Page 1


Hvem er vi?

Bolighuset Werenberg blev etableret i 1964 af Vivi og Flemming Werenberg, og startede med en butik på ca. 120 kvm. I de første år blev der kun handlet med stuemøbler, gardiner og tæpper. Forretningen voksede hurtigt, og allerede i butikkens første leveår blev der brug for flere hænder. I årene efter fik butikkens vokseværk for alvor fat, og bolighuset er siden blevet udvidet af mange omgange - flere haller er kommet til, lageret er blevet udbygget og sortimentet er blevet større og større. I dag er bolighuset på hele 11.000 kvm., og personalet er vokset til hele 22 mand, som alle er faguddannede og specialiserede indenfor forskellige områder. Med over 50 år i branchen, hvor vores gode ry har været vores stolte varemærke, er vores mål uændret: vi vil sikre en god og fair behandling af alle, og vi ser derfor frem til endnu flere gode år, hvor vi fortsat kan være med til at bringe stilfulde kvalitetsmøbler og glade kunder sammen. Hos Bolighuset Werenberg ved vi, at vi mennesker er individuelle, både hvad angår smag og behov. Derfor har vi valgt at gøre en dyd ud af, at du kan skræddersy og tilpasse dine nye møbler lige efter dine ønsker. Hos Bolighuset Werenberg finder du derfor mange forskellige produkter, hvor du spiller rollen som designer. Er du i tvivl om, hvad der vil passe godt sammen i dit hjem? Vi har altid mindst 120 stuemiljøer i udstillingen, og vi giver gerne råd om indretning og inspiration til løsninger, som kan gøre hverdagen både lettere og smukkere.

Naver Collection oser af stil og kvalitet. Her er intet overladt til tilfældighederne - træets struktur og nuancer vurderes ved hver enkelt møbel, så det endelige produkt bliver så smukt og vellavet som overhovedet muligt. Med møbler fra Naver Collection er du sikret smukke og tidløse kvalitetsmøbler, hvor der er tænkt over hver eneste detalje.


Lad dig inspirere af vores store udvalg i brugskunst. Det er detaljerne, som sĂŚtter personlighed pĂĽ indretningen, og det er detaljerne, der bringer den sidste varme ind i hjemmet.

145 forskellige sofaer i butikken


H. J. Wegner

266 forskellige lænestole i butikken

Nanna Ditzel

Nanna Ditzels produktion er præget af menneskelige løsninger og en søgen efter skønhed og harmoni, bl.a. udtrykt i en varm og lysende farveskala.

Hos Bolighuset Werenberg sælger vi møbler designet af Hans J. Wegner og Nanna Ditzel, som produceres af GETAMA. Med et møbel fra GETAMA er du sikret et smukt møbel i højeste kvalitet, og det er ikke uden grund, at GETAMA har leveret møbler til fx. danske ambassader og Skuespillerhuset - kvaliteten er ikke til at tage fejl af.

Stressless er en ægte klassiker indenfor lænestole - her er der fokus på lækre materialer og ergonomisk korrekt komfort, så du altid er sikret en optimal siddeposition, selv når du læner dig tilbage og slapper helt af. Vi har Fyns største udstilling af Stressless lænestole, og derfor finder du altid mindst 30 forskellige Stressless stole, samt en lang række sofagrupper hos os.


LE KLINT’s lamper er kendt og elsket i hele verden. Siden 1943 har virksomheden været kendt for det klassiske udtryk og de stilrene linjer, og derved sikret LE KLINT en position blandt de førende lampevirksomheder. Vi fører både de klassiske designs samt de nye, smukke produktioner. Leder du efter en ny LE KLINT lampe eller har du brug for en ny skærm til din klassiker, så finder du det hos Werenberg.

GUBI er et dansk designfirma der er dedikeret til, at fejre luksusen i at leve livet. GUBIs design er kombineret med fortid og nutiden, samt dansk design, der stimulerer sanserne. GUBI forfølger perfektion med lidenskab og mod.

Design lamperne fra Secto bliver rost til skyerne fra alle sider, men de blev født af et reelt behov, der opstod for innovativ brug af træ, samt godt og gedigent håndværk. Samarbejdet mellem Secto Design og den nyuddannede designer Seppo Koho, startede i 1995, da Tuula Juselius søgte en designer til det unge firma, der først og fremmest producerede møbler af limtræ. Allerede fra starten kunne de mærke at de var ligesindede og at de ville det samme. Kundernes ønske om belysning af træ, endte med Secto pendlen, der den dag i dag er rygraden i produktlinjen.

ARIGATO


101 forskellige spiseborder i udstillingen

Hos Andersen tror de på ekstraordinære møbler, der er skabt med hjertet. Med historie, passion og kærlighed til det gode håndværk. Vi tror også på møbler, der holder - både i kvalitet og design. Møbler, der uden at lade sig diktere af kortvarige modeluner skiller sig ud og gør det nemt at skabe individuelle hjem med kant og karakter. Det er derfor, Andersen har været ”timeless since 1916”.


STOLTE TRADITIONER SIDEN 1968 Stolte håndværkstraditioner kommer ikke af sig selv – de kommer med årene og i kraft af en kritisk holdning til kvalitet, udformning og håndværksmæssig udførelse. Hos PBJ Møbler har de investeret mange år i at blive bedre, forfine detaljerne og møde kundernes ønsker i øjenhøjde. Møblerne er ­rundet af skandinavisk designtradition og forkærlighed for de rene linjer – ­nogen vil tilmed sige, at PBJ er en del af traditionen og med til at forme den. Det lader vi andre om at afgøre...

” Hvert møbel har sin egen historie og sin egen sjæl. Det er brugsgenstande som vi skal leve med og glædes ved hver dag og derfor designer jeg med stor omtanke. Hos Naver Collection tænkes møbeldesign hele vejen rundt ” citat Ebbe Gehl


Vores store udvalg i tæpper og gardiner - er spændende detaljer, som skaber stemning i dit hjem.

Få gratis besøg af vores gardinbus- og tæppebus Mere end 100 stofprøver Gratis opmåling Levering og montering

Stort udvalg af markiser


Kropstest

Sådan skabes din personlige seng på basis af dine individuelle mål

Alle mennesker er forskellige – med forskellig højde, vægt og kropskontur. Med Ecco2 beregnes dine individuelle mål helt eksakt og omsættes til en komplet sengeløsning: fra lamel- bunden over madrassen til hovedpuden med støtte til nakken. For man kan kun sove helt afslappet, når man ligger korrekt.

Sådan skabes din individuelle seng 1: Opmåling af kropskonturen (skulder, lænd, bækken, knæ) 2: Indstilling af lamelbunden 3: Valg af den rigtige madras 4: Tilpasning af hovedpuden med støtte til nakken

VASKBAR V/60 GRADER

SKULDERZONE

JUSTERBAR FASTHED

15 ÅRS GARANTI

Med en seng fra norske Wonderland er du sikret den rette komfort og støtte, når søvnen sætter ind. Sengen tilpasses ttil dine behov, så trykaflastningen bliver lige efter din krop, og med justerbar fasthed kan man løbende tilpasse sengen efter behov.

AUPING KVALITETSSENGE - SOVEKOMFORT PÅ HØJESTE NIVEAU Et sundt liv med masser af energi begynder med en god nattesøvn. Med Auping vælger du sovekomfort på højeste niveau. Du kan derfor vågne frisk og veludhvilet – klar til en ny dag. Auping Nights, Better Days. Når du vælger en Auping madras, vælger du Auping perfektion. Optimal sovekomfort med det unikke system til aktiv ventilation og støtte. De forskellige ventilerende materialer i sengebund og madras sikrer et optimalt samspil. Du vågner derfor frisk og veludhvilet hver dag. Sammensæt selv din seng, og kombiner med de mange muligheder i Aupings tekstilkollektion. Auping giver livstidsgaranti på alle bunde.


Tempur tager nattesøvnen seriøst, hvilket man med det samme mærker, når man oplever deres produkter. Her går man ikke på kompromis, og med de nyeste teknologier får du en seng, som sørger for at skabe de bedste rammer for din søvn. Hos Tempur er der tænkt over alle aspekter vedrørende søvn bl.a. derfor er Tempur ikke som ”alle andre”.

DUNLOPILLO COOL - Sov godt uden afbrydelser Dunlopillo® Cool med højteknologisk adaptive og Quallofil.

Dunlopillo® Cool er en nyhed til dit soveværelse, som holder madrassen og dig kølig, tør og behagelig ved at øge fordampningen, hvis din kropstemperatur stiger. Så sover du bedre uden afbrydelser. HVORFOR EN VANDSENG?

Vandsengens unikke trykfordeling samt den tempererede varme er de mest afgørende forskelle mellem vandsenge og andre senge, og netop det betyder, at du får en dyb og uforstyrret søvn. • En god nats søvn • Vandets unikke trykfordeling • Tempereret varme • Individuel tilpasning • Skræddersyet komfort • Allergivenligt sovemiljø • Ftalatfri vinyl • Øko-tex standard 100

UNIK KROPSSTØTTE

TEMPUR® materialet tilpasser sig blidt til din kropsform og giver din ryg, nakke og skuldre unik komfort og støtte.


BE AWAKE FOR THE FIRST TIME IN YOUR LIFE ®

Når du vågner og oplever, hvor godt du sov i din Hästens seng, vil du forstå værdien af den perfekte søvn. En Hästens seng er bygget af naturens fineste materialer - og et enestående håndværk. Du kan ikke se det. Men du vil helt sikkert mærke det. Døgnet rundt. Velkommen innom for å få en katalog hos din nærmeste Hästens forhandler eller på hastens.com

KIRKEVEJ 15, 5464 BRENDERUP (E-20, afkørsel 56), tlf. 6444 1049, werenberg.dk

Werenberg Katalog 2018  
Werenberg Katalog 2018