Page 1

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ‘09


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η Faber είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ανοξείδωτης καμινάδας στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1955 και για περισσότερο από 50 χρόνια, η Faber φροντίζει για την υγιεινή και την άριστη ποιότητα στο χώρο της κουζίνας. Ως παγκόσμιος ηγέτης στους απορροφητήρες έχει αναπτυχθεί σε εννέα χώρες και τρεις ηπείρους, με παραγωγικές μονάδες στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική και έδρα το Fabriano της Ιταλίας. Το ισχυρό πνεύμα αποφασιστικότητας της εταιρίας την έχει οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στις εξαγορές παραγωγικών μονάδων. Ο όμιλος κατέχει κυρίαρχη θέση στην Ιταλία και έχει πλέον εξαπλωθεί σε χώρες όπως Σουηδία, Γαλλία, Τουρκία, Ινδία, Κίνα και Αργεντινή, με τμήμα μάρκετινγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα η εταιρία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην παραγωγή όσο και στην τεχνολογική εξέλιξη των απορροφητήρων. Βασιζόμενη στα ακόλουθα πλεονεκτήματά της – τη δέσμευση, τη σταθερότητα, το πάθος και το δυναμισμό, η εταιρία βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη.

αναβαθμίζει την αισθητική διαμόρφωση του χώρου της κουζίνας αλλά και συμβάλει καθοριστικά στη λειτουργική αξιοποίηση του. Ο σχεδιασμός των απορροφητήρων Faber βασίζεται στην αρχή του περίφημου Αμερικάνου αρχιτέκτονα Louis Henry Sullivan ότι, “η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία”. Το design είναι σημαντικό, αλλά αν μια σειρά απορροφητήρων δεν λειτουργεί σωστά ή δεν παρέχει επαρκή εξαερισμό για την κουζίνα, τότε οι πελάτες δεν θα είναι ικανοποιημένοι. Ο όμιλος Franke, η Ελβετική πολυεθνική που κατέχει ηγετικό ρόλο στα ολοκληρωμένα συστήματα κουζίνας έχει αναθέσει στη θυγατρική της Faber, την εξέλιξη των προϊόντων για τη διαχείριση του αέρα στο χώρο της κουζίνας. Η Faber πιστεύει στα προϊόντα της, δίνει βάρος στην ανάπτυξή τους και στον ανταγωνισμό. Διακατέχεται από μία ιδιαίτερα καινοτομική προσέγγιση, τον συνδυασμό του design με τη λειτουργικότητας και την απόλυτη υγιεινή. Η ποιότητα έχει πρωταρχικό ρόλο και στη Faber θεωρείται δεοντολογική προσέγγιση για κάθε έργο.

Η Faber έχει αλλάξει την έννοια του απορροφητήρα, μετατρέποντάς τον από μια απλή εντοιχιζόμενη συσκευή σε μια συσκευή υψηλής αισθητικής, που

Γαλλία

Σουηδία

USA

Τουρκιά

Αργεντινή

Ινδία


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

To A & το Ω του απορροφητήρα

04

Classic Series

30

Sil-k technology

11

Maxima

32

Faber D’lux Series

12

Omnia

33

Glory

14

Flexa - Flexa Eco

34

Pearl

15

Inca Plus

35

Mirror

16

2108/45

36

Genesis

17

2104/35

37

Faber Series

18

2158

38

Glassy Advance

20

2726

39

Orizzonte

21

740 - 2740 Base

40

Cubia

22

Electrical Appliances Series

42

Bella Lumia

23

MO 5 SS DT

44

Stilux

24

MO 5 SS EC

44

Stilo Advance

25

CH 4Z60 M

45

Synthesis

26

CH 4Z60 TC

45

Tender

27

Αξεσουάρ & Τεχνικά σχέδια

46

Conica

28

Value

29


To A & το Ω του απορροφητήρα

To A & το Ω του απορροφητήρα Η λειτουργία του απορροφητήρα είναι απαραίτητη για την καλή ατμόσφαιρα στο χώρο που μαγειρεύουμε. Αυτό επιτυγχάνεται με την απομάκρυνση των οσμών που παράγονται κατά το μαγείρεμα έξω από το χώρο της κουζίνας μαζί με την ταυτόχρονη συγκράτηση του εξατμιζόμενου λίπους. Ο απορροφητήρας, κατά τη λειτουργία εξαγωγής, φιλτράροντας τα λίπη, διοχετεύει τον αέρα που απορροφά έξω από την κατοικία μέσω ενός αεραγωγού. αεραγωγός που διοχετεύει τον αέρα στον εξωτερικό χώρο μοτέρ απορρόφησης του αέρα καμινάδα φίλτρο το οποίο προστατεύει το μοτέρ από τα λίπη

Στην περίπτωση που η θέση μαγειρέματος είναι σε τέτοιο σημείο μέσα στο χώρο του σπιτιού που δεν είναι δυνατή η απομάκρυνση των παραγόμενων οσμών έξω από αυτό, η εναλλακτική λειτουργία του με φίλτρα ενεργού άνθρακα δίνει τη λύση. Ο απορροφητήρας φιλτράρει και φρεσκάρει τον αέρα, συγκρατώντας τα λίπη που εξατμίζονται κατά το μαγείρεμα και στη συνέχεια τον επαναδιοχετεύει στην κουζίνα απαλλαγμένο από τις έντονες και βαριές μυρωδιές.

Faber_ 2009

Φίλτρα άνθρακα - φιλτράρουν & φρεσκάρουν τον αέρα”

μοτέρ απορρόφησης του αέρα

4

καμινάδα φίλτρο το οποίο προστατεύει το μοτέρ από τα λίπη

Η απορροφητική δύναμη ενός απορροφητήρα μετριέται σε m³/h (κυβικά μέτρα ανα ώρα). Δείχνει τη ποσότητα του αέρα που απορροφάει ένας απορροφητήρας κατά τη λειτουργία του. H απορροφητική δύναμη μετριέται με δύο τρόπους: IEC – κατά την έξοδο του αέρα στον εξωτερικό χώρο. Κατά την μέθοδο ελεύθερης εξαγωγής απο το μοτέρ του απορροφητήρα.

Η Faber, όπου είναι εφικτό, προτείνει πάντα την τοποθέτηση απορροφητήρα με λειτουργία εξαγωγής αέρα παρά με λειτουργία ανακύκλωσης, διότι η λειτουργία με εξαγωγή του αέρα είναι: - πιο αποτελεσματική στην απελευθέρωση του χώρου από τις έντονες οσμές - πιο ασφαλής, καθώς διοχετεύοντας τον αέρα μαγειρέματος εκτός της κουζίνας, δημιουργείται ρεύμα νέου καθαρού αέρα που εισέρχεται στο χώρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν χρησιμοποιούνται εστίες αερίου - πιο αθόρυβη, σε σχέση με την λειτουργία ανακύκλωσης, όπου ο αέρας φιλτράρεται μέσα από τα φίλτρα ενεργού άνθρακα - πιο οικονομική, διότι δεν χρειάζεται η ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικατάσταση των φίλτρων ενεργού άνθρακα.


To A & το Ω του απορροφητήρα

EΠIΛEΞTE TON ΣΩΣTO AΠOPPOΦHTHPA H Faber σας βοηθάει να επιλέξετε τον απορροφητήρα σας, με βάση τον χώρο της κουζίνας και το μήκος του σωλήνα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. ΦΟΡΜΟΥΛΑ COMFORT* 2

Mια κουζίνα με εμβαδόν 12 m χρειάζεται έναν απορροφητήρα που απορροφά τουλάχιστον 300 m2 / ώρα, επομένως: 12 m2 χ 2.5 m2 χ 10 =

75 dBA συνομιλία

65 dBA γραφείο 60 dBA

ΠEPIOXH ΔPAΣHΣ

300 m2

ήσυχο καθιστικό δωμάτιο 45 dBA βιβλιοθήκη

ΠEPIOXH HPEMIAΣ

55 dBA

m2 της κουζίνας x 2,5 m Μέσο ύψος της κουζίνας x 10 αλλαγές αέρα ανά ώρα = m3 / ώρα με ΜΑΧ 55 dB(A)

Η Faber έχει μεριμνήσει για την άνεσή σας, σχεδιάζοντας πρωτοποριακούς μηχανισμούς απορρόφησης και ειδικά ηχομονωτικά συστήματα. Η άνεση επιτυγχάνεται όταν το επίπεδο παραγόμενου θορύβου δεν υπερβαίνει τα 55 DB(A). Είναι το επίπεδο θορύβου που επιτρέπει να λειτουργεί ο απορροφητήρας καθώς βλέπετε τηλεόραση χωρίς να ενοχλεί.

35 dBA ελαφρό αεράκι

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ένας αποτελεσματικός απορροφητήρας αλλάζει τον αέρα του χώρου τουλάχιστον 10 φορές. Η μονάδα PRO απορροφά μέχρι και 1000 m3/h, και σε κανονική ταχύτητα είναι εντελώς αθόρυβη. Το επίπεδο θορύβου της πρώτης ταχύτητας είναι μόλις 45dB(A) και εξασφαλίζει απορρόφηση της τάξης των 270 m3/h που υπερκαλύπτει μια κουζίνα 10m2. Αυτή η εξαιρετική μονάδα έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά από αλουμίνιο και έχει σχεδιαστεί από την Faber για να ενσωματωθεί στους καλύτερους απορροφητήρες. Η μονάδα ENERGY εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία και υψηλές επιδόσεις ακόμη και σε περιπτώσεις σύνδεσης με μεγάλο μήκος εξαγωγής του σωλήνα. Αυξάνει την ικανότητα απορρόφησης κατά 30% και μειώνει το θόρυβο μέχρι 3dbA συγκριτικά με τους συμβατικούς απορροφητήρες. Η μονάδα HI-LO εξασφαλίζει 30% μείωση στα επίπεδα του θορύβου συγκριτικά με τους απορροφητήρες της παλιότερης γενιάς. Αυτή η μονάδα είναι αποκλειστικότητα της Faber και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ σε πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου ακόμη και σε απορροφητήρες μεσαίας κατηγορίας. Στο πατενταρισμένο μοντέλο Easy Cleaning ο ανεμιστήρας βγαίνει ώστε να μπορεί να καθαρίζεται. Ένας απορροφητήρας με ισχυρό κινητήρα μπορεί να λειτουργεί σε χαμηλές ταχύτητες αθόρυβα και πιο οικονομικά.

Faber_ 2009

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

5


To A & το Ω του απορροφητήρα

FABER ΛEITOYPΓIEΣ Βέλτιστη ταχύτητα - Η Faber προγραμματίζει τη βέλτιστη ταχύτητα βάσει των διαστάσεων μιας κοινής κουζίνας. Με το πάτημα ενός κουμπιού ο απορροφητήρας λειτουργεί εκπέμποντας χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Πανίσχυρη απορροφητική δύναμη - Η λειτουργία αυτή ενεργοποιεί τη μέγιστη ισχύ απορρόφησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για ειδικές περιπτώσεις. Η απορρόφηση μέγιστης ισχύος λειτουργεί για 10 λεπτά και στη συνέχεια ο απορροφητήρας επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση λειτουργίας. Ελεγχόμενος τερματισμός λειτουργίας - Η λειτουργία αυτή καθυστερεί το σβήσιμο του απορροφητήρα ώστε να απορροφηθούν εντελώς όλες οι οσμές.

24-ωρος διακόπτης - O απορροφητήρας λειτουργεί αθόρυβα αλλάζοντας τον αέρα όλο το 24ωρο. Έτσι, η ατμόσφαιρα της κουζίνας παραμένει καθαρή και ευχάριστη απαλλαγμένη από δυσάρεστες οσμές και χωρίς ενοχλητικό θόρυβο.

Faber_ 2009

Χρονοδιακόπτης - Ο πρακτικός χρονοδιακόπτης σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τη στιγμή που το φαγητό σας είναι έτοιμο.

6

Led Light - O φωτισμός Velo LEDlight αναπτύχθηκε από τη Faber για να εγγυηθεί το απόλυτο λευκό (4100 Κ) και διάχυτο φως το οποίο αναπαράγει το φυσικό χρώμα των αντικειμένων. Το Velo LEdlight καταναλώνει μόλις 3 Watts και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.

Ρυθμιζόμενο Φως - Με το πάτημα ενός κουμπιού το φως του απορροφητήρα γίνεται πιο απαλό. Στη θέση αυτή το φως καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια και μπορείτε να το αφήσετε αναμμένο για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε να μην χρειάζεται να ανάψετε το φως της κουζίνας. Dimmer light - Ρυθμιστής έντασης φωτισμού, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού ρυθμίζεται ο φωτισμός έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε κουζίνας.

Λυχνία φίλτρου - Η λυχνία φίλτρου ανάβει όταν το φίλτρο του απορροφητήρα ή το φίλτρο άνθρακα που χρησιμεύει στην απορρόφηση των οσμών πρέπει να αντικατασταθούν.

Τηλεχειριστήριο - Ορισμένοι απορροφητήρες Faber έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν και με τηλεχειριστήριο, μια επιλογή ιδιαίτερα χρήσιμη για άτομα με κινητική δυσκολία.

Αισθητήρες Αυτόματης Λειτουργίας - Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία του απορροφητήρα σας. Ανάλογα με τις συνθήκες που επικράτουν στην κουζίνα, οι αυτόματοι αισθητήρες του απορροφητήρα τον θέτουν σε λειτουργία απομακρύνοντας τις έντονες οσμές που δημιουργούνται όχι μόνο από το μαγείρεμα, αλλά ακόμα και από τη χρήση καθαριστικών και προϊόντων οικιακής φροντίδας.


To A & το Ω του απορροφητήρα

AΘOPYBH TEXNOΛOΓIA H τεχνολογία Faber μειώνει τα επίπεδα θορύβου

Η Faber ανακάλυψε το αθόρυβο πλήκτρο. Η λειτουργία “Sil-K” μειώνει την ηχητική ισχύ κατά 12 dB (A). 16 απορροφητήρες εξοπλισμένοι με Sil-K κάνουν το ίδιο θορύβο όσο 1 απορροφητήρας χωρίς τέτοιου είδους λειτουργία. Το “Comfort Panel”είναι ένας ειδικός πίνακας με περιμετρική απορρόφηση ο οποίος έχει σχεδιαστεί από την Faber και προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το χαρακτηριστικό αυτό εξασφαλίζει: - Άριστη απορροφητικότητα - 25% μείωση του θορύβου Η περιμετρική απορρόφηση βασίζεται στο φαινόμενο Venturi: η ταχύτητα του αέρα αυξάνεται καθώς περνά από τα στενά μέρη του πίνακα και μειώνεται απότομα όταν εισέρχεται στον απορροφητήρα. Στη συνέχεια αποβάλλεται εύκολα. Δε χρειάζεται ιδιαίτερη πίεση και μειώνεται σημαντικά ο θόρυβος. Στο εσωτερικό του Comfort Panel τοποθετούνται πίνακες που απορροφούν το θόρυβο. Για το λόγο αυτό είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε άλλο περιμετρικό σύστημα απορρόφησης. Το Comfort Panel καθαρίζεται.

Το σύστημα προστασίας από το θόρυβο που ενσωματώνεται στα τοιχώματα του Easy Cube μειώνει το θόρυβο κατά 25%. Πολλά μοντέλα της Faber διαθέτουν το σύστημα αυτό, αλλά διατίθεται και ξεχωριστά ως αξεσουάρ όπου συνοδεύεται από έναν σιγαστήρα (ducting muffler) που τοποθετείται κατά την εγκατάσταση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ακριβής εγκατάσταση αρχίζει με επιθεώρηση της κουζίνας. Πριν αποφασίσετε τι απορροφητήρα θα διαλέξετε πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα εξής:

- Τον όγκο της κουζίνας - Τις διαστάσεις της εστίας ο οποίος καθορίζει την που έχετε επιλέξει για απαιτούμενη απορροφητική τοποθέτηση. δύναμη του απορροφητήρα.

- Τη θέση & τη διάμετρο του σημείου εξαγωγής του αέρα προκειμένου να προμηθευτείτε το κατάλληλο μέγεθος σωλήνα.

- min. ύψος τοποθέτησης απορροφητήρα 65cm απο την επιφάνεια της εστίας.

Faber_ 2009

Η περιμετρική απορρόφηση ωστόσο δεν αντικαθιστά τη χρήση των απορροφητικών φίλτρων. Οι απορροφητήρες της Faber με περιμετρικό σύστημα απορρόφησης διαθέτουν πάντα φίλτρα εξαιρετικής ποιότητας.

7


To A & το Ω του απορροφητήρα

Η σωστή τοποθέτηση ενός απορροφητήρα είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία του. Οι βασικοί κανόνες είναι απλοί και ακολουθούν την παρακάτω σειρά: Προεργασία για την σωστή τοποθέτηση Ζητήστε από τον τεχνίτη να επιθεωρήσει την κουζίνα. Πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων: - Το ύψος του ταβανιού ώστε να υπολογίσετε το ακριβές ύψος του μπουριού. - Τη θέση και τη διάμετρο του σημείου εξαγωγής του αέρα προκειμένου να έχετε προμηθευτεί το κατάλληλο μέγεθος σωλήνα. - Τον όγκο του χώρου της κουζίνας σας καθώς η δύναμη απορρόφησης του απορρο- φητήρα είναι άρικτα συνδεδεμένη με το μέγεθος αυτό. Σχεδιασμός καναλιού μεταφοράς του αέρα Εξασφαλίστε ότι το μήκος εξαγωγής του σωλήνα θα είναι το μικρότερο δυνατό, και οι γωνίες όσο γίνεται λιγότερες για την σωστή λειτουργία του απορροφητήρα σας. - Μήκος σωληνώσεων: ιδανικά το μικρότερο δυνατόν. Όσο αυξάνεται το μήκος των σωληνώσεων αυξάνεται και η ανάγκη για απορροφητήρα με μεγαλύτερη απορροφητική δυνατότητα. - Διάμετρος σωληνώσεων: ιδανικά μεταξύ 150 mm και 120 mm. Τοποθέτηση του απορροφητήρα Ο απορροφητήρας πρέπει να τοποθετηθεί μεταξύ 65 και 75 εκ. από τις εστίες μαγειρέματος της κουζίνας σας. Η απόσταση αυτή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 75εκ. Πρώτος έλεγχος λειτουργίας Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του απορροφητήρα σας κάντε τον πρώτο έλεγχο θέτοντας τον σε λειτουργία και ανοίγοντας τις λάμπες φωτισμού του.

Faber_ 2009

Φίλτρα Άνθρακα Όλοι οι απορροφητήρες λειτουργούν και με φίλτρα άνθρακα.Προσοχή:Εάν χρησιμοποιηθούν φίλτρα άνθρακα η απόδοση απορρόφησης είναι μειωμένη.

8

Το Easy Cube κάνει την εγκατάσταση πολύ πιο εύκολη. - Ο τεχνικός κερδίζει χρόνο και η εγκατάσταση του απορροφητήρα γίνεται πολύ εύκολα. - Η αντικατάσταση είναι εύκολη γιατί τα φίλτρα άνθρακα είναι πολύ διαδεδομένα και όλοι οι απορροφητήρες Easy Cube χρησιμοποιούν το ίδιο είδος. - Το Easy Cube διευκολύνει την τοποθέτηση του αντιθορυβικού συστήματος.Το αντιθορυβικό σύστημα διαθέτει και σιγαστήρα (Muffler) για τον αγωγό εξόδου αέρα, μειώνοντας έτσι το θόρυβο κατά 30%. Διατίθεται ως αξεσουάρ και τοποθετείται εύκολα κατά την εγκατάσταση του απορροφητήρα.

ΧΡΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Ενεργοποιήστε τον απορροφητήρα ένα λεπτό πριν αρχίσετε να μαγειρεύετε για να σχηματιστούν κανάλια αέρος που θα κατευθύνουν οσμές & καπνούς στην επιφάνεια απορρόφησης. Ενεργοποιήστε 1 λεπτό πρίν

1 λεπτό πρίν

Απενεργοποιήστε 5 λεπτά μετά

5 λεπτά μετά

Μαγειρεύοντας σε χαμηλή θερμοκρασία πετυχαίνουμε μείωση των οσμών και ατμών που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια, κυρίως όταν μαγειρεύουμε μακαρόνια ή σάλτσες. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες χρησιμοποιούνται κυρίως για ψητά ή τηγανιτά όπου αυξάνονται οι μυρωδιές και οι καπνοί αντίστοιχα. Ο απορροφητήρας μπορεί να παραμείνει σε λειτουργία και μετά την ολοκλήρωση της μαγειρικής.


To A & το Ω του απορροφητήρα

Η τακτική φροντίδα των φίλτρων είναι σημαντική γιατί εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους στις επιφάνειες του απορροφητήρα, ώστε: - Δεν επιτρέπεται ο εγκλωβισμός των δυσάρεστων οσμών. - Αποτρέπεται ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς από την ενδεχόμενη δημιουργία φλόγας κατά τη διαδικασία του μαγειρέματος. - Ενισχύεται η αποτελεσματικότητα του απορροφητήρα καθώς ο αέρας περνά και φιλτρά- ρεται ανεμπόδιστα κατά τη λειτουργία του. Τα μεταλλικά φίλτρα πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον κάθε δύο μήνες ή και συχνότερα. Πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων. Για το πλύσιμο στο χέρι, μουλιάζουμε τα φίλτρα σε δοχείο με σαπουνόνερο για τουλάχιστον δέκα λεπτά και μετά τα ξεπλένουμε με τρεχούμενο νερό. Στο πλυντήριο πιάτων, συστήνεται η πλύση σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί η γυαλάδα τους. Τα συνθετικά φίλτρα λίπους δεν πλένονται, αλλά αλλάζονται κάθε δύο μήνες. Tα φίλτρα άνθρακα δεν πλένονται, αλλά πρέπει να αλλάζονται κάθε τρεις μήνες, ώστε να εξασφαλίζεται η απορροφητική τους δράση. Το πατενταρισμένο σύστημα Easy Clean επιτρέπει τον καθαρισμό του απορροφητήρα σε βάθος.

Για τα μοντέλα που διαθέτουν το σύστημα Easy Cleaning, το μοτέρ μπορεί να αφαιρεθεί ώστε να καθαρίζεται μία - δύο φορές το χρόνο η φτερωτή του απορροφητήρα. Το σύστημα της Faber επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση της μονάδας απορρόφησης. - Για το λόγο αυτή η συντήρηση γίνεται πολύ πιο εύκολα. - Μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε τον αγωγό καθώς και το αντιθορυβικό σύστημα

Για τα μοντέλα που έχουν εγκατασταθεί με το σύστημα εύκολης τοποθέτησης Easy Dismount, το μοτέρ μπορεί να αφαιρεθεί ώστε να καθαρίζεται μία - δύο φορές το χρόνο η καμινάδα του απορροφητήρα. Clin & Clin

Clin & Clin, για αστραφτερές ανοξείδωτες επιφάνειες. Η Faber με το πρωτοποριακό αυτό σύστημα φροντίδας εξασφαλίζει την προστασία και την λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών. Τα εύχρηστα μαντηλάκια είναι εμποτισμένα με την σωστή δόση περιποιητικού υγρού. Το Clin&Clin είναι μη τοξικό και έχει ελεγχθεί για την καταλληλότητα χρήσης του στην κουζίνα.

Faber_ 2009

- Η μονάδα απορρόφησης αφαιρείται εύκολα. - Ο ανεμιστήρας αφαιρείται με μια κίνηση και πλένεται στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων. - Ο αγωγός εξόδου του αέρα είναι εύκολα προσβάσιμος για καθαρισμό. - Το ηχομονωτικό υλικό του Αθόρυβου Κιτ βγαίνει εύκολα. - Ο απορροφητήρας έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και είναι ασφαλέστερος καθώς τα μόρια του λίπους δεν παγιδεύονται και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν.

9


To A & το Ω του απορροφητήρα

ΠOIOTHTA & AΣΦAΛEIA

Μέτρηση της αποτελεσματικότητας Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία IEC 61591 ποιότητας και ασφάλειας, η μέτρηση της απορροφητικής δύναμης ενός απορροφητήρα γίνεται στο σημείο σύνδεσης του μοτέρ με τον αεραγωγό και στην κατάληξη του αεραγωγού, αποτελούμενου από 2 μέτρα σωλήνα που ενώνονται με ένωση ορθής γωνίας. Οι εργαστηριακοί έλεγχοι της Faber πιστοποιούν ότι: 1. Όλα τα προϊόντα πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. 2. Η απορροφητική δύναμη που δηλώνεται από τη Faber είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές IEC 61591. 3. Το επίπεδο θορύβου που δηλώνεται από τη Faber είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές IEC 60704-2-13.

Faber_ 2009

Οι εσωτερικές συναρμογές του θόλου είναι στρογγυλεμένες, ώστε να μην διατρέχετε κινδύνους από αιχμηρές άκρες κατά τον καθαρισμό του εσωτερικού.

10

Κατασκευή από ενισχυμένο γυαλί, ώστε σε περίπτωση θραύσης δεν υπάρχει κίνδυνος από τα σπασμένα γυαλιά. Ο κινητήρας είναι ανθεκτικός στη θερμότητα έτσι ώστε αν υπερθερμανθεί, να μη δημιουργηθεί κίνδυνος πυρκαγιάς. Τα πλαστικά υλικά είναι ειδικής σύνθεσης, ώστε να μην φλέγονται σε περίπτωση πυρκαγιάς στην κουζίνα. Σε αντίθεση με τους κοινούς διακόπτες, οι ηλεκτρονικοί διακόπτες της Faber δεν δημιουργούν σπινθήρες. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό πρόσθετης προστασίας. Τα ηλεκτρικά καλώδια, οι επαφές και οι διακόπτες πληρούν τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε το εσωτερικό του απορροφητήρα καθώς όλες οι καλωδιώσεις προστατεύονται από ειδικά περιβλήματα. Η σωστή φροντίδα του απορροφητήρα εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μεγιστοποιεί την απορροφητική ισχύ αλλά και την ασφαλή λειτουργία και χρήση του.

Όλα τα προϊόντα Faber καλύπτονται με την πλήρη Ευρωπαϊκή Εγγύηση δύο ετών, για τυχόν σφάλματα κατασκευής που θα διαπιστωθούν στο διάστημα αυτό. Η εγγύηση δεν ισχύει για σφάλματα που δεν οφείλονται στην Faber, όπως αυτά που προκύπτουν από λανθασμένη τοποθέτηση, κακή χρήση ή φθορά που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά. Το σήμα CE πιστοποιεί ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας. Για τη μεγαλύτερη ασφάλεια των πελατών της η Faber υποβάλει όλους τους απορροφητήρες σε δοκιμές και έγκριση από τον Ιταλικό Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης IMQ


To A & το Ω του απορροφητήρα

Η ομοιόμορφη κίνηση του αέρα

Ηχομονωτικά χωρίσματα

Ηχο-απορροφητικό σύστημα ροής αέρα το οποίο αυξάνει τα επίπεδα ηχομόνωσης

Faber_ 2009

Sil-K, the Silence Key Η Faber ανακάλυψε το αθόρυβο πλήκτρο.

11

Τα χρώματα προσομοιώνουν τα επίπεδα ηχητικής δύναμης τα οποία διαχέονται ομοιόμορφα στο διάστημα κατά τη διάρκεια δοκιμής σε ημιανηχωικό θάλαμο. Τα πράσινα χρώματα δείχνουν ότι τα επίπεδα θορύβου δεν διαταράσσονται. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Sil-Κ, τα επίπεδα θορύβου δεν διαταράσσονται και διαχέεται ομοιόμορφα.

16:1

Η λειτουργία “Sil-K” μειώνει την ηχητική ισχύ κατά 12 dB (A). 16 απορροφητήρες εξοπλισμένοι με Sil-K κάνουν το ίδιο θορύβου όσο 1 απορροφητήρας χωρίς τέτοιου είδους λειτουργία.

Ειδικά υγρά βασισμένα σε δυναμικές προσομοιώσεις ανακάλυψαν ότι οι περιστροφικές κινήσεις ροών στο εσωτερικό του απορροφητήρα είναι οι κυριότερες πηγές ηχητικών εκπομπών. Τα ηχομονωτικά χωρίσματα εξαλείφουν το θόρυβο που δημιουργείται από τις περιστροφικές κινήσεις της ροής του αέρα, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα απορρόφησης του αέρα και ταυτόχρονα να διατηρείται χαμηλή η ένταση του ήχου. Η λειτουργία αυτή εξαλείφει πλήρως τις ηχητικές εκπομπές που προέρχονται από το μοτέρ και τα φίλτρα. Η νέα αυτή μέθοδος μετατρέπει τις αρχές της αεροναυτικής μηχανικής σε λειτουργίες οικιακής χρήσης. Τώρα η σιωπή είναι μια ευχάριστη πραγματικότητα.


Faber_ 2009

12

Faber D’lux Series Κάθε απορροφητήρας Faber βασίζεται σε τεχνολογία αιχμής για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα στο χώρο της κουζίνας. Μέσα από μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων παρέχουμε πολλαπλές λύσεις όσον αφορά στη διαχείριση του αέρα, την εξάλειψη των οσμών και του καπνού κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και τη συνεχή ανανέωση του αέρα κατά την διάρκεια του 24ώρου. Στη Faber προσφέρουμε καινοτομία σε συνδυασμό με την απλότητα και τη λειτουργικότητα. Ανανεωμένο design εμπνευσμένο από τη φύση και την αλληλεπίδραση του φωτός, χάρη στη χρήση των led. Η τεχνολογία Sil-K σας εγγυάται ότι ο απορροφητήρας Faber είναι ένας από τους πιο αθόρυβους απορροφητήρες στον κόσμο. Εαν η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, τότε η Faber είναι το επίκεντρο της κουζίνας


wall design | DISEÑO PARED

Faber D’lux Series 14 15 16 17

Faber_ 2009

Glory Pearl Mirror Genesis

13


Faber D’lux

Faber_ 2009

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑ

14

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107203

glory

Κεντρική Καμινάδα

Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: • 1,394.96 € 1,660.00 €

Inox / Γυαλί

MIN STEP 4 STEP 6 MAX

Ηλεκτρονική λειτουργία

200

410

550

750

870

Φωτισμός αλογόνου 4x20 W

190

390

530

700

820

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

130

310

350

410

420

150/120 mm.

40

100

150

270

330

600 mm.*

35

50

55

61

66

• GLORY ISOLA PRO X/V A60 LOGIC Κωδ. 3109999142

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

(extra)

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 50

INT


Faber D’lux

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

15

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107207

pearl

Eπιτοίχια Καμινάδα Inox / Περλέ Bαφή

1

2

3

4

INT

Ηλεκτρονική λειτουργία

270

450

550

650

900

Φωτισμός Led Velo 4χ3 W

260

435

530

620

830

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

220

320

350

370

440

150/120 mm.

70

150

190

240

330

800 mm.*

40

47

51

54

61

Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: • 1,697.48 € 2,020.00 € • PEARL PRO WP A80 Κωδ. 3109999141

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 50


Faber D’lux

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

16

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107206

mirror Eπιτοίχια Καμινάδα

Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: • 1,579.83 € 1,880.00 € • 1,579.83 €

1,880.00 €

Inox / Μαύρο γυαλί

MIN STEP 4 STEP 6 MAX

Ηλεκτρονική λειτουργία

200

410

550

750

920

Φωτισμός αλογόνου 2x20 W

190

390

530

700

850

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

130

310

350

410

440

150/120 mm.

40

100

150

270

330

800 mm.*

35

50

55

61

66

• MIRROR PRO X/V A80 LOGIC Κωδ. 3109991136 • MIRROR WH PRO X/V A 80 LOGIC Κωδ. 3109991135

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 50

INT


Faber D’lux

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

17

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107206

genesis Eπιτοίχια Καμινάδα

Inox / Μαύρο γυαλί

Τιμή: • 890.76 €

Τιμή + ΦΠΑ: 1,060.00 €

1

2

3

4

INT

Ηλεκτρονική λειτουργία

170

290

445

590

740

Φωτισμός αλογόνου 2x20 W

160

275

430

570

710

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

130

360

450

480

500

150/120 mm.

40

135

170

215

250

750 mm.*

39

48

58

63

66

• GENESIS EG8 X/V BK A75 ACTIVE Κωδ. 3109991141

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

(extra)

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 50


Faber_ 2009

18

Faber Series Ο απορροφητήρας δεν είναι πια απλά μόνο «ένα μηχάνημα» για να διατηρούμε το χώρο της κουζίνας ελεύθερο από υδρατμούς, καπνό και οσμές. Ο ρόλος του απορροφητήρα στην αισθητική διαμόρφωση του χώρου της κουζίνας αλλά και στη λειτουργική αξιοποίησή του είναι καθοριστικός. Στη νέα συλλογή απορροφητήρων Faber, τα μοντέρνα υλικά και η μινιμαλιστική άποψη κυριαρχούν. Ανοξείδωτο ατσάλι, κρύσταλλο και φωτισμός αλογόνου συνδυάζονται αρμονικά, δίνοντας μοναδικό αέρα υπεροχής στην κουζίνα σας. Η λειτουργική πληρότητά τους εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση στη χρήση και μέγιστη αποτελεσματικότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και το επίπεδο παραγόμενου θορύβου. Η δυνατότητα περιμετρικής απορρόφησης εγκλωβίζει τους ατμούς που διαφορετικά, θα διαχέονταν παντού. Ο απορροφητήρας συμβάλλει σημαντικά στον καλό φωτισμό του πάγκου εργασίας στην κουζίνα. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν λαμπτήρες αλογόνου για φως που διαχέεται καλύτερα στο χώρο και αποδίδει ακόμη μεγαλύτερη φωτεινότητα. Τα μεταλλικά φίλτρα συγκράτησης λίπους, το εγκλωβίζουν πριν αυτό ανέβει προς το μοτέρ, αυξάνοντας έτσι την απόδοση του απορροφητήρα, ενώ πλένονται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων. Όλα τα μοντέλα, μπορούν να λειτουργήσουν και με φίλτρα ενεργού άνθρακα μεγιστοποιώντας τις λειτουργικές τους δυνατότητες.


wall design | DISEテ前 PARED

Faber Series 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Faber_ 2009

Glassy advance Orizzonte Cubia Bella Lumia Stilux Stilo advance Synthesis Tender Conica Value

19

Mirror Art


Faber

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑ

20

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107205

GLASSY ADVANCE Eπιτοίχια - Κεντρική Καμινάδα GLASSY ISOLA ADVANCE

GLASSY ADVANCE

Inox / Γυαλί

1

2

3

INT

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

280

440

590

700

230

310

440

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

Φωτισμός αλογόνου 4x20 W

270

430

570

670

220

290

420

Φωτισμός αλογόνου 2x20 W

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

360

450

480

500

170

210

230

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

150/120 mm.

135

170

215

250

70

100

150

150/120 mm.

900 mm.*

47

55

62

66

46

52

61

600/900 mm.*

Τιμή: • 596.64 €

Τιμή + ΦΠΑ: 710.00 €

• 267.23 €

318.00 €

• 285.71 €

340.00 €

• GLASSY ISOLA ADVANCE EG8 X/V A90 Kωδ. 3109991156 • GLASSY ADVANCE X/V A60 Kωδ. 3109991158 • GLASSY ADVANCE X/V A90 Kωδ. 3109991157

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 50

Inox / Γυαλί


ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

Faber

Faber_ 2009

πλάτος 600 mm

21

AΞEΣOYAP

orizzonte

• Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107250

Eπιτοίχια Καμινάδα

Inox

Τιμή: • 647.06 €

Τιμή + ΦΠΑ: 770.00 €

• 697.48 €

830.00 €

1

2

3

INT

Ηλεκτρονική λειτουργία

280

440

590

670

Φωτισμός αλογόνου 2x20 W (60cm), 3x20 W (90cm)

270

430

570

640

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

360

450

480

500

150/120 mm.

135

170

215

250

600/900 mm.*

47

55

61

64

• ORIZZONTE EG8 X A60 ACTIVE Κωδ. 3109991160 • ORIZZONTE EG8 X A90 ACTIVE Κωδ. 3109991159

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

(extra)

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 50


ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

Faber

Faber_ 2009

πλάτος 450 mm

22

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107203

cubia

Eπιτοίχια Καμινάδα Inox

Τιμή: • 462.18 €

Τιμή + ΦΠΑ: 550.00 €

• 504.20 €

600.00 €

1

2

3

INT

Ηλεκτρονική λειτουργία

280

440

590

740

Φωτισμός αλογόνου 2x20 W

270

430

570

700

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

360

450

480

500

150/120 mm.

135

170

215

250

450/600 mm.*

47

55

61

65

• CUBIA EG8 X A45 Active Kωδ. 3109991103 • CUBIA EG8 X A60 Active Kωδ. 3109991104

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

(extra)

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 51


Faber

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

23

AΞEΣOYAP

Bella lumia

• Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107203

Eπιτοίχια Καμινάδα

Inox

Τιμή: • 579.83 €

Τιμή + ΦΠΑ: 690.00 €

1

2

3

INT

Ηλεκτρονική λειτουργία

280

440

590

740

Φωτισμός αλογόνου 3x20 W

270

430

570

700

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

360

450

480

500

150/120 mm.

135

170

215

250

900 mm.*

47

55

62

66

• BELLA LUMIA EG8 X A90 ACTIVE Kωδ. 3109991106

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

(extra)

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 51


Faber

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

24

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107205

stilux

Eπιτοίχια Καμινάδα Inox / Μαύρο γυαλί

Τιμή: • 436.97 €

Τιμή + ΦΠΑ: 520.00 €

• 474.79 €

565.00 €

1

2

3

INT

Ηλεκτρονική λειτουργία

280

440

590

710

Φωτισμός αλογόνου 2x20 W, 3Χ20W(90cm)

270

430

570

680

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

360

450

480

500

150/120 mm.

135

170

215

250

600/900 mm.*

47

55

62

66

• STILUX EG8 X/V A60 LOGIC Κωδ. 3109991162 • STILUX EG8 X/V A90 LOGIC Κωδ. 3109991161

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

(extra)

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 51


Faber

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

25

AΞEΣOYAP

stilo ADVANCE

• Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107205

Eπιτοίχια Καμινάδα

Inox

Τιμή: • 277.31 €

Τιμή + ΦΠΑ: 330.00 €

• 319.33 €

380.00 €

1

2

3

INT

Ηλεκτρονική λειτουργία

280

440

590

700

Φωτισμός αλογόνου 2x20 W (60cm), 3x20 W (90cm)

270

430

570

670

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

360

450

480

500

150/120 mm.

135

170

215

250

600/900 mm.*

47

55

62

66

• STILO ADVANCE EG8 X A60 Κωδ. 3109991164 • STILO ADVANCE EG8 X A90 Κωδ. 3109991163

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 51


Faber

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

26

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107202

SYNTHESIS Eπιτοίχια Καμινάδα

Inox

Τιμή: • 201.68 €

Τιμή + ΦΠΑ: 240.00 €

• 226.89 €

270.00 €

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

320

460

750

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

300

430

610

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

180

210

240

150/120 mm.

55

90

150

600/900 mm.*

50

59

61

• SYNTHESIS HIP X A60 Kωδ. 3109991014 • SYNTHESIS HIP X A90 Kωδ. 3109991032

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 52


Faber

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

27

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107202

tender Eπιτοίχια Καμινάδα

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

250

290

530

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

240

280

460

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

190

230

240

150/120 mm.

70

100

150

600/900 mm.*

46

52

61

Inox

Τιμή: • 235.29 €

Τιμή + ΦΠΑ: 280.00 €

• 256.30 €

305.00 €

• TENDER X A 60 Kωδ. 3109991012 • TENDER X A 90 Kωδ. 3109991022

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 51


Faber

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

28

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107202

conica Eπιτοίχια Καμινάδα

Inox

Τιμή: • 260.50 €

Τιμή + ΦΠΑ: 310.00 €

• 294.12 €

350.00 €

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

250

290

450

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

240

280

430

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

190

230

240

150/120 mm.

70

100

150

600/900 mm.*

46

52

61

• CONICA X A 60 Kωδ. 3109991102 • CONICA X A 90 Kωδ. 3109991101

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 52


Faber

Faber_ 2009

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

29

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107206

VALUE

Eπιτοίχια Καμινάδα 1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

290

480

600

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

320

430

540

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

180

200

220

150/120 mm.

110

150

180

600/900 mm.*

48

55

66

Inox

Τιμή: • 100.00 €

Τιμή + ΦΠΑ: 119.00 €

• 109.24 €

130.00 €

• VALUE 60 Kωδ. 3109991153 • VALUE 90 Kωδ. 3109991154

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 52


Faber_ 2009

30

Classic Series Διακριτικοί, λειτουργικοί και αθόρυβοι. Οι κλασικοί απορροφητήρες με τις λεπτές τους γραμμές,ενσωματώνονται πλήρως στην αισθητική του χώρου και προσδίδουν ξεχωριστή και μίνιμαλ αισθητική στον χώρο της κουζίνας. Ένα αόρατο αλλά απαραίτητο εργαλείο για την κουζίνα σας


Classic Series 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Faber_ 2009

Maxima Omnia Flexa - Flexa Eco Inca Plus 2108/45 2104/35 2158 2726 740 - 2740

31


CLASSIC

Faber_ 2009

ΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

32

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107200

maxima

Συρόμενος Απορροφητήρας Γκρι με Inox προφίλ

1

2

3

420

660

870

400

620

730

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

330

360

420

150/120 mm

90

205

330

600/900 mm.*

50

59

70

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία Φωτισμός αλογόνου 2x20 W

Τιμή: • 319.33 €

Τιμή + ΦΠΑ: 380.00 €

• 386.55 €

460.00 €

• MAXIMA HIP PRO GR/X A60 Kωδ. 3109991002 • MAXIMA HIP PRO GR/X 90 Kωδ. 3109991097

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 52


CLASSIC

Faber_ 2009

ΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

33

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107201

omnia

Συρόμενος Απορροφητήρας Γκρι με Inox προφίλ

1

2

3

INT

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

250

350

450

550

Λαμπτήρες χαμηλής ενέργειας 2x9W

240

330

430

520

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

150

260

300

320

120 mm.

110

170

220

300

600/900 mm.*

48

56

62

65

2 Mοτέρ

Τιμή: • 226.89 €

Τιμή + ΦΠΑ: 270.00 €

• 252.10 €

300.00 €

• OMNIA GR/X A60 Kωδ. 3109991111 • OMNIA GR/X A90 Kωδ. 3109991112

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 52


ΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

CLASSIC

Faber_ 2009

Flexa Eco

34

AΞEΣOYAP

Flexa - Flexa ECO

• Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107251

Συρόμενος Απορροφητήρας Flexa ECO

Flexa

Λευκό

1

2

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

300

390

230

300

390

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

260

340

210

260

340

Συνθετικό

210

220

190

210

220

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

120 mm.

60

130

50

60

130

120 mm.

600 mm.*

63

67

57

63

67

600 mm.*

Inox - Γκρί Ηλεκτρομηχανική λειτουργία Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

Hip μοτέρ (2 φτερωτές)

1 Mοτέρ

Τιμή: • 59.66 €

Τιμή + ΦΠΑ: 71.00 €

• FLEXA ECO W A60 Kωδ. 3109991144

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

• FLEXA W/X A60 Kωδ. 3109991092

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 53

Τιμή: • 72.27 €

Τιμή + ΦΠΑ: 86.00 €


CLASSIC

Faber_ 2009

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ ΤΖΑΚΙ

35

AΞEΣOYAP

INCA PLUS

• Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107200

Απορροφητήρας Τζάκι

Inox

Τιμή: • 121.85 €

Τιμή + ΦΠΑ: 145.00 €

• 130.25 €

155.00 €

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

280

400

620

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

260

360

530

Μεταλλικά φίλτρα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

240

280

320

150/120 mm

60

80

205

520/700 mm.*

52

59

68

• INCA PLUS HIP X A52 Kωδ. 3109991132 • INCA PLUS HIP X A70 Kωδ. 3109991131

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 53


CLASSIC

Faber_ 2009

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

36

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107201

2108/45

Πτυσσόμενος Απορροφητήρας Λευκό - Kαφέ

1

2

3

300

370

630

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

270

330

550

Μεταλλικά φίλτρα

180

240

400

120 mm

65

90

240

600 mm.*

55

60

71

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

2 Mοτέρ

Τιμή: • 154.62 €

Τιμή + ΦΠΑ: 184.00 €

• 179.83 €

214.00 €

• 2108/45 BR A60 Kωδ. 3109991007 • 2108/45 W A60 Kωδ. 3109991019

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 53


CLASSIC

Faber_ 2009

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

37

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107256

2104/35

Πτυσσόμενος Απορροφητήρας Γκρί

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

250

370

490

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

230

340

440

Μεταλλικά φίλτρα

160

210

350

120 mm

130

180

300

600 mm.*

56

61

67

2 Mοτέρ

Τιμή: • 80.00 €

Τιμή + ΦΠΑ: 95.20 €

• 2104/35 GR A60 Kωδ. 3109991151

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 53


CLASSIC

Faber_ 2009

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

38

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107201

2158

Πτυσσόμενος Απορροφητήρας Kαφέ

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

260

350

470

Λαμπτήρες 2x40 W

230

310

410

230

310

410

120 mm

140

180

230

600 mm.*

55

60

71

Μεταλλικά φίλτρα

2 Mοτέρ

Τιμή: • 151.26 €

Τιμή + ΦΠΑ: 180.00 €

• 2158 BR 3V A60 Kωδ. 3109991088

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 53


CLASSIC

Faber_ 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

39

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ. 3120107201

2726

Ελεύθερος Απορροφητήρας Inox - Λευκό - Kαφέ

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

210

300

380

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

200

290

350

Μεταλλικά φίλτρα

160

230

300

120 mm

90

135

250

600 mm.*

55

61

66

2 Mοτέρ

Τιμή: • 115.13 €

Τιμή + ΦΠΑ: 137.00 €

• 88.24 €

105.00 €

• 88.24 €

105.00 €

• 2726 X A60 Kωδ. 3109991028 • 2726 W A60 Kωδ. 3109991000 • 2726 BR A60 Kωδ. 3109991004

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 54


CLASSIC

Faber_ 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

40

AΞEΣOYAP • Φίλτρο άνθρακα Kωδ.3120107255

740 - 2740 BASE Ελεύθεροι Απορροφητήρες 740

Inox - Λευκό - Kαφέ

2740

Inox - Λευκό - Kαφέ

1

2

3

1

2

3

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

230

300

390

250

360

440

Ηλεκτρομηχανική λειτουργία

Λαμπτήρες πυράκτωσης 1x40 W

210

260

340

240

340

400

Λαμπτήρες πυράκτωσης 2x40 W

Συνθετικό

190

210

220

200

260

300

Μεταλλικά φίλτρα

100/120 mm.

50

60

130

130

180

280

100/120 mm.

600 mm.*

57

63

67

56

67

69

600/900 mm.*

1 Mοτέρ

Τιμή: • 52.94 € • 43.70 € • 43.70 €

Τιμή + ΦΠΑ: 63.00 € • 740 BASE X A60 Kωδ. 3109991147 52.00 € • 740 BASE W A60 Kωδ. 3109991145 52.00 € • 740 BASE BR A60 Kωδ. 3109991146

1. Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση 2. IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση 3. IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

2 Mοτέρ

• 2740 BASE X A60 Kωδ. 3109991150 • 2740 BASE W A60 Kωδ. 3109991148 • 2740 BASE BR A60 Kωδ. 3109991149 • 2740 BASE X A90 Kωδ. 3109991155

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 54

Τιμή: • 75.63 €

Τιμή + ΦΠΑ: 90.00 €

• 64.71 €

77.00 €

• 64.71 €

77.00 €

• 81.51 €

97.00 €


Faber_ 2009

41

Υλικό Χειρισμός ΕΥΧΡΗΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΧΡΩΜΑΤΑ Φωτισμός

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Φίλτρα Διάμετρος αεραγωγού

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Πλάτος Αριθμός μοτέρ

Χ =Inox X/V =Κρύσταλλο-Inox BK = Μαύρο BR = Καφέ GR = Γκρι GR/X = Γκρι και Inox W = Λευκό WP = Λευκό Περλέ βαφή


Faber_ 2009

42

Electrical Appliances Series Λειτουργικές λύσεις για περισσότερη εργονομία, χαμηλότερη κατανάλωση και διάρκεια στο χρόνο. Στιβαροί, κατασκευασμένοι χωρίς συμβιβασμούς για εργασία σε καλές συνθήκες και για μεγάλη διάρκεια, οι φούρνοι της Faber είναι τα αποτέλεσμα εξελιγμένων τεχνολογικών και δομικών επιλογών, που έχουν σχεδιαστεί για οικιακή χρήση βάσει των επαγγελματικών προτύπων. Οι κεραμικές εστίες Faber, πανίσχυρες με κομψό σχεδιασμό, προσφέρουν ευκολία και άνεση στο καθημερινό μαγείρεμα, ανταποκρίνομενες γρήγορα στις εντολές σας.


Faber_ 2009

Electrical Appliances Series

43

Λειτουργίες μαγειρέματος Παραδοσιακό μαγείρεμα Γυρίζοντας τον διακόπτη του θερμοστάτη, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε θερμοκρασία επιθυμείτε από τους 50°C έως τους 250°C. Η κίτρινη λυχνία θα σβήσει όταν ο φούρνος φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Συνιστάται η προθέρμανση του φούρνου πριν από την εισαγωγή του φαγητού.

Κάτω αντίσταση μόνο Επιλέξτε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε μεταξύ των 50°C και των 250°C. Κατάλληλο για πολύ αργό μαγείρεμα και ζέσταμα του φαγητού.

Παραδοσιακό μαγείρεμα με ανεμιστήρα Γυρίζοντας τον διακόπτη του θερμοστάτη, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε θερμοκρασία επιθυμείτε από τους 50°C έως τους 250°C, διατηρώντας την πόρτα κλειστή. Αυτός ο τρόπος μαγειρέματος ενσωματώνει τη συναγωγή και τον αερισμό. Τρόπος ψησίματος που είναι κατάλληλος για να ψήνετε ψωμί, πίτσα και λαζάνια. Συνιστάται να προθερμαίνετε τον φούρνο.

Ανεμιστήρας και κάτω αντίσταση Αυτή η μέθοδος μαγειρέματος χρησιμοποιεί το κάτω στοιχείο με τον ανεμιστήρα να κυκλοφορεί τη θερμότητα. Για ευαίσθητα πιάτα και ζέσταμα προμαγειρεμένου φαγητού. Κατάλληλο για γλυκά, ψήσιμο φαγητών που χρειάζονται συγκέντρωση θερμότητας στη βάση.

Στοιχείο γκριλ με ανεμιστήρα Ο θερμοστάτης πρέπει να οριστεί στην επιθυμητή θερμοκρασία μεταξύ των 50°C και των 250°C. Ο ανεμιστήρας και το στοιχείο του γκριλ επιτρέπουν ένα γρήγορο και σε βάθος μαγείρεμα για συγκεκριμένα φαγητά. Συνιστάται η προθέρμανση του φούρνου για μερικά λεπτά.


Electrical Appliances

Faber_ 2009

ΦΟΥΡΝΟΙ

44

MO 5 SS DT - MO 5 SS EC Φούρνοι MO 5 SS DT

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών (inox & κρύσταλλο)

MO 5 SS EC

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών (inox & κρύσταλλο)

5 προγράμματα ψησίματος Ψηφιακό χρονόμετρο & ψηφιακές ενδείξεις

5 προγράμματα ψησίματος Δυνατότητα ταυτόχρονου ψησίματος 2 ταψιών Χρονόμετρο 120 λεπτών

Δυνατότητα ταυτόχρονου ψησίματος 2 ταψιών

Προγραμματισμός λήξης ψησίματος

Χρονόμετρο 120 λεπτών Προγραμματισμός λήξης ψησίματος

Ρύθμιση θερμοκρασίας 50-250°C Αφαιρούμενο κρύσταλλο στην πόρτα

Ρύθμιση θερμοκρασίας 50-250°C Αφαιρούμενο κρύσταλλο στην πόρτα

Εσωτερικός φωτισμός

Εσωτερικός φωτισμός

Τιμή: • 301.68 €

Τιμή + ΦΠΑ: 359.00 € • MO 5 SS DT Kωδ. 3169991000

• MO 5 SS EC Kωδ. 3169991001

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 54

Τιμή: • 251.26 €

Τιμή + ΦΠΑ: 299.00 €


Electrical Appliances

Faber_ 2009

ΕΣΤΙΕΣ

45

CH 4Z60 M - CH 4Z60 TC Εστίες

CH 4Z60 M

CH 4Z60 TC

Κεραμική εστία

Κεραμική εστία

Χειρισμός με διακόπτες

Χειρισμός με πλήκτρα αφής 4 ζώνες (2 x 1800 W & 2 x 1200 W) με τεχνολογία θέρμανσης highlight

4 ζώνες (2 x 1700 W & 2 x 1200 W) 6 επίπεδα λειτουργίας

6 επίπεδα λειτουργίας

Ενδείξεις λειτουργίας για κάθε ζώνη

Ενδείξεις λειτουργίας για κάθε ζώνη

Συνολική ισχύς 5.8 KW

Συνολική ισχύς 6.0 KW Ηλεκτρονικό κλείδωμα ασφαλείας

Τιμή: • 198.32 €

Τιμή + ΦΠΑ: • CH 4Z60 M 236.00 € Kωδ. 3089991000

• CH 4Z60 TC Kωδ. 3082601001

* Tεχνικό σχέδιο στην σελ. 54

Τιμή: • 247.90 €

Τιμή + ΦΠΑ: 295.00 €


Faber_ 2009

46

Αξεσουάρ & Τεχνικά σχέδια


Αξεσουάρ

ΦIΛTPA ANΘPAKA Kωδ. 3120107200

• 2108/45 BR A60 • 2108/45 W A60 • 2726 BR A60 • 2726 W A60 • 2726 X A60 • OMNIA GR/X A60 • OMNIA GR/X A90 • 2158 BR60

INCA PLUS HIP X A52 • INCA PLUS HIP X A70 • MAXIMA GR/X 60cm • MAXIMA GR/X 90cm •

Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: 26.05 € 31.00 €

Τιμή: 16.81 €

ΦIΛTPO ANΘPAKA

Τιμή + ΦΠΑ: 20.00 €

ΦIΛTPO ANΘPAKA Kωδ. 3120107203

Kωδ. 3120107202

• BELLA LUMIA • CUBIA X A45 • CUBIA X A60 • GLORY ISOLA X/V A60

CONICA X A60 • CONICA X A90 • SYNTHESIS X A60 • SYNTHESIS X A90 • TENDER X A60 • TENDER X A90 •

Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: 26.05 € 31.00 €

Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: 26.05 € 31.00 €

ΦIΛTPO ANΘPAKA

ΦIΛTPO ANΘPAKA

Kωδ. 3120107205

Kωδ. 3120107255 • 2740 BASE X A60 • 2740 BASE W A60 • 2740 BASE BR A60 • 2740 BASE X A90 • 740 BASE X A60 • 740 BASE W A60 • 740 BASE BR A60

GLASSY ADVANCE X/V A60 • GLASSY ADVANCE X/V A90 • GLASSY ISOLA • ADVANCE X/V A90 STILO ADVANCE X A60 • STILO ADVANCE X A90 • STILUX X A60 • STILUX X A90 •

Kωδ. 3120107256 • 2104/35 GR A60

Τιμή: 21.85 €

Τιμή + ΦΠΑ: 26.00 €

ΦIΛTPO ANΘPAKA

ΦIΛTPO ANΘPAKA

Kωδ. 3120107206

• PEARL WP A80

Τιμή: 25.21 €

Τιμή + ΦΠΑ: 10.00 €

ΦIΛTPO ANΘPAKA

Kωδ. 3120107251

ORIZZONTE HIP X A60 • ORIZZONTE HIP X A90 •

Τιμή: 33.61 €

Τιμή + ΦΠΑ: 30.00 €

ΦIΛTPO ANΘPAKA

Kωδ. 3120107250

Τιμή + ΦΠΑ: 10.00 € 10.50 €

Kωδ. 3120107207

GENESIS X/V BK A75 • MIRROR X/V A80 • MIRROR WHITE X/V A80 • VALUE 60 • VALUE 90 •

Τιμή: 8.40 €

Τιμή: 8.40 € 8.82 €

• FLEXA ECO W A60 • FLEXA W/X A60

Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: 28.57 € 34.00 €

Τιμή + ΦΠΑ: 40.00 €

ΦIΛTPO ANΘPAKA

ΦIΛTPO ANΘPAKA

Faber_ 2009

Kωδ. 3120107201

47


Αξεσουάρ

ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ

Kωδ. 3120107400

Kωδ. 3120107402

Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: 44.54 € 53.00 €

Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: 22.69 € 27.00 €

AEPAΓΩΓOΣ ΠΛAKE

ΓΩNIA ΣTPOΓΓYΛO ΠΛAKE

Kωδ. 3120107401 Τιμή: 11.76 €

Kωδ. 3120107403

Τιμή + ΦΠΑ: 14.00 €

Τιμή: 14.29 €

Faber_ 2009

ΣYNΔEΣMOΣ AEPAΓΩΓΩN ΠΛAKE

Τιμή + ΦΠΑ: 17.00 €

ΓΩNIA KAΘETH

48

Kωδ. 3120107411

Kωδ. 3120107404 Τιμή: 16.81 €

Τιμή + ΦΠΑ: 20.00 €

Τιμή: 11.34 €

ΓΩNIA KYKΛOΣ ΠΛAKE

ΠEPΣIΔA ΣTAΘEPH

Kωδ. 3120107415

Kωδ. 3120107405 Τιμή: 12.61 €

Τιμή + ΦΠΑ: 13.50 €

Τιμή + ΦΠΑ: 15.00 €

Τιμή: 5.00 €

ΓΩNIA KATAKOPYΦH ΠΛAKE

ΣTEPEΩTIKO TOIXOY

Τιμή + ΦΠΑ: 5.95 €


Αξεσουάρ

ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ

Kωδ. 3120107413

Kωδ. 3120107408 Τιμή + ΦΠΑ: 17.00 €

Τιμή: 15.97 €

AEPAΓΩΓOΣ KYKΛIKOΣ EYKAMΠTOΣ

ΓΩNIA KYKΛIKH

Kωδ. 3120107412

Kωδ. 3120107414 Τιμή: 9.24 €

Τιμή + ΦΠΑ: 19.00 €

Τιμή + ΦΠΑ: 11.00 €

Τιμή: 11.76 €

ΠPOΣAPMOΓEAΣ ΔIAKOΣMHTIKOΣ

ΠEPΣIΔA ΣTAΘEPH ΠΛAKE

Τιμή + ΦΠΑ: 14.00 €

Faber_ 2009

Τιμή: 14.29 €

49

Kωδ. 3120107406 Τιμή: Τιμή + ΦΠΑ: 23.53 € 28.00 €

ΓΩNIA OPIZONTIA ΠΛAKE

Kωδ. 3120107458 Τιμή: 7.56 €

Τιμή + ΦΠΑ: 9.00 €

CLIN & CLIN


Τεχνικά σχέδια

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ 347

,5 287

350 280

90

750

558

310

30

80

ø120

8

51

530

ASPIRANTE MIN 780 - MAX 1030 FILTRANTE MIN 860 - MAX 1140

5

13

ø150

MIN 870 - MAX 1040

ø

700

290 220

ø8

350

0

29

0 20

0

70

898

3

48

6

598

glassy advance isola

glory isola

ΕΠΙΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ 200 R1058

100

,5

734

463

0

80

102

798

MIN 368 MAX 460

46

368

790

645,6

800

565

570

50

350

ø150 ø120

1145,6

300

Faber_ 2009

300

MIN 1145,6 - MAX 1625,6

MIN 350 MAX 590

300

80

4,5

26

mirror

Pearl

300

200 300

80

ø120

540

30

48, 5

0

7,5

10

38

330 540

8

0 27 0 49

750

Genesis

orizzonte

4

11

450

598-89

MIN 725 - MAX 1000

ø150

34

330

MIN 360 - MAX 650

0

26


Τεχνικά σχέδια

250

300

0 26

ø156 ø128

99

80

890

90

ø150 ø120

567

252

80

433

ø120

745

ø150

300

60

2

13

MIN 740 - MAX 940

99

7,5

10

45

374

150

0

898

49

0

98

BELLA LUMIA

Faber_ 2009

MIN 675 - MAX 940

51

60

540

MIN 600 - MAX 1000

41 81

300

CUBIA

63

126

260

42

448-5

490

598-8

98

STILUX

Glassy advance 260

210

8

22

200

60

91 300

60

0

36

598 - 8

98

TENDER

598 - 898

490

stilo advance

300

,5

107

740

80

132

240

20

81 90

30

ø150 ø120

433

560

6

90

2

13

740 - 950

R1


20 5

MIN 500 - MAX 660

Τεχνικά σχέδια

560

70

560 - 760

ø150

225

203

0 20

345

ø120

329 550

598-89

49

0

18

329

240

210

8

598 - 89

8

conica

Faber_ 2009

SYNTHESIS

52

VALUE ΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ 38-189 ø120

5

15

520

18

39-189

224 18

24 ø149 - 120

100

5 260

24

15

380

220 260

40 0

27 1

598-89

14

38

8 20

omnia

598

- 898

10 50

20 0

2 - 15

maxima

- 30

280

40

50

0 0-6


Τεχνικά σχέδια

ΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

24

ø119

65

5

18

260

24

135

15

40

20

175

18 224

50 30

10-

598

50

280

2 -15

0

INCA PLUS

Faber_ 2009

flexa | FLEXA ECO

53

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

2158

598 270 - 360 270

20

0-1

350

ø10

0 - 90

540 - 580

2104/35

2108/45


Τεχνικά σχέδια

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

26 ø120

598 85

16

16

16

44,5 16 208

35

08

2

35

16

44,5

ø100 -

120

598 - 8

98

85

16

26

4

23

498

47

1

34

150

47 234

141

340

2

48

512

2726

740 - 2740 base

Faber_ 2009

ΦΟΥΡΝΟΙ ΕΣΤΙΕΣ

         

5CH 4Z60M - CH 4Z60 TC

MO 5 SS DT - MO 5 SS EC


FRANKE HELLAS AEBE 1 χλμ. Λ. Καλυβίων, Τ.Θ. 127 19 003 Μαρκόπουλο Αττικής Ο

Γραμμές Επικοινωνίας: Τηλ. Παραγγελιών: 22991 50010 Fax Παραγγελιών: 22991 50011, 22991 50012 Τεχνική Υποστήριξη: Τηλ. Τεχν. Υποστήριξης: 22991 50001 Fax. Τεχν. Υποστήριξης: 22991 50002 Τηλεφωνικό Κέντρο: 22991 50000 Franke Point ( Έκθεση) Αναπαύσεως 30 - Βριλήσσια Τηλ.: 210 8037400 www.franke.gr

Faber Κατάλογος 2009  

Faber Κατάλογος 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you