Page 1

Underviser og kursus: Billedkunstner Elly Eriksen, der er uddannet arkitekt og billedkunstlærer har udstillet i ind og udland i mange år og deltaget i kunstnerfestivaler i Danmark og Ungarn. Hun er leder af AOF Kunstskole og har de seneste 10 år undervist i tegning, akvarel og akrylmaling for AOF. Ligesom H.C. Andersen gjorde på sine rejser, har hun fyldt kufferten med skitser, dagbøger og akvareller malet i Danmark, Ungarn, Egypten, Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien og Rumænien. Inden afrejsen den 3. maj 2008 vil der blive afholdt en inroduktionsaften på AOF Kunstskole. Der vil blive fortalt om Tyrkiet, Dalyan og givet forslag til materialer, der skal medbringes og forberedelser til rejsen. På rejsen vil der være tegning og maling de første 5 dage. Fælles undervisning om formiddagen med grundlæggende undervisning og daglig billedgennemgang af dagens arbejder. 1 – 2 dage tur ud i området efter aftale. Sidste hele dag før hjemrejsedag fri til egen disposition. Der stilles ikke krav til forudgående forudsætninger. Kurset sætter fokus på at understøtte oplevelsen og glæden ved at opleve med papir, blyant,

WWW.MALEREJSER.DK Email: malerejser@hotmail.com Tlf. +45 22 54 73 97

Program: Dag 1. Lørdag Afgang fra Billund lørdag eftermiddag. Ankomst til Dalaman lufthavn lørdag aften. Transfer til Dalyan og indkvartering sent lørdag aften. Bemærk, der tages forbehold mod ændringer i flytider, der ved programmets udarbejdelse aug. 07 er foreløbige og kan ændres.

Dag 2. Søndag Kl. 10-13. Fælles Skitser. Grundlæggende akvarelteori. Lag på lag, vådt i vådt. Kl. 14-16. Individuelt arbejde. Kl. 16-17. Billedgennemgang. Kl. 18 Rundvisning i Dalyan. Fællesspisning på Restaurant Ceyhan.

Dag 3. Mandag Kl. 9-12. Fælles Farveteori. Komposition. Perspektiv. Kl. 13-17. Sejl og maletur på Dalyan floden til mudderbadene. Kl. 17 -18. Billedgennemgang.

Dag 4. Tirsdag Kl. 10-17. Heldagstur i området eft. nærmere aftale. Kl. 17-18. Billedgennemgang.

Dag 5. Onsdag Kl. 9-12. Fælles Lys og skygge. Kl. 13-17. Individuelt arbejde efter eget valg. Kl. 17-18. Billedgennemgang.

Dag 6. Torsdag Kl. 10-16. Sejl og male tur til Ituzu-stranden. Kl. 16-17. Billedgennemgang. Kl. 19. Fælles spisning.

Dag 7. Fredag Fridag til egen disposition.

Dag 8. Lørdag Hjemrejsedag. Afgang fra Dalaman lufthavn lørdag aften. Ankomst til Billund søndag nat.

WWW.AOFKUNSTSKOLE.DK Email: post@aofcenterviborg.dk Tlf. + 45 86 62 91 66

Dalyan, Tyrkiet fra Billund 3.– 10 maj 2008 Rejseselskab Falk Lauritsen Rejser. Ophold på pension Midas, der er centralt beliggende i Dalyan direkte ved floden og med udsigt til klippegravene i bjergene overfor. Sidste frist for tilmelding den 21. marts 2008! Pris for fly, transfer og ophold på pension Midas i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og undervisning pr. deltager: Kr. 4.695 Prisen inkluderer fælles undervisning og billedgennemgang iht. program. Ekskl. Ekskursioner. Eneværelsestillæg kr. 500. Rejseforsikring og afbestillingsforsikring ikke inkl. Kan erhverves ved eget forsikringsselskab. Bemærk der også skal tegnes særskilt sygeforsikring til dækning ved sygdom. Tilmelding er bindende. Depositum kr. 1250,- indbetales til MALEREJSER.DK på Nordea konto nr. 2330 - 7559 825 551 senest 8 dage efter bestilling. Restbeløbet senest 21. marts 2008. Der tages forbehold for ændringer i dette program. Rejseselskabets almindelige rejsebetingelser gælder. Betalingen tilbagebetales hvis den aflyses pga. manglende deltagere. Al forplejning undtagen morgenmad er på egen regning.

WWW.MALEREJSER.DK Email: malerejser@hotmail.com Tlf. +45 22 54 73 97


Lidt om Dalyan og omegn Floden mellem Köycegiz-søen og Middelhavet snor sig dovent gennem landskabet - den baner sig vej gennem et af sydvestkystens mest fortryllende naturområder og puffes på plads af de høje bjerge. Fra hovedvejen mellem Marmaris og Fethiye går turen mod havet ad en smal snoet vej forbi plantager med citrusfrugter, bomuldsmarker og småhuse. Her ved flodkanten midt i idyllen ligger Dalyan. ”Fiskefælde” - byen har taget navn efter fiskebankerne i floddeltaet syd for byen, men er blevet kendt for meget andet end fiskerestauranternes indbydende menukort. Byen, der hvert år besøges af tusindvis af turister fra hele verden, har med sin enkle charme formået at bevare landsbylivet. Gode hoteller og pensioner afløses af de lokale handlendes småbutikker. Livet går sin vante gang trods det store antal gæster. For byen tiltrækker besøgende langs hele kysten med de eventyragtige klippegrave, der ligger højt oppe i klippevæggen ovenfor byen - turen kombineres ofte med et besøg ved ruinerne af den antikke by, Kaunos og en sejltur på floden gennem sivskovene til Köycegiz-søen og mudderbadene. Men området, der gemmer på oplevelser for både naturelskere og historieinteresserede, indbyder til mere end et dagsbesøg. Stranden regnes blandt de fineste langs den tyrkiske sydvestkyst. Den har fået særlig betydning som beskyttet område for havskildpadder - og er Caretta-skildpaddernes sidste yngleplads ved Middelhavet. Köycegiz-søen byder på et rigt, varieret fugle- og planteliv, og de svovlholdige mudderbade siges at have helbredende virkning på alverdens sygdomme. Kaunos ligger 152 meter over havets overflade. Sceneriet og beliggenheden omkring byen gør besøget til en speciel oplevelse. Teatret, der blev bygget i romersk tid, er den bedst bevarede af ruinerne, men resterne af kirken fra den byzantinske tid og det romerske bad er ligeledes bemærkelses-

WWW.AOFKUNSTSKOLE.DK Email: post@aofcenterviborg.dk Tlf. +45 86 62 91 66

KUNSTSKOLE MALEREJSER.DK Malerejse 3. – 10. maj 2008 til flodbyen Dalyan i Tyrkiet

Mere om Dalyan og Pension Midas på www.dalyanonline.net/ og

www.midasdalyan.com

Pris kr. 4695, inkl. 24 lektioner undervisning Information og tilmelding: Elly Eriksen Tlf. 22 54 73 97 WWW.MALEREJSER.DK AOF Kunstskole Tlf. 86 62 91 66 WWW.AOFKUNSTSKOLE.DK Teknisk arrangør

Falk Lauritsen Rejser WWW.MALEREJSER.DK Email: malerejser@hotmail.com Tlf. +45 22 54 73 97

WWW.AOFKUNSTSKOLE.DK Email: post@aofcenterviborg.dk Tlf. + 45 86 62 91 66

Dalyan maj 2008  

Program malerejse til Dalyan 3. - 10. maj 2008

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you