Page 1

Koksabukta, en unik og sjønÌr perle bare ti minutter fra Oslo sentrum.


2


Tærne i sanden, kald hvitvin på stranden eller et friskt morgenbad. Livet er godt i Koksabukta.

Du skal ikke bare bo, du skal leve! Det er viktig å tenke seg grundig om før man velger sin neste bolig. Vi vil faktisk gå så langt som å si at selve boligen ikke er det viktigste i en slik beslutning! Det er lett å la seg sjarmere av flott design og spennende løsninger – og alt dette får du selvsagt også i Koksabukta. Men, det er så mye mer som er vel så viktig. Tenk så godt livet kan være når du trygt kan la barnet ditt gå alene til skolen som bare ligger noen få hundre meter unna, og skoleveien er trygg og langt borte fra bilveien. Og så bra det er når du kan ta på deg treningsklærne, jogge langs stranden og bort til et stort og moderne treningssenter. Alt dette og mye mer får du i Koksabukta. Området er faktisk som en oase.

3


Koksabukta er en unik og sjønær perle bare ti minutter fra Oslo sentrum.

En liten oase Fremtidig marina Telenor Telenor Arena

Aker

Fornebu Hageby Fremtidig kjøpesenter

Rolfsbukta Hundsund grendesenter med skole og idrettsanlegg

Nansenparken Koksabukta

Naturreservat

Hundsund

Barnehage og skole på Storøya grendesenter

Storøya

Naturreservat

Badeplassen Storøya

Koksabukta

4

ca 250 m til sjøen!


Vannspeil

Byggetrinn 1 Byggetrinn 2 Byggetrinn 3

ca 250 m til vannkanten i Koksabukta

For de fleste av oss er det vanskelig å forestille seg livet i en moderne leilighet, noen minutter fra Oslo sentrum – med det faktum at du kan åpne døren fra din egen solrike leilighet og spasere noen få meter ned til stranden! Men, slik er det faktisk her i Koksabukta. Du kan boltre deg med gangstier i naturskjønne omgivelser, lang strandlinje, gang- og sykkelveier, et fredet naturreservat samt en park med festplass hvor det er planlagt paviljong og kafé – så og si alt du trenger er like utenfor døren. Kun en kort tur unna finner du det nye grendesenteret som innholder ungdomsskole, barnehage, svømmehall, flerbrukshall og idrettsanlegg med både kunst-isbane og kunstgressbane, kantine, bibliotek og miljøverksted. På Storøya er det bygget en ny barneskole og barnehage, - alt tilrettelagt for barna. Om ikke dette er nok skal det bygges et hyggelig lokalt kjøpesenter med butikker, kaféer og kulturtilbud. Vi arbeider med å få bygget en marina med tilbud om leie av båtplass. I Rolfsbukta ligger den sjarmerende restauranten Sjøflyhavna Kro som tilbyr a-la-carte meny hver dag og take-away dersom du ønsker å nyte maten hjemme. Og skulle du falle for fristelsen kan du til og med kjøpe ny bil på Fornebu. Skulle likevel en bytur friste har du gode muligheter for transport til og fra. Bussen bringer deg raskt til Lysaker stasjon eller Aker Brygge – og herfra er det gode forbindelser videre. Det er også snakk om at det skal gå ferje fra Rolfsbukta like ved, til Aker Brygge.

5


(Illustrasjonsfoto)

(Illustrasjonsfoto)

6


Gleden av å bo i en moderne leilighet, få meter fra strandkanten.

Sovne til bølgeskvulp og våkne opp til måkeskrik Koksabukta er et vakkert område på Fornebu. Et skjermet område uten gjennomgangstrafikk. Byggene er vendt mot fjorden, området skråner lett mot syd og gir flere leiligheter mulighet for sjøutsikt og svært gode solforhold absolutt hele dagen. Koksabukta regnes av mange som et av de flotteste områdene her ute på Fornebu. På grunn av den tidligere flyplassen har stranden og naturen ligget skjermet og urørt for allmennheten i nesten 70 år. Naturreservatet som utgjør den ene delen av Koksabukta, er derfor en perle som er fredet for all fremtid. Kun et steinkast fra Koksabukta, ligger Sommerfugldammen hvor rundt 200 ulike sommer­ fuglarter yngler. Det er eiendomsselskapet Fornebu Utvikling ASA som står bak Koksabukta. Selskapet er eiet av noen av norges mest solide selskaper som blant annet Orkla og OBOS. Dette borger for kvalitet og langsiktighet. Så kan du bare lukke øynene, kjenne brisen fra fjorden og høre måkeskrik i det fjerne. Slik er det faktisk her i Koksabukta.

7


Fantastiske fremtidsutsikter for deg og familien.

Bo og jobbe pü Fornebu (Planlagt kjøpesenter - Illustrasjonsfoto)

8


(Illustrasjonsfoto)

For de som velger å flytte til Fornebulandet venter ikke bare nye skoler og barnehager rett i nærheten, men også attraktive arbeidsplasser. På Fornebu finner man i dag blant annet Telenor, Norwegian, Aker Solutions og Bilia med serviceanlegg. I dag er mange arbeidsplasser på Fornebu, og det vil komme enda flere. Statoil er i full gang med å bygge sitt nye hovedkontor på Fornebulandet. Kjøpesenteret som kommer vil også kreere en rekke nye arbeidsplasser. Fornebu vil bli et eget samfunn med behov for et mangfold av arbeidskraft - alt fra dataingeniører til lærere, frisører og fotpleiere.

9


Smarte løsninger og store vindusflater gir romfølelse utover det vanlige.

Plass til ĂĽ leve og ta i mot familie og gode venner

(Illustrasjonsfoto)

10


Her i Koksabukta har ledende norske arkitekter skapt et helhetlig og moderne boligområde.Vårt fokus har vært trivsel.Trivsel for de små med trygge gatetun, grøntarealer og lekeplasser og trivsel for oss voksne med moderne bygg i mur, stål og glass. Boligområdet består av syv bygg med til sammen rundt 198 leiligheter. Det første byggetrinnet består av bygg D, E og E1 med til sammen 87 leiligheter. Det andre byggetrinnet består av bygg A, B og C og har totalt 81 leiligheter. Det siste byggetrinnet består av bygg F som innholder ca. 30 leiligheter. Se utenomhusplan på side 5. Leilig­hetene varierer i størrelse fra rundt 40 – 125 kvm. Leilighetene er utformet med tanke på at beboerne skal ta størst mulig del i den fantastiske naturen området har å by på. Alle leilighetene får romslige balkonger, og de aller fleste av disse vender mot syd, syd/vest. Mange av leilighetene vil få fantastisk utsikt over Koksabukta. Leilighetene i 1. etg. vil få uteplass på bakkenivå med direkte adkomst ut til grøntområdene. I Koksabukta bygger vi for at du skal trives.

11


NĂŚrhet til det fri, men ogsĂĽ til det urbane.

Koksabukta - boliger med kort vei til det fri (Illustrasjonsfoto)

12


“Fornebu kjennetegnes av et åpent landskap, fri sikt, nærhet til sjøen og mye himmel. Disse vesentlige kvalitetene som kjennetegner Fornebulandskapet er viktige bestanddeler i konseptet som ligger til grunn for ”Koksabukta” prosjektet. Byggene grenser i sydvest mot parklandskapet som fører deg ned til sjøen, og ligger i vifteformasjon for å optimere lys og solforhold. Mellom husene ligger skjermede uterom med lekearealer. Sikten er fri i de fleste retninger, og det langstrakte grøntbeltet som spenner mellom Sentertorget og parklandskapet i syd definerer også en formidabel siktlinje, og rammer vakkert inn panoramet i sydvest. Det unike med ”Koksabukta” er likevel nærheten til både landskapsrommet og den urbane aktiviteten knyttet til Sentertorget i nord. Husene ligger som et bindeledd mellom torget og parklandskapet i sydøst, og prosjektet oppnår på denne måten en unik dualitet med et torg og samlingspunkt i ryggen og et åpent landskap med park og sjø foran seg. Byggene skal, som landskapet omkring, være rolige og stoiske i sitt uttrykk.Virkemidlene er varm tegl som gjør fasadene jordnære og som vakkert harmonerer med det grønne i naturen. Det brune ledsages av grønne toner og knyttes sammen av svarte aksenter i rekkverk og spiler.Teglpartiene av fasaden avløses av platepartier og inntrukne toppetasjer i lyse gråtoner.” Link Signatur Siv. ark. Bjørn Andreassen

13


Se for deg at du nyter et glass kjølig hvitvin pü balkongen. Eller kanskje du har tatt med deg familie eller gode venner ned til vannkanten og nyter selvplukkede rips og en kopp god kaffe. Slik er det faktisk her i Koksabukta.

BlĂĽskjell ved strandkanten

14


(Illustrasjonsfoto)

Alle leilighetene er utstyrt med flotte kvalitetskjøkken fra Sigdal. Kjøkkenmodellen heter Lido og kommer med hvite grepsløse fronter og laminat benkeplate. Det kan gjøres tilvalg på integrerte kjøkkenapparater som komfyr og platetopp, kjøle- og fryseskap samt oppvaskemaskin. Så kan du se frem til mange fantastiske matopplevelser i ditt nye hjem i Koksabukta.

15


Ta en frisk dukkert på stranden og nyt en varm dusj på et lekkert bad. Slik er det faktisk her i Koksabukta.

En salt og frisk start på dagen! Badet er et av hjemmets aller viktigste rom –her starter dagen med en forfriskende dusj og her avslutter du kvelden. Badene i Koksabukta er utført i lys varm sandfarge på vegger og mokkabrune fliser på gulv. Baderomsinnredningen leveres med dører i hvite glatte fronter og med helstøpt hvit benkeplate/servant. Vegghengt toalett og innfellbare dusjvegger i glass kompletterer den rene, friske opplevelsen. Det lys klassiske badet er alltid like aktuelt. Så er det bare å hoppe i fjorden, kos deg og glede deg til en god varm dusj på eget lekkert bad etter svømmeturen.

(Illustrasjonsfoto)

16


De forskjellige leilighetstypene

3-roms - BRA ca. 79 m2 P-rom ca. 76 m2 3-roms leilighetene i Koksabukta er stort sett gjennomgående med lys fra øst og vest, og stor vestvendt balkong. Mange har en stor hall hvor man har god plass til å henge av seg klær. Leilighetene får en åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy.

17


4-roms - BRA ca. 110 m2 P-rom ca. 106 m2 4-roms leilighetene i Koksabukta er lyse og luftige med store balkonger. Leilighetene har to bad, romslige stuer og åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy.

2-roms - BRA ca. 48 m2 P-rom ca. 48 m2 I Koksabukta er det mange 2-roms leiligheter. De aller fleste ligger optimalt plassert i forhold til sol og har store uteplasser. 2-roms leilighetene har romslig stue med store vinduer ut mot terrasse/balkong. Soverommet har god skapplass.

18


19


MEGLER DnB NOR Eiendom, org.nr. 910 968 955 Tollbugt. 30, 0021 Oslo Finn Bragnes Mob.: 913 15 818 E-post: finn.bragnes@dnbnoreiendom.no Elin Solberg Mob.: 98 24 26 96 E-post: elin.solberg@dnbnoreiendom.no Tlf.: 22 31 88 40 Telefaks: 22 31 88 70 Se www.fornebulandet.no for ledige leiligheter.

Koksabukta - Salgstrinn 3  

Koksabukta - Salgstrinn 3 - Fornebulandet

Koksabukta - Salgstrinn 3  

Koksabukta - Salgstrinn 3 - Fornebulandet

Advertisement