Page 1

Underviser og kursus: Billedkunstner Elly Eriksen er uddannet arkitekt og billedkunstlærer og har udstillet og deltaget i kunstnerfestivaler i ind og udland i mange år. Hun er leder af AOF Kunstskole og har de seneste 10 år undervist i tegning, akvarel og akrylmaling for AOF. Ligesom H.C. Andersen gjorde på sine rejser, har hun fyldt kufferten med skitser, dagbøger og akvareller malet i Danmark, Ungarn, Egypten, Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien og Rumænien. Om malerejsen: Inden afrejsen til Bodrum vil der blive afholdt en introduktionsaften. Der vil blive fortalt om Tyrkiet, Bodrum og givet forslag til forberedelser til rejsen og materialer, der skal medbringes . På rejsen vil der være tegning og maleri de første 5 dage i begge uger. I den første uge fælles undervisning om formiddagen med grundlæggende undervisning og daglig billedgennemgang af dagens arbejder. Ekskursion til Efesos. Ikke inkluderet i prisen. I anden uge individuelt, med udgangspunkt i egne ønsker krydret med relevant teori og praktiske øvelser. Ekskursion til Pamukkale. Ikke inkluderet i prisen. Sidste hele dag før hjemrejsedag fri til egen disposition. Der stilles ikke krav til forudgående forudsætninger. Kurset sætter fokus på at understøtte oplevelsen og glæden ved at opleve med papir, blyant, pensel og farver i hænderne.

WWW.MALEREJSER.DK Email: malerejser@hotmail.com Tlf. +45 22 54 73 97

Program:

Bodrum, Tyrkiet fra Billund og Kbh.

Afgang fra Billund/Kbh lufthavn. Ankomst til Milas lufthavn. Transfer til Bodrum og indkvartering på hotel Diamond Bemærk, der tages forbehold mod ændringer i flytider, der ved programmets udarbejdelse dec. 07 er foreløbige og kan ændres.

Nov. 2008 Rejseselskab Tyrkieteksperten. Ophold og malekursus på Tyrkietekspertens eget femstjernede hotel Diamond of Bodrum. Sidste frist for tilmelding den ??. oktober 2008!

Dag 1. Søndag

Dag 2. Mandag uge 1. Kl. 10-13 og 14-17. Akvarel og akryl. Grundlæggende maleteori. Lag på lag, vådt i vådt. Abstrakt. Naturalistisk. Kl. 18 Rundvisning i Bodrum. Fællesspisning.

Pris for fly, transfer og ophold med 1/2 pension i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og undervisning pr. deltager:

Dag 3. Tirsdag uge 1. Kl. 10-13 og 14-16. Farveteori. Komposition. Kl. 16-17. Billedgennemgang.

Kr. 4.995 for en uge Kr. 6.995 for to uger

Dag 4. Onsdag uge 1. Kl. 08-17. Heldagstur til Efesos. Arbejde med skitser med blyant og farvekridt som forlæg for senere maleri.

Dag 5. Torsdag uge 1. Kl. 10-13 og 14-16. Lys og skygge. Perspektiv. Kl. 16-17. Billedgennemgang.

Prisen inkluderer fælles undervisning og billedgennemgang iht. program. Ekskl. Ekskursioner. Eneværelsestillæg kr. ??? pr. uge kr. ?.???

Dag 6. Fredag uge 1. Kl. 10-13 og 14-16. Omsætte indre-ekspressiv/ydreimpressiv indtryk til naturalisme/abstraktion. Kl. 16-17. Billedgennemgang. Kl. 19. Fælles spisning.

Dag 7. Lørdag uge 1 og 2. Fridag til egen disposition.

Rejseforsikring og afbestillingsforsikring ikke inkl. Kan erhverves ved eget forsikringsselskab. Bemærk der også skal tegnes særskilt sygeforsikring til dækning ved sygdom.

Dag 8. Søndag. Hjemrejsedag. Farvel til de kursister, der skal rejse hjem. Herefter fællesmøde, for de kursister, der skal blive uge 2 m.h.p. tilrettelæggelse af undervisning og arbejde i uge 2 mandag, onsdag, torsdag og fredag.

Dag 10. Tirsdag uge 2. Kl. 08-17. Heldagstur til Pamukkale.

Tilmelding er bindende. Depositum kr. 1250,- indbetales til MALEREJSER.DK på Nordea konto nr. 2330 - 7559 825 551 senest 8 dage efter bestilling. Restbeløbet senest ??. oktober 2008. Der tages forbehold for ændringer i dette program. Rejseselskabets almindelige rejsebetingelser gælder. Betalingen tilbagebetales hvis den aflyses pga. manglende deltagere. Eksk. materialer. Staffeli, palet, pensler mv. medbringes hjemmefra.

WWW.AOFKUNSTSKOLE.DK Email: post@aofcenterviborg.dk Tlf. + 45 86 62 91 66

WWW.MALEREJSER.DK Email: malerejser@hotmail.com Tlf. +45 22 54 73 97


Bodrum er bohemernes og kunstnernes by – her har malere, digtere, sangere og andre kunstnere slået sig ned gennem de sidste hundrede år og sat deres tydelige præg på byen. Vi vil næsten sige, at her finder De opmuntring til excentricitet - byen emmer af kunstnerliv. Små gallerier i de smalle gader, mandlige mavedansere, der underholder med deres kunnen og sangere, der optræder i de små spillesteder, gør besøget til en helt speciel oplevelse. Bodrum har en bemærkelsesværdig lang og begivenhedsrig historie. Der hersker lidt uenighed om tidspunktet for byens grundlæggelse, men enighed om, at byen den gang blev kaldt Halikarnassos. Flere af historiens begivenheder har stadig stor betydning for Bodrum og nogle af dem kan ses endnu. I vintermånederne, hvor temperaturerne tillader det, kan du se resterne af et af verdens syv vidundere i Bodrum; Mausoleet. Historien fortæller, at Mausolos var regent i Karien fra 377 til 353 f.Kr., og han udnævnte Halikarnassos til hovedstad. Han var gift med sin søster, og sammen planlagde og overvågede de opførelsen af Mausoleet. Der er næsten intet tilbage af det i dag, men på et museum fortælles historien om den prægtige hersker og om parrets storslåede bygningsværk, der var 43 meter højt og stod i nittenhundrede år. Næsten 2000 år senere kom Johanitterridderne til Bodrum. De søgte efter et tilholdssted og valgte forbjerget, der den gang var en ø. De fandt byggesten i Mausoleet, og i 1.522 stod borgen, Petronium, færdig. Det er den borg, du stadig ser midt i byen i dag, og som om aftenen oplyses af et varmt gyldent lys. Den huser et museum for undervandsarkæologi, danner ramme om koncerter i sommermånederne, og giver naturligvis stadigvæk et godt indtryk af riddernes liv her.

WWW.AOFKUNSTSKOLE.DK Email: post@aofcenterviborg.dk Tlf. +45 86 62 91 66

KUNSTSKOLE MALEREJSER.DK Maleskole ??november 2008 i den smukke tyrkiske kunstnerby Bodrum Mere om Bodrum og Diamond of Bodrum på www.tyrkieteksperten.dk

En uge kr. 4995,inkl. 24 lektioner To uger kr. 6995,inkl. 48 lektioner Information og tilmelding: Elly Eriksen Tlf. 22 54 73 97 WWW.MALEREJSER.DK AOF Kunstskole Tlf. 86 62 91 66 WWW.AOFKUNSTSKOLE.DK Teknisk arrangør

Tyrkiet Eksperten WWW.MALEREJSER.DK Email: malerejser@hotmail.com Tlf. +45 22 54 73 97

WWW.AOFKUNSTSKOLE.DK Email: post@aofcenterviborg.dk Tlf. + 45 86 62 91 66

Bodrum november 2008  
Bodrum november 2008  

Program malerejse til tyrkiets kunstnerby Bodrum