Page 1

Una producci贸 de:

Te x t

G uillemC lua M煤sica

X av i e r M e s t r e s Direcci贸

J oanMariaS egura i Bernadas

24.601

un thriller musical per a un actor i tres m煤sics


ls Sanfermines i correbous només hi ha una regla: corre tot el que puguis o el toro t’enxamparà. I això és el que en Pau Moira ha estat fent tota la vida: seguir el camí que li marca el seu encierro particular, sense poder-ne sortir. El seu toro, però, no només amenaça amb esclafar-lo a ell, sinó que acaba amb la vida de tots aquells insensats que gosen acostar-s’hi. Per això se’l jutja com l’assassí en sèrie més letal de la història del país, i n’hi ha que fins i tot demanen la pena capital. Però qui és en realitat en Pau Moira? Quina història s’amaga darrera de la seva imatge despiatada? Quina relació té exactament amb les seves víctimes? I com pot ser que una dona l’estimi tant com per defensar la seva innocència? És en Pau Moira un botxí tan terrible? No oblidem que a les festes de braus tothom té por del toro, però al final, el toro és l’única víctima... La gran tragèdia d’en Pau Moira és precisament aquesta; no és la seva etiqueta de criminal, ni la seva relació íntima amb la mort, ni tan sols la seva història d’amor, sinó un destí que dicta la seva vida de manera inapel·lable. I ell intenta escapolir-se’n, en una lluita èpica, com un Èdip contemporani que es nega a creure l’oracle que ha vaticinat la seva desgràcia. La gran pregunta és si aconseguirà burlar-lo. Potser tenim la il·lusió que controlem les nostres vides, quan en realitat són les nostres vides les que ens controlen a nosaltres. És cert que el nostre destí té conseqüències menys fatals que les d’en Pau Moira, però no deixa de tenir la mateixa força d’un toro de lídia baixant pel carrer Estafeta. Ens ve al darrera, imparable, disposat a endur-s’ho tot per davant, i nosaltres no tenim més remei que córrer i córrer. En quina direcció ho fem, depèn de nosaltres.

amb

XAVIER MESTRES Piano, violí i veu: TOMÀS ALCAIDE

Percussió, guitarra, clarinet i veu: Roger Conesa Contrabaix i veu: XAVIER SÁNCHEZ

Text: Guillem

Clua Música i Direcció musical: Xavier Mestres Direcció: Joan Maria Segura i Bernadas Producció: Joan Negrié Disseny d’il.luminació: Silvia Kuchinow Disseny de projeccions: ALFONSO FERRI Disseny de so: Climent Montserrat Disseny de vestuari: Paloma Arza i JOAN Mª SEGURA Disseny d’escenografia i Coreografia: JOAN Mª SEGURA Construcció escenografia: Ramon Beneito Cap Tècnic: Ramon Beneito Sastra: Paloma Arza Producció executiva: SALA TRONO Disseny gràfic: JORDI EGEA Premsa: RAQUEL MARTÍNEZ Estudi de gravació: LA RULOT Col.laboració:

A Killer hem decidit fer-ho cantant. Guillem Clua

Agraïments: Joan Ortínez Roser Batalla, Albert Triola, Albert Pérez, Sergi Misas, Berta Giraut, Mireia Piferrer, Pep Muñoz, Àlex Cantó, Nacho Diago


PAU MOIRA 1968-2010

Una producci贸 de:

en coproducci贸 amb:

Killer - Programa de ma  

Programa de ma

Killer - Programa de ma  

Programa de ma

Advertisement