12.30 12.45 13.00 13.15 13.30 13.45 14.00 14.15 14.30 14.45 15.00 15.15 15.30 15.45 16.00 16.15 16.30 16.45 17.00 17.15 17.30 17.45 18.00 18.15 18.30 18.45 19.00 19.15 19.30 19.45 20.00 20.15 20.30 20.45 21.00 21.15 21.30 21.45 22.00 22.15 22.30 22.45 23.00 23.15 23.30 23.45 00.00 00.15 00.30 00.45 01.00 01.15 01.30 01.45 02.00

FREDAG Reaktoren

Pamperhalle

øen

TROLDMANDENS LÆRLING 12:30

NEWS 13:30

ULIGE NUMRE 14:45

CREDENCE TRIBUTE 14:45

LINE BØGH 15:00

BIRTHE KJÆR 16:00

JOHNS GULD 17:15 KLUMPEN & RASKE PENGE 17:45

DJ GUTTERMANN 19:00

DIE HERREN 19:15

ITALO BROTHERS 20:45

MICHAEL HARDINGER BAND 20:15

NIK & JAY 21:45 POLKAHOLIX 22:30 BRYAN ADAMS TRIBUTE 23:15

DAD 00:30

DJ ÖTZI DOUBLE 00:15

JACOB SPEAKE 17:30

JONAS WILLUMSEN 18:30

PRINCIPAL 20:30


Pamperhalle

FREDE FUP BAND 14:15

DJ GUTTERMANN 14:15

øen

JULIAS MOON 13:15 ORDSTRØM 14:00

KASPER SØGAARD 15:00 KINGS OF ROCK JUBILÆUMSSHOW 15.45

L.I.G.A 17:15

BAKKESANGERINDERNE 16:45

FINN IRS BAND 17:15

DJ GUTTERMANN 18:00 ANNE LINNET 18:30 ESBEN JUST TRIO 19:00

SHOTGUN REVOLUTION 20:00

Ret til ændringer forbeholdes

12.30 12.45 13.00 13.15 13.30 13.45 14.00 14.15 14.30 14.45 15.00 15.15 15.30 15.45 16.00 16.15 16.30 16.45 17.00 17.15 17.30 17.45 18.00 18.15 18.30 18.45 19.00 19.15 19.30 19.45 20.00 20.15 20.30 20.45 21.00 21.15 21.30 21.45 22.00 22.15 22.30 22.45 23.00 23.15 23.30 23.45 00.00 00.15 00.30 00.45 01.00 01.15 01.30 01.45 02.00

Reaktoren

PROGRAM

Anlægsscenen

LØRDAG

STEFFEN BRIX BAND 20:00

RASMUS SEEBACH 21:30

DJ KONGSTED 23:00

JØRGEN DE MYLIUS 22:45

90’ER FESTEN 00:30 DARIO VON SLUTTY 01:15

45


O F N I K S I T PRAK CAMPING

Du kan overnatte i dit telt, din campingvogn eller autocamper på vores 2 store campingområder, som ligger max. 5 minutters gang fra festivalen. Der er både strøm, vand, vandskyllende toiletter og handicaptoilet på begge camps. Campingområdet er delt op i 2 hovedområder: KOMPAGNIET og LUXUS-CAMP

Der gælder følgende fælles regler: Alle campingpladser for campingvogne med fortelt, villatelte, autocampere eller teltvogne er 9x9 meter og har adgang til strøm. Alle teltpladser er max. 4x4 meter og har ikke adgang til strøm.

OBS! I 2014 er der gratis varmt bad for alle campinggæster med campingarmbånd i Ringsted Idrætsanlæg på Tvær Allé torsdag, fredag, lørdag i tidsrummet 10:00 - 14:00 Der er desuden mulighed for at tage en tur i Ringsted Svømmeland på Teglovnsvej, billet købes på stedet. Svømmehallen er beliggende ca. 2 minutters gang fra campingområderne og festivalpladsen. Køb af campingpladser og campingarmbånd sker via festivalens normale billetsalg på www.ringstedfestival.dk

46

MORGENMAD

I lighed med de foregående år, tilbyder Sommer i Ringsted fredag og lørdag gratis morgenmad og kaffe fredag og lørdag til alle vore morgenfriske campinggæster. Morgenmaden serveres på Ringsted Torv, foran Sct. Bendts Kirke, og varer fra 09:15 - 12:30 begge dage. God appetit!

PRISER CAMPING Campingvogne

395,- / 495,- /895,-

Almindeligt telt

195,-

MyCamp teltplads Ungdomscamp)

195,-

Campingbillet / armbånd til alle campingområder inkl. morgenmad og bad Alle priser er eksl. billetgebyr.

95,-


BILLETPRISER FESTIVAL 2014 3-dages voksenbillet - forsalg 795,3-dages voksenbillet - indgang 845,3-d ages børnebillet (fra 7-12 år) 195,Torsdag (endagsbillet) 395,Fredag (endagsbillet) 395,Lørdag (endagsbillet) 395,Alle priser er eksl. billetgebyr.

DANKORT På festivalen er det muligt at benytte Dankort. Der er dankortterminaler ved billetkontoret samt i alle barer på pladsen. Terminalerne i barerne kan bruges som bank, hvis man vil hæve kontanter.

TOILETTER På festivalpladsen er der adgang til vandskyllende toiletter og urinaler flere steder. Handicaptoilet forefindes ved henvendelse til vagterne

BESØG WWW.RINGSTEDFESTIVAL.DK FOR AT KØBE DIN BILLET OG FÅ YDERLIGERE INFO!! 47


TILLYKKE RINGSTED

...GØR NOGET VED MUSIKKEN 48

Ringsted Festival Magasinet 2014  
Ringsted Festival Magasinet 2014  

10 år med kærlighed

Advertisement