Page 3

ПОНУДА–ПОБАРУВАЧКА TR00000037521

Компанија од Турција заинтересирана е да инвестира во Република Македонија во областа на здравството и градежништвото, заинтересиран е да инвестира во болницата 8 Септември да отвори оддел за рехабилитација, во Битола да гради стамбени објекти и во Виница да инвестира здравствените домови

RS00000037527

Компанија од Србија бара да откупува катоден и отпаден бакар ,никел и калај од Република Македонија

4080012527959

Компанија од Република Македонија нуди правни, административни, финансиски консалтинг и организациски услуги

FR00000037193

Компанија од Франција бара соработка со македонски производители на мебел

CZ00000037202

Компанија од Чешка заинтересирана е за соработка со македонски партнери за трговски бизнис со фотоволтаични GR00000037538 технологии, за joint-venture Компанија од Грција бара проекти во фотоволтаични дистрибутер во Република бизниси, сопственици Македонија за пласман на машини за обработка на дрво на земјиште погодно за градење на фотоволтаични постројки, партнери од DE00000037536 секторот за обновлива Компанија од Германија бара дистрибутер за пласман енергија – фокусирани на фотоволтаични постројки на системи за печатење на етикети и бар кодови во BE00000037188 Република Македонија Компанија од Белгија нуди IT решенија за осигурителни BE00000037531 компании и банки во Компанија од Белгија бара Република Македонија соработка со текстилни фабрики и фабрики за производство на ташни во Република Македонија за пласман на копчиња

Контакт: Мирјана Коцева Тел. (++389) 23244035 Факс: (++389) 23244088 mirjana@mchamber.mk

CN00000037701

Компанија од Кина бара дистрибутер во Република Македонија за пласман на адитиви за бетон

ЈАВЕТЕ СЕ:

ИСПРАТЕ ЈА ВАШАТА ПОНУДА ИЛИ ПОБАРУВАЧКА И СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД БОГАТАТА БАЗА ВО СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА!

Контакт: Мирјана Коцева Тел.: (++389) 23244-035 Факс: (++389) 23244-088 Mirjana@mchamber.mk

ВАШИОТ ДЕЛОВЕН СИГНАЛ

СТИГНУВА ДО ДЕЛОВНИТЕ АСОЦИЈАЦИИ И НИВНИТЕ ЧЛЕНКИ – КОМПАНИИ ВО РЕГИОНОТ, ЕВРОПА И СВЕТОТ ! ИЗРАЗЕТЕ ЖЕЛБА ДА ГО ПРОШИРИТЕ ВАШИОТ БИЗНИС – СЕ` ДРУГО Е НАША ОБВРСКА! 3

БИЗНИС Огласник - Месечен весник за унапредување на Вашиот бизнис

Бизнис-Огласник на Стопанска комора на Македонија  
Бизнис-Огласник на Стопанска комора на Македонија  

Неделен бизнис огласник, објавете ја Вашата бизнис понуда при Комората

Advertisement