Page 1

Way2Style home & verkoopstyling

Bianca Wesselius – van der Linden Kievit 30 2451VH Leimuiden Tel: 06-20548608 info@way2style.nl www.way2style.nl BTW nr: NL195288622B01 Rabobank: 1214.73.597 KvK nr: 27379251

Gecertificeerd “House of KIKI” verkoopstyliste en aangesloten bij het landelijk netwerk CNVV. Versie: 2010.2


Inhoudsopgave

Wat is verkoopstyling……

Blz. 3

Werkwijze Way2Style

Blz. 4

Verkoopstyling‟s pakketen

Blz. 4

Woningfotografie

Blz. 6

Meubelverhuur

Blz. 7

2D & 3D impressie

Blz. 8

Kleuradvies

Blz. 9

Interieurstyling & Advies

Blz. 9

Workshop

Blz.10

Makelaars Tarieven

Blz.11

Way2Style home & verkoopstyling

Brochure versie 2010.2

Pagina | 2


Wat is verkoopstyling…… Verkoopstyling helpt bij het sneller verkopen van de woning tegen de best mogelijke prijs. Met een objectieve frisse blik bekijkt de verkoopstyliste van Way2Style de woning door de ogen van een potentiële koper en ziet alles wat een vlotte verkoop in de weg kan staan. Uw klant ervaart zijn eigen huis namelijk heel anders dan iemand die de woning komt bezichtigen. Wonen is iets totaal anders dan verkopen, uw klant verkoopt zijn huis en niet zijn thuis! Way2Style werkt met het huidige interieur, eventueel aangevuld met enkele eigentijdse accessoires. De woning toont na een verkoopstyling ruim, licht, fris en vooral neutraal. Way2Style heeft de woning aantrekkelijk gemaakt voor een zo groot mogelijke doelgroep van potentiële kopers en uw kans vergroot op een aannemelijk bod.

“Kijkers worden Kopers” Een relatief kleine investering loont als daardoor de woning sneller wordt verkocht of de vraagprijs niet verlaagd hoeft te worden. Het bedrag dat uw klant kwijt is aan het verkoopklaar maken van de woning zal altijd vele malen voordeliger zijn dan een eerste prijsverlaging. Verkoopstyling door Way2Style biedt uitkomst wanneer de woning binnenkort in de verkoop gaat, maar ook als de woning al (geruime tijd) te koop staat.

Voor verkoopstyling

Way2Style home & verkoopstyling

Na Verkoopstyling

Brochure versie 2010.2

Pagina | 3


Werkwijze Nadat we met uw klant een afspraak hebben gemaakt en voordat wij de woning gaan bezoeken doen wij eerst een vooronderzoek op Funda.nl en bekijken het woningaanbod in de regio. Hierbij letten wij op vraagprijs, aantal vergelijkbare woningen, onderhoud en focuspunten. Indien er voor een consult gekozen wordt krijgt uw klant een mondeling advies waarna uw klant zelf aan de slag kan gaan om de woning verkoopklaar te maken, bij een Basis of een Totaal Restyling gaat Way2Style zelf in de woning aan de slag om de woning verkoopklaar te maken. Zie onderstaande pakketen;

Verkoopstyling  Verkort consult Bij dit bezoek aan de woning wordt eenvoudig en snel bekeken hoe de woning optimaal gepresenteerd kan worden. Uw klant krijgt mondeling advies over de te nemen maatregelen en een lijst met handige tips voor bezichtigingen  Basis consult Bij dit bezoek aan de woning volgt een totale analyse van de woning, en wordt per ruimte bekeken hoe deze optimaal gepresenteerd kan worden. Uw klant krijgt mondeling op maat gesneden stylingtips en- adviezen waarmee uw klant zelf aan de slag kan, met aansluitend een schriftelijke terugkoppeling waarin per ruimte tips worden gegeven over indeling, functionaliteit, lichtval, sfeer en het gebruik van accessoires. Tevens krijgt uw klant een prioriteitenlijst en lijst met handige tips voor bezichtigingen.

Verkoopstyling van Way2Style loont!! • Basis restyling Het is mogelijk om 1 slaapkamer, keuken en de woonkamer van een woning in ongeveer 4 uur te restylen. Way2Style werkt met het huidige interieur, eventueel aangevuld met enkele eigentijdse accessoires om een juiste uitstraling te creëren. De 3 vertrekken zijn klaar voor bezichtiging of open dag. Na de verkoopstyling kan het resultaat professioneel worden gefotografeerd, en vastgelegd worden op CD-ROM. Hierna bespreken we wat er nog meer gedaan moet worden om de woning helemaal verkoopklaar te maken. Aan de hand van dit gesprek wordt, indien gewenst, een offerte finishing touch gemaakt waarin we een inschatting maken van de bijkomende kosten.

Way2Style home & verkoopstyling

Brochure versie 2010.2

Pagina | 4


• Totaal restyling pakket In gemiddeld 2 dagen tijd ondergaat de gehele woning een totale verkoopstyling. Way2Style werkt met het huidige interieur, aangevuld met enkele eigentijdse accessoires om een juiste uitstraling te creëren. Met de aanschaf van een accessoirepakket (bv. gordijnen, sierkussens, plaids, planten, e.d.) kunnen wij laten zien dat wij met een klein budget een heel andere sfeer kunnen neerzetten. De gehele woning is klaar voor bezichtiging of open dag. Na de verkoopstyling wordt het resultaat professioneel gefotografeerd en vastgelegd op CDROM. Hierna bespreken we wat er nog meer gedaan moet worden om de woning helemaal verkoopklaar te maken. • Quick Style Tijdens de Quick Style zetten wij de puntjes op de „i‟ voorafgaand aan uw Open Huis of bezichtiging. De woning dient wel voorafgaand gerestyled te zijn door middel van verkoopstyling door Way2Style. Tevens kunnen wij optreden als gastvrouw tijdens de bezichtiging of Open Huis Dag.

Way2Style home & verkoopstyling

Brochure versie 2010.2

Pagina | 5


Woningfotografie Wist u dat de eerste indruk van uw woning voor 75% bepaalt of de woning wel of niet wordt verkocht? De zoektocht naar een nieuwe woning begint in veel gevallen op het internet. Particuliere verkopers en makelaars plaatsen uitgebreide beschrijvingen van huizen online en kopers kunnen hier vele uurtjes aan besteden. In iedere straat staat immers wel een huis te koop. Is deze eerste indruk van de woning niet goed, dan “klikt� men de foto weg, en is de kans op een bezichtiging ( en dus eventuele verkoop ) van de woning verkeken. Way2Style weet precies waar een goede interieurfoto aan moet voldoen. Wat maakt een foto aansprekend en wat niet. Denk bijvoorbeeld eens aan de belichting. Een donkere woonkamer zegt eigenlijk dat er niet voldoende raamlicht aanwezig is. Net zoals dat bepaalde donkere kleuren een woning op beeld veel kleiner doen lijken. Na de verkoopstyling kan het resultaat professioneel worden gefotografeerd, en worden vastgelegd op CD-ROM. Het resultaat kunt u gebruiken voor advertenties op internet, in kranten of in de etalage van uw kantoor.

Voor

Way2Style home & verkoopstyling

Na

Brochure versie 2010.2

Pagina | 6


Meubelverhuur Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. De “te koop” staande woning zou een verpletterende eerste indruk moeten maken. Want als het geen liefde op het eerste gezicht is, is de kans klein dat het tot een aankoop leidt. Met de huur van een hoogwaardig kwalitatief interieur onderscheidt de woning zich met een onvergetelijke eerste indruk zowel op internet als tijdens een bezichtiging. Zonder dat u er omkijken naar heeft, zult u de woning sneller verkopen. Way2Style kan iedere woning meubileren en stylen ongeacht de grootte, van kelder tot en met de zolder met unieke inrichtingen voorzien van mooie decoratieve accessoires. De kosten voor een compleet interieur (dus meubelen en accessoires) in de bij de woning passende stijl zijn € 2.250,- excl. BTW voor een huurperiode tussen de 0 en 12 maanden. Bij dit bedrag zijn alle kosten, zoals verkoopstyling en vervoerskosten inbegrepen. Bij Way2Style home & verkoopstyling kunt u ook terecht voor het inrichten van modelwoningen en voor woningen welke bewoond (gaan) worden.

“Kijkers worden Kopers”

Way2Style home & verkoopstyling

Brochure versie 2010.2

Pagina | 7


2D & 3D Impressie Er zijn woningen waarbij verkoopstyling niet meer van toepassing kan zijn. Deze woningen zijn weliswaar vaak “kanswoningen”en kunnen ook goed onder de aandacht gebracht worden middels 2D & 3D impressietekeningen. Zo krijgt de potentiële koper een goed inzicht van de mogelijkheden die verschillende ruimtes bieden. De impressietekeningen worden gemaakt op basis van de bouwtekeningen, of uw eigen metingen en worden digitaal aangeleverd.

2D tekening

Way2Style home & verkoopstyling

3D tekening

Brochure versie 2010.2

Pagina | 8


Kleuradvies Kleur brengt sfeer, en legt accenten op bepaalde plekken in huis. Een muur in een warme tint kan een 'koude' lichtinval verzachten, of een grote ruimte knusser doen lijken. Daarnaast heeft elke kleur specifieke eigenschappen die van invloed zijn op uw stemming.

Kleur bekennen……. Zijn uw klanten benieuwd welk effect kleur op hun interieur kan hebben? Veel mensen vinden het moeilijk om zich daar een voorstelling van te maken. Way2Style laat het uw klanten zien aan de hand van impressies op de computer. Een foto van de woning wordt zodanig bewerkt dat uw klant vooraf kan zien hoe het eindresultaat gaat worden. Bovendien krijgt uw klant kleurstalen op extra groot formaat. Hiermee kan uw klant veel beter beoordelen hoe de kleur in het interieur staat, dan wanneer zij maar een klein strookje tot hun beschikking hebben.

Interieurstyling & Advies Veel mensen hebben moeite om van hun verzameling losse meubelstukken een samenhangend geheel te maken, en er hun persoonlijke touch aan te geven. Ook mensen die gaan samenwonen weten soms niet precies hoe ze beide smaken moeten integreren in één nieuw interieur. Voor een interieurstyling of advies inventariseren we de woonwensen, komen wij de woning bekijken en presenteren we vervolgens een moodboard en een plan van aanpak.

Way2Style home & verkoopstyling

Brochure versie 2010.2

Pagina | 9


Workshop Tijdens deze inspirerende workshop staat het interieur van de nieuwe woning van uw klant centraal. Uw klant neemt een plattegrond en foto's mee van de nieuwe woning, zodat we een goed beeld krijgen van de in-te-richten ruimte. Uw klant maakt een 'moodboard', waar zijn woonwensen in worden verwerkt. Hiermee kan uw klant zijn / haar stijl omkaderen, door een sfeer te maken die bij hem / haar of bij de gezinssituatie past. Wij begeleiden uw klant bij het maken van de juiste keuzes. Door middel van onze aanwijzingen en tips krijgen zijn/haar ideeën vorm en krijgen zij een duidelijk beeld van hun persoonlijke stijl. We maken een ' moodboard' (sfeerboard), met behulp van de onderstaande materialen:       

Kleurstalen Tijdschriften Behang Stofstalen Raambekleding Vloeren Sfeerfoto's

Uiteraard staat er koffie of thee met iets lekkers voor uw klant klaar. De workshop duurt ca. 2,5 uur.

Way2Style home & verkoopstyling

Brochure versie 2010.2

Pagina | 10


Makelaars Tarieven Het uurtarief van Way2Style home & verkoopstyling bedraagt € 55,- euro excl.BTW. Buiten een straal van 15 km vanaf postcode 2451VH, berekenen wij € 0,25 per km Onderstaand treft u een overzicht aan van onze tarieven excl. BTW. De tarieven zijn gebaseerd op het aantal woningen dat per maand door uw makelaarskantoor in opdracht wordt gegeven aan Way2Style home & verkoopstyling.

Verkort consult Basis consult Basis Restyling Totaal Restyling Quick style Woningfotografie

woningen per maand 1 t/m 5 € 90,€ 180,€ 295,€ 1.500,€ 75,€ 95,-

Meubelverhuur 2D & 3D impressie Kleur advies Interieur styling Workshop

€ 2.250,- voor een huurperiode tussen de 0 en 12 maanden Op basis van offerte Op basis van offerte Op basis van offerte € 50,- per persoon

Diensten

€ € € € € €

woningen per maand 5 t/m 10 85,170,280,1.425,70,90,-

€ € € € € €

woningen per maand 10 t/m 15 80,160,265,1.350,65,85,-

€ € € € € €

woningen per maand vanaf 15 75,150,250,1.275,60,80,-

Way2Style home & verkoopstyling ziet er naar uit met u samen te werken, zodat niet alleen uw woning aanbod maar ook uw kantoor zich onderscheidend kan positioneren binnen de concurrerende markt van de makelaardij.

Met vriendelijke groet,

Bianca Wesselius - van der Linden

Way2Style home & verkoopstyling

Brochure versie 2010.2

Pagina | 11

Brochure Way2Style home & verkoopstyling  

Way2Style home & verkoopstyling