Page 1

ILD ILD EST

Lägerbrev 1

Wild Wild West T J U G O T O L V

Tjugohundratolv är året då vi åker tillbaka i tiden för att återuppleva både cowboys, cowgirls och indianernas glansdagar under vilda västern. Vilda västern utspeutspe lade sig under andra hälften av 1800-talet och var en tid av laglöshet, människans kamp mot naturen och ensamma hjältar.

Skåne-Blekinges vilda västern kommer att utspela sig på Sonnarps lägerplats under sommaren 2012. Förutom tidsenliga karaktärer och ensamma hjältar kommer vi tillsammans att uppleva den teknologiska utvecklingen och få chansen att se scouternas version på totempåle, dueller och lassokastning. Ta chansen och åk med kåren på nästa stora snackis, kanske gör ni er lägerby till er egna ranch, hämtar ved, vatten och mat med häst och vagn, eller klär ni ut er till Buffalo Bill och Sitting Bull!

Snabbfakta Lägerdatum: Plats: För vem:

“Lägerveckan” 29 juli - 4 augusti 2012 (29/7-4/8) Sonnarps lägerplats Alla som vill uppleva det fantastiska med regionsläger i Skåne-Blekinge!

Mer information om Wild Wild West Tjugotolv kommer att finnas på www.tjugotolv.se, i kommande lägerbrev och representerade på lokala arrangemang samt sociala mediet facebook (facebook.com/wwwTJUGOTOLV).

Ugh, lägerkommittén genom Frida Berg och Oskar Larsson Jarl

Lägerbrev 1 - Wild WIld West Tjugotolv  

Tjugohundratolv är året då vi åker tillbaka i tiden för att uppleva både cowboys, cowgirls och indianernas glansdagar under Vilda västern. V...

Advertisement