Page 1

BLIV ANNONCØR PÅ


BLIV ANNONCØR PÅ

RINGSTED

FESTIVAL Få dit budskab ud til et modent og engageret publikum, og bliv en del af Sjællands fedeste 3-dages fest!

Ringsted Festival

Ringsted Festival er indbegrebet af smukke omgivelser, kærlig stemning og sublime koncertoplevelser. Festivalen ligger gemt mellem hundredvis af gamle træer midt i Ringsted by, som lyses op af kulørte lamper i massevis. 4 fantastiske og specielle scener sørger for, at der er musik til enhver smag. På Anlægsscenen kan du høre Danmarks største stemmer. I Reaktoren er der festgaranti og kunstnere, som tiltaler det yngre publikum. I Pamperhalle slippes folkefesten løs med musiske entertainere og folkelig musik, og 2

i Det Irske Telt er der irsk folkemusik for alle pengene! Ringsted Festival har omkring 13.500 besøgende årligt. Festivalen startede i 2005 og har siden hen udviklet sig i alle tænkelige retninger. Nu er Ringsted Festival et madmekka med utallige af verdenskøkkener. Festivalen har et bartilbud, som kan tilfredsstille dig uanset om du leder efter champagne, 23 år gammel rom eller alt derimellem. Og ikke mindst så er Ringsted Festival et kulturelt møde mellem mennesker, musik og gode oplevelser.


Vi kan tilbyde annoncer på følgende platforme: App

10.000 festivalgæster downloader vores app. Få eksempelvis dit budskab leveret direkte på festivalgæsternes mobiltelefon via vores push-funktion.

Publikumguide

Festivalgæsterne bærer rundt på publikumguiden i alle tre dage, og læser den fra ende til anden. Du kan få en annonce i guiden eller vi kan indtænke dit brand i festivalånden og lave en fed artikel!

Sociale Medier

Ringsted Festival bruger Facebook og Instagram til daglig interaktion. Lad os tænke dit produkt ind i festivalstemningen og lave noget relevant content!

Storskærm

På festivalens to største scener er der placeret storskærme, som rummer alt fra konkurrencer, praktiske informationer og annoncer.

3


App

I 2018 får Ringsted Festival sin egen app. Du kan blive medsponosor af appen, og få dit logo på hovedsponsorpladsen, eller vi kan sende dit buskab ud på forsiden af vores festivalgæsters smartphone i en pushbesked!

Hovedsponsor

Hver gang festivalgæsterne åbner menuen i appen, bliver dit logo synligt.

Pop-up

Når festivalgæsterne åbner deres app, er det første de ser din pop-up-annonce.

Banner

Din annonce vil ligge som et banner i alle appens lister. Det er eks. i artistoversigten og i tidsplanen.

4

Push

Få dit budskab ud på forsiden af festivalgæsternes smartphone i en pushbesked. Vi timer og designer pushbeskeden, så dit budskab har bedst relevans for vores gæster.


5


Sociale medier Ringsted Festival har året rundt daglig interaktion med festivalgæsterne. Er du interesseret i at annoncere på vores sociale medier, skal dit produkt tænkes ind i vores festivalunivers. Vi laver altså noget helt nyt indhold, som får dit produkt og Ringsted Festival til at gå hånd i hånd.

Så tænk ud af boksen sammen med os! Vi kan lave en kort Instagram-video, hvor dit produkt er en af de 10 vigtigste ting, man skal have med på festival. Eller vi kan lave en fed konkurrence!

Andre danske festivalapps bliver downloadet af ca. 80% af festivalgæsterne og bruges i alt ca. 30 minutter pr. bruger.

6


Facebook

På Facebook har Ringsted Festival 15.000 trofaste følgere. Facebook er trådt ind i en video-æra, hvor man ser videoer overalt på mediet. Formatet skal helst være kort og fange brugerne i første sekvens. Vi vil forsøge at skabe noget indhold i samarbejde med dig, som vi også ville lave uden at have en annoncør ind over.

Instagram

På Instagram har Ringsted Festival 3.000 brugere. På instagram har vi en yngre følgerskare end på Facebook. Vil du annoncere på vores Instagramprofil, så producerer vi i samråd med dig et produkt (billede eller video) som passer ind i vores festivalverden.

7


Publikumguide Vær en del af en publikumguide, som er det første festivagæsterne får i hånden, når de ankommer til Ringsted Festival. Ringsted Festivals publikumguide er et A6-hæfte, som indeholder information om festivalen. Der er både nyttig sikkerhedsinformation og fede konkurrencer.

Dobbeltside

Få en dobbeltsides annonce i vores publikumguide, som uddeles til alle festivalgæsterne ved ankomst.

Helside

Få din annonce til at fylde en hel side i vores publikumguide.

Halvside

Du kan også få en halvsides annonce i publikumguiden, hvor dit brand kan blive eksponeret overfor en stor række festivalgæster 8

Artikel

Skal dit brand indgå fuldstændig i festivalstemningen, så lad os producere en artikel til publikumguiden for dig. Her kan vi sammen finde en god historie, som kan binde vores to brands sammen, og samtidig skabe godt indhold til vores festivalgæster og publikumguiden!


9 9


Storskærm Skal dit brand op på Ringsted Festivals storskærme, og være synlig for op imod 10.000 gæster?

Når der ikke er artister på Ringsted Festivals to største scener Anlægsscenen og Reaktoren, så kører der informationer, konkurrencer, billedgallerier og ikke mindst annoncer på storskærmene.

10


Video

Vil du have en kort reklamevideo op på Ringsted Festivals 4 storskærme? Videoen bliver afspillet i et loop med andre annoncørers produkter og vises hver gang der ikke er artister på scenerne.

Billede

Har du en annonce, logo, billede eller noget helt fjerde, som du vil have op på storskærmene? Nu har du mulighed for at få dit brand eksponeret for flere tusinde mennesker på samme tid! 11


Annonceringspakker Herunder har vi opstillet en række annonceringspakker til dig, som annoncør på Ringsted Festival 2018. Her kan du få et indblik i hvilke muligheder du har. Kontakt os, så skræddersyer vi et tilbud specielt til dig! PAKKE 1 - Hovedsponsor Der er mulighed for at få

FESTIVALBILLETTER

med i alle annonceringspakkerne.

App:

Hovedsponsorplads, banner 3 x pushbesked

Publikumguide: 1-sides annonce Storskærm:

1 billede x 3 dage

Sociale medier:  1 opslag (billede) på Facebook, 1 opslag (billede) på Instagram kr. 52.500

PAKKE 2 - Den digitale App:

Pop-up, banner, 1 x pushbesked

Storskærm:

1 billede x 3 dage

Sociale medier: 1 opslag (billede) på Facebook, 1 opslag (billede) på Instagram kr. 36.000

PAKKE 3 - Den klassiske Publikumguide: dobbeltopslag Storskærm: 12

kr. 17,500

1 billede x 3 dage


Priser

Herunder kan du se en prisoversigt over dine annoncemuligheder. Vælger du flere platforme kan vi skræddersy et fordelagtigt tilbud til dig! Vi kan enten køre annoncerne med dit eget materiale, eller vores marketingafdeling kan sammensætte det rette grafiske udtryk eller en SoMe-video, som rammer den rette målgruppe.

App Hovedsponsorplads: 20.000 kr. Pop-up: 10.000 kr. Banner: 10.000 kr. Pushbesked: 5.000 kr. pr. stk.

Publikumguide

1/2-sides annonce: 3.500 kr. 1-sides annonce: 6.500 kr. Dobbeltopslag: 10.000 kr. Bagsiden: 10.000 kr.

Sociale Medier Facebook Billede: 2.500 kr. Video: 5.000 kr. Instagram Billede: 1.000 kr. Video: 2.500 kr. Story: 2.500 kr. (3 billeder i træk)

Storskærm

Billede: 2.500 kr. pr. dag Video: 5.000 kr. pr. dag

13


Scenekanten På Ringsted Festivals VIP-platform Scenekanten kan du få festival på dine præmisser! Scenekanten er et VIP-tilbud til festivalgæsten, som vil opleve Ringsted Festival på første klasse.

14

Torsdag: Forretter: Koldrøget laks fra Fanø serveret med purløgsmayo, bitter salat og sprød rug Oksetatar med sprøde capers, peberrods-sne, syltet løg, æggeblomme og rødbedesalat Hovedret: Langtidsstegt nakkefilet af duroc gris serveret med knuste svær, nye løg, asparges og ærter Ret til ændringer forbeholdes

Du får en overdådig gourmetmiddag, som i år leveres af restauranten Polmenakke fra Falster, skønne drikkevarer og en fantastisk udsigt til Ringsted Festivals største scene, Anlægsscenen. Så invitér hele medarbejder-staben på en fantastisk middag i de allerbedste omgivelser! Vi kombinerer sublime koncertoplevelser med fantastisk gastronomi. Udover fri vin, vil der være fri fadøl, sodavand, vand og sofistikerede cocktails. Scenekantens åbningstid er alle 3 festivaldage kl.13:00 - 01:00. Der serveres frokost kl. 13:00 - 15:00. Kl. 18:00 starter serveringen af den nøje udvalgte aftenmenu, som varierer fra dag til dag.

Dessert: Bagte blommer med chokolademousse, marengs og syre


Fredag:

Lørdag:

Forretter: Rilette af varmrøget laks med rygeost, syltet løg, havtorn og urter

Forretter: Semi stegt tun med avocado, pærer og koriander-salsa, urtesalat og sprødt

Skagenskinke med estragonmayo, syltet tomat og ærteskud

Hønsesalat af Hopballe Mølle høns serveret med grillet asparges, sprød bacon og karse

Hovedret: Helstegt oksehøjreb serveret med sommer salat, confiteret kartoffel og sauce bearnaise

Hovedret: Braiseret lammeskank eller svinekæbe serveret med knuste kartofler, nye gulerødder, asparges ogløg samt chips

Dessert: ”Rødgrød” med friske sommerbær, vanilje is og tørret chokolade

Dessert: Vanilje-panna cotta med rabarber kompot, knas og knus 15


Firmaby

Skal jeres firmafest holdes under trætoppene på Ringsted Festival?

Mange virksomheder har allerede fundet ud af, at et firmaarrangement på Ringsted Festival er den perfekte gaveidé til medarbejderstaben. I rammerne af vores hyggelige bypark, får I mulighed for at give medarbejderne musikalske oplevelser, social hygge, fest og dans. Giv jeres medarbejdere en oplevelse, som vil blive

Pris

399

pr. person ex moms

Prisen er ved minimum 36 personer.

16

samtaleemne resten af året. Pludselig spillerThomas Helmig, Carpark North, SAVEUS, Magtens Kooridorer og mange flere til jeres firmafest. Lyder det også godt i dine ører, så lad os stable jeres firmafest på benene til sommer! Med en plads i firmabyen, kan I få jeres eget firmatelt, tage del i firmabyens lækre grillmenu og evt. få jeres helt egen bar!


17


Billetoversigt Alle priser er plus billetgebyr

Voksenbilletter:

Børnebilletter:

995 kr.

195 kr.

Torsdag voksen:

Barn 3-dages (7-12 år):

595 kr.

495 kr.

Fredag voksen:

Torsdag barn (0-6 år):

595 kr.

95 kr.

Lørdag voksen:

Fredag barn (0-6 år):

595 kr.

95 kr.

Voksen 3-dages:

Barn 3-dages (0-6 år):

Ekstra: Udsigten fredag: 495 kr. Udsigten lørdag: 495 kr. Værdikuponer (20 stk. vouchers): 400 kr.

18

Lørdag barn (0-6 år): 95 kr. Torsdag barn (7-12 år): 295 kr. Fredag barn (7-12 år): 295 kr. Lørdag barn (7-12 år): 295 kr.


Campingog teltplads:

Campingarmbånd:

teltplads:

Kompagniet:

Kompagniet

Campingarmbånd -

195 kr.

95 kr.

Kompagniet

Campingarmbånd -

campingplads:

LuxCamp:

695 kr.

95 kr.

LuxCamp

VIP-platform:

campingplads: 995 kr.

Scenekanten torsdag: 1095 kr. Frokost (tilkøb): 200 kr. Scenekanten fredag: 1095 kr. Frokost (tilkøb): 200 kr. Scenekanten lørdag: 1095 kr. Frokost (tilkøb): 200 kr.

19


Kontakt

Har du spørgsmül til dine annonceringsmuligheder pü Ringsted Festival 2018?

Marketingansvarlig Signe Kronholm skkr@ringstedfestival.dk tlf: 51 36 02 02

Key account manager Michael Larsen mdl@ringstedfestival.dk tlf: 23 63 40 82

Grafisk designer Sacha Bjerg sbr@ringstedfestival.dk tlf: 29 89 84 89

ringstedfestival ringstedfestival ringstedfestivl Odinsvej 12, 4100 Ringsted Tlf: 78 78 77 32

Annoncør folder 2018  
Annoncør folder 2018  
Advertisement