Page 1

Kids

9

C

Cubebot

Meestal is een robot van plastic en werkt hij op batterijen. Het Cubebot speelgoed van Areaware niet. Dit is een houten robot, die je alle kanten op kunt laten strekken en met grote passen kunt laten lopen. Wanneer je klaar met spelen bent, vouw je de Cubebot tot een vierkant op.

Op zaterdag 5 en zondag 6 april 2014 vind de 37e editie van Kom in de Kas plaats. Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor jou. In meerdere regio’s verspreid over Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen.

Hoe planten groeien Een super leuk cadeau voor de kids. Met deze set “Hoe planten groeien” zien ze hoe wortels en/of radijsjes groeien. Deze kofferset bevat een geïllustreerd full colour kweekinstructieboekje, zaadzakjes met radijszaad en wortelzaad, kunststof kweekbak met plastic transparante voorkant, vergrootglas, handschopje, notitieblokje en een potlood met gummetje. www.vivara.nl

www.komindekas.nl

Lunch Punch Leuke uitsteekvormpjes voor broodjes, pannenkoeken, toast, gebak, koekjes en nog veel meer! De Lunchpunch is makkelijk te hanteren door kinderen en het is geschikt voor de vaatwasmachine.

www.areaware.com

Remedial Teaching Praktijk in Valthermond maakt leren weer leuk Lukt het leren niet zo goed? Denkt u als ouder dat uw kind meer kan dan er uit komt? Is het voor uw kind fijn als het (tijdelijk) wat ondersteuning krijgt op bepaalde leergebieden? Dan is het tijd voor een kundige en enthousiaste remedial teacher die uw kind in een één op één begeleiding weer succes laat ervaren.

www.thelunchpunch.com

Jong geleerd is oud gedaan: speelgoed voor interieurspecialisten in de dop Wie de beroepskeuze van de kids al op jonge leeftijd wat wil sturen, koopt een boomini poppenhuis. Als de kleintjes spelen met zo’n interieur, één waar de meeste volwassen huiseigenaren enkel van kunnen dromen, moeten daar toch wat binnenhuisarchitecten en stylisten uit voortkomen. www.boomini.com

Niet springen - schoenen uit Nu hoef je het niet meer te roepen, dit kussen zegt genoeg!

www.kijk-es.nl

Met alle ontwikkelingen en bezuinigingen in het onderwijs wordt het scholen steeds moeilijker gemaakt om voor ieder kind te voorzien in zijn of haar onderwijsbehoeften. Ondanks dat, zullen de meeste scholen proberen een bepaalde basiszorg te blijven bieden. Daarnaast kunnen er situaties zijn wanneer uw kind juist gebaat is bij een meer intensieve ondersteuning of begeleiding. Wanneer kinderen ergens moeite mee hebben, bestaat het gevaar dat zij het plezier verliezen in hetgeen ze moeilijk vinden. Om die reden is het van belang kinderen succeservaringen op te laten doen. Kinderen moeten (weer) inzien dat ze het wel kunnen. Heleen Tichelaar heeft sinds twee jaar haar eigen Remedial Teaching Praktijk in Valthermond en richt zich zowel op kinderen van het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en geeft sinds kort ook typecursus voor kinderen en volwassenen.

L

Noorderdiep 425 Valthermond www.rtpraktijksts.nl

Lammetjesdag Orvelte In het voorjaar van 2014 is de raszuivere Schoonebeker schaapskudde van Orvelte uitgebreid met jonge lammetjes. U kunt tijdens lammetjesdag de kudde samen met de jonge lammetjes komen bekijken en aaien. En zoals elk jaar staat op de Brink weer de gezellige paasmarkt met verschillende kraampjes. Maar ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Want naast de lammetjes zijn er ook nog veel activiteiten te doen in het dorp. Kom langs en vier lammetjesdag met ons mee! 20 april van 10:00 tot 17:00 www.orveltepoort.nl

09 vozmedija de lente thuis  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you